magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - SK Tirana 0 : 1 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
Bajnokok Ligája selejtező 2. forduló, 2. mérkőzés
játékvezető : Richmond Charles Joseph (Skócia)
nézőszámok:
 1. Magyar csapatok kupamérkőzései: 5.000
 2. ftc.hu: 8.000
 3. Nemzeti Sport: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.08.08, 14:23 (szerk.: 2013.08.08, 14:23)
  metsoadcsapda: Sosem fogom elfelejteni, mikor a Tirana ellen játszottunk a BL visszavágón. Életemben először vittem meccsre egy kereplőt, hét-nyolc éves lehettem. Nem voltunk jók, nem jött össze semmi, s vezetett a Tirana. A bíró befújt nekik egy tizit, amit ha berúgnak, továbbjutásra állnak. Gyorsan leszaladtam a kerítéshez, felálltam rá, és eszeveszettül kerepeltem. Lajos megfogta a büntetőt, tombolt a lelátó, én pedig szentül meg voltam győződve, hogy a kereplőm által kiadott hang az oka annak, hogy az albán kihagyta a 11-est, mert mi mástól zavarodott volna meg!? Ezek után pár hétig még hordtam magammal meccsekre a kereplőt, s a kerítésről néztem a 13-as szektorban a meccseket...
  Lajost mindig is nagyon szerettem, de nem értem, mért csak 3-szor volt válogatott.Bízom benne, kapusedzőként még visszatér hozzánk.

  forrás:
  http://ulloi129.hu/2013/08/08/szucs-lajos-40
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2010.12.20, 09:19
  Hát ez elég szar produkció volt de a lényeg hogy jöhetnek Poborskyék


  Kihagytak egy tizenegyest,raadasul a vegen meg lottek egy kapufat is...

  Ekkora mazlit vazzeg...

  Ennel csak jobb johet!


  Győztünk és kész továbbmentünk.  A meccsről:

  Borzalmasan játszottunk. Sasu... Most már mondom TAKARODJON A FRADIBÓL! Penska és Sowunni sincs formába és Nógrádi is lesérült, hát remek... Jó hogy jönnek a Vagner-Bajevszky páros, ők többet fognak tenni mint Sasu-Penska duó. Megmondom őszintén, hogy Zava posztján hiányzik a Titi. Hát ettől féltem, de leírtam, hogy hiányzik, kár volt, ezért Zavat leigazolni. Lipcseinek a középpályán kell lennie, se a védelembe se a támadó mögötti poszton. Rosát kár volt lehoznia, inkább Zavát hoztam volna le, ez puszta szakmai vélemény. A tiziről, hogy Lajos hibázott, de kivédte. A végén a kapufa, na a Jó Isten velünk van! A bíróról, annyit, hogy sajnos szétfújta, volt ahol jogosan adott sárágt vagy fújt, volt, ahol meg nem. A nézőtéren mi történt? Hát ennyi, Egy biztos, hogy mégegyszer nem leszünk ilyen rosszak, innen márcsak jobb lehet.  Aki látta a végén az interjút László Csabin, hát az arcát leolvasva... nem irigylem őt. Egy biztos, amivel kezdtem a soraimat, azzal is zárom, hogy Győztünk és kész. Nézzünk előre!  HAJRÁ FRADI!


  Thomas 5 perc alatt többet csinált, mint Sasu.  Kicselezte az egész albán védelmet, a kapust megelőzve középre gurított, érkezett Penksa, aki - nagyszerű mozdulattal belebotlott a labdába


  Már amikor eladott minden épkézláb játékost (+ a Tökölit) a Fradi, akkor sejtettem, hogy Furulyás a túlélésre játszik. A szélhámos Kovács után valahonnan pénzt kell teremteni.  Szánalas volt nemcsak a mai, hanem a múltkori produkció is.  Egy ajándék tizenegyesből lőtt góllal és egy öngóllal jutott tovább a Fradi, míg a Tirana 3 akciógólt lőtt. (Igaz, ők meg a kihagyott tizenegyes miatt nem érdemeltek továbbjutást.)


  Látszott, hogy az eligazoltakat az addig kispadon csücsülők nem képesek pótolni. Még az agyonszidott Kriston is élettel telibb játékot tudott mutatni Zavánál (bár ma 1 fokkal jobban mozgott, mint kint), nem is beszélve mennyire hiányzik Tököli + Gerzson. Sasu az ellenfél 12. játékosa. László Csabának nagyon hamar kell beépítenie az újakat, mert jön a bajnokság na meg a köv bl. forduló.

  Hajrá FRADI!


  A mai meccsről:  SZŰCS EGY ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!  Védelem zavart.

  Középpálya körülményes.

  Csatáraink nincsenek.

  Az edzőnkben én bízom. Szarból nem könnyű várat építeni.  Ellenben van egy kopasz csőcselékünk, akik lehet, hogy ma elintézték, hogy a Sparta ellen idehaza zárt kapuk legyenek. Remélem az UEFA ellenőr megkegyelmez nekünk, mint a Kispestnek.

  Jövő: Ha lesz csatárunk aki képes befűzni a védőket ill. képes gólt lőni, ha a védelem nem zavarodik össze, ha az ellenfél rávezeti a labdát, és ha a középpálya nem adja azonnal el a nehezen megszerzett labdákat, akkor lesz esélyünk a csehek ellen. Egyébként nem.  Hajrá Fradi! Remélem ennél csak jobb jöhet.


  Szvsz nem a 3 védős rendszerrel van a baj, hanem a védők előtti szűrő nem működött (Kapic katasztrófa volt ma, és nem tudom még kinek lett volna ez a feladata Rósa?). Ezért a behátráló védőkre lendületből hozhatták a labdát. Jogos a felvetés, én is önmagunktól félek.


  nem feltétlen a 3 védővel van a baj(bár Huszti lemaradásait László is kiemelte-ugye neki kellett volna visszazárnia balbekkbe), hanem az előtte lévő középpályával. Kapictól ilyen szar játékot talán életemben nem láttam(hab volt a tortán, amikor Szűccsel majdnem összebunyóztak a végén), Zavadszky ebben a szerkezetben használhatatlan, ő sose volt egy futógép, nem is lesz, tőle nem is lehet elvárni már ezt  ha Lipcsei az irányító a középpályán, akkor Zavadszkynak nem sok keresnivalója van a csapatban. amúgy Leandro azér fáradt el ennyire mer szinte egyedül szűrt, Kapic helyett is


  Továbbjutottunk...  Itt vége is a jó dolgok felsorolásának.  Ritka ócska játékkal sikerült kikapnunk egy olyan csapattól, akik legfeljebb a 10-12.helyen lennének a mi kis bajnokságunkban.

  Egyszerűen nincs támadójátékunk.  Gyakran felborult a pálya, (az albánok sokszor 11-en védekeztek) sokkal többet birtokoltuk a labdát, lőttünk egy kupac szögletet, de gólt reggelig sem hoztunk volna össze.

  Kapura gyakorlatilag alig ment lövés - így nem is lehet.

  Zavadszky:

  Ott az 1-es villamos. Szedje össze a cuccait és irány az MTK pálya.

  Húszévesen is egy csiga volt, most meg még lassabb.

  Ráadásul azt a keveset is elfelejtette amit tudott.

  Ami külön röhej, hogy ez az ember többszörös bajnok és kupagyőztes. Hihetetlen.  Sasu:

  Alibi, alibi, alibi.

  Egy nulla. És mégis pályán volt 85 percig.

  Kár hogy nem ez volt a búcsúmeccse.  Thomas:

  5 perc alatt többet csinált mint Süsü. Igaz, annál többet nem volt nehéz...  Gyepes:

  Lelassult és sokat felejtett. Nem tudom lesz-e valaha is olyan mint régen.  Penksa:

  Eljárt felette az idő.

  Ott tart hogy már "utolsó 15 perces" cserének sem jó.  A többiek legfeljebb gyenge közepest hoztak.  Dicsérni - talán, talán, talán - Lajost, Szabit és Botist lehetne.

  De csak halkan.


  [QUOTE]Én a fiaimmal néztem meg ezt a mérkőzést, és már az eleje felé megállapítottuk, hogy igenis jó lesz ez. Végre a sok nemzetközi kupa, EB meg nyári kupameccsek után végre vicces mérkőzést is lát az ember.  Komolyan mondom, felüdítő volt a sok hajtós meccs után látni egy olyat, ahol a játékosok viccelődni is mernek. Merthogy másképp nem tudom értékelni azt, hogy egy kapurarúgás után bedobás következik, vagy hogy Sasu milyen egy vicces ember benyomását kelti a kapu előtt, mikor fejelnie kéne, azt erreföl elszáll a levegőben teljesen másmerre, mint a labda. És még sorolhatnám a humoros jeleneteket, de hát ti is láttátok.

  Szerintem is ez kell most a Fradinak: sok kis apró humoros jelenet, amikben a szereplők úgy tesznek, mintha labdarúgók lennének, de időnként kikacsintanak a nézőkre, hogy ugye ti se veszitek be, hogy ez egy labdarúgómérkőzéssmiley[/QUOTE]

  Úgy látszik érik egy újabb játékos-hátbarúgásos, berohanós ftc dzsembori:  "--- Ez most nem vádaskodás, csupán a furcsa tények leírása. A találkozó előtt lapunkat többen is felhívták azzal, hogy egészen biztosan vendégvezetéssel zárul a félidő. Többen állították, hogy itthon a különböző fogadóirodákban és külföldön rengetegen játszották meg a Tirana félidei vezetését, méghozzá hatalmas öszszegekben. Ami biztos, hogy az angol gamebookers.com nevű fogadási játékban már levették a listáról a magyar és az albán bajnok találkozóját, mondván, túl sok fogadó tett a Tirana félidei előnyére. S tessék, a szünetben 0-1 virított a villanyújságon. Dörzsölhették a tenyerüket a jól értesültek… "  a zöldsport írta - akinek nem inge...


  Nem is tudom,hol kezdjem. Talán az elején...mondjuk azzal,hogy ha ez a játék marad,akkor ne is álljunk ki...inkább írják 2* 3-0-al a meccset a prágának,de legalább nem aláznak meg minket..emlékszik vki arra,hogy a Milan-Sparta meccsen hogy játszottak a csehek???? mert ha igen,akkor a tegnapi játékot látva nem lehetnek illúzióink. Nem volt semmi elképzelésünk...legalább is én nem láttam,hogy mi volt a taktika...kizártnak érzem,hogy LCS ilyen dolgokat kért a játékosoktól. A védelemben számomra teljesen érthetetlen volt Botis jobbhátvéd szerepe..nagyon darabos a srác,de amint középre keveredett,azonnal érezni lehetett,ott van jó helyen.Ennek ellenére ő még talán kiemelhető lehet.Vukmirnak óriási hibái voltak,egyszerűen nem is értettem mit csinál. Nagy meglepetésre Lippi kiemelhető...hajtott,küzdött...dehát...nem volt nehéz a tegnap játszók közül kiemelni... Zava=0...dupla 0.Elképesztő...hogy ilyen játékkal ennyit lehet keresni...lehet,hogy nem az az ő posztja...na de kérem,azért ennél bármelyik posztra is teszik,több kellene. Husztin látszott hogy akar,de nem várhatjuk el tőle minden meccsen hogy ő döntse el... Rósa=0.sajnos...nem fradi szintű... a csatárjáték=00000000000000000000000000 nem értem LCS-t..ennyire bírja Sasut??? az első félidő után behoztam volna Thomast...az ő 6 perce alatt több lehetősége volt mint Sasunak 85 perc alatt. és végül a költői kérdés:vazzzzeee...hogy lehet az,hogy fradista üt fradistát??????????????mondja már meg nekem valaki!!!!!! hogy könnygáz kelljen egy olyan meccsen ahol nincsenek is vendég-szurkolók???? egyszerűen mostanáig nem tértem magamhoz.... szvsz el kell nagyon gondolkodni...talán az újonnan jöttekkel más lehet... csak ebben bízhatunk... bocs ha hosszú voltam


  NfS szerint megint betoltak nemi penzt a tegnapi meccsre .  Elvileg buncselekmeny gyanujanak eseten az online fogadoirodak egyuttmukodnek a hatosagokkal.Valakinek irni kene egy levelet a makkfejueknek, ami alapjan meginditjak az eljarast . Utana szep lassan utana lehetne nezni, ki mennyit tolt be . Most kene erosnek lenni Sziebennek , most realis esely van az ugy TELJES FELDERITESERE . Gamebookers elvileg ilyen esetekben segit ( az o erdekuk is ) , bank adja az ifot a kekenek alapbol, utana meg kiderulne , mi is tortent .  Felidos alban vezetes 5.7-et ert .  A 0-1-es vegeredmeny legalabb hetes szorzo volt. 5.7 X 7 =39.9  NEGYVENES ODDSZ ! Ha Tippmix Peti berakta a havi keresetet , akkor 150millio felett kaszal csak ma .


  Csak a tisztánlátás kedvéért: először két ember ütött össze ( az okot hagyjuk ), ami kisebb dulakodásba fajult, erre betódultak a mellényesek. A mellényesek közül az egyik önmagát korábban Fradistának valló arc megütött egy harmadik embert majd egy másik mellényes viperát húzott elő. Ekkor alakult ki az igazi balhé. Más szektorokból is átmentek. Ezt láttva jött be a készenléti és fújta a gázt....


  Ez a tippmix megint egy rágalom szerintem. Aki látta mennyire hajtott Lipcsei, meg a lövése is 5 mm-errel szállt csak a kapufa mellé. Ha bundázott volna, akkor azt csinálta volna mint amit eddig is tett. Beáll a középpályára. Szerintem Lipcsei önmagához képest jobban játszott. Ha bemegy a pörgetése, akkor 1-1 és senki se beszél tippmixről.


  Tegnap fél ötkor írtam:  "Valami azt súgja, hogy jó hangulatú meccsen megverjük az albánokat. Könnyedén. Általában pesszimista vagyok, de most ilyen érzésem van. Pedig még a mai sportolást meg sem kezdtem."  Nincs mit hozzáfűznöm. Hacsak nem az, hogy remélhetőleg a pesszimista megérzéseim fognak így bejönni a jövőben.  Szégyen volt a tegnapi meccs. Minden szinten.  A csapat. Ki hitte volna, hogy a FERENCVÁROS szurkolóinak egy idegenben megnyert meccs után, hazai pályán szívrohamot kell kapni az idegességtől, hogy továbbjut-e szeretett csapatuk? Hogy a végén mi fogjuk húzni az időt?  A játékosok. Sasu, Penksa ugyanazt hozták, amit általában szoktak. Nem igaz, hogy László Csaba ezt nem látja! Rakjon be valakit az ifiből, tutira megszakadna a pályán! Sasuék képtelenek helyzetbe kerülni, egyszerűen felfoghatatlan, két éve még mind a ketten jók voltak! Sasu a szar Kispestben majdnem gólkirály lett!

  Rósa és Leo gyengék voltak, de legalább hajtottak. Husztiról ugyanez mondható el, bár ő egy fokkal jobb volt náluk. A fejese - az ilyet gólre kötelező váltani. Gyenge volt Kapics is, de a középpálya abszolút nullája Zavadszky volt. Akkor is kérdeztem, most is: mi a fasznak hoztuk őt vissza? Ennél tényleg sokkal többet nyújtott Titi! Zováth - no comment. A kis Taki ezerszer jobb nála szerintem (bár csak az Újpest ellen láttam egy félidő erejéig).

  Botist sokan dicsérik, nem tudom, mire fel. Elképesztően bizonytalan volt, aláfutott a labdáknak, azon a poszton gyenge. Bár hajtani ő is hajtott. Vukmir sem a posztján szerepelt, szerintem meg kellett volna cserélni őket. Amúgy csapnivaló volt ő is, a tizi előtt mit műveltek Gyepivel... Gyepi játékát nézve vérzett a szívem: hová lett az a játékos, aki két évvel ezelőtt még a kedvencem volt a csapatban? Attól tartok, soha nem lesz már olyan szintű teljesítményre képes, mint régen.

  A végére hagytam azokat, akikről pozitívumot lehet mondani. Számomra meglepő módon Lippi idetartozik. Önmagához képest hajtott, küzdött, becsúszott(!), ütközött. Emellett próbálta mozgatni a csapatot, csak az nem nagyon akart mozogni. A helyzetét be kellett volna lőni, egyébként ott szépen engedte el a labdát Sasu, én akkor, mikor kiugrott Peti, halálbiztos voltam benne, hogy belövi.

  Sowunmi. Beállt, és öt perc alatt többet csinált, mint Sasu egész meccsen. Mondjuk ezzel még nem mondtunk sokat. László Csaba szerint formán kívül van. Lehet, hogy ez igaz. De ezek szerint a formán kívül játszó Thomas is klasszisokkal jobb Sasunál.

  És Lajos. Már megint. A gól az övé volt, nem tudom, hová helyezkedett. De a második félidőben ő hozta nekünk a meccset. Óriási bravúrok. Őt megtapsoltuk.  A szurkolók. A verekedésről nincs mit mondani, nem ismételgetem az előttem szólókat. A táborban ácsorogtam (ahogy általában), az első félidő végére az előénekes valahogy "megunta" a dolgot, egyszerűen nem szurkolt, hanem a haverjaival beszélgetett. Ennek megfelelően csendesen álldogáltunk, és néztük ezt a szar meccset. A második félidő enyhe Fradi-fölénnyel, támadásokkal, szöglettel kezdődött, épp kezdett volna jó lenni a hangulat, erre belekezdett "kedvencembe" és vesszőparipámba, a "lőjetek egy gólt"-ba. Szépen fokozatosan le is szállt a hangulat. Aztán hosszú szünetek következtek. Nem értem. Szarban a csapat, és mi hallgatunk. Nem tudom ezt felfogni.  Ennyi. Várom a Sparta meccset. Minden negatív előjel ellenére most bizakodóan. Mert a cseheknek sem megy a szekér, ez látszik. Alig bírták kiütni a ciprusi bajnokot. Bízom az új szerzeményekben. Mást nem tehetek.  Hajrá Fradi!

  HAJRÁ MAGYARORSZÁG!


  Előszöris:  Ez az albán csapat nem játszott olyan rosszul. Mindenki fanyalog, pedig ha német mezben nyomták volna, akkor most áradoznánk, ugyanez után a meccs után. Nagyon fegyelmezetten játszottak, és nagyon veszélyesek voltak. Azon az alapon, hogy albánok voltak, persze lehet szidni őket, a mieinket pedig lesajnálni, viszont a játék képe alapján dícséretet érdemelnek. Majdnem kihoztak mindent a meccsből, mint a görögök...  Persze a mieniktől többet várunk, mert ezt a meccset is meg kellett volna nyernünk.  Akkorhátnézzük:  Szucs - Klasszis kapus. Javította hibáját a tizinél. A gólról nem tehetett.  VÉDELEM: Sok hiba, remélhetőleg csak kommunikációs okokból, és majd összeszoknak.  Botis - Nem játszik hátvédhez méló felelősséggel. Bízom benne, hogy ez tényleg csak kommunikációs okokra vezethető vissza. Indításai, beadásai nagyszerűek volta, sokan tanulhatnának tőle.  Vukmir - Még szoknia kell a posztot.  Gyepes - Sajnos mindíg érzem benne a hibát. Sokkal megbízhatóbbá kell még válnia védekezésben. Támadássban egész jó, csak a befejezésre is koncetráljon.  KÖZÉPPÁLYA: Kiegészítő emberek, nem Fradi-szintű játékra képes játékosok. Cselező-, passzoló-, támadóképesség egyenlő a nullával.  Zavadszky - Ő is a pályán volt??? Már félidőben behoztam volna Thomast helyette.  Rósa - Végre a mester lecserélte. Valaki jelzi neki, hogy nem elég a pályán "legalább hajtani". Kiegészítő futó ember, komoly húzó teljesítményre nem képes, pláne nem váratlan, pontos passzokra, indításokra. Remélhetően fejlődni fog.  (Zorváth 78.p.) - Kis idő, rengeteg eladott labda.  Kapic - Ebben a szerkezetben nem elég rombolni, focizni is kellene egy középpályásnak, horibile dictu gólt lőni. No ezt Ademtől sem lehet elvárni...  Huszti - A meccsen minden párharcot elvesztett. Ő az akitől remélni lehet még valamit, bár azt hiszem pillanatnyilag túl van értékelve.  TÁMADÓK: Kevés értékelhető labdát kaptak. Sok akarás, sok hiba.  Lipcsei - Végre nem védekező poszton játszik. Sajnos ha ő nem indít hátulról, vagy középről, akkor talán Botison kívül a többiek képtelnek kiegyensúlyozottan többször egymáshoz passzolni, esetleg indítani. Labdáit általában megjátszotta, sokszor segített védekezésben. Helyzetét 10-ből 9-szer magabiztosan be szokta rúgni. Mostmár a 9 gól következik...  Sasu - Nagyon akart. Érzi, hogy kimaradhat. Azt gondolom, hogy nagyon jó felépítésű játékos, és jól is mozog. Ha a mester ad neki esélyt, akkor a szurkolóknak is meg kelle ezt adni, mert ha megtalálná góllövő cipőjét, akkor megállíthatatlan lenne. A képesség meg van benne. Ha 4-5 meccs után is betlizik, akkor nyilván László Csaba is le fog róla mondani.  (Sowunmi 86.p.) - Jól mozgott. Többet csinált mint Zava egész meccsen.  Leandro - Ő is rengeteget vállal, és rengeteg hibát követ el. Ha nem lesz pontosabb, akkor könnyen kieshet a csapatból.  (Penksa 80.p.) - Nem tudta megtartani a labdát.


  Végezetül:  A csehek is szenvedtek. Nem kell őket isteníteni látatlanban. Az újakkal, ha pontosabbak leszünk, és Lipcsei és Tőzsér fog középen focizni, akkor jobbak lehetünk. Annyi esélyünk a Real wllwn is lenne, mint a görögöknek volt az EB-n. Most a csehek ellen pedig jóval nagyobb a sanszunk....  Bízzunk a csaptban!  HAJRÁ FRADI!


  Csak azért, hogy mindenki képben legyen arról, hogy milyen brigád adja a Rendezőséget 2004 augusztusában a Ferencváros meccsein:  A tegnapi meccs után éjfél körül megjelent kb. 25-30 fiatal (akik alig egy órája még a Rendezőség mellényét viselték a meccsen) a Népliget sarkánál a trolimegállóban lévő büféknél és fennhangon keresték a "bűnösöket", akik - legalábbis szerintük - a lelátón a rendezőkkel verekedtek. Jöttek - úgymond - revánsot venni, élükön Tóth Csabával és Karsai Sándorral...  A különös csak az volt (illetve dehogy is volt különös), hogy ezek a fasza bátor emberek (ismétlem a Ferencváros által fizetett biztonsági cég rendezőiről van szó) mindegyikénél valamilyen eszköz is volt, mind Magyarországon betiltott eszköz: vipera, boxer, bot, tűzoltó balta...  A vétkesnek hitt fiatalokat fenyegették, ütögették, felszólították, hogy "fél évig minimum ne gyertek meccsre". Közben ment az okoskodás, hogy "a lelátón rendnek kell lennie" - no nem azért mert az így lenne kívánatos, hanem mert "különben nem tudunk pénzt keresni".  Néhány embert befenyegettek, hogy ha meglátják a stadionban akkor felkeresik a lakhelyén és "megölünk". Szó szerint őrjöngtek, kötözködtek, majd lassan eltűnt mindenki.  Remélem a Ferencváros és a Rendőrség illetékesei is számon kérik Tóth Csaba biztonsági igazgató úron (...) a történteket, hiszen amíg ilyen bagázs felelhet a rendért az Üllői úton addig bármi előfordulhat.


  A balhé.

  Valóban két hülye ember összeakaszkodott. A szektor többi része meg csillapítani akarta őket.

  Ennyi történt volna, mivel simán rendet tettek volna saját maguk.

  De. Sajnos nagyot hibázva a rendezők ütni kezdtek (nekik ez szigorúan tilos, csak rendőr verekedhet...). Természetesen abban a tumultusban nem lehet tudni, ki ütött először, de felesleges létszámban rohantak oda, az biztos. Ez természetesen egységbe szólította a szurkolókat (mindegy, hogy Fradistának nevezzük őket, vagy nem). Magyarul: a rendezők szabályt sértve provokáltak, ráadásul megfenyegettek embert(reket), hogy magánéletben teszik tönkre őt(ket).

  forrás:
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=310601&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 3. avatar: NNS
  2010.02.06, 23:07
  Beregisztráltam ide: http://www.sktirana.com/public/kuvend/index.php , itt talán tudnak majd segíteni.
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2010.02.06, 21:46 (szerk.: 2018.01.12, 21:26)
  A mezen lévő címer:
  kép

  erre hasonlít:
  kép

  a mérkőzés közben használt:
  kép

  viszont erre:
  kép

  Nem lehet hogy itt már mint KF Tirana szerepeltek? Máskülönben honnan tudnák mi lesz a csapat neve és címere 1 év múlva?
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.08, 22:43
  Call me!

  "Mi jöhet még, nem tudom, / Olyan, mint egy rémálom." (Nagy Feró slágere)

  Helló édes! Franciska vagyok, 105 éves, szűz, és Ferencváros-szurkoló. Ezért is van rajtam ez a fradi-címeres bugyi. Most azonban nagyon elszomorodtam, mert kirágta a moly. Itt ni, a három E betűnél! Látod? Szeretnéd betömni a lyukat? Kérlek, vigasztalj meg, hívj!

  A szurkolókat sokadszorra megpumpoló telefonvonal hirdetései az értékes(íthető) reklámfelület mintegy húsz százalékát fedték le a Bajnokok Ligája előselejtező visszavágóján, az Üllői úton. Ezen kívül csak mezszponzorunk feliratait lehetett olvasni a pálya mellett. Lehet persze (sőt, valószínű), hogy a T-Mobile valamiféle kizárólagos szerződést kötött erre az estére, de az is tény, hogy általában feltűnően sok üres (önmagunkat reklámozó) hely van a táblákon. Ez a kilencven perc oktatófilmbe illően mutatta be a szponzorok és a nézők távolmaradásának okát.

  Azért László Csabának is lehet szakmai önérzete. Többhetes mellőzés után az igazán fontos meccsen már nem kockáztatta meg, hogy a kispadra ültesse a csapat legkorszerűbben futballozó játékosát Sorin Botist. Ennek persze ára is volt, az évek óta folyamatosan a Ferencvárosnál elvárható szint alatt teljesítő Lipcsei Péter visszakerült a középpályára értékes kilométereket kivéve a támadásainkból.

  Sorinunk, annak örömére, hogy megint a kezdőben kapott helyett, nagyképű sarkazgatásokkal, céltalan trükközéssel indította a meccset. Különben eleinte nem volt gond. Támadólag léptünk fel, és mivel az albánok eleve kontrákra rendezkedtek be, nem okozott gondot beszorítani őket a kapujuk elé.

  Sokat hallhattunk edzőnktől az elmúlt hetekben a labda nélküli futás fontosságáról. Ehhez képest az utóbbi évek legstatikusabb futballját vezették elő a fiúk. "Mit gondol ez a Csaba, heccből buktattuk mi meg a Pintért?" Mivel valamennyi mezőnyjátékosunk szorgalmasan ácsorgott a védője mellett, a vendégek könnyedén bontottak le minden támadási kísérletet. Sőt, gyakorlatilag egyetlen épkézláb támadás nélkül egy véletlenszerű góllal megszerezték a vezetést is.

  Ezután rendkívül unalmas, szinte élvezhetetlen játék alakult ki. A Tirana mintha az 1-0 megőrzésére törekedett volna, ki sem mozdult a kapuja elől. Feltűnő volt viszont, hogy ha náluk volt a labda, mennyivel gyorsabban járatták. Ellentétben Lipcseiékkel nem volt génidegen számukra az egyérintős játék. A mieinket szemmel láthatóan megfogta a gól. Támadtunk, mert az albánok felállásából következően nem tehettünk mást, viszont mozgás nélkül csak egy-két felívelt labdában bízhattunk. Ahogy múlt az idő egyre görcsösebbé vált a játékunk.

  A második félidő közepén aztán úgy tűnt a vendégek kihasználják a szétesésünket. Nagyjából a második akciójuk végén a csatár egyedül vezette kapura a labdát, és Szűcs kénytelen volt elhúzni a lábát. A megítélt büntetőt (érdekes módon a kiállítás elmaradt) a vendégek játékosa Lajosba rúgta.

  A végére legalább felforrósodott a légkör. Hisztérikus pánikban, ész nélkül futballozott a csapat. Szerencsére csak az utolsó 4-5 percre álltunk be védekezni. Ez is elég volt egy albán kapufára, meg egy hatalmas Szűcs bravúrra. Végül azért megúsztuk. Még áll a Ferencváros!

  Közben a lelátón ismét tort ült bunkóság. A stadion egyik hagyományosan kritikus pontján rendezőnek öltözött huligánok (szemtanúk szerint a biztonsági főnökkel az élen) verekedtek rendezőnek nem öltözött huligánokkal. Szektor ürült, rendőrök fújtak, letartóztatás nem történt. Csak abban lehet reménykedni, hogy a hüvelykujját folyamatosan a zöld gombon tartó Peter Pellady elvitte az UEFA ellenőrét valami (másik) kuplerájba is, ahol annyival jobban érezte magát, hogy a jelentésbe végül nem kerül bele ez kis incidens.

  Kutyából nem lesz szalonna! Még akkor sem, ha - mint azt mondják - maga Doszpot Péter mozgatja a szálakat. A Stuttgart és a Debrecen elleni meccs után ismét látványosan elhasalt az a tétel, hogy ha a huligánra neonmellényt adnak, attól rend lesz a stadionban. Az okokat igazából már nem is érdemes keresni. Legkevésbé a forrófejű fiatalok öngyulladása valószínű, az Üllői úton szervezni szokták a huligánizmust. Elképzelhető, hogy biztonsági cégek szeretnék újra felosztani a piacot, de az is, hogy valaki(k) Furulyás bukására akartak rásegíteni.

  Tulajdonképpen mindegy. Az meg különösen mellékes, mennyi esélyünk van jövő héten a Sparta ellen. Évek óta olyan állapotok uralkodnak a stadionban, hogy az embernek a gyomra felfordul. Sittes alakok grasszálnak mindenfelé, szerencsés esetben büntetett előéletű, ápolatlan biztonsági igazít útba joviális polgárokat, törvénytisztelő családapákat. Az oldallelátókon, ahol legdrágábbak a jegyek rendszeresen lehet cirkuszra számítani.

  Az sem mellékes, hogy a világ futballja egész más irányba tart, de az igazi gond az, hogy semmivé lesz a Ferencváros vonzereje. Sokan vannak, akiknek ma már nem fordul ösztönösen oldalra a feje, ha átmennek a felüljárón. Nemhogy otthonnak nem nevezhető az Üllői út, hanem olyan hely, ahonnan a lefújás után menekül az ember.

  Ezért van szükség a szánalmas, emelt díjas vonalra, az egyszeri meccsrejárók fillérjeire a nagy cégek milliárdjai helyett. Persze csak és szigorúan a közvetítő jutalékának levonása után.

  K. János (Pestlőrinc)


  forrás:
  http://www.greenternet.hu/index.php?cikk=20040804ftctirana/karcolat.html
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.08, 22:42
  ... és Lajos helyett a kapufa mentett. Felsóhajtott az a párszáz néző, aki nem a 9-10-es szektorban zajló stadionbiztosítási tender felbontásában gyönyörködött és azon gondolkodott, hogy milyen kevésen múlott.Óriási szerencsével nyertünk Albániában, és Enver Hodzsa népének büszkesége itthon is jobb volt nálunk, mint kinn.

  Vukmir, Botis, Gyepes a hátvédsor, ez még jó is lehetne, de nem az. "Kommunikáció hiánya" (László Csaba kedvenc mondata) "Rossz döntéseket hoztunk" (Egervári Sándor kedvenc mondata). Az első 10 percben támadunk, egy óriási helyzettel. Utána pedig csak lesegetünk, nézegetünk, gurigázgatunk, kocogunk. Az albán csapat semmivel sem különb a Teplicénél, és ugyanúgy a nyakunkon a kés, különösen Mukaj abszurd mozdulata után, amelyet kapusunk és védőink közelről bámulnak, a labda pedig a hálóban 0-1.

  Az albánok állítom, hogy egyénileg se nem tehetségesebbek, se nem képzettebbek, azaz: kicsit sem különbek a mieinknél. Azonban TUDTÁK, hogy mit akarnak, és KÉPESEK voltak futni, illetve passzolni. S miközben szurkolótársaink egymást, a biztonsági szolgálatot és a rendőrséget tekintették fő attrakciónak, fű alatt majdnem lezúztak minket, kezükben volt a továbbjutás. Mert a mi kis csapatkánk 0-2 után SEM lett volna képes bepréselni egy picike kis gólocskát.

  Kiemelni nem lehet senkit, Lajos megfogott egy 11-est, ez mindig bravúr, köszönjük. Gyepes, Vukmir, Botis szörnyű, Zaváról lejjebb, Kapic gyenge, Rósa fut, de minek, Husztiról kaptuk a gólt, de amúgy OK, Lipcsei..., Leo..., Sasu... Ugyan kérem... Lehet egy hónap múlva az mondjuk, hogy miért nem estünk ki inkább az albánok ellen?

  Most, hogy a Roxy Riadóban is már rajtunk röhögnek, fel kellene tenni 1-2 kérdést, elsősorban a klubvezetésnek, hogy mi értelme volt az edzőváltásoknak, miért nem sikerült legalább Tökölit itt tartani, miért pont László Csaba, miért nem Mari néni Biharkeresztesről, miért csak az idegenlégiósok melegítenek be tisztességesen, miért van az, hogy nálunk valaki vagy csak fut vagy csak a labdát tudja levenni az átlagosnál jobban? Arról pedig nem beszélve, hogy a nevelőegyesületébe visszatért Zavadszky Gábor mit képzel magáról, mit engedhet meg magának Fradi-mezben? Minek kell történnie, hogy végre elinduljanak a dolgok jó irányba? Halkan kérdezem: mi van az Üllői úton a levegőben, hogy minden játékvezető össze-vissza fújkál?

  Idén nincs alsóház? Pedig Szieben dörzsölhetné a tenyerét...

  MINDENKI GYŐRBE smiley Családias vasárnap lesz... leszünk vagy 500-an.

  R.P.P.


  forrás:
  http://www.greenternet.hu/index.php?cikk=20040804ftctirana/beszamolo.html
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.08, 22:27
  László Csaba (Ferencváros): - Sajnos a fiúk nem tartották be a mérkőzés előtt megbeszélteket, ezért volt ilyen nehéz kiharcolni a továbbjutást. Ma több szerencsénk volt, mint amennyiért megdolgoztunk, ettől függetlenül gratulálok a játékosaimnak.

  Josa Mirel (SK Tirana): - Az első mérkőzés után azt mondtam, hogy nagy lehetőséget szórakoztunk el, amikor 2-1-es vezetésünk után 3-2-re kikaptunk. Most azonban azt mondom, hogy ezen a mérkőzésen dőlt el a továbbjutás, ennyi helyzetet ugyanis nem lehet büntetlenül kihagyni.


  forrás:
  http://buffon014.gportal.hu/gindex.php?pg=821430&nid=191975
   
 8. avatar: NNS
  2008.11.07, 14:25 (szerk.: 2008.11.07, 14:25)
  2005-ben lett KF Tirana, a mérkôzésen még SK Tirana-ként szerepeltek.
  forrás: http://de.wikipedia.org/wiki/SK_Tirana

  FK Tirana, ahogy a jegyen szerepel, sosem létezett...
   
 9. avatar: magyarfutball.hu
  2008.07.08, 12:55 (szerk.: 2009.09.11, 19:02)
  Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 33 ezer svájci frankra büntette a Ferencvárost a Bajnokok Ligája előző selejtezőkörében történt rendbontások miatt. Az SK Tirana elleni hazai visszavágón verekedés tört ki az egyik szektorban, emiatt 30 ezer svájci frankos bírságot kapott a magyar bajnok, míg az idegenbeli találkozón a vendégszektorból füstbomba repült a játéktérre, ezért háromezret kell fizetnie.


  forrás:
  Nemzeti Sport - 2004 augusztus 26