magyarfutball.hu

FC Schalke 04 - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
UEFA Kupa, A-csoport
helyszín : Gelsenkirchen, Arena AufSchalke
játékvezető : Colombo Claude (Franciaország)
nézőszámok:
  1. nb1.hu: 50.000
  2. ftc.hu: 51.179
  3. Nemzeti Sport: 51.179
  4. schalke04.de: 51.179

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: ingersheim
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.20, 09:32
    Emberek! Ennek a Gyp-s...vagy Gyepes gyereknek nem kellene szólni, hogy arra kapora támadunk, amelyikben az ellenfél kapusa áll?

    Már csak mert ha jól számolom ebben az évben ez a harmadik öngólja. Ebből 2 a válogatottban.

    Jah! És kicsit rossz ómen, mert amikor ezt megtette a srác, ha jól emléxem az ellen is hozzátett mindíg kettőt. Ne legyen igazam!



    Sok szerencsét a Fradinak!


    Meglepő módon csöppet sem vagyok csalódott annak ellenére, hogy kikaptunk. Valszeg ez azért van mert tudatalatt azért elkönyveltem ezt a vereséget magamban.
    Viszont továbbra is bízom abban, hogy a Basel, ha nem is nagyon, de egy szerény kis góllal megverjük.

    HAJRÁ FRADI!!!!!!


    A meccsről. Lipcseit középpályára, még mindig hasznosabb, mint a védelemben. Botist a védelembe, bár tudom, most el volt tiltva:



    Szűcs

    Vukmir-Botis-Gyepi (-Leo -ha 4 védő kell)



    Idáig full rendben lenne a csapat.



    A bajok a középpályán kezdődnek. Mert ide kéne Lipcsei, mint irányító. Amúgy Zava ma jó volt.



    Zavadszky/Rósa - Kapics - Lipcsei - Huszti



    Elöl meg Bajevski és mellé valaki.



    Szóval mindenképpen a támadó középpályán és a csatársorban kellene erősödnünk a télen, mert a védelem önmagában nem rossz.



    Én bizakodó vagyok, szerintem a Basel meglesz itthon, főleg, hogy 3 meghatározó játékosuk nem játszik már idén sérülés miatt.



    A Basel - Hearts, meg legyen x, mert ha nyernének a skótok, akkor bajban lehetünk Edinburgh-ben...



    HAJRÁ FRADI!


    Sajnálom a tegnapi meccset...nem volt olyan nagy szám a Schalke 04.
    Ez már csak azért is igaz,mert a német barátaim ma reggeli maileikben méltatják a Fradit és elég kritikusak a saját csapatukkal...tudom,ez nem ér semmit nekünk,pláne nem pontot...de elismerés...és az is jól jön.

    Gyepit sajnálom..szerencsétlen gól volt,de ennek ellenére a védelem legjobbja volt...Lippi továbbra sem védő,ezt kizárólag LCS - nek nézem el,különben már köpködnék arra az edzőre,aki nem érti,hogy Lippinek a kpályán a helye...vagy szűrőben..vagy mittomén hol...de NEM hátul.

    Összességében partiban voltunk.Ez bíztató..nagyon is...ilyen játékkal ütjük a Baselt,aki otthon szívott a skótoktól...ez viszont figyelmeztetés!!!

    Skóciában én elégedett lennék egy döntetlennel...és azzal az 5 ponttal továbbmennénk.


    Szvsz a háralevő két meccs közül a skót lesz a nehezebb...pedig a sorsoláskor nem gondoltam volna.


    Ps:nem hinném,hogy a hollandok eladják a skótok elleni meccset...ugyan gyerekek...az Európa...


    A meccsről: Gyepes hatalmasat hibázott megint, egészen hihetetlen öngól volt, de nem is ez zavar főleg, hanem az, ahogyan hozzáállt az egészhez. (széttárt kezek, "mi van" visszaszólás) egyébként az a véleményem, ha nem ő szerzi a gólt, megtette volna helyette valaki más. a Schalke győzelméhez szemernyi kétség sem férhetett, ennyire akartak. az egész második félidőben félgőzzel játszottak, magabiztosan hozták a győzelmet.



    mi ennyire voltunk képesek. mezőnyben partiban voltunk, a kapu előtt elfogyott a fantázia. a védelem sem állt a helyzet magaslatán, mindkét gólunk hatalmas védelmi hibából született. a másodikat Gyepes, Lipcsei, és Kapics jól összehozta, de ha nem ők hozzák össze, berúgja a Schalke.



    egyébként rossz volt nézni, ahogyan Lincoln forgatta a védőinket. a másik meccsen a Hearts győzelme jó nekünk, itthon KÖTELEZŐ megverni a Baselt, a skótok ellen pedig egy X-nek elégnek kell lennie.



    szóval nem veszett semmi, itt egyébként sem győzelemre számítottunk.



    HAJRÁ FRADI, RESZKESS HONVÉD!


    Szerintem sem kell vészharagokat kongatni. A Hearts győzelme kifejezetten jól jött, hiszen így egy Basel elleni győzelemmel és egy edinburghi X-szel minden más eredménytől függetlenül továbbjutunk. Ha meg ennyit nem tudunk megtenni, akkor nem érdemlünk továbbjutást. Sőt, nagy-nagy mákkal (ha a Feyenoordot a Schalke és a Basel is ütné) másodikok is lehetünk. smiley) Na jó, ne számolgassunk. Lényeg december 1. Azért is jó szvsz a Hearts győzelme és így a mi lehetőségeink megnyílása, mert talán többen jönnek ki buzdítani a csapatot, ami létfontosságú lehet.



    A meccsről: mindent elárul a Schalke hozzáállásáról, hogy szünetben kettős cserét hajtottak végre, kihasználva minden lehetőséget (egyet már korábban cseréltek). Ez elég nagyképű és kockázatos húzás volt szvsz Rangnicktól, de bejött neki. Tingli-tangli ment szinte az egész meccsen, azt éreztem, hogy 60-70%-ot adnak csak ki magukból. Megérdemelten nyertek.



    Ettől függetlenül jól játszottunk helyenként, és egyenrangú félként tudtunk fellépni a meccs nagy részében.



    Lajos: bravúrok, a gólokról nem tehetett.

    Vuki: szerintem gyenge volt most, bár védőfeladatát többnyire megoldotta, azért Lincoln egy-kétszer beültette a hintába.

    Lippi: ami lehetett, megtett, és ha az a szabadrúgás bemegy... Nagyon nagy bravúr volt Rost-tól

    Gyepi: nem tudok mit mondani. Megint az egyik legjobbunk volt, ha nincs az öngól. Valami fejben nem stimmel a gyereknél. Egyébként nem értek egyet Mészöllyel, hogy visszaszólt, és miért nem zuhant magába. Az lett volna a rosszabb. Így felpörgött, dolgozott benne némi dac és bizonyítási vágy.

    Leo: kifejezetten jó volt, főleg a második félidő első 15-20 percében. Neki is volt egy nagy hibája, amikor odacsúsztatta Aílton elé.

    Zava: az egyik kellemes meglepetés. Az első félidőben nagyon jó volt, kár, hogy a másodikban szinte a nevét sem lehetett hallani.

    Kapics: a szokott formáját hozta, jó volt.

    Rósa: szintén, de sok labdát eladott.

    Huszti: nulla, nagyon rossz formában van.

    Penksa: a másik kellemes meglepetés, szerintem jól játszott, csak hát 150 centisen és 45 kilósan német védelemmel szemben nehéz.

    Bajevszki: a labdákat jól tartotta meg, de a helyzeteit be kellett volna rúgnia.

    Tőzsér: fos, mint mindig, egy nagy nulla.

    Vagner: óriási alibi, felháborító. Bár volt egy-két szép megmozdulása.

    Sowunmi: alig volt ideje.



    A bíró nagyon korrekt volt, Faragó szerint 10 éve nem volt ilyen korrekt játékvezetés magyar meccsen. Biztosan nem látta a PAOK-Lokit...



    Mindenki a Basel ellen!



    Hajrá Fradi!

    HAJRÁ MAGYARORSZÁG!


    (Én is kapus vagyok/voltam smiley)



    Szóval azért ilyen komoly téttel bíró meccsen nem mindenki ugyanúgy vezeti le a feszültséget. Egyetértek királyfurfanggal.



    Nagyon is jól tudta, hogy ő hibázott, szvsz ez látszott is rajta. HA összeomlott volna, magába roskad, ahogy Mészöly szerint tennie kellett volna, akkor lehet, hogy ez rányomja bélyegét az egész további játékára és egy félszeg, szar, erélytelen produkciót nyújt. Így viszont felhúzta magát, és hiba nélkül )sőt, kitűnően) látta el a védőfeladatát.



    Egyébként én, mint kapus ilyenkor soha nem szidtam a védőt, szerintem Lajosnak sem kellett volna. Épp ellenkezőleg, biztatni kell, hogy nehogy magába roskadjon és tépelődjön, mert akkor bizonytalan lesz, és - kell-e mondanom - újra hibázik.



    Szóval ott, helyben nem kellett volna baszogatni. Meccs után kell az ilyesmit megbeszélni.



    Szerintem.


    szűcs: semmi extra

    gyepes: jó volt. a csúsztatás is szép volt sajnos

    lipcsei: volt egy két kibaszott jó labdája, de már öreg, nem tud futni, ugrani ütközni.

    kapics: sokat szerelt, sokat adott el

    vukmir: semmi különös

    rósa: szerintem kimondottan gyenge volt. sok eladott labda és lassú is

    leo: balhátvédnek nm egy rc, de nem olyan rossz, a fejes szánalmasan gyenge volt, és a lövései is szarok voltak

    zava: az elején elég jól nyota, a második félidőre már behoztam volna thomast a helyére

    huszti: zéró

    penksa: az elején jó volt, aztán mint a szamár a ködben

    bajesvksi: szerintem gyenge volt, sokkal hamarabb behoztam volna a vagnert. amennyibena vagnernek nincs kondija, és ezért nem tud futni, vagy megtartani a labdát akkor bontsunk vele szerződést. ez így nem sok.


    Üdv!



    László Csaba óta egyre inkább jobb felfogásban, valóban bátran játszunk, de remélem most már ő is belátja, a magyar labdarúgóknál nem feltétlenül csak a mentalitással van gond, hanem alapvető technikai hiányosságokkal.
    Hiába játszott a csapat nagyon jó szellemben, ennyi hibát nem lehet véteni a középpályán (itt sztem nagyobb a gond, mint a védelemnél):


    - amikor hátul megszereztük a labdát, sok esetben nem tudtunk rendesen előre, emberhez passzolni, sokszor került egy-egy védőnk kiszorított helyzetbe a saját 16-osánál, vagy az oldalvonal mentén, esetleg a szögletzászlónál! Nem mutatták magukat a középpályások, alig volt mozgás, nem kérték a labdát...
    - amikor mégis volt lehetőség támadást vezetni, még akkor sem volt egymás után 3 jó passz, amikor a németek éppen nem támadtak le középpályán. Sajnos így a játéskosok a nehezen kibrusztolt, amúgy nem rossz teljesítményüket tették tönkre, hiszen azért elég sok labdát megszereztünk, olykor volt néhány jó csel, üres térbe passz, stb. Na de ennyi labdát eladni!!! Katasztrófa - saját magunkat büntettük
    - amikor az ellenfél hozta fel a labdát, gyakran simán engedtük őket a saját térfél közepéig. Nem volt semmi letámadás, de még csak annyi sem történt, hogy a középpályások egy kicsit közelebb, s nem 4-5 méterre álljanak a támadó német játékosoktól...



    Az NS is jól megírta: ha gyorsabb a játék, olyan értelemben nem bírjuk felvenni a ritmust, hogy a passzok jók legyenek, s itt sajnos valóban nem a hozzállással és nem a kondival van baj (bár a támadásvezetéseinket nem mindig követte sok mozgás), hanem az említett alapvető technikai hiányosságokkal.


    Szükség lenne:
    - precíz labdaátvételre
    - labdavezetés közben ne a labdára kelljen koncentrálni, hanem keresni az embert
    - egyérintős játék hiba nélkül (ezzel van a legnagyobb baj)
    - ne hosszan tóljuk meg a labdát
    - rossz passzokkal ne hozzuk szorult helyzetbe a játékostársat
    - jobb fejjáték
    - pontos beadások (néhány kapu elé lőtt labda nem csak hogy pontatlan, hanem erőtlen, lassú, nincs íve)
    - fejleszteni kellene az ütemérzéket - rossz kimondani, de jónéhány labdarőgónak egyszerűen nincs ütemérzéke. Olyan rossz ritmusban kíséreljük meg sokszor elvinni a labdát az ellenfél mellett, hogy esély sincs a sikerre (bár olykor a gyorsaság is hiányzik)

    - jó lövések. A csapatban gyakorlatilag 4-5 ember van, aki jól tud lőni (Lipcsei, Tőzsér, Huszti, Sowunmi, esetleg Vágner, Leo). Ha véletlenül más vki kerül lövőhelyzetbe, s kapura lövésre kényszerül, elképesztő, hogy mi sül ki belőle...
    - kombinatív megoldások, észjáték, a repertoárok bővítése pl. a cselek terén (Huszti pl. mindig uazzal a mozdulattal próbálja elvinni a labdát, mint ahogy azt a számomra első japán meccsén láttam - más variációt nem tud? (apropó Huszti: vki elmagyarázhatná végre neki, hogy a Mättheus által említett erőszakosság, agresszívítás nem egyenlő a durvasággal... Igaz, a tegnapi meccsen ezúttal visszafogta magát, de egyébként nagyon nagy lett a mellénye...ilyen teljesítménnyel senki sem fogja elvinni)



    Visszatérve a csapatra...ugyan tudni lehetett: ez az a meccs, amelyen ki lehet kapni (ezt bele is kalkuláltuk), de akkor is dühös voltam...



    Pedig összességében tényleg nem lett volna rossz a tegnapi teljesítmény - csakhát ezek a hibák: Rósa Dénes pl. megszerzett vagy 10 labdát - majd eladott 9-et. Botrány!
    Gyepes pedig - ha leszámítjuk a hibáját - valóban az egyik legjobb ferencvárosi volt. Felszívta magát, sokszor szerelt jól, mentett éles helyzetben. Csakhát egy öngól esetében nem lehet eltekinteni a hibától...

    Zavadszky nekem is kellemes meglepetés, igaz a második félidőben ő is elszürkült. De lám, miből volt a helyzete? Kapott a szélről egy jó passzt, majd jó ütemben egyszerűen csak sikerült jól elhúznia a labdát a védő mellett és sikerült jól lőnie (igaz, ha mégjobban lő, akkor gól).

    Szóval leginkább csak ezeken az alapvető technikai dolgokon múlik a siker, amúgy a taktika sztem rendben volt.



    Ha kevesebb hibával játszunk jövő szerdán, ütni fogjuk a Baselt, bár nagyon nehéz lesz a svájciak és a skótok ellen is (előbbinek a jövő szerdai meccs az utolsó sansza, utóbbi pedig vérszemet kapott).



    Csakazértis hajrá Fradi!!!

    smiley


    Semmi különös? [2004-11-26 12:59] Megállt az ido tegnap este Gelsenkirchenben. Pontosabban inkább visszafelé száguldott. 2004-ben egy évszázadot repültünk visszafelé, és korabeli testedzo klubok közti békebeli, nemes versengések légköre költözött az Auf Schalke Arenába. - FTC.hu - Köszönhetoen az oly sokszor megbélyegzett, cimkékkel ellátott Európából kiírt ferencvárosi szurkolóknak. Azoknak a fiúknak, akik átutazták Európát, hogy aztán megmutassák Európának, hogy mirol szól a sport. Pontosabban, hogy mirol szólt egykor a labdarúgás, és mirol szólhatna akár még most is, ha úgy akarnák. Emberségrol, nemes gesztusról, kemény, egymást tisztelo férfi emberek egymásnak akaszkodásáról. Olyan emberekérol, akik ismerik, tisztelik, becsülik egymást. Akiket összeköt valami. A labdarúgás, a sport, a férfiasság, a küzdelem. Akik együtt öltöznek, együtt izzadnak, együtt gyoznek, együtt veszítenek, együtt sírnak, együtt nevetnek. Akik soha nem hagyják magukra a másikat, foleg nem akkor, amikor a másiknak szüksége lehet minden egyes emberi gesztusra, amikor az a másik, minden pici kapaszkodót kétségbeesve kutat. Csütörtökön este az Auf Schalke Arena lelátóján a vendégszektorban egy német nyelvu felirat volt olvasható. A ferencváros szurkolók a MARCO VAN HOOGDALEM! MAN DARF NIE AUFGEBEN! feliratot tartották a magasba! Ismeretlen szurkolók százai próbáltak lelket önteni egy olyan labdarúgóba, akit talán soha nem láttak játszani. Az ellenfél egy halásos betegséggel küszködo labdarúgójának üzenték, hogy nem adhatja fel a küzdelmet. Aztán a transzparens lekerült, és elkezdodött a mérkozés. Egy ultamodern stadionban, pazar, XXI. századi körülmények között. A lelátón azonban végig ott maradt a közel száz évvel ezelotti, ma már visszahozhatatlannak tuno idilli gondolat. Azt gondoltuk, hogy a labdarúgás játék. Csodálatos játék mely érzelmekrol, emberségrol, férfiasságról szól. A meccs után a letört, arcukat a padlóra szegezo ferencvárosi játékosok közé egy civilruhás fiatalember lépett be. Csendben mutatkozott be, és nagyon csendben, remego hangon mondott köszönetet azért a levélért, amit az öltözoben ülok küldtek neki egy hónapja, és azért az egy mondatért, amit az öltözoben ülok szurkolói emeltek magasba másfél órával korábban. Miután Marco van Hoogdalem becsukta maga mögött az ajtót, jó ideig csend volt az öltözoben. Legalább olyan csend, mint ami a ferencvárosi szurkolók csütörtök esti gesztusát vette körül a médiában. Persze értheto, hiszen végül is semmi különös nem történt. Nem került bevetésre vízágyú, nem volt tömeges eloállítás, nem tört autóbuszüveg, nem szakadt fel vonatülés. Semmi olyan dolog nem történt, ami a fradistákkal kapcsolatosan olyan érdekes szokott lenni… Szóval csend van. Mi ebben a csendben mondanánk el akkor: NAGYON SZÉP VOLT FIÚK!


    Nem vagyok negatív. Mindig reális nézeteket vallottam.

    Az már olyan unalmas sóder, hogy "küzdelemben és iramban pariban voltunk"... Alap az, hogy hajtunk. Én ettől már hányok. Mi a véres f...ért nem tudjuk már egyszer végre átlépni a saját árnyékunkat? Ez egy 0-0-ás vagy 1-1-es meccs volt. Az nem vigasz nekem, hogy minket nem tömtek ki, mint a lilákat. Ez nem mérce.

    hallgattátok Nyílt és Zomborit? mindkettőnek igaza volt.

    1. Nyíl aszonta, hogy addig, amig idegenben a Csaba ellen elég bohóckodni és meglesz a 0-3, addig a Schalke hét közben egy kupameccset játszott pl. a hannover ellen, előtte 3 nappal meg bajnokit a Stuttgart ellen. Az utóbbit meg is nyerte. Azaz, ha van egy komoly tétmeccs, nem szarnak be, nem mentegetőznek előre, hanem ráfekszenek a feladatra és megoldják. Nálunk ez mikor lesz? Miért tudta mindenki, íg a játékosok is előre, hogy a Bundesliga 3. helyezettjétől ki fogunk kapni? Simán méghozzá? kb egy olyan produkcióval elég volt előrukkolniuk, mint nekünk pl. a Csaba ellen

    EZ a bajom. És ez is a különbség. Ez is lesz évekig. Abban reménykedem, hogy nem évtizedekig


    A Fradi és a kiutazott Fradi szurkolók szerintem tegnap megmutatták, hogy milyen egy európai csapat. A játékosok nem reklamáltak, nem színészkedtek és nem ijedtek meg az ellenféltől. Így kell játszani idegenben, menni kell előre. Külön gratulálok László Csabának, amiért elhozta a Fradihoz ezt a mentalitást és hogy ilyen csapatot csinált. Európai csapat alakul.

    A tegnap kint lévő Fradi szurkolókról és a csapatról szerintem mindent elmond az, hogy van Hoogdalem-nek semmilyen más csapat nem ajánlott semmilyen gesztust, a gyógyulásával kapcsolatban, kivétel a Fradi (levél, transzparens). Ez egy nagyon szép gesztus szerintem. Mert a sportnak erről is kell szólnia.

    Tegnap este büszke voltam arra, hogy magyar vagyok.

    De akkor csak 1 kérdés maradt. Erről a gesztusról miért nem számol be a média? Miért nem mutatja az rtlklub? Ez nem olyan érdekes a magyar szurkolókkal kapcsolatban? Szerintem ez mindent elmond a magyar médiáról...


    Nem szívesen, de a tények kedvéért közlöm: több, mint 30 Fradistát már a meccs előtt előállítottak, igaz a meccs után mindegyiküket szabadon engedtek...



    Több tucat Fradistát érvényes jegy birtokában sem engedtek be az Arena-ba...



    Közel 200 Fradistát, akiknek az S1 szektorba szólt a jegye, nem engedtek be oda, hanem az alacsonyabb árkategóriájú W, ill. V szektorba tereltek. Mikor ezt szóvá tettem, azt mondták, hogy biztonsági okok miatt. Mondtam OK, akkor a meccs végéig fizessék vissza a különbözetet.



    Na lett is nagy tanácskozás (persze én közben nyomtam folyamatosan, hogy ha a meccs végéig nem fizetik vissza a különbözetet akkor feljelentem a Schalke-t, mint rendezőt az UEFA-nál), arra hivatkoztak a rendezők, meg a vezetőik, hogy ők csak a rendért felelnek, míg az anyagiakat az S04-gyel kellene rendezni - persze az S04-től vagy nem tudtak, vagy nem akartak prezentálni semmi funkcionáriust. A rendezők azt javasolták, hogy másnap (vagyis ma) menjek be a Schalke-hoz és adjam elő a panaszom. Mondtam, hogy én holnap már otthon leszek, mire végre elkezdtek történni az események.



    A korrektség kedvéért meg kell jegyeznem, hogy szünetben elkísértek egy "Service Point" nevű irodaszerűségbe, ahol egy kedves hölgy (ő végre Schalke 04 alkalmazott volt) meghallgatott, igazat adott nekem - de pénzt visszatéríteni ő sem tudott. Mindenesetre megadta a nevét, és feljegyezte az enyémet, valamint, hogy milyen ügyben tettem panaszt. Közöltem vele, hogy feljelentem a klubjukat az UEFA-nál, mert véleményünk szerint ez lehúzás.



    Úgyhogy hétfőn megy egy szép kis levél az UEFA-hoz, kíváncsi vagyok mit fognak rá reagálni.



    Ui: Amúgy Gelsenkirchen, Dortmund (és gondolom a Ruhr vidék többi része) tetszett eddig legkevésbé (Nyugat) Németországban, pedig kevés olyan nagyváros van, ahol nem voltam már.


    Ugyanez volt velünk dettó.

    Mennénk be az U-szektorba, erre közlik velünk, hogy lófasz a seggünkbe, minden Fradistát egy helyre visznek.

    Erre mi mondtuk, hogy lófasz a seggükbe, nem fogunk a drágább zsugákkal beülni hátra, vagy ha igen, akkor azonnal fizessék ki a különbözetet.

    Lett nagy műsor, mert egy középkorú faszi elkezdte verni a biztonsági plexit, mi is hangoskodtunk. Erre előkerült a főnök, meg tóthcs. és végül olyan ötvenünket átengedtek a helyünkre.

    Bazz, hogy fostak a németek, vicces voltsmiley)


    A villamosmegállónál a meccs után meg jogosan intézkedtek a rendőrök, csak az volt furcsa, ahogy civil zsernyákok osztották a népet viperával...



    Igaz kurvára nem nézték ki német, ki magyar.


    Visszatérve a gólokra (is).

    Itt az egész védelem megingásáról van szó.



    Az elsőnél Gyepi ugye befejelte, Pedro nem szólt.

    Közben egy teljesen veszélytelen bedobás volt, amikor a közelükben sem volt német.

    A másodiknál előbb Leo rossz megoldással hazafelé fejel, majd Ailton ziccere után,

    Lippi nem tudja kirúgni a labdát, utána meg szaladgáltunk össze vissza.



    Tényleg igaz lenne a feltevés, hogy egyedül Botis képes kirúgni a labdát??

    Mert Gyepes és Leo esetében ő valszeg az ellenfél 16-osáig fejeli ki a labdát.

    Peti helyében meg valszeg az eredményjelzőt rúgja le a bogyóval.



    Na mind1.



    Viszont ami gáz volt még, hogy a védőink 6-7 méterre helyezkedtek el a csatároktól és nem bírták tartani a gyors embereket. Akik a lefordulás után rögtön veszélyt tudtak teremteni.



    -Dino-

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=290371&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  4. avatar: hungary
    2009.10.26, 15:03
    Jól játszottunk. És két eladott labdával eltemettük magunkat.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.05.01, 23:07 (szerk.: 2018.01.12, 19:59)
    A zászlón kicsit más a címer:
    kép
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.09, 14:09
    László Csaba: A meccs után az öltözőben síró játékosokat találtam, de nincs mit tenni, mostantól a Honvéd elleni bajnokinkra, majd azt követően a Basel elleni összecsapásra kell koncentrálnunk, amelyet mindenképp meg kell nyernünk. Nem játszottunk rosszul, sajnos balszerencsés gólokat kaptunk. Az előre játékkal nem volt különösebb gond, viszont hátul több hibát is elkövettünk, saját térfelünkön nem minden esetben tudtuk megtartani a labdát.
    Azt gondolom, játékunkkal nem okoztunk csalódást a szurkolóinknak, akiknek szeretném megköszönni, hogy Németországba is velünk tartottak, és végig biztattak. Bízom benne, hogy jövő szerdán a Basel elleni találkozó után nekik, és nekünk is jobb kedvünk lesz...

    Ralf Rangnick: Ez egy igazi "munkás" győzelem volt- mondta a szakvezető. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű dolgunk, hiszen a Ferencváros egy jó csapat. Több mérkőzését is láttam a magyar bajnoknak, ezért nem tudtak meglepetést okozni számunkra, de a Ferencváros veresége ellenére is jól játszott. Azt gondolom, hogy nem szerencsés győzelmet arattunk, hiszen a két gólunkon kívül is volt három-négy nagy helyzetünk. Három forduló után hét pontunk van, mostani sikerünkkel nagy lépést tettünk a továbbjutás felé.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=9389&sact=news#
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=9393&sact=news
     
  7. avatar: AMiUtunk
    2009.01.21, 17:41
    Súlyosbító körülmény, hogy nyilvánvalóan nem gépi fordításról van szó!

    Minden alkalommal, amikor valaki felemlegeti "A szívtöl az éghez"-nevü remekmüvet, kiráz a hideg és néha azon tünödöm, hogy vajon egy magyarul soha nem tanult fiatal vagy egy anyanyelvét elfelejtö öreg ült-e le szótárral a kezében, hogy ezt megírja. Bár, mind a mai napig nem értem, hogy ha valaki, aki még csak törve (nemhogy írásban) sem beszél egy nyelvet, miért nem rendelkezik annyi tartással és öszinteséggel, hogy bevallja: képtelen lefordítani az elé rakott szöveget?!
     
  8. avatar: NNS
    2009.01.21, 00:56
    Ennél egy tetszőleges web-fordító is érthetőbb szöveget produkál...
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.20, 20:51 (szerk.: 2018.01.12, 20:03)
    kép