magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.29, 15:39
  A múlt héten azt írtam: Mindegy mi az eredmény,csak lássam a küzdeni akarást,hajtást a győzelemért mindenkitől,képességének legjavát nyújtsa. Úgy érzem mindenki ennél sokkal többre képes,de nyertünk és ez lényeg!!!!! 3 pont a zsákban….a többi felejthető! Jöhet a következő meccs,azzal kell foglalkozni,AZT MEG KELL NYERNI!!

  Gratulálok a fiuknak!
  Kár azért a Miljkovics helyzetért. Ha bemegy, letaroltuk volna a Kispestet.

  A mai produkció borzalom volt. Mi lesz, ha játszani is fogunk?! Egyébként még annyit, hogy a jövő heti zsinórban a negyedik győzelmünk lenne… Egy ilyen győzelmi széria a jó csapatok ismérve. (Sokan fanyalognak, hogy milyen gyenge csapatunk van. Én azt mondom, hogy a védelmünk magyar szintem kiváló, a támadósorunk meg egyenesen parádés. Egyedül a kp-vel nem vagyok megelégedve. Pl. Rósa érthetetlen mit csinál néha (vagy inkább általában?). Felszabadítás címén odaadja a 5,5-sen álló Danilónak. Fura…)

  nem hangulatrontásnak, de azon gondolkodtam el, hogy eddig szépen kijátszott akció után még nem rúgtunk gól
  góljaink: egy öngól, tizi, távoli lövés, szöglet után, szabadrúgás

  remélem ez szombaton változni fog!
  ha nem, de közben jönnek a meccsek az se baj…csak érdekes

  Nincs pénz, a tulaj lelépett, tartozások, torlódó számlák ezerrel, kaposvári költségvetés, nulla igazolás télen, igazolás nulla forintból nyáron…
  Ehhez képest több gólt lőttünk, kevesebbet kaptunk, mint a bajnoki címvédő, egyetlen győzelemmel van kevesebb mint a másfél milliárd forintból dolgozó vidinek. Az egyetlen csapat vagyunk, akiknek lőtávon belül van még a listavezető. Idén három tétmeccsből nyertünk hármat. Erre minden második hsz “jó-jó, de milyen játékkal”
  HÁT PONT LESZAROM!
  Van Csapatunk, van Edzőnk, és van Táborunk!
  Hajrá Fradi!!!

  ha stanic így játszik tavasz folyamán akkor semmi problémám nem lesz vele(és most nem a gólra gondoltam)

  A mérkőzésről és annak színvonaláról csak annyit,hogy ennél már csak jobb lehet.
  Játékosokról!
  Heinz–fogékony játékosról van szó,hiszen fél év alatt sikerült bele szürkülnie a magyar mezőnybe.
  Csizmadia–az idei 3 meccsén összesen volt 4 jó passza.Azt mondta valaki,hogy válogatott szintű focista.Hogy ezt egy válogatott sem kérte ki magának,meglepő.
  Rósa-szégyen és gyalázat,hogy egy ilyen színtű játékos a Fradi csapatkapitánya lehet.
  Szegény DALNOKI JENŐ,talán jobb is hogy ezt nem élte meg.
  Egy nagy szerencsénk van,hogy az edzőt Prukner Lászlónak hívják.

  Többnyire igazad van, de ha jobban megnézed, egy ilyen dűtő-borító csapat ellen mint a Honvéd, nagyon nehéz játszani.Azt viszont nem értem, hogy Prukner miért nem játszatta Moralest, aki keményen felvette volna ezt a harcmodort, nem úgy mint a pihe könnyű Bence vagy Andrezinho.
  Stanicot viszont jó érzékkel tette be ismét a mester, ami nyerőnek is bizonyult.

  Csizihez meg annyit, hogy ő középen tud kiemelkedőt nyújtani, szélen mindig is bizonytalan volt.
  Ha Rodi meggyógyul, akkor lehet inkább a négy védősre kellene átállni,
  BZ-Csizi-Tutó-Rodi – amit lehet már a Vidi ellen bevet a mester.

  emlékezzünk meg a beengedésről is néhány szóban: felháborító volt! felháborító, hogy ezerháromszáz embert ennyi idő alatt, ilyen módon engednek be BŰNÖZŐK! Igen, itt tartunk, hogy a bűnöző mondja meg, hogy A vagy B. Na ide hozd ki a lányod, a hugod, vagy a csajod! Hogy összenyomják…

  Hazaértem a meccsről, többen mondták mellettem, hogy nem rossz ez, csak támadásban a mozgás 0! Mintha csocsóznánk… Védő előre Heinzig, ő megpróbálja megtartani, vagy indítani. NINCS MOZGÁS!

  A szurkolásról meg: nyomtuk mi a dalokat rendesen, be is rekedtem, de ezt már megszoktamsmiley

  Amit nem értek: ha kinn van 3000 néző összesen, akkor miért a legszarabb helyre kell minket bezsúfolni? Akkor már vagy engedjenek be több embert (megjegyzem ma is egy másfél méteres résen ment be 1300 Fradista…), vagy üljünk jobb helyre. Komolyan, ha így folytatódik, akkor nem hogy 10000 néző nem lesz, de még 1000 se. Max ha a sünöket meg a játékvezetőket is beleszámoljuk, akkor. :(

  továbbra is úgy látom, hogy bárkit meg tudunk verni és bárkitől kikaphatunk

  annyit léptünk előre, hogy a kétes meccseket tudjuk hozni

  ennek ellenére szerintem továbbra is rossz a szerkezet, nem hatékony a három védő, illetve akár az is lehetne, ha lennének jó szélső középpályásaink – de nincsenek

  ahogyan csatárunk sincs

  Abdi talán Emil helyett
  megkockáztatom Pölöskey is segíthetne 10-20 percre

  Ez a keret nagyjából kevesebbre képes, mint amit eddig elért és annál is, amiért harcol. Hol focitudásban, hol fejben, hol mindkettőben. Sőt akad olyan is nálunk, akinek idült játékkedv/koncentráció-beli problémái sem ritkák. Ha még azt is hozzávesszük, hogy ilyen röhejes tulajdonosi háttér mellett a legtöbb csapat hamar elkezd hanyatlani, mindehhez képest igazi szenzáció, hogy elméletileg még bajnokok is lehetnénk.
  Persze a csoda szintjén mozogna ha az utolsó fordulókig tudnánk tartani magunkat, de akkor is.

  Csak tévén láttam így könnyű helyzetben vagyok az értékelés kapcsán:
  Rani – 2x megnyerte, 2x majdnem elveszítette a meccset nekünk (odaütötte az ember elé, illetve a kapufánál az 5-ösről átfejelték, nem rajta múlott).
  az egész védelmünk csinált hajmeresztő dolgokat, de mindenkinek volt legalább egy nagy mentése is. a Balog-Csizi szélsővédő páros nyilvánvalóan nem megoldás, ezt látjuk már mindannyian régóta.
  ha Stanic gólja nincs, megint lekiabáljuk a pályáról. Bélánknak is voltak hülyeségei, de még mindig ő volt a legjobb a középpályáról. Józsi értékelhetetlen alibi (mint mindig), volt pár labdaszerzése, de mivel neki kellene szerveznie a játékot, ez kevés ahhoz, hogy dícsérjem. Rósa szokás szerint észrevehetetlen volt, ezt is mondjuk mindannyian már hetek/hónapok/évek óta. És most jön az igazán szomorú: Heinz nem fog focizni, amíg anyagi problémák vannak, ő a pénzéért jött ide, kis pénz kis foci… Szomorú. Emil reménytelen eset, labdatemető és mocskos önző. Szvsz mindannyiunknak volt már ilyen csapattársa, a passz gondolata nem fordul meg a fejében, addig vezeti, amíg valaki el nem veszi tőle, ha 4:0-ra nyerünk, de nem rúg gólt, szar napja van, ha 2:1-re kikapunk, de ő rúgta az egyet, teljesen elégedett a meccsel. Schembri akart, de nem ment neki. A cserék közül talán Abdinak voltak jó megmozdulásai, a másik kettőnek együtt sem volt tán egy sem.
  Örüljünk a 3 pontnak, de nagyon, mert csak a küzdenitudásunkkal szolgáltunk rá.

  Az a helyzet, hogy lehet minket ütni, hogy szerencsénk van, meg mindig nekünk csalnak stb… Viszont kilátástalan helyzetben lévő csapat 18 forduló után 34 ponttal a második helyen áll. A jövő szombati meccstől pedig nem nekünk kell tartani.
  Gyerünk amíg bírjuk mentálisan!

  Kispest ellen évek óta szenvedünk!
  Örüljünk ennek a 3 pontnak, küzdöttek, hajtottak a srácok, le a kalappal előttük!
  Hajrá Ferencváros!

  https://ulloi129.wordpress.com/2011/03/06/eloben-kispestrol/comment-page-4/#comments