magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kispest Honvéd FC 0 : 0 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: lattila2
  2017.11.23, 20:16
  FTC—Kispest- Honvéd 0—0
  Üllői út, 16000 néző. V.:NagyL.
  FTC: Balogh — Telek — Lipcsei, Kuznyecov — Páling, Simon, Patkós, Albert (Balogh a szünetben), Keller — Schneider, Deszatnik (Wukovics 64.)
  KISPEST-HONVÉD: Gulyás — Csábi, Csepregi, Plókai — Urbányi, Kovács, Bérczy, Csehi — Pisont (Halmai 60.), Negrau (Molnár 76.), Vincze.
  A tévéközvetítés miatj nem volt telt ház az Üllői úton, de az extra biztonsági intézkedések mégis megtalálták a „közellenséget”: a rendezők az újságírókat próbálták minden eszközzel távol tartani a közepes kilátást nyújtó helyektől.
  Az 5. percben egy legurított szabadrúgást Lipcsei 20 m-ről. alig lőtte a bal sarok mellé. A zöld-fehérek kerültek fölénybe, de a kapuig ritkán tudtak eljutni. Negyedóra múltán változott a helyzet — a Honvéd is veszélyeztetett.
  Szünet után több mint 15 percig a kapuk környékére sem került a labda, a kemény küzdelem jobbára egyérintős alapon folyt.
  Az utolsó negyedórára mindkét oldalon elfogyott az ötlet, a kezdeményezőkészség, meg a levegő. Sok néző most értette meg, miért a külföldi klubcsapatokban szereplő játékosokkal kell kiállnia a magyar válogatottnak.
  A nagy érdeklődéssel várt rangadón a küzdelem kívülről inkább küszködésnek és gyötrődésnek tűnt. Egyik csapat sem talált gólt, így lett döntetlen. A színvonal csak jóindulattal mondható közepesnek.
  Jó: Lipcsei, Patkós, ill. Plókai, Csehi.

  Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1991-09-30