magyarfutball.hu

Debreceni VSC-MegaForce - Ferencvárosi TC 3 : 2 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 5 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 18:48
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  Pártatlanul és objektíven egy dolgot szeretnék megjegyezni.
  Nekem a TV-ben volt szerencsém ezt a magyar NB1hez képest magas színvonalú meccsett nézni.
  3:1nél feltettem magamnak a kérdést, hogy miért van az, hogy folyamatosan arról megy a kommentár, hogy a fradi milyen jó. A kommentálás szinte megállás nélkül egy fradi dícshimnusz volt. "A fradiban hihetetlen tartás van", "a fradi gyönyörűen játszik", "óriásit fejlődött az utóbbi meccsekhez képest a fradi", "a szegény fraditól már a 6. embert állítják ki a tavasszal" ésatöbbi... Ja, meg volt néhány ilyen velős megjegyzés is, hogy "mily meglepő, ma még nem is láttunk Dombitól színészeséseket". Szóval, nekem mint pártatlan tv nézőnek egész eccerűen undorítónak tűnt a közvetítés.
  A győzelemhez gratulálok, teljesen megérdemelt volt, jól játszott a loki.


  Kiállítások: Leandro kicsit szabálytalankodott. Én nem biztos, hogy befújtam volna. Viszont ha Ábrahám lefújta, akkor sárga. Verebes meg, hogy ilyenkor a bírónak mérlegelni kell, egy agyrém. Minden szitut külön kell megítélni, az a hiba, ha a bíró azon gondolkodik: jaj, ez a második sárga lenne, nem adom meg.
  Hogy lipicai mit reklamált, majd elmagyarázza valamelyik zöld. Remélem, Dino, vele lehet tárgyalni.
  Egyébként meg
  Hajrá Loki! Ute ellen minimum 1 pont (mert nagyon beindultak), hazai meccseket hozni és akkor nem lesz gond.


  Mindkét kiállítás teljesen jogos volt, Ábrahám pártatlanul, korrekt módon vezette a meccset (végre valaki aki JOGOSAN!!!, leküldi Lipcseit, merthogy aki utolsó emberként gólhelyzetben kilépő játékost kaszál azt ki kell küldeni).
  Úgy látom (nem akarom persze elkiabálni), hogy most mind a 12 csapat egyenlő mércével van mérve, így pedig lehet esélyünk a bajnoki címre is akár.
  Szép volt fiúk!
  Csak a Loki...


  Leandro már az elején elkövetett egy sárga lapos foultot!!!!A második lapja előtt még figyelmeztette is őt Ábrahám vagy 2szer!Aztán megint felrúgott vkit...
  Nem kell utolsó embernek lenni!Elég csak ziccerbe kerülő embert foultolni.Jogos volt a Lipcsei kiállítás is.


  Szvsz teljesen megérdemelten győztünk, az FTC rúgott egy gólt az elején, aztán a végén, közte meg nem csináltak semmit.


  A játékosaitok hozzászoktak hogy nekik mindent lehet(Szűcs, Tököli, Dragóner, Lipcsei, etc), a bírók idáig nem mertek fellépni ellenük.
  Szerencsére a tavaszi szezontól ez valami miatt másképp van, a sporik merik alkalmazni a szabálykönyvet ellenetek is.
  Ráadásul az sem nagyon segít, ha az edzőtök vörös fejjel szidja azt aki a közelébe megy, a játékosaitok pedig akkor sprintelnek a legnagyobbat ha a sporinál kell reklamálni.
  De ez már a Ti bajotok, ez itt off.


  A fradistáknak: szóljatok Pintérnek, hogy ne a sportszerűség határán védekezzetek(nem az a letámadás, hogyha nem nálatok van a labda, akkor mindenki össze-vissza csúszkál és farag; mondjuk ezt már láthattuk a Soprontól is, amikor ő volt az edzőjük) és nem fognak tőletek kiállítani senkit. Magyarázzátok már el nekem, a 4 sárgából melyik nem volt jogos?(Lipcsei is két sárgával ment le, utolsó emberes szabálytalanság nincs, hasinló szituban kapta Habi is a lapját)
  Hajrá Loki!!!


  Bajzát nem kell feljavulnia, hanem a pontos helyét kellene megtaláni a Mesternek, ugyanis az első félidőben amikor felhúzódott a védővonalra, akkor a párharcokat rendre elvesztette vagy azért mert szabálytalankodtak ellene és a spori nem fütyült, vagy pedig ő lépett keményebben és máris felharsant a sípszó! Ezek után jogosan vetődik fel a kérdés, hogy ha a spori engedte a kemény játékot, miért fújta le minden megmozdulását Bajzinak? 30.percig kellett várni míg egy szabit a javára ítélt! Viszont a 2.félidőben már visszahúzódott a támadó harmad közepére és onnan lendületből ment a kapott labdával a védőkre, nem is egy helyzetet kialakítva.
  Bernie becserélése és Zselé mélységből való felfutásai meghozták a várva várt eredményt! Még a létszám aznosság sem mentette volna meg az ellenfelet a zakótól.
  Jut eszembe létszám különbség.
  Az idelátogatók közül egy sem gondolkodott el arról, hogy a 6 kiállításuk 3 meccsen volt és mindegyiken botrányosan gyengén játszott csapatuk. Vagy egyszerüen nem látják, hogy mióta vezérfavágó a csapatukat vezényli valahogy a kultúrált védekezést elfelejtették.
  Az őszi - 6-nál a bírók kilóra adták a tiziket. Úgy látszik tavasszal visszakérik a "hitelt"!
  Egyébként meg a szabályok mindenkire vonatkoznak, nem kellene hisztizni azért, hogy most már alkalmazzák is az eddig "védettekre"!
  Uraim!
  Jelszó módosítás:
  5-ből 5!
  Hajrá Loki!


  Szeretnék gratulálni a fiúknak. De azért ezzel a két különböző félidővel nem kellett volna a szívbajt rámhozi. smiley Igazán szarul esett az elején az a bekapott gól, de csak kérdezem tényleg konkrétan, aki esetleg tévézett: nem volt les? Szipus helyzeténél nagyon kellett Tomic. Akkor az ütő megállt bennem... Sokat figyeltem a paciarcút... Hát, még a legártatlanabb szituknál is ugatott, mint a veszett kutya. A második sárgája előtt pedig nemes egyszerűséggel fellökte emberünket, aki erősen a kapura húzta a lasztit. Alap, hogy járt neki a pihi. A viking fejfedőmet pedig ezentúl otthon hagyom. Amikor rajtam volt, mindig szívtunk. A szünetben levettem...
  Most már nincs cécó, itt - ha hallgatólagosan is - már elvárás van. Ezt az öt meccset meg kell nyomni. Ahogy számítgattam, még 11 pont kell (3gy, 2d). Akkor meglesz...

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=153980&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 18:43
  Köszönjük Pintér Attila!!!
  A csapat két leghasznosabb játékosát lecseréli... (Sowunmit Szkukalekre, Kapicot Gyepesre)
  És köszönjük meg a faszfejű Ábrahámnak is...
  Olyan körülményes, hogy az hihetetlen...
  Tököli a gólja után rohadt lélektelen!!!
  Gera egyszerűen szar!


  gera szerintem elég lelkes.
  egyedül nehéz, nincs egy normális támadó középpályás, lipcsei lassabb mint anyám, és olyan labdákat ad, mint a kutyám.
  most kéne visszavonulnia.


  Amióta az eszemet tudom, nem szenvedett vereséget zsinórban NÉGY bajnokin a Fradi. Kíváncsi vagyok, mikor történt ilyen utoljára, már ha történt.


  kurva anyját ábrahámnak, ogy labdaelrugásért nem adott lapot.
  megint kiállítás, legalább nem lesz peti a övetkező meccsen.
  nagyon szép gól volt.


  Thomas szerintem is nagyon jó volt, de lehet, hogy még nincs meg a megfelelő erőnléte és azért kellett lehozni...


  Az első félidőhöz képes 180 fokot fordult mind2 csapat teljesítménye... a kiállítás erősen vitatható volt, de ettől még nem kellett volna ennyire összeomlanotok. Jobb oldalon nagyon megaláztunk titeket. Lipcsei kiállításán nem érdemes vitatkozni, mert egyértelmű volt.
  HAJRÁ LOKI !


  Szerintem azert hozta le Thomast, mert a Taho behozta a gyors Bernath-ot es ugy gondolta, hogy Szkukalek jobban lepest tud majd tartani vele. Aztan lattuk az eredmenyet. Igy Thomas is tudta volna tartani meg gipszelt labbal is, mint Igor. Van ebben a Fradiban egy tucat futballista, akinek meg melegvizet meg szerelest sem adnek.


  Szerintemaz a baj a bírókkal, hogy azzal akarják megmutatni,milyen fasza gyerekek, hogy "én ki merek állítani egy FRADISTÁT is", "én meg megadom a tizenegyest a FRADI ellen is", "Én aztán nem fújom le a FRADISTÁK műeséseit", " ezért sokszor döntenek rosszul.
  Persze Lipcsei kiállítása jogos volt, de amikor a dábrácáni birka szándékosan törlesztett Bognárral szemben, még csak lapot sem adott.
  MI AKKOR IS BAJNOKOK LESZÜNK..................


  Nehogy azt mondd, hogy az első félidőben, azaz a kiállításig nem volt tartása a csapatnak!
  Mindegy miért (azért, mert véletlenül időben rúgtunk egy gólt), de volt.
  A második félidőben a kiállítás pszichikailag törte meg a csapatot.
  Akkor is az RTL és Ábrahám a mocskos!
  De szidjátok nyugodtan Pintért a 9 emberrel elért 2:3-ért.
  Meg a következő meccsekről eltiltásokért.
  Vukmir nem játszhatott még ma sem.
  Jogosan állították ki?
  Na mindegy. Aki csak a tyukszmével lát, nézzen azzal....


  A bátyám emlegette párszor, hogy a Lipcsei nem is jön ki a kezdőkörből... Vicces, de ez tulajdonképpen tényleg így volt. Végig ott sétálgatott. Viszont nálunk ma nem volt igazán jó a Sándor...


  Az első félidőben még rutinosan tartotta a labdát és osztogatta a zsugát, de az első félidő végére már vagy elfáradt vagy rájött, hogy Ő neki a középkörben van a helye...


  sasut már rég elküldtem volna fizetésével együtt, nemhogy pályára engedném, de ma nem ez volt a legfontosabb!!!)
  akkor mi a legfontosabb??
  ha lett volna 5 szívvel lélekkel hajtós csávó a pályán akkor a köcsögfülü ábrahám se tehetett volna semmit .szidhatod a bírót de megadható kiállítás volt. annak ellenére hogy én se küldtem volna ki azt az idiótát.


  Nos éretékeljünk a meccsről és annak következményeiről.
  A meccs elején egy váratlan Gera beadós passzából Töki góljával vezetést szereztünk (0:1). A meccs első harmadában mezőnymunka volt, és voltak mázlinaink is, 2 nagy helyzetre gondolok (Sándor Tamás, és Bogdanovics). Aztán a félidő végén, szerintem nem volt Jogos Sárga, és ezért kiállitotta a Leot. Hisz középen voltak egy páran. Nem értem az Ábrahámot..
  A cserékkel kapcsolatban, inkább Rósát hoztam volna le, és Thomast hagytam volna bent a pályán. A szögletnél hatalmas védő hiba volt, nem tudom pontosan ki hibázott ott bent (1:1). Aztán jött a debreceni henger. A két gólt, ahol kiállitották a Leo oldaláról - bár Szkukalekkel nem vagyok megelégedve- sajnos a Debrecen tatikai megoldása bejött, ugyanis széthuzták a védelmünket, és ezáltal mindig volt egy lyukas rész. Aztán Pinyő Behozta a Sasut és Kapic helyére Gyepest. Támadóbb lett a játékunk. Nem? Érdekes hogy Kapic védekező játékával, gyepi támadó szellemű jáékával fellendült a csapat. Jött a szépítés. (3:2), Töki fejese Gera beadásából. Jött a Szöglet és a gyors debreceni kontrából Lipcsei nem tudott mit csinálni megállitotta a játékost, ebben gondolom nem vitatkozhatunk, hogy Jogos a Kiállitás.
  Botis és Dragóner bizonytalannak éreztem ameccse. Vukmir hiányzik.
  A Sopron ellen nagyon nehéz lesz, de még nincs vége a Bajnokságnak! Van erős 4 csapat, aki BÁRKI lehet bajnok. Szoros lesz a vége!
  A csapatról annyit, hogy Szerdán szerény véleményem szerint igy állhat fel:
  Szűcs Lajos
  Vukmir, Dragóner, Botis, Gyepes
  Thomas, Kapic, Takács/Szalai, Penska/Szkukalek/Károlyi
  Gera, Tököli
  Momdom nincs vége a Bajnokságnak, legyünk optimisták és Hajrá Fradi!

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=510110&na_step=30&t=9018131&na_order=