magyarfutball.hu

Magyarország - Görögország 2 : 3 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Tibipapa64
    2022.07.10, 22:58
    A laktanyába való visszatérés előtt a barátaimmal megejtettük az EB selejtezőt. Egy sokkal hamarabbi vonattal indultunk vissza Békéscsabáról, a meccs előtt pedig beugrottunk egy stadion körüli kocsmába felhörpinteni 1-2 sört. A helyiség tömve volt, csak araszolva lehetett a pulthoz jutni. Előttem egy ember nagyon lassan fordult ki 4 korsó sörrel. Kissé nehezteltem, mert a kis helyre aki be tud ékelődni, az rendelhet, és nekem megint beszűkült a területem. Már készültem szóvá tenni a helyzet nehézségét, mikor a sörökkel kiforduló emberben felismertem Ihász Gábort. Gabi így ismeretlenül is bocsánatot kért, a lökdösődésért, én pedig - felismervén - mint a sok éve nem látott barátot ujjongva éltettem. Gabi iszol még egy sört? Ő persze nem kért, de két-három percben megbeszéltük a lényeges dolgokat. Tudtam, hogy szívproblémái miatt kellett abbahagynia a focit, tudtam,hogy egy NB I-es meccset végigjátszott a Vasasban. Már nem volt időnk elénekelni az \"Olyankor el száll a gondom\" című szerzeményét, siettünk a meccsre, mindannyian magyar győzelmet várva. Barátaimmal bíztunk a magyar sikerben, bár ez a csapat kissé olyan kesze-kuszának tűnt. Mészöly Kálmán talán kísérletezni akart, mert a VB után a győrieket követelte a közvélemény, no meg Zsiborást és Ebedli Zolit. Ebből olyan semmilyen csapat lett. Zsiborás Gabi a kapuban nem remekelt, Ebedli sem irányítóként. A vége 2:3. Csalódás, vagy egy új korszak kezdete? Mészöly Kálmán Koppenhágában egy időre letette a lantot, Mezey György a Népstadionban az NSZK ellen felvette. Ő játszott tovább.
     
  2. avatar: Damian72
    2019.04.30, 07:46
    A görögök elleni hazai vereség után pedig jött a dánok elleni idegenbeli fiaskó....
     
  3. avatar: Longinus
    2019.04.29, 11:20 (szerk.: 2019.04.29, 14:22)
    képAnasztopulosz megszerzi a vezetést.képNyilasi fejjel veszélyeztet, egy gólt is szerzett. Képek: valogatott.blog.hu
     
  4. avatar: NNS
    2009.07.19, 22:17 (szerk.: 2018.10.14, 09:56)
    "Én is voltam egyszer Budapesten, viszont a meccs a Népstadion-ban volt.
    Ott is be akarták támadni a vendégszektort.
    Erre mind kijöttünk és megmutattuk a kuruc-bandának a visszautat a hazai szektorokhoz.
    Pofonok, vérző orrok, és egy később értéktelen győzelem."
    Ich war auch mal in Budapest,bei einem Spiel welches allerdings im Nepstadion stattfand.
    Auch da wollten die den Gästeblock stürmen.
    Da sind wir alle raus und haben der Kurutzenbande den Weg zum Heimblock im Schweinsgallop gezeigt.
    Blutige Nasen,verbeulte Gesichter und ein später wertloser Sieg.

    forum.dynamo-dresden.de/showthread.php?t=3458&page=235
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.01.30, 15:41 (szerk.: 2018.10.14, 09:57)
    Az előző találkozón az angolok ellen elszenvedett vereség nem volt kellemes és örömteli, de elfogadhatónak számított, főleg idegenben. Most azonban itthon a görög válogatott ellen mindenképpen győzelmet vártak a szurkolók.

    A csapat összeállítását sok kritika érte, de végülis a szövetségi kapitány feladata és joga volt a játékosok kiválasztása és annak helyességét, vagy helytelenségét a mérkőzés igazolhatta vissza.

    Sajnos a találkozón mutatott játék alapján úgy látszott, hogy a kételkedőknek volt igazuk. Válogatottunk nagyon gyenge teljesítményt nyújtott. Igazi küzdelemnek, akarásnak a nyomát sem lehetett felfedezni. A csatárainkból hiányzott az átütőerő, a védelem pedig nem tudott hatékony ellenállást kifejteni. Mindennek ellenére szereztünk két gólt, de ami elkeserítő, egyel többet kaptunk.

    Ez már kudarc volt a javából! A görögök elleni hazai fiaskót nehezen emésztette meg a szurkolótábor és ez nem sok jót ígért a továbbjutás szempontjából sem.

    forrás:
    mafoci