magyarfutball.hu

Netforum-Debreceni VSC - Ferencvárosi TC 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.02.15, 19:55
  Hajrá Loki - Drukkerkocsma:
  SZÉGYEN,Gyalázat!
  Egy Fradi ellen igy felállni,ilyen nyuszi módon játszani,elképzelés és akarat nélkül,ez elfogadhatatlan.És itt megint az edzőnk rutintalansága jött elő.Miért kellett ettől a Fraditól igy beijedni.Az első husz percben a középpályásaink nem merték átlépni a felezővonalat,keresték az emberüket,hogy kit fogjanak.Teljesen megzavarodtak attól az egyszerü huzástól,hogy Fülöp a bal oldalon,Zombori meg a jobb oldalon kezdett.Középpályásokat irok,de nyugodtab irhatnék védőket is.Nyolc védekező tipusu játékossal álltunk fel hazai pályán.Ezt a Fradit be kellett volna nyomni,mint a Bordeaux-t,hibázásra kellett volna kényszeriteni a védőiket.Ez a Fradi védelem az egyik leglassubb ma az nb.1-ben,és ennek ellenére támadásaink szinte semmi veszélyt nem jelentettek a kapujukra.
  Az egész csapat nagyon szar volt,de két játékost külön kiemelnék.Az egyik Turján,aki teljesen agyatlanul játszott,nem ment az emberével a mellette játszó Böőr sokszor nem tudta hova helyezkedjen,kit fogjon mert Gyuri az a saját semmirevaló játékát csinálta.Ez egyben saját magam kritikája is,hiszen nemrég még a csapatba követeltem én is.Mostmár látom,hogy semmit nem ér,sürgősen meg kell szabadulni tőle,Radoval együtt,mert amit ezen a meccsen Rado is produkált az megint nulla volt.Helyükre kell igazolni belső középpályásokat/Farkas B.,Kovács A./,mertegyébként megint kiesünk.Pajkos Jani meg ha jót akar a csapatnak sürgősen mondjon le,mert ezek a fasz Makray-ék most arra várnak,hogy ez a szar Fagyi vajon elküldi-e Csank Janikát.


  Áve!
  Tegnap a magyarfoci "ékes" lenyomatát láthatta a nagyérdemű. Jó pár ezer ember fagyoskodott a lelátón, remélve, hogy jó játékkal, sportszerű keretek közt felülkerekednek kedvencei az ellenfélen. A Ferencváros, mondhatjuk, minden idők leggyengébb formáját mutatja, ugyanez a Debrecenről nem mondható el, hiszen ennek a csapatnak régen is volt ilyen formája, amiből ki tudott lábalni némi akarással. Joggal bíztunk hát benne, hogy mosolygós arccal távozhatunk a lelátóról, magabiztos győzelemmel gazdagodva.
  Ehelyett megkaptuk a valóságot. A szedett-vedett ellenfélnél csak a Loki volt rosszabb, túlzás lenne még azt mondani is, hogy rászolgáltunk egy pontra. Ilyen pocsék felfogással képtelenség kiállni, ha összeszámoljuk (igazán nem nehéz ügy), volt két helyzetünk. Böőr Z. már-már szokásosan csapnivaló megoldást válaszott, míg Zsomborunk hanyag szórakozottsággal fejezi be a támadásokat, kellemes kiszolgálásban részesítve az ellenfél kapusát. De nem (csak) rajtuk múlott a kudarc.
  A magam részéről köszönöm, elég volt a hülyéskedésből, a hülyítésből, javaslom, hogy jöjjenek az ifisták, akikben talán fellelhető némi becsvágy, némi lelkiismeret és nem szédültek még meg rájuk zúduló "népszerűségtől". Talán érdemes elgondolkoznia a klub vezetőségének, az edzőnek, a játékosoknak, a szponzoroknak, hogy mi a céljuk a csapattal. Pénzt keresni? Reklámozni? Kiszolgálni a közönséget? Egészséges életre nevelni a fiatalokat? Mindezekre nem alkalmas a mai debreceni labdarúgás.
  Hajrá, Loki!

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=175490&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.12, 21:14
  A Zombori S-nek teljesen igaza van. A két idegenbeli gyôzelem csak akkor lesz értékes, ha hazai pályán nyer a Fradi! Remélem a srácokon szombaton nem lesz úrrá az Üllôi úti fóbia!! Bár ahogy elnéztem az arcukat nem hiszem, hogy lesz ilyen gond!
  CSJ: Végre tudunk gólt rúgni! Horváth, Gera sérülése miatt ez eddig nem igazán sikerült! Odafigyel a csapat azokra a momentumonkra amikben eddig hibáztak, azok is támadtak akiknek nem kellett volna! Nem lazulunk most fel, ezzel feladjuk a leckét az ellenfélnek! A Loki jól játszott!
  Riporter: A stúdióba jött egy sms: CsJ mikor vesz már észre, hogy Pinte sz@r!
  Én már ezt rég látom, nincs benne plusz, sajnálom,emiatt, de annyira nem játszott rosszul!
  VÉGE!


  Hát a helyszínen nem tűnt olyan élvezetesnek, hogy csapkodnunk kellene a térdünket.
  Hajrá Fradi!


  5 meccs 5 győzelem!!
  szép volt fiúk!
  ez végre tényleg az volt
  nem úgy, mint a közelmúltban, amikor szinte feltett kézzel léptünk pályára Debrecenben
  és a játék is jó volt, szinte 180 fokot fordultunk az utóbbi idők játékához képest
  szerintem mi irányítottunk, a Lokinak alig volt helyzete
  kiváncsi vagyok meddig fog ez tartani
  ha meglesz a Vasas meccs, akkor nagyon sokat fog érni a 9 pont!
  E.J.
  5 meccs 5 győzelem!!


  szerintem egyertelmu, hogy a vedo kezert eri elobb,az,hogy Gyepire pattan-e abban en nem vagyok biztos,de nekem ugy tunt...


  Megérte lemenni!
  Az egészben a meccs végi ünneplés volt a legjobb.
  Látszott a játékosokon,hogy tényleg boldogok és nem csak a kötelező "menjünk oda megköszönni"hangulat volt.
  Még a Debreceni közönséget is megtapsolták,akiknek ez nem igazán tetszettsmiley))
  A hangulat a szokásos volt.
  Sok Ferencvárosi,szurkolási,öltözködési és testi erő fölényben,az irigységtől izzó tekintetű Debreceniekkel szembensmiley))
  A mellettünk lévő szektorokban jó pár "csövikére" és "indiánra" emlékeztető nagyszájú mutogatott,de a férfias test a test elleni,"egy az egyben"sportolási formát már nem merték bevállalnismiley)
  A meccs után a már megszokott "ipiapacs aki bújt aki nem megyek"játék mobilizált változata volt terítéken,de a "hunyók"(akik mindíg a rendőrök)ezuttal gyorsan megtalálták azt a pár autót akik véletlenül eltévedtek,mert leszakadtak a rendőrségi felvezetéssel vonuló konvojtólsmiley)
  Így szirénázó rendőr autók biztosították az utunkat a város határáig,gondosan ügyelve arra,hogy még a piros lámpáknál se kelljen megállnunksmiley)
  Mindent összevetve, egy jó hangulatú kellemes kis túra volt.


  Sziasztok!
  Gratulálok.
  Két nagyon rossz csapat találkozóján azzal nyertetek hogy a Ti taktikátok érvényesült jobban és persze rúgtatok egy "csankjanis" gólt.
  Ettől függetlenül ha eredményesebbek akartok lenni
  a bajuszos vadászt küldjétek el.
  Remélem mi is búcsút veszünk Pajkostól.
  Üdv.
  Hajrá Loki!


  A tegnapi túra jó volt, mi vonattal mentünk. Semmi különös nem történt az út alatt, visszafelé is elég gyorsan felértünk, köszönjük MÁV! smiley
  Elég sok Fradista volt, és a legtöbben fővárosiak voltak, szerintem több, mint 80 %-unk, ami keddről lévén szó nem is rossz!
  De most jön a neheze, itthon kell játszanunk...


  Két győzelem (olyan, amilyen, de győzelem) kissé már jobb kedvre hangolt. Amiatt viszont szomorú vagyok, hogy Pinte Ati hogyan játszott, pedig most nagyjából még olyan poszton is volt, ahol tudna. (Illetve biztos, hogy tud, hiszen láttuk.) Páran azt mondják, szándékosan égeti a Csankot. Csakhogy így saját magát is.
  Fel a Vasas ellen!


  Szerintem akárhogy is van el kell ismernünk, hogy a Titi néhány meccsen húzóembere volt a csapatnak!
  A tegnapi meccs szerintem nem éppen volt jó meccs! A második félidô fôleg nem, de a lényeg, hogy nyertünk!! Hogy szokták mondani az edzôk a meccs után, ez volt aza meccs, ahol csak a három pnt begyűjtése volt a cél! Szerintem ez is ilyen volt!
  Több újságban néztem az osztályzatokat, a Vén az NS-ben, és a Mai Lapban is a jobbak között van, de azt hiszem a legreálisabb osztályzatokat az NB1.hun adták a srácoknak.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=570260&na_step=30&t=9018131&na_order=