magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Budapest Honvéd FC 1 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.19, 12:09
    Idény eleji forma vagy sem, ez a honvéd nem lesz valami acélos ha a csere csapattal sem bírtak.


    majd elválik.Azért ez a keret alig volt még együtt, a játékosok alig ismerik egymást.Arról nem is beszélve, hogy a csapatot a lomha Zsolnainak kellett volna mozgatnia a támadásokban, bajnokságban viszont erre a szerepre sokkal jobb játékos lesz Macko személyében, csak most van egy kisebb sérülése.Meg be kell látni, hogy a ti b csapatotokból majdnem minden ember bármikor lehetne kezdő az a-ban pl. dombi,komlósi,szilágyi,vinicius vagy akár nagy zoli vagy az új feka is.Jah és persze rezes...


    Szerintem a tizit be kellett volna fújni, de nem is csak ez volt a bíró hibája, azért volt egy néhány bedobás is mikor a másik csapatnak kellett volna dobni, de fordítva történt meg hibázgatott azért szépen a bíró, talán ő játszott a legtöbb hibával a meccsen.big_smile


    - gyenge meccs
    - a kiállítás beleillett a bírói tevékenységbe: labda volt, de befújta (a bíró remekül tördelte a játékot)
    - a Kispestnek nem volt szerencséje
    - a Lokiból jók voltak: Rezes, Czanik időnként, Mohl támadásban, Pantic, Fodor, Szilágyi a gólja miatt
    - a Lokiból gyengék voltak: Vinicius, Katona, Komlósi keresi régi önmagát
    - a nézőszám vicc, bár elég szép vihar volt ma Mo-on
    - ha a magyar himnusz alatt egy néger tátott szájjal rágózik, arcon kéne csapni egy vaslapáttal
    - a tirpákozást nem értettem, miért kellett itt és most

    kb ennyi az észrevételem


    Szerintem kellene Hrepkát erőltetni,mielőtt kiment a hollandokhoz,óriási formában focizott!Talán ezt az 1 csatáros focit kellene megváltoztatni...nincs értelme,csak kínlódás,mint Hajdú balhátvéd játéka...mikor nálunk Tbányán játszott,balközepet,messze az egyik legjobb volt az nb1-ben,sőt...Különben nekem egy álmom van régóta sajna!Szeretnék végre egy olyan magyar csapatot látni,ellenféltől független,aki nem azt nézi,hanem bátran nekiáll játszani,nekimenni...és ha úgy kapnak ki akár 3-4 góllal,sokkal becsülendőbb,mint védekezve,helyzet nélkül,meg kontrázva,meg ilyenek..ez soha nem ment nekünk,senki ellen...és a szurkoló is jobban elfogadja,szerintem!A Benjivel meg csináljatok valamit,mert amilyen ügyes,ragyogó játékos volt,az utóbbi időben csak a hülyeségeivel,hibáival,meg kiállításaival tűnik ki....


    Sát igen Sisa tanár úr /már csak mester/ varázs-bányászlámpája egyre halványabban pislákol.


    ez a csapat tavalyi szezonban az Nb2-ben 2. lett plussz kiegészült egy Komlósi,Dombi,Fodor,Panticsal. Vagyis nem tapasztalatlan csapat volt. Ez a jövőnk, vagyis többet várok tőlük.


    Ez a meccs számomra értékelhetetlen,mert úgy fáztam,hogy képtelen voltam felfogni mi történik big_smile Lementünk szinte egy szál f@szba,mire leértünk 10fok,szélvihar,eső.Szünetben otthagytuk,inkább körülnéztünk Siófokon big_smile


    Egyszer megyek le önszántamból a nyomorult Balatonhoz, erre jön egy ilyen tetves vihar és szétbaxxa az egészet, ehhez tehetség kell, az biztos. Városban mászkálva meginterjúvoltak a zsaruk, hogy jönnek-e a vidisták emberkedni (lol), lényegtelen, hogy én kérdeztem előbb (Lesz-e egyáltalán meccs?), végülis faggattak kicsit, ha már beléjük botlottam. Meccsről sokat nem lehet elmondani, nálunk jól játszott Fodor és Mohl, Rezes meg komplett idiótát csinált a honvédosokból, nem egyszer, nem kétszer. Coulibalyból közönségkedvenc lesz, ha összeszokik a többiekkel. Zsolnai szokatlan irányítóban, nem vettem ki, hogy kényszerből játszott ott, vagy Sisának terve is van vele... Hrepkának meg továbbra se megy, szerencsétlent megfeddte tőlünk valaki a holland kalandja miatt, erre elmosolyodott, érdekes jelenet volt. smile Becsülök mindenkit, aki végigtűrte ezt az estét, az ifisták remélhetőleg hazaértek épségben, meg amíg el nem felejtem, persze riszpekt az államvasútnak, hogy már indítanak hajnal 3-kor is vonatot, így félóra szolnoki pihenővel 7-re haza is sikerült érni.


    forrás:
    http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=43565
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.18, 18:53
    Herczeg András: A bajnok és a kupagyőztes párharca mindig kiélezett eredmény hoz. A Honvédnál több új játékos van, átalakult a keret. Biztos, hogy ezek az új futballisták bizonyítani akarnak. Merem remélni, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani, ami mindenkinek elnyeri a tetszését, és természetesen azt szeretném, ha a mi győzelmünkkel végződne ez a Szuperkupa- döntő. Nálunk történt változás a szerdai kerethez képest, de ezek a játékosok legalább ugyanolyan fontosak, hiszen közülük sokan komoly szerepet vállaltak a bajnokság megnyerésében. Szó sincs róla, hogy úgy mennék a pályára, hogy minket nem érdekel a Szuperkupa. Nagyon szeretnénk ezt a címet megszerezni. Ahogy Sisa Tibort ismerem, ezzel a Honvéd is így van. Véleményem szerint két elszánt csapatot láthatunk majd.


    forrás:
    http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=5354
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.18, 18:52
    Sisa Tibor
    Szombaton végre tétmeccsen is bemutatkozik csapatunk.
    Ez egy jó erőfelmérő lesz számunkra a bajnoki rajt előtt. Csiszolni kell még a csapatot, gondolok itt például a párok együttmozgására. Ilyenkor még lehet próbálgatni a játékot. De egy pillanatig se gondolja senkit, hogy nekünk mindegy a mai meccs, a legkevésbé sem az! Nagyon szeretnénk örömet okozni mind magunknak, mind pedig azoknak, akik nekünk szurkolnak! Viszont tudjuk azt, hogy a bajnokkal játszunk. Bízom benne, hogy jó mérkőzés lesz.

    Ma klubtörténelmet írhatunk, eddig ugyanis még nem sikerült megszereznünk a serleget.
    Nagyon szép dolog lenne, de azt tudnunk kell, hogy a magyar bajnokkal mérkőzünk. A Debrecennek olyan kerete van, amelyből két NB1-es csapatot simán ki tudna állítani. Egy nagyon jó gárda ellen fogunk játszani, de fel kell vennünk a kesztyűt és helyt kell állnunk !

    Kikre nem számíthatsz?
    Fritz Attilának és Cséke Györgynek a bokájával van gond. Fazakas Géza a combjára kapott rúgást. Viliam Macko is megsérült, és nem biztos, hogy játszhat.

    Kik alkotják a kezdőcsapatot?
    Németh-Takács, Debreceni, Botis, Diego- Hidi, Benjamin- Abass, Zsolnai, Hrepka-Abraham


    forrás:
    http://honvedfc.hu/?page=9&newsid=5356
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.17, 20:40 (szerk.: 2009.07.17, 22:12)
    Hamarosan útnak indul a DVSC-TEVA csapata Siófokra, ahol szombaton 19 órakor vívja a Szuperkupa döntőjét a Magyar Kupa-győztes Honvéd együttesével. A tegnap megadott kerethez képest annyi változás történt, hogy Oláh Lóránt helyett az új igazolás, a francia Adamo Coulibaly utazik. Azok, akik szerdán a Kalmar elleni BL-selejtezőn játszottak, most itthon maradnak, de nem azért, mert nem bírnák a terhelést.

    - Komolyan vesszük a mérkőzést, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapat már ma elindul Siófokra - szögezte le Dr. Bartha Csaba, a DVSC-TEVA sportigazgatója. - Délután érkezik meg a gárda, majd edzést vezényel a szakmai stáb. Nincs olyan mérkőzés, amit a Loki ne venne komolyan, akár bajnokiról, akár nemzetközi szereplésről vagy Ligakupáról van szó. Célunk legyőzni a Honvédot, hiszen egy újabb trófea jót tenne a csapatnak a bajnoki rajt előtt. A Kalmar elleni sikert követően jó esélyünk van a továbbjutásra, ezért maradnak itthon azok, akik szerdán játszottak. Természetesen a terhelést bírnák a játékosok, ám a hosszú út, illetve a sérülések elkerülése miatt döntöttünk így. Nálunk nincs első és második csapat, a fiatalok is bizonyították már, hogy méltóak a debreceni mezre. Biztos vagyok benne, hogy akik Siófokon lehetőséget kapnak, mindent megtesznek majd a siker érdekében.

    Az utazó keret: Djordje Pantics, Verpecz István – kapusok, illetve Nagy Zoltán, Komlósi Ádám, Fodor Marcell, Szűcs István, Mohl Dávid, Dombi Tibor, Bódi Ádám, Czanik Károly, Huszák Tamás, Spitzmüller István, Katona Attila, Rezes László, Korhut Mihály, Adamo Coulibaly, Szilágyi Péter, Vinicius Galvao – mezőnyjátékosok.

    A tavalyi pontvadászat és kupasorozat győzteseinek összecsapásán az év legjobb játékvezetőjének választott Szabó Sándor bíráskodik, két asszisztense Ring György és Albert István, a tartalék-játékvezető pedig Iványi Zoltán lesz.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2398&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.16, 17:30 (szerk.: 2009.07.16, 17:40)
    Holnap koradélután indul a DVSC-TEVA Siófokra, ahol másnap 19 órakor vívja a Szuperkupa döntőjét a Magyar Kupa-győztes Honvéd együttesével. Herczeg András klubmenedzser elárulta az utazó keretet, amelyből kiderül, hogy a Kalmar elleni kezdőcsapatból senki sem utazik a Balaton-parti összecsapásra.

    Íme az utazó keret: Djordje Pantics, Verpecz István – kapusok, illetve Nagy Zoltán, Komlósi Ádám, Fodor Marcell, Szűcs István, Mohl Dávid, Dombi Tibor, Bódi Ádám, Czanik Károly, Huszák Tamás, Spitzmüller István, Katona Attila, Rezes László, Korhut Mihály, Oláh Lóránt, Szilágyi Péter, Vinicius Galvao – mezőnyjátékosok.

    A találkozóra a vendégszektorba szóló jegyeket csak Debrecenben lehet megvásárolni a három ajándékboltban (Tesco, Plaza, Malompark). A belépők ára 1000 forint.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2393&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.14, 14:25
    A bajnok DVSC-TEVA szombaton 19 órakor, Siófokon vívja a Szuperkupa döntőjét a Magyar Kupa-győztes Honvéd együttesével. A találkozóra jegyeket csak a helyszínen vehetik meg szurkolóink, a vendégszektorba szóló belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd.


    forrás:
    http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2369&source=/lapok/Default_hu.aspx
     
  7. avatar: lokifan
    2009.07.09, 20:25
    Hajrá Loki!Az egyetlen normális magyar csapat. Külföldön hajrá Barca.
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2009.06.16, 15:57
    Július 18-án, Siófokon kerül sor a bajnoki aranyérmes Debrecen és a Magyar Kupa-győztes Honvéd közötti Szuperkupa mérkőzésre. A Debrecen ugyan kezdeményezte az Magyar Labdarúgó Szövetségnél a találkozó helyszínének módosítását, az MLSZ azonban elutasította az indítványt, így a bajnok a Balaton-partján csap majd össze a kupagyőztessel.

    A Szuperkupa egy mérkőzésen dől majd el, amelyre tehát július 18-án, Siófokon kerül sor. A dvsc.hu beszámolója szerint ugyan a debreceni klub azzal a kéréssel fordult az MLSZ-hez, hogy az eredetileg kijelölt helyszínt módosítsa egy számukra közelebbire, a szövetség nem egyezetett bele a változtatásba.

    A DVSC öt év alatt negyedszerre hódíthatja majd el a Szuperkupa serlegét, miután 2005-ben, 2006-ban valamint 2007-ben egyaránt elnyerte azt, míg 2008-ban az MTK rontott bele a debreceniek sorozatába.


    forrás:
    http://www.pepsifoci.hu/node/36330