magyarfutball.hu

BVSC-Zugló FC - Haladás-Milos 0 : 3* 14:30 * megállapított eredmény

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2020.03.28, 16:29
  Détári jogosulatlan szereplése miatt, a mérkőzést 3-0-ás győzelemmel a Haladás javára igazolták.
  Fél kettő után dr. Bajáky Gábor kihirdette a határozatot: a BVSC-Zugló FC Kft. óvását a bizottság elutasította és az elsőfokú döntését helybenhagyta. A három pontot három-nullás gólkülönbséggel a Haladás-Milos javára igazolták. A döntés ellen fellebbezésnek helye nincs!

  Nemzeti Sport
  1998.12.19
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2019.01.31, 10:52
  Budapest, 1998. október 24. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 12. fordulójában:

  BVSC-Zugló FC - Haladás-Milos 2-1 (1-1)
  Szőnyi út, 3000 néző, V: Puhl

  gólszerzők: Détári (40.), Resko (70.), illetve Bodor (16.)
  sárga lap: Füzi (75.), illetve Bonchis (27.), Varga (70.)
  csere: Csillag helyett Bajics (56.), Bondarenko helyett Szaszovszky (67.), Aubel helyett Szegletes (78.), illetve Bonchis helyett Balassa (58.), Zugor helyett Tóth (79.), Bodor helyett Király (79.)
  jók: Füzi, Détári, illetve Kovács

  BVSC:
  Koszta - László - Bondarenko, Reskó - Füzi, Brovcsenko, Csillag, Détári, Vincze - Kiss I., Aubel

  Haladás:
  Németh - Tóth - Varga, Horváth - Bonchis, Nagy, Zugor, Kovács, Balogh - Vidóczi, Bodor

  Hosszú idő után újra magyar bajnoki mérkőzésen lépett pályára a BVSC színeiben a 62-szeres válogatott, 36 éves Détári Lajos.

  A 8. percben vezette első veszélyes támadását a hazai csapat. Füzi indítása után Kiss I. 12 méterről lőtt, Németh azonban látványosan hárított.

  A 16. percben megszerezte a vezetést a Haladás. Jobb oldali szögletet követően Varga fejelte le a labdát Bodor elé, aki 5 méterről nyugodtan lőhetett a hazaiak kapujába (0-1).

  A 23. percben Kiss egyenlíthetett volna, de 8 méterről sem tudott a kapuba találni. Mezőnybeli játékkal unalmasan teltek a percek.

  A 40. percben Détári villant meg, szép cselekkel játszotta magát tisztára a vendégek 16-osánál, majd középről, ballal a jobb felső sarokba bombázott (1-1).

  Negyedóra telt el a második játékrészből, amikor valamirevaló esemény történt a pályán: Bajics lesről talált a vendégek kapujába. A fehérben játszó hazaiak birtokolták többet a labdát, a vendégek teljesen passzívak voltak, alig lépték át a felezővonalat.

  A 70. percben megszerezte a vezetést a BVSC: Füzi csavarta be jobbról, szabadrúgásból a labdát, Resko remekül mozdult rá, s 5 méterről fejelt a Haladás kapujába (2-1).

  A mérkőzés befejező öt percében a Haladás mindent elkövetett az egyenlítésért, de már nem kísérte siker erőfeszítéseit.

  Alacsony színvonalú, gyenge iramú mérkőzésen a hazaiak valamivel többet tettek a sikerért, megérdemelten jutottak a három ponthoz.