magyarfutball.hu

Haladás-Milos - Budapesti VSC-Zugló FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.11.17, 16:30
    Szombathely, 1998. május 30., szombat (tud.) - Labdarúgó NB I., 33. forduló:

    Haladás-Milos - BVSC-Zugló FC 0-0
    Szombathely, 5000 néző, V: Kiss B.

    csere: Kovács helyett Fehér (a szünetben), Nagy helyett Tóth P. (65.), Negrau helyett Király E. (86.), illetve Csillag helyett Füzi K. (73.), Usvat helyett Rósa (77.), Anghel helyett Bükszegi (88.)
    jók: Bonchis, Tóth M., illetve László, Csiszár

    Az első játékrész nem hozott nagy iramot, főként a két 16-os között folyt a játék, a kapuk nem kerültek veszélybe. Valamivel többet támadott a fővárosi csapat, de gólt nem tudott szerezni. Mind a két oldalon sok volt a pontatlan átadás, így hullámzóvá vált a játék. A két kapusnak semmi védenivalója nem akadt.

    A második játékrészben lendületesebben kezdett a Haladás, de ez csak tíz percig tartott. Ezután ismét kiegyenlítetté vált a küzdelem, amely a két 16-os között folyt. A két kapusnak nem akadt továbbra sem védenivalója. Az utolsó negyedórában majdnem megszerezte a vezetést a BVSC, amikor a 71. percben Csiszár átadása után a kiugró Kiss 14 m-es lövése a jobb kapufán csattant, de a labda nem a hálóba, hanem a mezőnybe pattant. Ez felhozta a fővárosi gárdát, többet birtokolta a labdát, de eredménytelenül.

    Egy közepes iramú, alacsony színvonalú találkozón igazságos döntetlen született.

    MTI