magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK-Hungária FC 0 : 1 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 15:16
    Sajnos 1:0-ra kikapott a Fradi az MTK-tól. Dragónernek megint elszállt az agya és már az 1. félidőben kiállítatta magát, rögtön utána Gera is majdnem. Az MTK taktikusan játszott, nem is érdemtelenül nyert, bár Bede azt is hagyta, hogy a kékek a 16-oson belül kézzel hárítsanak, ha nagyon muszály.
    Csak azt nem értem, hogy miért Bedét küldik egy olyan meccsre, ahol számítani lehet arra, hogy eleve felfokozott idegállapotban lesznek a játékosok. Bede ugyanis egy unalmas légkör esetén is rendre felhergeli mindkét csapatot, akik aztán jól összerugdossák egymást.


    Bede mi a bánatos f..nak vezet rangadót, ha képtelen kézben tartani a játékosokat és összevissza ítéleteket hoz???
    Az nem vitás hogy Dragó megérdemelte a kiállítást, de az MTK két szerbjét is nyugodtan ki lehetett volna szórni már az első félórában. Kb.kétpercenként lerúgtak valakit közülünk.
    De a kezezés is megérne egy misét... (illetve egy 11-est)
    Komlósi meg Dragó belépője után hempereg mint egy rossz qrva a diványon, persze torkaszakadtából visít, majd ahogy leviszik, hopp!!! felugik és szalad vissza a pályára... Kár hogy ezt sehol nem tekintik szimulálásnak.
    A kis Juhász meg feldobja magát a 16-oson belül, nézi a sporit durcásan, Bede integet neki hogy tessék csak felállni... EZ ugyanúgy sárgát ér! De nem ennél a lófejű Bedénél...
    Állítólag a 16-osban valaki nyilaskeresztes zászlót lengetett, azért volt egy kis hirig a rendőrökkel. Bár én csak egy árpádsávost láttam, ami ugye nem tiltott önkényuralmi jelkép...


    mtktól ki lehet kapni, de nem ÍGY. legalább következetes lett volna bede, node az sem.
    én csak arra vagyok kiváncsi h dragoner vajon egyből pirosat kapott v sárga+sárga? (távol voltam, nem láttam tisztán) csak mert a másik köcsög akit kiállítottak az 2 sárgát kapott, ha jól tudom igy dragó több meccses eltiltást is kaphat...
    a rendőrök meg mifasznak jöttek amúgy be?!? megint unatkoztak? de jól eltakarították őket smiley))


    Szvsz tegnap Gerát is kiállíthatta volna Bede, viszont Jezdimirovicsnak is már az elsőért járt volna a piros. A 11-es elnézésével viszont eredményt befolyásolt, mivel sokkal több helyzet nem nagyon volt. Mi a f... lehet Gerával? Hetek óta semmit nem nyújt, jó, tegnap az a lövése remek volt, de hát 90 perc alatt egy momentum az nem sok...


    a yard kiverése is ígen látványosra sikeredett. pont a túloldalon a kettesben ültem, és öröm volt nézni, hogy ütik vágják a rendőrőket, akik könnygáz nélkül elég zsengének tüntek!!


    A tegnapi meccs valami idegborzoló volt. Sajnos a csapat pontszerzése egy magárol nem először megfeledkező ember ámokfutása miatt nem valósulhatott meg. Köszönjük Dragó!! Azt mondják, hogy a sport önuralomra is nevel. Emberek, a mi Attilánknak nem ez volt az első ilyetén megnyilvánulása. Jó lenne ha ez másoknak is feltűnne.
    Végre kellett ez az eredmény, hogy tisztán lássuk mire is képes a csapatunk. A tegnapi felállás szerintem eléggé elhibázott volt, gondolok itt a Balog középpájára allítására. Józsi bácsi már a 20. perc környékén el is küldte melegíteni az Andone-t, bár előbb cserélt volna. A Balog sajnos az előre való játékban qrva gyenge és mint tudjuk ehhez a poszthoz ez is kell.
    A Lipcseitől mindenki el van ájulva -most is ő kapta a legjobb osztályzatot- de véleményem szerint ő a legnagyobb alibiző a csapatban, mondom ezt a mostanában lőtt góljai ellenére. Érdemes néhány percig csak az ő mozgását követni a mezőnyben és bizonyosságot nyer miért ez a véleményem.
    Na még tudnék mondani kritikai észrevételeket, de majd később.
    üdv


    Túl korán jött a kiállítás, hogy a meccset és a taktikát biráljam, de a srácok küzdöttek végig amiért dicséret illeti meg őket (a meccs utáni taps is ezt bizonyítja).
    Nem láttam mi történt a 16-osban -a 9-esből semmit nem lehetett látni- a vörös index persze egyből megírja a frankót.
    Viszont pozitiv, hogy nem volt áleáleó-zás, nem is hiányzott mi több a szurkolás végig erőteljes és sportszerű ) volt.
    Nincs gond, menni kell tovább.
    HAJRÁ FRADI!


    Dragó egy hülye állat. De Ö már csak ilyen. Ezt mindenki tudja róla. Meg szerintem be is szóltak neki a pályán, azért szállt el az agya (agyhelye). Nyugtatókkal kellene kezelni minden meccse elött.
    Még mindig nincs egy épkézláb csatárunk. A tökit elnyomják, a gerappa cseleit lassan kiismerik, a jovics gyenge, andone gyereket meg mi a fasznak vettük meg. Tán még én is lefutom.
    Ha az MTK csak ennyit tud, mint a 2. félidöben, akkor no problem. Nyugalom ! Mennyi a libások elönye ? 2 pont. 2001-ben ilyenkor biztos volt már 10. Eljön a 28 ! Meglátjátok !!!
    Továbbra is
    Hajrá Fradi !

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=555936&na_step=30&t=9018131&na_order=