magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Gázszer FC 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.30, 13:47
    Diósgyőr, 1998. október 31., szombat (tud.) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 13. fordulójában:

    Diósgyőri FC - Gázszer FC 2-0 (2-0)
    Diósgyőr, 3000 néző, V: Puhl

    gólszerzők: Buzás (26. - 11-esből), Kuttor (44.)
    sárga lap: Korol (26.), Forrai (33.), Bekő (45.)
    csere: Szabó T. helyett Babos (9.), Turóczi helyett Kákóczki (75.), Egressy helyett Szabados (78.), illetve Dulics helyett Móri (28.), Medvid helyett Szekeres (61.)
    jók: Szmiljanics, Kuttor, Kiser, Buzás, illetve Szalai, Bekő

    Diósgyőr:
    Nota - Téger, Szmiljanics, Kuttor, Kovács - Turóczi, Kiser, Szabó T., Buzás - Kulcsár, Egressy

    Gázszer:
    Kövesfalvi - Korol, Szalai, Salacz Z. - Dulics, Forrai, Dvéri, Bekő, Medvid - Simek, Tiber

    A vendégek bátran kezdtek és a 3. percben Dvéri révén csaknem vezetéshez jutottak, ám a középpályás kisodródott, és 6 méterről leadott lövését Szmiljanics a kapu torkából kivágta. A másik oldalon Kulcsár veszélyeztetett fejessel, de Kövesfalvi bravúrral mentett.

    A 26. percben Babos nagy lendülettel tört be a 16-oson belülre, amikor a becsúszó Korol buktatta. A megítélt 11-esből Buzás laposan a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

    A hazaiakat megnyugtatta a vezetés, átvették az irányítást és mezőnyfölényt harcoltak ki.

    A 44. percben Turóczi bal oldalról a szögletzászló közeléből szabadrúgást ívelt középre, amire Kuttor érkezett, és 3 méterről a kapu bal oldalába fejelte a labdát (2-0).

    A szünet után esett a mérkőzés irama és színvonala. A diósgyőriek láthatóan elégedettek voltak az eredménnyel, a vendégek pedig képtelennek mutatkoztak a kibontakozásra.

    A 62. percben Kulcsár 8 méteres lövését védte Kövesfalvi. A másik oldalon Bekő 22 méterről a bal sarok mellé lőtt. A hajrában előbb Egressy lőtt 15 méterről a bal sarok mellé, majd Korol fejelt közelről a felső léc fölé. Az utolsó percekben a kapuk már nem kerültek veszélybe.

    A diósgyőriek győzelme egyetlen pillanatig sem forgott veszélyben. Az első félidőben megszerzett kétgólos vezetés birtokában, higgadtan, magabiztosan őrizték az eredményt, a vendégek a kapura semmi veszélyt nem jelentettek.

    MTI