magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK-Hungária FC 1 : 3 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.06, 14:28
  A régebbi csapataink sohase adták föl a meccset a félidőben, hanem mindig győzni akartak de ez a mostani Fradi egy nulla az edzőjével egyetemben. Egy igazi Fradi még 3 gólról is megpróbálna felállni, de egy ilyen alibi edzővel ez nem megy.


  Igaza volt Faragó Ricsinek, mikor azt mondta, hogy nemcsak a hideg miatt vannak ilyen kevesen a lelátókon, hanem a szurkolói kultúra miatt is ...
  (itt most a hógólyozásra gondolt)
  Ideje lenne a magukat fő-fő-fő szurkoloknak elgondolkozniuk, hogy miért járnak ki ilyen kevesen a Fradi meccsekre.
  amugy HAJRÁ FRADI


  meccsrol csak annyit /igaz messze ultem mind2 esetnel/, de csuszos palyan tul konnyen adta azt a ket sargat Fulopnek, bar Fulop is egy meretes penisz volt...no meg ha a masik 11 est is megkapjuk, ami kint teljesen jogosnak tunt....en ugy gondolom 10 emberrel jobban tartottuk magunkat, mint anno a hungaria krt-on 11-el..a kiallitas utan becsulettel kuzdottunk ennyire futotta a jobb MTK es Juhos ellen..


  Tőlünk is megpróbáltak elvinni pár srácot. De az indokot mi sem igazán tudtuk. Valszeg csoportosan elkövetett hógolyózás lehetett a bűnünk. Nevetséges.


  Szánjuk, bánjuk bűnünksmiley). Egyébként elgondolkodtató, hogy ha mondjuk a meccs elött letakarítják a lelátókat, akkor nem lett volna mivel dobálni. Vagy ha mondjuk jó a csapat, akkor nem az jelentette volna a legnagyobb élményt a meccsen, hogy hógolyó-csatát vívtunk a szomszédos szektorral(amiben szégyen szemre alul maradtunk), vagy nem az motivált volna, hogy eltaláljam a Hajdut. Az pedig enyhén szólva vérlázító, hogy a saját klub-igazgatónk küldi ránk a rendőröket. No comment.


  de vazz dobaltak a vendegszektorbol is...fehervaron si volt hocsata....nem tom miert csodalkoznak ezen...ha van ho, szerintem sehol nem hagyjak ki a hogolyozast....


  elottunk a masodik felidoben kapott sokat a partjelzo....egyszer od ament hozz a biro..aztan a masodik adagnal /ez volt a komolyabb mennyiseg/ integetett ezerrel szegenykem,de a biro nem foglalkozott vele..aztan egy ido utan feladtasmiley


  Nem hiszem, hogy mi tehetünk arról, hogy Csapatunk játékát látva csak a hógolyózás nyújtott örömöt néhányunk számára, különösen tetszetős volt a 16-os szektor területfoglalása a kapu mögöttsmiley Az, hogy pont oda küldött rendőröket a mi Józsink, ahol egymással játszottak a Fradisták és végre nem a játékosokat dobálták, egy vicc, az pláne, hogy a yard képes volt intézkedni, hólabdázás alapos gyanúja címen...
  Hirtelen jött, gyökeres változás gondolom nem lesz a csapat teljesítményében egy esetleges Csank&Szeiler távozás után, de ameddig élek remélek.
  Mindörökké Ferencváros!!!


  Én csak annyit mondanék, hogy siralmas egy meccs volt ez is. Nem akarom sorolni, hogy miért, csak néhányat:
  - a vadász Fütyit miért hagyta Füzin a 2. percben kapott sárga után, mikor köztudott, hogy ő Dombi után a legjobban eleső játékos?????
  - az első gól les volt! Béla szöktetni akarta a lesen álló Ferenczit, az elrúgás pillanatában les volt. Hogy utána beleért a védő, ezen már nem nem változtat semmit. Csodálom, hogy nem vették észre!
  - Faragó egy idióta. Tök normális szokott lenni, nemtom, mi baja volt egy kis hógolyózással.
  - Szeiler nem komplett!
  Namost, ha az első 2 pont nincs, 0-0 a félidő, és akármi is lehetett volna. Viszont ha VG ezekután sem hajlandó kirúgni a Csankot, baj lesz!


  Azt miért felejtitek el, hogy a második MTK gól milyen körülmények között esett?
  1. A libás(talán Füzi volt) LERÁNTOTTA Gerát.
  2. Ő is elvesztette az egyensúlyát és félig meddig átesett Gerán, de tovább tudott menni. Az apró szépséghiba az volt, hogy a mutatvány közben KÉZZEL tolta tovább a labdát.
  KÉTSZER kellett volna Juhosnak lefújnia az esetet. Egyszer sem szólt a sip.
  Összefoglalva: Az első MTK gól les volt(ahogy azt már többen leirták). A másodikat lásd fent. Volt egy meg nem adott tizenegyesünk(igaz utána befújt egyet.)
  Ezek után mondja vki, hogy a birók nekünk fújnak.
  Ezektől függetlenül szánalmas volt a tegnapi produkció!
  Hajrá Fradi!


  Szerintem a Fülöp kiállításának nem az aknamunka volt az oka, hanem hogy a Füzi megette őt. A Fülöp képtelen volt szabályosan szerelni vagy felvenni vele a versenyt, egyszerűen technikailag nincsenek egy szinten. A baj nem ez, hanem hogy kb. a tizedik perctől látszott, hogy ki fogják állítani. Mondjuk, a vadászt én is megkérdezném, hogy számára ez miért nem votl nyilvánvaló, és szervezte át valahogy Füzi őrzését.
  A kiállítás teljesen jogos volt, ahogy a vereségünk is. A második MTk gólnál azt hittem a föld alá süllyedek szégyenemben. Grundfoci.


  Tegnap kurva nagy hangulat volt, hála a tüzijátéknak, és a hócsatának.
  Nzl hátbakúrta Bognár Gyurit, nekem egy operatört, Csankot, és Lőrinc Emilt sikerült telibecsórnomsmiley). Ja, és Vicky csak nekünk táncolt....
  Címeres ökrök vagyunk. Hogy ezt a szar focit még nézzük. Hogy fizetünk érte.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=568356&na_step=30&t=9018131&na_order=