magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 4 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: wmisharin
    2018.02.28, 20:53 (szerk.: 2018.03.01, 09:37)
    kép
    kép
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.04, 20:55
    kép
    Magyar - Osztrák meccs programfüzete, 1963
     
  4. avatar: ingersheim
     
  5. avatar: ingersheim
    2015.05.24, 14:50
    Ez a magyar-csehszlovák meccsnek a jegye! (1954.10.24.) 2-es számmal arra adtak ki belépőt. Esetleg arról a meccsről megmaradt pár darab, és árusították az osztrákok ellen, de nem hinném...
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
     
  7. avatar: magyarfutball.hu
     
  8. avatar: fgymat
    2009.05.19, 22:17
    Kedvezőtlen előjelekkel indult harcba a magyar csapat: sérülések, betegségek akadályozták a felkészülést. Puskás hetek óta sérült volt, Grosics vállrándulással bajlódott, Lóránt és Lantos betegeskedtek, sőt még Bozsik is lerobbant. Végül is a védelem három tagja tudta vállalni a játékot.

    A mérkőzés folyamán, a védelem munkáján nem látszott, hogy " többségük" szinte csak sípszó előtt vált bevethetővé. Egész idő alatt remek teljesítményt nyújtottak. A támadósor is megtette a magáét. Különösen Sándor csillogott. Ördöngösen cselezett, lendületesen, invenciózusan játszott. Czibor is rendkívül energikus volt, de mérkőzés közben megsérült.
    Különösen a második félidőben volt meggyőző válogatottunk fölénye. Az első félidőben az osztrák védelem még mutatott némi ellenállást, de a másodikban már képtelen volt erre.

    A magyar-osztrák találkozókkor szokásos módon ezen a napon különböző helyszíneken az ifjúságiaktól a " nagy" válogatottakig hat csapat ütközött meg. Külön érdekesség, hogy ez alkalommal minden helyszínen minden összecsapást a magyar válogatottak nyertek és ilyen eddig még nem történt. Így volt igazán érthető és stílusos, amikor a találkozó után egy osztrák újságíró a Népstadion postáján azt kérdezte: " Feketekeretes távirat nincs?"


    forrás:
    mafoci