magyarfutball.hu

VfB Stuttgart - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
UEFA Kupa, 2. forduló
helyszín : Stuttgart, Gottlieb Daimler-Stadion
játékvezető : Kapitanis Costas (Ciprus)
nézőszámok:
  1. ftc.hu: 10.000
  2. nso.hu: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
    2012.06.21, 20:23 (szerk.: 2012.06.24, 16:45)
    Bocs, nem ezt gondoltam ide, hanem a műsorfüzetet:
    kép
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.20, 09:34
    az első meccsen bebizonyosodott, hogy a svábok ellen lehet támadófocit játszani, na meg ennek a meccsnek az utolsó 20 perce is ezt mutatta...
    sajnálom, hogy a Fradi azt hitte, hogy a 120. percig ki lehet védekezni kapott gól nélkül, de azért gratula a zöldeknek, hogy legalább ide eljutottak.


    Nekem is keserü a szám, igazábol nem érdemelte meg egyik csapat sem a továbbjutást. Viszont ezt a birot biztos eltiltanám! Egy ilyen sima, mondhatni sportszerü meccsen kiosztani 9-10 sárgát és egy pirosat! És az a piros? Nevetséges! :(((


    na erről beszéltem délután

    NB1.hu-ról:

    A szurkolók azt hitték, a stadionba indulnak.

    A stuttgarti főtéren sörözgető Fradi-drukkerek valószínűleg a sváb rendőrökkel sem lesznek baráti viszonyba. Alig egy órával ezelőtt történt - a csapat egyébként éppen ekkor indult a stadionba - hogy a söröző mellett megjelentek a rohamrendőrök, és békésen összeterelték az ott tartózkodó mintegy drukkert. Ők azt hitték, hogy a stadionba kísérik őket, ehelyett kiemeltek közülük vagy 30 személyt - köztük néhány nőt! -, és a legközelebbi rendőrőrsre terelték őket.
    Az egyik magyar szemtanú szavát adta honlapunknak, hogy nagyon ügyeltek, és még véletlenül sem törtek össze egy söröspoharat sem, ezért nem értik az intézkedés okát. Mindenesetre vélhető, hogy a többieket csak a találkozó után engedik szabadon, azaz jobban jártak volna, ha itthon maradnak, és tévén nézik meg a visszavágót.
    - Három magyar rendőr vigyáz a szurkolókról - ugyan nem jelentkeztek be nálunk, más forrásból tudjuk -, de a német rendőrség sem jelezte még, hogy magyar állampolgárokkal lenne gond - tájékoztatta honlapunkat a stuttgarti magyar konzulátus ügyeletese.
    A német törvények egyébként 48 órás fogva tartást tesznek lehetővé minden különösebb indok nélkül.


    Információink szerint a ferencvárosi huligánok jelentős része nem tudja a helyszínen élvezni a Stuttgart-FTC UEFA kupa mérkőzést.


    A Gottlieb Daimler stadion környékén a fradista szurkolók békésen iszogattak, amikor délután 4 óra tájékán megjelentek a német rohamrendőrök, és mintegy negyven szurkolót elvittek.

    A helyi rendőrkapitányságra beszállított szurkolók helyszíni tudósítónk szerint egytől egyik a 2-es illetve 16-os szektor nevű csoportok tagjai, amelyek a legkeményebb szurkolókból verbuválódtak.

    A rendőri akció pontos okát egyelőre nem ismerni, a kiutazott szurkolók a klub ügyvezető igazgatójának "közbenjárását" sejtik a dolog mögött, vele ugyanis az utóbbi időben elmérgesedett a huligánok viszonya.


    Korábban:

    Békés hangulat Stuttgartban

    A Ferencváros szurkolói békésen iszogatnak a német fanatikusokkal a sváb város sörözőiben - tudta meg az X-Press.

    A hírügynökség helyszínről jelentkező munkatársa arról számolt be, hogy eddig semmiféle atrocitás nem történt, a szurkolók a legnagyobb nyugalommal készülődnek a 18 órakor kezdődő mérkőzésre.

    Mint ismert a budapesti találkozó nem múlt el balhé nélkül, így félő volt, hogy a szurkolók a visszavágón esetleg újra megpróbálnak összecsapni, de a jelek szerint egyelőre ettől nem kell tartani.

    Várhatóan több mint 2000 ferencvárosi drukker lesz jelen a Gottlieb Daimler stadionban.


    Az MTI tudósítása a csoportos őrizetbe vételről:

    A Stuttgart-Ferencváros labdarúgó UEFA Kupa-mérkőzés előtt a rendőrség körülbelül ötven randalírozó magyart vett őrizetbe a belvárosban - közölte az MTI berlini irodájával a helyi rendőrség szóvivője. Hozzátette: a szurkolók a találkozó végéig maradnak a rendőrség ,,vendégei", utána szabadlábra helyezik őket.

    A szóvivő azt is megerősítette: egy magyarul tudó rendőr belehallgatott a csoport beszélgetésébe, s arra következtetett, hogy az erősen ittas társaság erőszakos cselekmény elkövetésére készül.

    ---------- ---------- ---------- ----------

    Az UEFA Kupa-visszavágó előtt nemcsak mintegy 50 randalírozó vagy ittas ferencvárosi, hanem 29 hazai szurkolót is őrizetbe vettek Stuttgartban.

    A németeket - a magyarokhoz hasonlóan - a 2-0-ás VfB-győzelemmel végződött találkozó után szabadlábra helyezték.

    - Végül nem történt semmilyen rendbontás, senki sem sérült meg, és anyagi kárról sem érkezett jelentés - jelentette ki a rendőrség szóvivője


    A kurva életbe, hogy nem lehet kicsit bátrabban játszani.
    Lett volna esély a továbbjutásra.

    Nem akarok felelősöket keresni, de Szili szerintem nem illik ebbe a csapatba. Gera is csak árnyéka volt önmagának ahogy mondani szokták.
    Sajnálom, hogy kiesett a csapat, habár nem szeretem a Fradit, de tiszta szívemből szurkoltam nekik.

    Sokszor lehetett volna nagy helyzetet kialakítani ha nem önzőzték volna el néhányszor a játékosok.

    Jól játszott Vukmir meg Kapics, Dragoner is, Lipcsei is, csak ő egyszer önző volt Kapicshoz hasonlóan, és így elmaradt két negyobb helyzet.

    Tököli egyedül kevés volt elől.
    Bátrabban kellett volna támadni, ez a titka, nem lehet gól nélkül kihúzni egy meccset ilyen csapat ellen.

    Egyszóval nagyon, de nagyon sajnálom, hogy kiestek.

    Azért Hajrád DVSCsmiley

    Üdv.


    Ja, tud valaki valamit arról, mik voltak azok a tróger magyar nyelvú kiírások a német szektorban?


    Nem igazán lehetett érteni oket.
    Az egyik valami légi fölényrol szólt, a másik meg a lilák alattvalóinak tituláltak minket.
    Nos, én egyiket sem tudtam mire vélni!
    Nem volt valóságalapja egyiknek sem!


    Akkor vegyük szépen sorba:

    LAJOS: rajta semmi sem múlott
    Vukmir: nem tudom mit keres a FRADIBAN
    Gyepes: siralmas az elmúlt hetek produkciója, most kell eladni, még talán kapunk érte vmit, bizonytalan, pontatlan, nem ezt szoktuk meg Tole
    DRAGÓ: O szinte hibátlan volt, küzdött, akart, Igor: fut, hajt, megy akar, de technikailag kicsit képzetlen, többet kellen vállalkoznia
    Bognár: egy nagy tévedés a srác - meg kell csúszott mászott
    követnem a Titit, nagyon hiányzik jobbról, egyenlore nincs nála jobb megoldás, én Zavát elnézném a helyén - bátortalan, erotlen, képzetlen
    Peti: tegnap nem volt bombaformában, és akkor nagyon finom voltam, de legalább akart, Tole ez nagyon kevés
    Szili: nem nagyon tunt fel, hogy a pályán van, miért csak a Siófok ellen lehet 16-ról loni????
    Leandro: o is monumentális tévedés!!! Volt egy vagy két meccse, azóta semmi... :(
    GERA: dettó DRAGÓ, de ha nincs, aki kiszolgálja vagy legalább segítsen neki, akkor kevés, rajta sem múlott semmi
    Tököli: vmi nagyon nincs rendben vele, hisztis, gólképtelen, ez a tököli inkább legyen máshol, el kellene vele beszélgetni, ha jól sejtem ot pont az ilyen meccseken remélt góljaiért szereztük meg, nem jött be!
    Kapic: hetek óta szörnyu nézni amit muvel, vmi hasonlót érzek nála, mint Gyepinél, de sokat robotol, ez tény! Kellene mellé és Peti mellé egy irányító, építo típusú emberke, egy LISZTES KRISZTIÁN mondjuk, sajnos azt kell, hogy mondjam: elore nem érzodik a középpályások jelenléte.
    Jovic: kispályás, nem értem mi az oka a nagy imádatnak, ami körülveszi, üt, vág, csíp harap, de nem bír gólt rúgni, kapura egyáltalán nem veszélyes. Mondjuk 5 perc alatt nehéz maradandót alkotni.

    Röviden ennyi....
    Ettol függetlenül azt mondom, hogy ezzel a kerettel nem lehet, hogy ne mi legyünk a bajnokok és a kupagyoztesek smiley))
    Mindamellett, hogy elismerem Garami tudását és eredményeit, mégis azt mondom, hogy egy fiatal lendületes edzo kell a FRADI kispadjára, akiben van tuz és azt képes is átadni a fiúknak, vmint a pénzeket is teljesen eredményfüggové tenném!
    Nincs eredmény, nincs pénz!

    HAJRÁ FRADI


    Fiatal, lendületes edző? Mondjuk Szabó Vöri, ő is mekkorát produkált smiley)))) Jó, ez csak vicc volt, mégha kemény is.
    Szerintem nem lehet Yoda nyakába varrni a kudarcot, ami azért nem is akkora. A Bundesliga 3. helyezettjével voltunk végig partiban. A legtöbb magyar csapat letérdelne, és hálaimát rebegne, ha ezt a szintet megütné. Én az elején sokat szidtam Yoda mestert, de számomra bizonyított. Lehet, hogy szenilis, de az egyik legjobb magyar edző. S tuti, hogy képes hatni a játékosokra, sokszor érzem, a félidő után úgy jövünk ki, hogy hajtunk, nyomunk - valami tehát történt a szünetben.
    Az viszont tény, hogy sok játékosban (például Töki, Kapic, Gyepi, Leó) érzek fásultságot, nem tudják azt adni, amire képesek. A sok terhelés (kupa, bajnoki, UEFA) csak néhányuknál lehet indok, de hogy Leó példul miért ilyen tré, arról gőzöm sincs. Kellene még jópár igazolás, ahogy lejjebb vázoltam, hogy valódi versenyhelyzet legyen a csapatban.

    (egyébként lehet, hogy hülyeség, de Zavát én is megvenném. Nem bírom igazán a fejét smiley)), de jó formát mutat hosszú ideje.)


    nagyjából egyetértek az előttem hozzászólókkal, vagyis: egy elszalasztott nagy lehetőség.
    Tényleg, ha egy kicsivel bátrabbak vagyunk, akkor mi megyünk tovább. Két teljesen kiegyenlített szinten lévő csapat meccsén ilyenkor az apróságok nagyon sokat számítanak, főleg akkor ha a 2 csapat a 180 perc alatt alig-alig dolgozott ki helyzetet. Ezért is rohantam az idegességtől a falnak, amikor Lipcsei az első gól előtt állt mint a Sztálin szobor, s nem tett két lépést, hogy a Kuranyinak passzolt labdát blokkolja! Ejnye Petike! Meg a helyzeteink. Ha nem remegünk meg (magyar szokás ilyen csapatok ellen), akkor simán ütjük ezt a Stuttgartot! Pedig a Bundásliga 3. helyén áll ez a csapat - ennek ellenére egy rakás szerencsétlenség ez a mai Vfb, ezért lehetett volna győzni.
    Gratulálok mégis a fiúknak, mert egy német dobogós csapat ellen nem vallottunk szégyent, de be kell ismerni, nem voltunk meggyőzően jobbak, sőt...

    Külön sztori a bíró: szitává kellett volna lőni a 20. perc után!


    DE most komolyan, JÓ EDZO a yoda, de nekünk egy egészen más virtusú - akár egy pszichopata - edzo kell, aki kineveli belolük ezt a félelem mentalitást, és emellett konyít vmit az edzoi pályához is!
    Nem tudom ki az aki erre alkalmas, de nekem egy Pintér Attila felépítésu stílusú, Garami tudású egyveleg nagyon bejönne, ötvözve szegény SIMI összes tulajdonságával!
    A kupa meccsen félelmetes volt látni mit mentek 120!!! percig a pápai NB1/b-s focisták!!! Látszott a szemükben a tuz és ki is adtak magukból mindent!
    Ez kellene ide is!
    Szar, amikor a meccs elott két órával azt mondja a csapat azon szurkolója, aki tudott beszélni a srácokkal, hogy azt mondták: FÉLNEK!!!!
    Ennek szellemében lett 2-0 a vége!
    Mégsem tudok rájuk haragudni teljes szívembol, mert ez mentalitás kérdése, amit ha nem nevelnek beléjük és nem kérik számon, akkor sosem fog kialakulni!!! sajnos


    Elvtársak!

    Ismerjük el, hogy a tegnapi meccs legjobbja, a megcsonkított és a helyszínen végtelenségig felbosszantott Fradi tábor volt.
    Hihetetlen erővel zengett a félig fedett lelátó.
    A felvétel egy részét megnézve, sajnos a tévében ez nem jött át...


    Sziasztok!

    Jó kis túra volt a stuttgarti! smiley Legalább 30-40 letartoztatott, akiket a stadion alatt található cellákba zártak a meccs idejére. Ők csak a szurkolásunkat hallgathatták. Közülük hármat a mai napon bíróság elé állítanak, vagyis nem engedték el. Iszonyú bunkók voltak a rendőrök a stadionnál. De a Fő tér elfoglalása király volt.

    Zsolt


    Szevasztok!

    Nagyon jó kis túra volt, a letartóztatások viszont nem kellettek volna...
    Három - negyednégy körül indultunk el a stadionhoz, és akik a főtéren a kocsmánál maradtak, bevitték... A letartóztatás okát nem árulták el nekik. Nem igaz, hogy mindenki a tizenhatosból volt, a mi buszunkról is bevittek kb. tíz embert, (köztük egy lányt!) 'rendes' szurkolók voltak. Amúgy a készenlétisekkel lehetett kommunikálni, türelmesek voltak. A stadionban is volt egy kis zűr, de itt csak a renitenst szedték össze. Itthon ütötték volna az egész tábort...
    A szurkolás: Én a felső szektor kb. tetején álltam, nagyon hiányzott a megafon, mert csak az egyszerűbb dalokat tudtuk követni. A legjobban a 3..2..1..Fradi szólt. A zászlók is hiányoztak. Viszont a büfé az király volt...
    Az ellenfélnél megjelent egy 'Újpest alattvalói vagytok' meg egy 'széttépünk benneteket a levegőben' felirat. A másodikat senki nem értette, az élsőről meg annyit, hogy többen voltunk Stuttgartban vendégként, mint ők otthon a barbistadionban.

    Na egyenlőre ennyit
    Hajrá Fradi!
    Civil


    Az Ferencváros Szurkolók Szövetségének nyilatkozata a stuttgarti eseményekről

    A Ferencváros Szurkolók Szövetsége tiltakozik a 2002. 11. 12-én Németországban, Stuttgartban megrendezett UEFA-kupa mérkőzés kapcsán, a magyar szurkolókat ért indokolatlan és érthetetlen rendőri intézkedések ellen.
    Tiltakozunk továbbá a magyar rendőrség jelenlévő képviselőinek szakszerűtlen, kárunkra elfogult, koncepció alapján végrehajtott beavatkozása miatt. A Ferencváros Szurkolók Szövetsége kijelenti, hogy az adott esemény kapcsán semmilyen szurkolói rendbontás vagy arra történő kísérlet nem történt.
    A helyi rendőri szervekkel egyeztetve, a legcsekélyebb anyagi és erkölcsi kár okozása nélkül lezajlott jókedvű és békés stuttgarti tartózkodás senkinek a nyugalmát nem zavarta meg. Az ezek után történt rendőri akciók minden jogalapot nélkülöznek és összeegyeztethetetlenek az alapvető emberi jogokkal. Többek között 35 szurkoló megalázó elfogása a főtéren több száz csodálkozó német járókelő előtt, magyar zászló szétszaggatása, majd az ezt követő jogos felháborodás utáni rendőrroham.
    Nyomatékosan kérjük a médiumok képviselőit, hogy a pártatlan és kiegyensúlyozott tájékoztatás érdekében a továbbiakban a Ferencváros szurkolókkal kapcsolatban forduljanak a Ferencváros Szurkolók Szövetségéhez, mely mindig hiteles és napra kész tájékoztatásra törekszik.


    Hírforrás: www.BORSODILIGA.hu

    Stuttgart/Budapest, november 13., 15.20

    Magyar rendőrök nézték a lócitromba dobált magyar zászlókat.

    Több mint ezerötszáz, a klubjáért mindenre kész ferencvárosi szurkoló gondolta úgy, hogy mindenképpen ott van a helye Stuttgartban, az FTC UEFA-kupa mérkőzésének a visszavágóján. A fanatikus minden különösebb probléma nélkül érkeztek meg kedd reggel a mérkőzés színhelyére, ám úgy vélik, ami ezután történt velük, az nemcsak a zöld-fehér szurkolótábor, hanem az egész magyar nemzet megcsúfolása is.
    Honlapunk szerkesztőségét két olyan szurkoló kereste fel ma, akik egyenesen Stuttgartból érkeztek, és szemtanúként mesélhették el a történteket.
    - Kedd reggel érkeztünk meg Stuttgartba - mondta egyikük, név szerint Magyar Balázs. - A város főterén szálltunk meg, voltak, akik nézelődtek, míg mások éttermekben és büfékben töltötték az idejüket. Hamarosan német rendőrök érkeztek a helyszínre, akik a legnagyobb megdöbbenésünkre Magyarországon, magyar pályákon készült fényképek alapján próbáltak beazonosítani bennünket. Fontos megjegyezni, hogy magyar rendőrök is kint voltak Stuttgartban, akiket a kilencedik kerületi főnök, Ormossy úr irányított. Rajta kívül még három magyar zsaru és egy tolmács alkotta a rendőri csapatot. Miközben a németek a képek alapján próbáltak meg beazonosítani bennünket, az egyik társunkat "terrorizmus gyanúja" miatt elvitték, mert a sísapkáját viccből ráhúzta az arcára. Róla tudni kell, hogy tizenhét éves, százhetven centiméter magas, és legalább hatvan kiló... Miután véget ért az "igazoltatás" Ormossyék tudatták velünk, hogy aki hangoskodni mer Stuttgartban, azt azonnal letartóztatják.
    A ferencvárosi szurkolók ezután a főtéren található egyik étteremben ütötték fel a tanyájukat, ahol egy színes bőrű pincérnő szolgált fel, akit emiatt - mármint a bőre színe miatt - semmiféle atrocitás nem ért, jóllehet a későbbiekben azt is rásütötték a fradistákra, hogy rasszista dalokat énekeltek.
    - Azért sem viselkedtünk elítélendően, mert a német polgárokkal semmiféle atrocitásba nem keveredtünk - folytatta Magyar Balázs. - Stuttgartban rengeteg turistával találkoztunk, akikkel közös fényképeket is készítettünk, míg kimondottan Stuttgart-szurkolót nem is láttunk egész nap. Ormossy kapitányék azonban ismét visszatértek közénk, és mi úgy éreztük, hogy direkt próbálnak bennünket provokálni a jelenlétükkel, mert köztudott, hogy Simon Tibor meggyilkolása óta még inkább kiéleződött a rendőrök és közöttünk az ellentét. Telt-múlt az idő, és lassan közeledett a meccs kezdésének az időpontja. Fél négy táján úgy gondoltuk, hogy elindulunk a stadionba. Voltak azonban - mintegy harmincöten - akik, úgy gondolták, hogy egy kis ideig még a főtéren maradnak, hiszen a hangulat remek volt, a közeli vurstlinak köszönhetően, ahol például remek virsliket is fogyaszthattunk. Később kiderült, hogy azok jártak jól, akik elindultak a stadionba. Mi ugyanis az egyik percről a másikra arra lettünk figyelmesek, hogy egyre több német rendőr vesz körül bennünket. Aztán az egyik pillanatban harmincötünket betereltek a rabszállítókba. Kétszer négy négyzetméterre majdnem harmincunkat zsúfoltak be, míg az egyik ötvenéves szülő a tizenéves kisfiával azért úszta meg az őrizetbe vételt, mert már nekik nem jutott hely közöttünk. A főtérről a városi fogdába szállítottak minket, de hiába kérdeztük meg a helyi parancsnokot is az előállításunk okáról, ő sem tudta megmondani, hogy miért is kellett "lekapcsolniuk" bennünket. Kétszemélyes cellába zsúfoltak minket, előtte azonban mindenkit megszabadítottak a cipőinktől kezdve egészen a nyakláncunkig, mindentől. Később megtudtuk, hogy még mi jártunk jól, mert ott legalább mellékhelyiség és vízcsap is a rendelkezésünkre állt, nem úgy, mint azoknak a társainknak, akiket a stadion cellájában tartottak fogva.
    - Később minket is átvittek oda - vette át a szót B. László -, ahol egy háromszor három méteres helyiségbe zártak be bennünket, akik viszont nem fértek be közénk, mehettek a zuhanyzóba, a vasajtó mögé, ahol még levegőt is alig tudtak venni. Kilenc óra után elkezdtek minket kettesével kiengedni, előbb azonban beolvasták az adatainkat. Mindenünket visszakaptunk, de továbbra sem tudtuk, miért tartottak fogva minket. Úgy tudjuk egyébként, hogy két társunk még mindig a német rendőrök szeretetét élvezi, míg az egyik társunk kórházi ápolásra szorult, mert felszakadtak az ujjai a meccs alatt.
    - Más társaink arról meséltek hazafelé - folytatta ismét Magyar Balázs -, hogy a stadionba történő beléptetéskor is komoly atrocitások érték őket. A magyar szurkolók két szűrőn keresztül juthattak be a stadionba. Az első lépcsőn mindenki gond nélkül, gyorsan átjutott, míg a második kapu előtt feltorlódott a tömeg, mert azon a kapun egy perc alatt jó, ha két ember át tudott jutni. Itt többnyire lóürüléken kellett állniuk a szurkolóknak, akik ellen teljesen váratlanul és érthetetlenül rohamot indított négy német lovasrendőr, ám még ennél is történtek gusztustalanabb dolgok. Nem vihettük be például a transzparenseiket sem a stadionba, sőt néhány német rendőr az elkobzott magyar és ferencvárosi zászlóikat a szemük előtt dobálták bele a lócitromba, de akadt olyan magyar zászló is, amit széttéptek. Ekkor megpróbáltuk felhívni telefonon Szeiler Józsefet, az FTC ügyvezető igazgatóját, hogy elpanaszoljuk ezt a bánásmódot, de ő csak annyit válaszolt, hogy ő nem foglalkozik ilyen ügyekkel. A szünetben újabb szurkolókat vittek el a rendőrök, az ő bűnük az volt, hogy a kerítésre felállva vezényelték a táraikat a szurkolásban.
    - Összesen mintegy száz ferencvárosi szurkolót állítottak elő a magyar négyessel megerősített stuttgarti karhatalmi alakulatok, pedig a legnagyobb atrocitás az volt, amikor a főtéren a pincérnő összetört egy poharat - summázza a történteket B. László. - Nekünk maximum az lehetett a fő bűnünk, hogy énekeltünk, de erre előtte engedélyt kértünk a stuttgarti zsaruktól, akik csak arra figyelmeztettek minket, hogy a dalaink ne legyenek uszító jellegűek. Érdekes azonban, hogy minek megy ki Németországba Ormossy kapitány vezényelni, amikor még a német nyelvet sem beszéli, bizonyság erre, hogy a négyfős magyar rendőri csapatnak még tolmácsra is szüksége volt. Vajon honnan, kitől szerezhettek a német rendőrök a Magyarországon készült képeket a szurkolókról, mert megítélésünk szerint egyik drukker sem azért csinál képet a társairól, hogy azoknak a képeknek a segítségével a külföldön békésen ebédelgető társát rendőrségi fogdába juttassa. Ha viszont már úgyis voltak Stuttgartban a magyar rendőrök, akkor miért nem léptek fel a magyar nemzeti zászlók sárba tiprása és széttépése ellen? Azt persze senkit nem foglalkoztat, hogy kinek állt az érdekében a meccs alatt a német szektorokba magyarul kiírni - úgy, hogy a ferencvárosiak is jól lássák -, hogy az " Újpest alattvalói vagytok", vagy hogy a "Levegőben tépünk szét titeket"? Ezen üzenet tartalmának a jelentésére egyébként még nem sikerült rájönnünk...

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=364351&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  3. avatar: fgymat
    2009.09.26, 22:45
    Továbbjutott a Stuttgart, 2-0-ás összesítéssel.
     
  4. avatar: NNS
    2009.07.19, 22:04
    dfb.de szerint sárga-piros-at.
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.07.19, 21:58
    Lipcsei egyből pirosat kapott?
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.02.10, 18:52
    Az UEFA fegyelmi bizottsága rendkívül súlyos büntetést szabott ki a Ferencváros csapatára. A VfB Stuttgart-Ferencváros UEFA Kupa visszavágón történtek miatt klubunk 27 000 svájci frankos büntetést köteles fizetni.
    A pénzbüntetést az UEFA a ferencvárosi szurkolók provokatív viselkedésével, petárdázásával, és zászlóégetésével indokolta, de a büntetés részét képezi a sárga, illetve piros lapokért automatikusan járó bírság is.
    Szintén rendkívül súlyos szankció, hogy az UEFA 1 mérkőzésről eltiltotta Szűcs Lajost, míg Udvarácz Milánra 2 mérkőzéses eltiltást rótt ki. Udvarácz és Szűcs esetében azért hoztak ilyen döntést, mert a játékvezetői jelentésben az szerepelt, hogy kapusaink a lefújást követően megsértették a ciprusi bírót.
    Az UEFA arról is tájékoztatta klubunkat, hogy Szűcs Lajos esetében nincs lehetőség a fellebbezésre.
    Udvarácz Milán fellebbez az UEFA-nál, mert neve csak egy félreértés folytán került be a játékvezetői jegyzőkönyvbe. Második számú kapusunk kéri a rá kirótt eltiltás semmissé tételét, mivel nem sértette meg a játékvezetőt.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=3041&sact=news#
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.20, 18:25
    Felix Magath, a VfB Stuttgart vezetőedzője: - Mindkét csapat nagyon nehéz mérkőzéseket játszott az elmúlt két hétben, ezért láthatóan fáradtak voltak a játékosok. Bizonytalanul kezdtünk, nem mertünk támadni, mert egy bekapott gól végzetes lehetett volna. Gera helyzete után felébredtünk és fokozatosan fölénybe kerültünk. Vezető gólunk után viszont túlzottan visszahúzódtunk, ekkor a Ferencvárosnak is voltak lehetőségei, de szerencsére sikerült átvészelnünk ezt az időszakot. Úgy érzem, hogy a két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk tovább.

    Garami József, a Ferencváros vezetőedzője: - Az első játékrészben a hazaiak birtokolták többet a labdát, veszélyesebben játszottak, ennek ellenére megszerezhettük volna a vezetést. A szünet után kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, de kaptunk egy balszerencsés gólt, s ezután már éreztem, hogy nem tudunk újítani. Gratulálok a Stuttgartnak, s kívánom, hogy minél tovább jusson el az UEFA Kupában.