magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK-Hungária FC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.06, 15:39
  A 11-es sima Hanacsek féle ökörség volt, előtte nem adta meg a Töki 11-es gyanus esését és a kettő ért szerinte egy egészet.


  Nagyon unom már, hogy ha a fradi nyer, akkor az bunda!! Az idén a fradi javára meg nem adott gólok és 11-sek nem érdekesek? Illés miért nem rugta be a 11-est/nem hiszem, hogy Illés belemenne a bundába - annál sokkal jobb sportember/, miért nem rugott a mtk gólokat a 10 emberrel játszó fradinak? A kapufa is bunda volt? Kapjatok már a fejetekhez!


  Nem éreztem magam rosszul.
  Csak az első félidőben.
  Énekelgettek a srácok.
  Meg szidták a Dózsát. A barmok. Mötöká meccsen....
  Aztán, amikor baj volt szurkoltunk.
  Egy tizenegyest nem adott meg nekünk. Tisztán lökte a libás: Gerát. Jogos. A kiállítás messze volt tőlünk, de a kapu mögül nem látszott annak.
  A vége jó volt. Ünnepelt a lelátó. Önfeledten.
  Mindegy, mit csinál VG. Bunda, vagy nem. Takarodjon vissza oda, ahonnan jött.


  Lajosnak megint kijár egy halk "köszike". (mondjuk mi inkább ordibáltunk az örömtől, amikor megfogta a ziccert meg a tizit, de ez magánügy)
  Titi pompás tizenegyest csinált (csak nem nekünk) és sikerült kihagynia a tavasz legnagyobb ziccerét.
  Gera a kéthavi szünet ellenére elég jól mozgott.
  Az MTK szerbjei megint kitettek magukért. Amíg Magyarországon játszanak, addig a Sportkórház nem megy csődbe.
  Összességében a Vidi meccshez képest sokat javultunk. (de ez még mindig kevés)


  Az első félidőben Illés műesésénél (ha szigorú a játékvezető) sárga lap. Ugyan ebben a félídőben az MTK fél védelmének (ha szigorú a játékvezető) ki lehetett volna osztani a sárgákat. Pl Gera elleni belépő. Most jön a meglepetés! Hanacsek a második félidőre bevette a szigorúság tablettát. Sajnos ilyen belemenéseket minden meccsen ötöt lehet látni. Itt most kiállítást ért. A Fradi büntetője ismét Hanacsek hibája. Rá jött, hogy egy kicsit kemény volt a kiallítás, adott egy büntatőt nekünk. Ezek után kinézett a MTK kispadra. Azt látta, hogy majd megeszik. Erre gyorsan az összes hibáját tetézve befújt az MTK-nak is egy tizit. Az a szerencse, hogy Béla kihagyta.
  Az a baj gyerekek, hogy a magyar játékvezetők saját hibáikat akarják a mérkőzéseken kijavítani és így csak egyre többet csinálnak.


  Teljesen megérdemelt győzelem volt a tegnapi; ráadásul egy - magyar szinten - jó iramú és elfogadható színvonalú meccsen.
  Hanacsek:
  Borzasztó sz@rul bíráskodott... Gera 11-ese, háááát erősen szigorú volt... A kiállítás pirosat is ér(hetet)t (volna), ha végig konzekvensen befújja könyökléseket, mezhúzásokat, durva és alattomos belépőket, melyekkel elsősorban a vendégek "színesítették" a játékot...
  Bognár esete kiállítás, igen az, HA addigra Szmiljanocnak és Jezdimirovicnak is rendelkezett volna egy-egy lappal...legalább sárgával. O.K. én tudom egy szabálytalanság az vagy lap, vagy nem lap, nem lehet mérlegelni, hogy addig ki, miért, milyen színű kártyát kapott. De, ha Bognár pirosat érően rúgta meg a gyereket, akkor a másik oldalt is "jutalmazni" kellett volna, lett volna miért...
  Ami még bosszantóbb volt; a rengeteg mezőnybeli tévedés, és a rengeteg előnyszabályt teljességgel figyelmen kívül hagyó felesleges fújkálás.
  MTK:
  Az a csapat, amely a legnagyobb riválisa ellen döntetlen állásból 40 percet emberelőnyben játszva, egy 11-est megkapva nem tud egy X-et összehozni és 40 percen át 2 komoly helyzetet tud kialakítani, inkább szerényen húzódjék vissza és ne próbálkozzon külső körülményekre hivatkozva magyarázkodni!
  A második félidő elején ugyanis a kékek számára ideálissá váltak a körülmények. Bognárt kiállították, 1-1 volt az állás, bőven lett volna lehetőségük a maguk javára fordítani a mérkőzést. Erre tegnap az MTK egész egyszerűen képtelen volt és ezért elsősorban saját magukat okolhatják...
  FERENCVÁROS:
  Küzdőszellem kiválló volt csapat szinten.
  Lajos: Bravó! Köszönjük!
  Balog: Illés ellen nem elég erős "négyesre" hozni a védekezést...Lásd a gól előtti szituáció.
  Dragóner: Javuló forma, ziccerhárítás; csak így tovább!
  Bognár: ... ennél több kell! És kevesebb ilyen szabálytalanság.
  Kriston: Csak a Kriston! Azért azt a ziccert egykönnyen nem feledjük...A 11-est "ügyesen" megcsinálta, ráadásul tök feleslegesen.
  Kapic: Ha így játszott volna anno, mikor próbajátékon szerepelt, ma nem a Ferencváros labdarúgója...
  Lipcsei: Szomorú, hogy Pedro lassúsága, lassan mínuszba átmenő futásmennyisége ellenére még mindig a magyar bajnokaspiráns egyik húzóembere...
  És hál' Istennek, hogy sokadik virágzását éli; minden meccsen van egy-egy olyan bepassza, ami után abszólút gólhelyzet alakul ki az ellenfél kapuja előtt. A 11-est higgadtan értékesítette és végsősoron nyerőember volt tegnap. Hosszú távon viszont már nem lenne szabad rá és csak rá alapozni a középpályánkat!
  Leo: Egy gól és más semmi. De: végre valami!
  Szkukalek: hatalmas formajavuláson esett át a Vidi meccs óta, de még mindig van mit fejlődni...Veszélytelenek voltak megindulásai, tőle nem ezt szoktuk meg.
  Gera: Hát, valahogy így kell visszatérni! Nagy kedvvel játszott, szerintem Ő nyeri meg a rájátszást nekünk.
  Tököli: Nyugodtan kezdhetne helyette a Sanyi...Ő legalább tegnap elbeszélgethetett volna az MTK délszlávjaival...Nem értem Joda mestert; egy kis nevelő célzatú padozás lehet, hogy meghozná Attila mozgásigényét...Mellesleg Jovicsot jobbnak tartom; erőszakossága, kellemetlen stílusa sokkal kevésbé fekszik a magyar védőknek, mint Töki anyámasszony-katonája stílusa.
  Cserék:
  Joda be van oltva 80. perc előtti cserék ellen?
  Bátrabban kéne a padhoz nyúlni, elég hosszú az...
  Összességében jobbak, egységesebbek voltunk, megérdemelten nyertünk; gratulálok a Csapatnak!
  Ha a lilákat itthon verjük, akkor onnatól már csak mi veszíthetjük el a bajnoki címet.
  HAJRÁ FERENVÁROS!


  Hát gratulációözön Lajos!!!
  4 pontot hoztál az Mtk-n nekünk.
  Bognár ????????????????
  Kriston néha ?????????????????
  Miért mindig Lipcsei Petya rúgja a szabadokat, esélytelen egytől-egyig. Jó, a tizi, az rendben volt. smiley))
  Töki, ne magyarázz, jáccá bazze!!!
  MTK: emberelőny 40 percen keresztül, állás 1:1, csere, csávó húzza az időt, csigalassan(!!!) jön le. Kik ezek???
  Jó nekik az x??? És BAJNOKOK akarnak lenni??
  Komolyan nem értem.
  Na mindegy hála Lajosnak kezdünk elszakadni.
  Álmom egy tét nélküli utolsó forduló...
  smiley)))
  28!!!


  Hanacsek volt a legszínvonaltalanabb tegnap. Össze-vissza fújt. Az MTK az elején annyit keménykedhetett, amennyit akart, nem kaptak sárgát. Aztán néha egy sima ütközést befújt.
  A 2. félidő elején Tökit rántották el a 16-oson belül. 70-80%-ban 11-est adnak. Hanacsek persze nem. nem sokkal később a sokkal enyhébb 20-30%-os esetért megadta Gerzsonnak.
  A nagyobb lelkesedésünk miatt rászolgáltunk a győzelemre.
  Én egyetlen bundagyanús megmozdulást vettem észre:
  Amikor Kriston egyedül tört kapura és másodpercekig nézett farkasszemet Hajduval, majd méterekkel melléküldte a bogyót. Ilyet véletlenül nem tesz ember, csak tudatosan lehet...
  Nem biztos, hogy így elviszik a belgák.
  Most látszott azért, hogy Gera mennyire hiányzott ebből a csapatból. Ő képviseli itt a váratlan húzásokat. Mellette Szűcsöt lehet még kiemelni.


  Az első félidőben közepes iramú meccs volt, de Kriston Attila hmmm. Tuidom szépen akarta jobb külsővel elrúgni Hajdú mellett, de előtte volt 5-10 mosdperce, hogy egyből ellőjje vagy lepasszolja a Tökinek a labdát... De hát kicsit lassan gondolkozott... A bekapott gólnál védelmi hiba volt. Ez tény és ebből kell javítani. A második félidőben belelendültek, főleg a Bognár (Jogos) kiállításán. EWgyetértek az előttem szólokhoz, hogy a kedves spori pajtás Hanacsek úr, kicsit következetesnek kellett volna lennie (de ez már a JT Főnőkei eldöntik, hogy mi lesz vele). A kiállítás után én azt hittem hogy az MTK "neki megy a Fradinak", de nem ez törrént meg, hála istenneksmiley). Garami mester már cserélt volna, jött OPenska, és Cheregi (Milyen jó az öreg a háználsmiley..), de aztán benthagyta a két csatárt, hátha gólt rúgunk és bejött!smiley) (Megjegyzem Garami bevállalta a kockázatot, nem úgy mint a kedves Gellei úr a svédek ellen, úgye). Geránek nem kellett atarcsi meccs, mert meccs közben belelendült a játékba és ez volt, ami hiányzott nekünksmiley) Egy kis váratlan dolgok sorozatasmiley). A fradi 11-esenél, ha Gera nem megy oda fel Szmijinaliccsal, akkor nincs 11-es. Ezt meg Gerának köszönjük megsmiley Lipcsei Magabiztosan belőttesmiley. Aztán a másik 11-es. smiley Kriston már megint a kicsit lenyomtasmiley). Tegnap valahogy nem ment a játék neki, de megvagyok vele e légedvesmiley. A 11-nél be kell tudni lőni vagy jó a kapus és Szűcs Lali jó kapus módjára kivédte!smiley)). Halkan kérdem ez volt a Bunda?smiley)). Illés általában beszokta lőni a 11-eseket, de ez most nem sikerülsmiley. Ha már Illésnél tartunk, akkor Béla megbotlott saját magán. A meccs végén hatalmas akarással és szívvel védelkezni, megérdemeltünk nyertük meg a meccset!
  Egervár i Sándor üzeném, hogy lehet szidni a bírót, de először nézze szemben a csapatához, mert ezen a tavaszon hozzák a szokásos bakikat. Emlékeztessem? Békéscsaba-MTK 0:2-ről 2:2 a 91-dik percben Hoffman, Dunaferr -MTK 0:3-ről 3:3 a 93-dik percben. Tehát tessék szemben nézni a tényekhez és a csapatánál tegyen rendbe! Tudom ez nem Dunaferr..de ez Ön dolga!
  Garami mesternek: Meg gratulálok, a kockázatos tervéhez és bejött!smiley Már említettem Gellei úr ezt nem merte bevállani...úgy hogy Dupla jó pont nálamsmiley Cserékkel, meg úgy vagyok, hogy a végére Leot hoztam volna lesmiley De ez már szakmai kivánságsmiley
  A lényeg megnyertük a meccset, és aki Bundát látott az nem látott jól.. vagy rossz meccsett nézetsmiley
  +4pont ide!smiley) De messzi van még a vége!
  Hajrá Fradismiley

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=544736&na_step=30&t=9018131&na_order=