magyarfutball.hu

Budapesti VSC-Zugló FC - Haladás VFC-Milos Sped 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.01.15, 17:52
    1997. november 18., kedd (MTI) - Labdarúgás NB I., 16. forduló:

    BVSC-Zugló FC - Haladás VFC-Milos Sped 1-1 (0-0)
    Szőnyi út, 3000 néző, v: Megyebíró

    gólszerzők: Bükszegi (66.), illetve Vidóczi (56.)
    sárga lap: Baumgartner (34.), Varga K. (65.)
    csere: Kiss helyett Aubel (65.), Erős helyett Duró (65.), illetve Kovács S. helyett Tóth P. (53.), Plókai M. helyett Fehér (72.), Vidóczi helyett Koller (87.)
    jók: László, Bükszegi, illetve Balogh Cs., Baumgartner

    BVSC-Zugló FC:
    Koszta - László - Komlósi, Bondarenko, Füzi Á. - Rósa, Erős, Csiszár, Usvat - Bükszegi, Kiss

    Haladás VFC-Milos Sped:
    Rott - Varga K., Tóth M., Gabala, Horváth A. - Bonchis, Vidóczi, Kovács S., Balogh Cs. - Baumgartner, Plókai M.

    Kellemetlen, csípős idő fogadta a csapatokat. Az első jelentősebb helyzet a BVSC előtt adódott. Bükszegi visszagurítását Erős lőtte fölé. Jött a válasz: Balogh Cs. szögletét Plókai M. csúsztatta kapura, Koszta fogta a fejest. A 17. percben újra a Haladás veszélyeztetett. Kovács S. 10 méteres lövését a hazaiak kapusa könnyedén húzta le. Ezek után eseménytelen percek következtek, csak mezőnyjáték folyt a pályán, a kapuk nem forogtak veszélyben. A félidő utolsó öt percében azonban gólok születhettek volna. Előbb Baumgartner távoli lövése - amely Kosztát alaposan meglepte - csattant a felső kapufán, majd Horváth A. kísérlete pattant meg egy védőn, a labda kis híján bevágódott a bal alsó sarokba, de Koszta visszavetődve bravúrral hárított. Később a BVSC előtt is adódott helyzet. Rott a levegőben úszva tornászta ki Bükszegi lövését. Az első 45 perc végén Balogh Cs. közeli kísérletét Koszta lábbal hárította.

    A második félidő elején váratlanul - kissé lesgyanús helyzetből - vezetést szerzett a Haladás. Baumgartner ugratta ki Vidóczit, aki 10 méterről a kilépő Koszta fölött az üres kapuba emelt (0-1). Tíz perc múlva egyenlítettek a hazaiak, egy szöglet után a Haladás kapuja előtt hatalmas kavarodás támadt, a labdát Bükszegi találta meg, a csatár 13 méterről a jobb kapufa segítségével lőtt a hálóba (1-1). Felélénkült a játék. Usvat emelését hárította Rott. A Haladás is veszélyeztetett, a csereként beállt Tóth P. baloldali lövését tornászta ki a rövid sarok elől Koszta, majd Bonchis távoli bombáját ütötte fölé a hazaiak kapusa. A másik oldalon Csiszár 20 méterről leadott lövését tolta szögletre Rott. A záró 10 percet végigtámadta a Zugló, de jelentősebb helyzetet nem sikerült kialakítaniuk.

    A döntetlen igazságos, de a hazaiak valamelyest közelebb álltak a győzelemhez.