magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FC Admira-Wacker Wien 0 : 1 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
KEK, 2. forduló
játékvezető : Wiesel Wolf-Günter (NSZK)
nézőszámok:
  1. Népsport: 18.000
  2. A KEK története: 20.000
  3. austriasoccer.at: 21.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: pirospont
     
  2. avatar: ingersheim
    2013.02.01, 19:01
    kép
     
  3. avatar: ingersheim
    2013.01.31, 20:26
    kép
     
  4. avatar: Giovanni
    2011.04.08, 22:03
    17.30: Ferencváros - Admira Wacker (osztrák)


    MTI
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2011.01.03, 13:01 (szerk.: 2011.01.03, 13:01)
    Ernst Weber:
    Nagyon jól játszott a csapatom, a gólon kívül négy abszolút gólhelyzetet teremtettünk. Elégedett vagyok. Nemcsak az eredménnyel, hanem a mutatott teljesítménnyel is. A Ferencváros -- meg kell mondanom -- óriási csalódást okozott, Bécsben sokkal jobban futballoztak a magyarok.

    Rákosi Gyula:
    Fáj a vereség és a kiesés, de nem vagyok csalódott. Azt is mondhatnám, ettől tartottam, erre számítottam. Fischer távozása óta nincs góllövő csatárunk, hiába van a rengeteg szöglet, ha nem tudjuk gólra váltani azokat. A két csapat között egyébként nincs jelentős tudásbeli különbség, s ilyen esetekben az az együttes győz, amelyik rámenősebb, gyorsabb, agresszívebb. A helyszínen 20 ezer néző, a tévén keresztül pedig többmillió láthatta, hogy ma este ez a csapat az Admira volt.

    - Elszomorítottak a látottak, bár bevallom őszintén, hogy a találkozó előtt sem voltam derülátó. Sokan láthatták: csapatom a bajnoki összecsapásokon sem nyújtották azt, ami joggal elvárható. A baj az, hogy idehaza sokszor a kevesebb is elég, de ebből a nemzetközi szinten már nem lehet megélni.

    A Ferencváros védelme úgy tűnik, kialakult. Ez viszont korántsem mondható el a középpályáról és a csatársorról.

    - Amikor az idény elején kitűnő játékkal súlyos vereséget mértünk az MTK-VM-re, azt hittem, jó úton járunk. Ezután viszont érthetetlen megtorpanás következett, mintha megpattant volna valami a játékosokban. Rendszeresen fáradtan jönnek edzésre, s állandóan panaszkodnak, mindig fáj valami. Nem tudok másra gondolni, minthogy magánügyeikkel vannak elfoglalva, s emiatt nem készülnek és nem táplálkoznak úgy, ahogyan az egy élsportolótól elvárható.

    Bécsben jobb teljesítményt nyújtott a csapat, mint Szegeden. Mi ennek az oka?
    Idegenben fegyelmezettebben játszottunk. A szerdai vereséget nagyon fájlalom, mivel az idei kupasorozatban két könnyű ellenfelet juttatott nekünk a szerencse. Szégyen, hogy nem tudtunk élni a lehetőséggel A visszavágón sajnos bebizonyosodott: csatáraink egyszerűen ügyetlenek, a legnagyobb helyzeteket is képesek kihagyni. A mai Ferencváros csak igen kemény munkával érhet el eredményt. Annak idején nekem is rengeteget kellett dolgoznom azért, hogy megálljam a helyem, mivel csakis az adottságaimmal nem érvényesültem volna.

    Mit ígérhet a szurkolóknak ilyen körülmények között?
    - Azokat a játékosokat, akik az edzéseken nem nyújtanak megfelelő teljesítményt, ki fogom hagyni a csapatból. A mai mezőnyben nincs pótolhatatlan ember A valamivel gyengébbek akaraterejükkel felnőhetnek az úgynevezett ,,meghatározó emberek,, szintjére. Végezetül szeretném megköszönni Szegednek, hogy befogadtak bennünket, és közönségünknek, hogy sportszerűen felsorakozott csapatunk mögött. Sajnálom a szerda estét, tudom, mindenki győzelmet várt.

    forrás:
    http://www.tempofradi.hu/1989xi1-kek-ferencvaros-admira-wacker-01
     
  6. avatar: fgymat
    2009.07.18, 17:52
    Továbbjutott az Admira, 2-0-ás összesítéssel.