magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kispest-Honvéd FC 1 : 2 16:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 16:03
  én most értem haza,szarrá áztam és kib@@ottul el vagyok keseredve, mert ma nagyon pocsék játékot mutattak a fiúk,siralmas vergődés volt, mintha kicserélték volna a társaságot
  talán Pintét illeti dícséret, meg a kis Gerát a góljáért, meg az akarásáért,a többi néma csend..
  a végén az ünneplő kispesti csövesekről nem is beszélve, voltak tán 100an, szemben a korábbi híreszteléseikkel

  kb. 250 kispesti volt,
  meddő mezőnyfőlényünk volt a másodikfélidőben
  az első ben a gólig, kb. 25 percig átse jött a Kispest a térfelünkre, utána találtak egy gólt, aztán mégegyet, aztán vége, nyertek
  a második félidőben volt egy Lipcsei fejes, amit oda fejel, ahova akar, erre ő a kapus kezébe fejeli!!!
  Volt még egy lővése 16-ról, ami 5 éve tutti gól, de manapság nem, 4 méterrel ment főle

  én a 11esben voltam, direkt átfigyeltem az elején, ezek szerint nagyon nem tudok számolni... végülis mindegy
  mondjuk ha TóthMisi a min. 4 ordító helyzetből csak egyet is.... de ezen persze kár rágódni, és nem is akarom egyedül az ő nyakába varrni, betlizett itt ma mindenki
  reméljük, csak pillanatnyi kihagyás volt !!

  azt nem értem, hogy miért nem jáccattyák többet a Pintét
  a 2. félidőben előttünk állandóan ott volt az üres hely a támadásoknál, de ő csak ritkán jött fel
  amikor bekapcsolódott a támadásba, legtöbbször jól oldotta meg a feladatot
  a kérdéseim komolyak:
  1. A Pinte Attila védő ?
  én már teljesen bizonytalan vagyok, mert annyira egyértelműen maradt hátul
  2. Létezik-e hogy szivattyák és ezért nem kap labdát.
  a bal oldalra, meg középre ment labdát szerezni, illetve ott támadgatott
  minek vettünk akkor ennyi pénzért egy ilyen ( szerintem jóval, nemhogy a magyar átlag, hanem a magyar éljátékosok tudása feletti ) futbalistát, ha nem használjuk ki, amit tud?
  most tényleg
  a Pinte védő? nem támadó középpályás?
  segíccsetek már, nem tudom.
  egyébként gáz, hogy kikaptunk, de nem vészes (most még!!)
  végig támadtunk, potyagól, helyzetek, igaz, egy nem nagy tudású csapat ellen
  na ez viszont baj...

  hát igen, Pinte ma nagyon hátul volt, de ez abból is adodhatott, mert féltünk, hogy 1-2-nél ha túl sokat jön fel akkor lyuk marad a helyén!
  na mindegy!
  TABELLA!

  Azért az elég furcsa, hogy az a Gera fut és hajt a legtöbbet, akinek fazont kell adni a játéknak, amíg az ún. zongoracipelők csak lézengenek a pályán.
  Annak meg külön örülök (már ne is haragudj), hogy pont Szűcs hibázott ekkorát. Talán egy kicsit visszavesz a telihold arcából (bár sajnos valszeg nem elég intelligens hozzá).

  A kispestiekben sokkal több tüzet lehetett érezni, és ami a lényeg, okosan lezárták a széleket, ezért nem ment Pintének se szerintem.
  De ez csak jót tett a bajnokságnak...

  nem azzal vót a baj, hogy lezárták a széleket, mert hogy le sem zárták rendesen
  csak x beadásból sem lett semmi , lásd pl. a TóthMisi lába előtt elcsúszó keresztlabdát az első félidőben, v. amikor Gera bekungfuzta magát balról a második vége felé, de nem tudta kinek adni,csak ami hirtelen eszembe jut, volt végig mozgás a széleken, befejezés az nem volt, ebben egyetértek
  a Kispest NEM játszott jól, mi voltunk gyengék, sajna, Mash-nek igaza van, kb. 3szor jöttek át a mi térfelünkre összvissz - ma ennyi is elég volt!!

  A 16-os várta a Határ úton a kispestieket, min. 50-60 ember.
  Kis idő után jöttek a honvédosok, kergetőzés a buszmegállóknál, aztán jöttek a rohamrendőrök, és külön váltunk (mármint én a többi zöldtől).
  Utána összeterelték a kispestieket, és elindultak az Ady-n. Én pedig hazafelé...
  De nem kizárt, hogy utána még történt valami...

  Volt még egy negatívuma a meccsnek, amit senki nem hozott fel (vagy csak én nem vettem észre). És ez bűnagyobb gáz, mint a vereség!!
  Leszurkoltak minket.
  Itthon.
  Mi ez, ha nem szégyen??? Néha nagyon fel tudja b*szni az agyam az a sok "fradista", akik ácsorognak zsebre tett kézzel a K-L felsőbb részein, és MEG SE SZÓLALNAK!! Elkeserítő. OK, van, aki tényleg csak a játék miatt megy ki, bűvagy csak nem szeret üvöltözni, vagy mittomén..., de az nem üljön oda, ne higítsa a néha amugy is kicsit lagymatag táborunkat. Ha így folytatjuk minden kispesti (aztán ujpesti, angyalföld és ki tudja még mely szörnyű társulatok) verheti a mellét, hogy jobbak nálunk!
  Pedig mi vagyunk a legjobbak Magyarországon!!!
  Ideje lenne már ezt bizonyítani akkor is, ha nem megy a csapatnak! Higgyétek el, nekem is szar volt nézni, ahogy elszorjuk a labdákat, ahogy a "friss" Lipcsei nem akar futni, ahogy szegény Gera 1edül küzd 2-3 ember ellen támadásban és védekezésben is, de azért ne csak az újpestet tudjuk már Szídni egy Fradi-kispesten!! Sőt, ma még az sem ment rendesen...
  Amúgy a kilátásokról csak annyit, hogy ettől nem dőlt össze a világ, elsők vagyunk, csak elszalasztottunk 1 lehetőséget. Majd a Zete ellen javítunk. Csak támogassuk a csapatot!!!
  Hajrá FRADI!!!!!!!!!

  Lehet, hogy szar volt ma a csapat, de ha 1 kicsit jobban odafigyelünk, nyerhettünk volna! Gonoljatok csak tót Misi helyzeteire, vagy a Lipcsei fejesre! Nem értem, utóbbi miért nem kezdő... Ez a Csiszár nagyon gyenge!!! Csak lézeng a pályán, bár ma mindenki gyenge volt, csak Gera tünt ki!
  van 1 hét szünet, remélem, összeszedjük magnkat, mert a Zete igen erős!!!
  Ne csüggedjetek, inkább nézzétek a tabellát!!!

  A 2. félidő alapján tudok véleményt mondani.
  NEm érdemeltünk győzelmet, de szerintem a Kispest sem. Szűcs potyáját is láttam, remélem ez az a gól volt, amit egy kapus életében egyszer szokott kapni.
  Én azt mondom, hogy jobb egy ilyen meccsen kikapni, mint egy hatpontos rangadón. Mellesleg most olyan, mintha nem is lett volna forduló (kikapott a mötöká, az ute, a Fradi). Nem kell kongatni a vészharangot, de a Zete ellen jobban kell figyelni.
  Tetszett, ahogy Gera hajtott, bár nem játszott jól.
  Hogy Pinte miért védő? Ez számomra is rejtély. Tudtommal jobb oldali futó k.pályás, amihez minden adottsága megvan: gyors, kétlábas, s a beadásai veszélyesek! Ezért tényleg kár volt kiadni 30 millát, ha ezen poszton szerepeltetjük!
  Lipcsei pedig lassan a nagyapó jelzőt is kiérdemelhetné!
  HAJRÁ FRADI!

  Igen, ma valóban leszurkoltak minket a Kispestiek, nagyon jók voltak! Nekem nagyon tetszett amit műveltek. Aki eljött tőlük, az mind szurkolt, hangosak voltak és változatosak, ráadásul megállás nélkül! A mi szurkolásunk ellenben szerintem elég gyenge. Amellett, hogy nem túl változatos, tényleg csak a kapu mögötti rész alsó fele szurkol, a felső rész meg bambul. Azok csak akkor szólalnak meg, amikor cigányoznak, meg fszopó újpesteznek. A kézilabdán ellenben királyok vagyunk!!!

  Meg egyszer a tegnapirol.
  A kispestiek legalabb 3-400-an voltak es valoban
  jol szurkoltak. Nalunk hosszu evek ota gond osszefogni ezt a nagy letszamot.
  De allitolag Toth Misi hianyolta a megfelelo szurkolast. Ezt azert tulzasnak tartanam.
  Vitathatatlanul hullamvolgyben van a csapat.
  Mar Sopronban is erzodott. De az elso 30 perc
  megmutatta, hogy a kepessegek alapjan bezuzhattuk volna a Kispestet. Sajnos pont egy nagyon nehez Zete meccs jon, de a nagyobb szunet talan eleg arra, hogy rendbe tegyek a fejeket.
  Tovabbra is Tabella!!!

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=601796&na_step=30&t=9018131&na_order=
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.16, 11:26
  Budapest, 2001. március 17., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I, 8. forduló:

  Ferencváros - Kispest-Honvéd 1-2 (1-2)
  Üllői út, 12 000 néző, V: Hanacsek
  gólszerzők: Gera (18.), illetve Kovács B. (24.), Pintér (39.)
  sárga lap: Keller (32.), Dragóner (78.), illetve Faragó (21.), Téger (40.), Lőrinc (72.), Pintér (78.)

  Ferencváros:
  Szűcs L. - Hrutka (Lipcsei, 61.), Dragóner, Balog - Pinte, Csiszár, Gera, Vén (Schultz, 75.), Keller - Tóth M., Alex M. Arruda (Gyepes, a szünetben)

  Kispest-Honvéd:
  Nota - Plókai, Lőrinc, Téger, Szekeres - Füzi K., Pintér, Szabó T., Németh - Faragó (Sasu, 81.), Kovács B.

  18. perc: Alex M. Arruda a kispesti térfél közepéről ugratta ki Gerát, aki lerázta magáról Plókait, majd 13 m-ről a vetődő Nota mellett a kapu közepébe gurított (1-0).
  24. perc: Füzi K. átadására Németh és Kovács B. rajtolt, a labda egy ferencvárosi védőről Kovács B. elé pattant, aki higgadtan kicselezte Hrutkát és 14 m-ről a jobb sarokba lőtt (1-1).
  39. perc: Faragó tört ki a ferencvárosi védők között, lövése kijött Szűcsről, majd Pintér ismételt 22 m-ről és a földön megpattanó labda Szűcs hóna alatt a jobb sarokba vánszorgott (1-2).
  87. perc: Tóth M jobboldali beadása után Lipcsei 7 méterről, tiszta helyzetből Nota kezébe fejelte a labdát.

  A Ferencváros hatalmas fölényt harcolt ki magának, s ennek révén gyorsan vezetést is szerzett, ám a váratlan kispesti egyenlítést követően szétesett a játéka. A vendég együttes vezető gólját követően hősiesen, időnként 11 emberrel védekezett és megőrizte minimális előnyét.

  A ferencvárosiak utoljára az alapszakasz záró, 14. fordulójában október 29-én 1-0-ra kaptak ki a Lombardtól Tatabányán. Az Üllői úton az alapszakasz 3. körében - 2000. augusztus 5-én 1-3 a Győr ellen - szenvedtek legutóbb vereséget.