magyarfutball.hu

Videoton FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
 2. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
 3. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
 4. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
 5. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
 6. Videoton FC - Ferencvárosi TC 2010
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.15, 16:33
  Mi is ott voltunk a meccsen tegnap Veszprémből…smileysmiley!! Háát… Naggyon komoly volt! Szurkolás + játék terén is! (Sz.o.p.d. l.e. az Orbááánt Vidistaa sz.o.p.d. l.e. az…smileysmiley!!, Játszik a FRADI!! Hol a fieszta??smileysmiley) Az eredményről annyit, h meccs előtt kiegyeztem volna az 1-1-el, de hát az első félidő alapján?? (Ezt a fos vidit komolyan mondomsmileysmiley!! Ezektől paráztunk annyira???smileysmiley) Ha Bencének is beakad 1 lövése és 0-2-vel fordulunk tutti behúztuk volna a meccset!! A 2. félidőbe meg nagyon visszaálltunk védekezni, ez volt a hiba… A gól előtt meg azt néztük épp a B-közép tetejéről, hogy senki se tudott a labdára csúszni, ide-oda csúszkáltak keresztbe a játékosok, aztán kitették a sűrűből Nikolicsnak ő + betalált ugye… Sztem elkerülhető lett volna, ha tudunk akkor szerelni! Összességébe sztem, nem voltunk rosszak! Sőőt, az első félidőbe kifejezetten jók!! Ez az eredmény a vidinek hízelgő inkább… Ha így játszunk mi viszont, és kitart a bajnokság végéig, akkor azt mondom BÁRMI LEHET!! Olyan húde kimagasló csapat nincs egy sem, akitől annyira félni kéne, mert olyan jó lenne… Szal jó helyre (1-3ig.) odaérhetünk mi is akár!! HAJRÁ FRADI!!!

  Ha még Marek berugja a helyzetét!Emberek mi lett volna akkor??Meg érdemeltük volna.Szivvel lélekkel játszott a csapat végre egy alibizőt sem láttam,még bodnárnak is sok volt már amit a biró müvelt…

  Na hát aludtam egyet a meccsre. Biztató hogy egyre több játékosra lehet számítani. Voltak nagyon pozitív meglepetések szerencsére. Szerintem nyugodtan lehet ezt a játékrendszert folytatnia jövőben. Tisztában vagyok vele hogy a három védős rendszer rizikós és régi módi,de ha a Fehérvár ellen működött akkor másnál is fog. Gondolok itt pl. a Győrre. Elég csak megnézni hogy a Dinamo milyen felfogásban ment el az idegenbeli meccsre múlt héten. Három védő volt ott is vonalban és rengeteg középpályás,idegenbe átrobogtak a középpályán gond nélkül kis passzos játékkal. Így csináltuk ezt mi is tegnap az első félidőben. Következő meccsre valami ilyesmi kezdő lehetne. Ranilovic-Csizmadia(BZ),Tutoric,Junior(BZ)-Maróti-Andrezinho,Józsi,Rósa,Abdi-Schembri(Miljkovic),Heinz(Miljkovic)

  Köszönjük a harcot gyerekek! Az 1. félidő a mienk volt egyértelműen, a másodikban pedig egy kicsit elfáradva, de küzdöttünk. Sajna megint nem felénk lejtett a pálya, Fábián spori csak a mieink ellen fújt, de így sem tudta meccset megfordítani teljesen.
  Az 1. félidő csodás volt, amikor a kisembereink (André, Bence, Schembri) meghülyítették a óriás védőiket, ja és Heinz is remekül csatlakozott.

  Más
  Bence, Schembri tudomásul kell venni, hogy a bírósporttársak nem veszik észre, ha ellenetek szabálytalankodnak. Ezen nem puffogni kell, majd a csk elintézni, hanem harcolni tovább!!!

  PRUKNER LÁSZLÓ!

  Igen, így csupa nagy betűvel. Le a kalappal a csapat minden tagja előtt, mégis szerintem ez a mai meccs az Ő nagyságát, hozzáértését mutatja. Ilyen felállással, taktikával, ennyire bátran, agresszívan nem játszottunk 5 éve! Gratulálok mindenkinek!

  Jómagam is értékelnék, zárójelben osztályzatok):

  Ranilovic – Az eddigi meccsein is láttuk jó kapus, de jöttek a potyák a bravúrok mellett, most csak bravúr volt. A gólról nem tehetett, iszonyatosan eltalálta Nikolics, kész szerencse, hogy Mezey megint megmutatta “mekkora edző” és nem játszatta kezdőként. (7)
  Rodenbücher – Magabiztos és bátor játékát egy megadható, de mégis túl szigorú kiállítással honorálta a játékvezető (8-2=6)
  Csizmadia – Életemben nem láttam középen ennyire magabiztosan játszani. Probléma nélkül oldotta meg feladatát (7)
  Junior – Úgy látszik Junior csak egy feladatra képes koncentrálni, vagy támad, vagy védekezik, a kettő együtt nem megy, ebből is születtek a korábbi hibák. Most csak a védekezésre koncentrált és meg is lett az eredménye, eddigi legjobb játéka Fradi mezben (7).
  Maróti – Az akarásával, munkamennyiségével nincs probléma, de ez ma már alap. Sajnos technikai és taktikai hiányosságait nem tudja munkájával, lelkesedésével kiküszöbölni. (5)
  Józsi – Nagyon rosszkor jött számára és a csapat számára is sérülése, a múlt héten még ennek levét itta az egész társaság. Most már sokkal többet tett be a játékba, de van még hova javulnia ahhoz, hogy a Fradi egyik meghatározó játékosa legyen. (6)
  Tóth – Jó pillanatok mellett sokszor eltűnt a mezőnyben, komoly hullámvölgyek szabdalták játékát. Minden labdaérintésénél látszik képzettsége, de játékában egyenlőre hiányzik az a kis plussz. (5)
  Rósa – Visszakerült a középpályára, sőt ebben a rendszerben vissza kellett neki sokszor zárnia és szinte negyedik védőt játszania. Ez sem az igazi poziciója, de talán a jövőben a tapasztalatát pont arra kellene használni, hogy sok poszton bevethető. (6)
  Andrezinho – Bár a második félidőre egy kicsit elfáradt és beleszürkült a mezőnybe mégis ő lett nálam a meccs játékosa. Nemcsak gólja, hanem mezőnyjátéka is nagyszerű és látávnyos volt, élmény az ilyent nézni. Remélem fizikailag még fejlődik, mert akkor gyorsan az nb1 egyik csillaga lehet belőle. (8)
  Schembri – Végre játszott és nem is akárhogy. Veszélyesen, technikásan, igazi csatárerényeket villogtatott. Kellemes meglepetés, bár tavaly is voltak jó meccsei. Jó lenne, ha még kapna esélyt. (7)
  Heinz – Minden labdaérintésénél az ellenfél játékosai rettegnek, már magától a játékostól. Ha egy meccsen nem játszik jó formában akkor is leköti az ellenfél védelmének figyelmét. Kár, hogy lövése nem ment be. (6)
  Cserék
  Kulcsár – Súlytalan, kár a tehetségéért. (5)
  Pölöskey és Adriano nem osutályozható a pályán töltött kevés idő miatt.
  A csapat ebben a szerzonban most játszott a legjobban, de van még hova fejlődni. A csapatban megvan a potenciál, a Honvéd elleni vereséget meg el kell felejteni.

  Az egyik szemem sír, a másik meg nevet!

  Sír, mert nyerhettünk volna.
  Sír, mert az egyik legjobb védőnk kap két meccset egy sárga lapos becsúszásért. Rodenbücher bejátszotta magát a csapatba! Kár, hogy pihennie kell.

  Nevet, mert jól játszottunk! Rég láttam így játszani a csapatot!
  Nevet, mert legalább 2 játékrendszert is tudunk játszani!

  Csizmadiának talán ez volt a legjobb meccse nálunk!
  Junior bebizonyította, hogy méltó a zöld-fehér mezre!
  Andrezinho nagy spíler!

  Ha így folytatjuk, akkor szép szezon elé nézünk!
  Hajrá Fradi!

  “…vagyis a 3-2-3-2-ben, amivel rendesen meg is lepte a kormánycsapatot.”

  …es igy lassan eljutunk a 35-40 evvel ez elotti 3-2-5 felallashoz es meglepjuk vele a vilagot.

  Oriasi volt a mai huzas Tanar Ur!!!

  Az picit más volt, de van benne valami smiley
  Végre volt mélysége a csapatnak, jobban tagozódtak, tudta mindenki a dolgát.
  A hátsó három védőnek nem volt támadó feladata, de sokszor fel kellett vállalniuk az egy-egy elleni párharcot.
  Maróti és Józsi jól vették fel az érkező ellenfelet, de már a támadó középpályásaink is űzték-hajtották az ellent, nem engedve sok időt a bámészkodásra.
  Elől végre voltak helyzeteink, amit picit higgadtabban vagy kis szerencsével értékesíthettünk volna.
  De nem vagyok telhetetlen, mert ez így nagyon szépre sikeredett smiley

  Voltak percek, amikor a Rósa, Andrej és Sobri és Heinz kb másfél percig körömpasszolgatott a vidi játékosokon meg látszott hogy majd felrobbannak…
  Rá is zendített a tábor a játszik a Fradirasmiley)) Kb 5 évet vártam arra a két percre…

  Édes Istenem, ahogy a Vidi bepárázott tőlünk az első félidőben, azt hihetetlen volt látni!

  De régen láttam már ilyet, hogy egy esélyesebbnek könyvelt csapat rövidzárlatot kap a játékunktól a saját otthonában!!!

  https://ulloi129.wordpress.com/2010/08/21/videoton-ferencvaros-elo/#more-41870