magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Gázszer FC-Agárd 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.03.25, 20:47
    Diósgyőr, 1997. szeptember 13., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I., 8. forduló:

    Diósgyőri FC - Gázszer FC 1-1 (1-1)
    Diósgyőr, 10 000 néző, V: Piller

    gólszerzők: Farkas J. (36.), illetve Medvid (23.)
    sárga lap: Kákóczki (69.), illetve Lőrincz (71.), Medvid (85.)
    cserék: Buliga helyett Búzás (46.), Domokos helyett Jakab (46.), Földvári helyett Nagy S. (81.), illetve Földes helyett Puskás (75.), Medvid helyett Füzesi (85.), Tieber helyett Varga I. (89.)
    jók: Rácz, Farkas J., illetve Matus, Szalay, Vincze, Medvid

    Kezdőcsapatok:

    Diósgyőri FC:
    Rácz - Földvári, Farkas A., Farkas J., Kovács - Ternován, Kiser, Buliga, Kákóczki - Domokos, Kulcsár

    Gázszer FC:
    Matus - Lőrincz, Szalay, Salacz J. - Toldi, Vincze, Nagy L., Bekő, Medvid - Tieber, Földes

    A vendégek már az első percben óriási helyzetet hagytak kihasználatlanul. Földes egyedül állt Ráczcal szemben, de a 16-osnál rálépett a labdára. Ezt követően is a Gázszer nyújtott többet, veszélyes kontratámadásokat vezetett. A bizonytalankodó diósgyőri védelem jóvoltából előbb Nagy, majd Földes előtt adódott újabb gólszerzési lehetőség. A 16. percben Földes 15 m-es lövését a jobboldali kapufa mentette. A 23. percben Salacz J. robbant ki a védők közül a jobb oldalon, beadott, és Medvid 9 m-ről fejelt a hálóba (0-1). Három perccel később Tieber a kifutó Ráczot találta el. A 36. percben egyenlített a Diósgyőr. Buliga jobboldali szögletét Domokos megcsúsztatta, Farkas J. pedig két lépésről a jobb alsó sarokba fejelt (1-1). A félidő befejezése előtt egy perccel Tieber szögletét Vincze a jobboldali kapufára fejelte.

    Az 51. percben Földes nagy helyzetből a kifutó Ráczot találta telibe. Hat perccel később Tieber fejelt kapura 6 m-ről, Rácz bravúrral tolta szögletre a labdát. A vendégek lekopírozták első félidei teljesítményüket, futószalagon gyártották a jobbnál jobb gólszerzési lehetőségeket, ám ezeket rendre kihasználatlanul hagyták. A hajrában Toldi előtt adódott óriási helyzet, de 12 m-ről Ráczba lőtt.

    A diósgyőriek teljesítménye ezúttal elmaradt a várakozástól, a Gázszer viszont nagyon jó benyomást keltett játékával. A vendégek ügyesen kombináltak, kontratámadásaik rendre gólveszélyt rejtettek, és kizárólag saját maguknak tehetnek szemrehányást azért, hogy végül is csak egy ponttal távozhattak az Avasaljáról.