magyarfutball.hu

Görögország - Magyarország 2 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
Európabajnokság 1988, selejtező
609. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Athén, Olympiako Stadio "Spyridon Louis"
játékvezető : Miminoshvili Velodi (Szovjetunió)
nézőszámok:
 1. cantab.net: 15.000
 2. Népsport: 25.000
 3. epo.gr: 27.760

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: fgymat
  2009.05.24, 06:43 (szerk.: 2018.10.13, 20:53)
  A görögök ellen eddig mindig tétmeccset játszottunk, összesen hetet. A legutóbbi négy alkalommal, 1978 óta, Európa-bajnoki selejtezőket és egyetlen alkalommal sem sikerült legyőzni Őket.

  Válogatottunk nagy akarással, elszántan lépett pályára és küzdött is derekasan. Azonban még mindig nem keltette egységes csapat benyomását. Hiányzott a szervezett összjáték, a sebesen gördülő akciók, támadásaink gyakorlatilag veszélytelenek voltak. Nem volt meglepő, hogy a félidőben már a hazaiak vezettek. A játék képe semmit nem változott a második játékrészben sem. Legfeljebb annyiban volt kedvezőbb, hogy most a görög gólra tudtunk válaszolni. Az egyenlítésnek azonban nem volt semmi esélye.

  A találkozó egészét talán az fejezi ki legjobban, amit a görög szövetségi kapitány mondott a mérkőzés lefújása után. " Ilyen biztosan még egyszer sem nyertünk a magyarok ellen."

  Már a találkozó előtt is " felröppent" , hogy vereség esetén változás várható a szövetségi kapitányi poszton. Nos, a mérkőzés után egy hónappal Komora Imre benyújtotta lemondását.

  forrás:
  mafoci