magyarfutball.hu

Magyarország - Peru 1 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
565. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Brummeier Horst (Ausztria)
nézőszámok:
 1. Képes Sport: 20.000
 2. Népsport: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2010.04.09, 17:25 (szerk.: 2018.02.02, 20:29)
  kép
  forrás:
  1982-es VB-re kiadott Panini album
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2009.02.07, 13:18
  Világbajnoki főpróbához képest alaposan "felforgatott", az előző találkozóhoz képest hat új játékost (ebből kettő újonc) felvonultató csapat lépett a pályára. A külföldön szereplő játékosokat nem engedték haza (Ők a februári Új-Zélandon játszott mérkőzéseken sem vettek részt) és ráadásul Nyilasi Tibor és Törőcsik András sem játszhatott sérülés miatt. Talán jobb is ha nem a világbajnoki csapat főpróbájának, hanem egy új csapat első próbálkozásának tekintjük a mérkőzést.

  A fentiekhez képest meglepően jól kezdődött a találkozó. Alig futott le az első támadás, Szentes Lázár, az egyik újonc góljával, máris vezettünk. Sajnos a későbbiekben meglátszott, hogy a játékosok nem ismerik egymás, nincsenek összeszokva. A játék akadozott, gyakran nem értették meg egymást labdarúgóink. Nem meglepő tehát, hogy kissé zavarodott válogatottunk nem tudta megakadályozni a peruiak egyenlítését. Az azért megdöbbentő volt, hogy még a győzelmet is meg tudták szerezni a vendégek.

  A világbajnoki selejtezők befejezése óta játszott négy mérkőzésből hármon nem a világbajnokságra készülő csapat játszott. Ez azért nem nevezhető igazán hasznos felkészülésnek.


  forrás:
  mafoci