magyarfutball.hu

Egyiptom - Magyarország 0 : 3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
304. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Kairó, National Stadium
játékvezető : Diamantopoulos Vasilis (Görögország)
nézőszámok:
 1. nso.hu: 28.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: wmisharin
  2012.05.09, 20:55
  [URL=http://www.radikal.ru]kép[/URL]
   
 2. avatar: fgymat
  2009.05.19, 20:11
  A londoni 6-3-as diadal után a válogatott sok-sok meghívást kapott. Végül az egyiptomit fogadták el, amiben nem kis része volt annak, hogy miközben nálunk a télvégi hideg, Egyiptomban már a kellemes tavasz uralkodott.
  Egyiptomban nagy jelentőséget tulajdonítottak az összecsapásnak. A lapok szerint: " Évtizedek óta nem volt ilyen jelentős sportesemény Egyiptomban, mint a londoni győztes magyar csapat játéka. Ez a találkozó az egyiptomi labdarúgó történet egyik legfontosabb mérkőzése lesz."
  A Kairói válogatott elleni edző mérkőzésen még nem igazán ment a játék, nagyon idény eleji formát mutattak fiaink és ez óvatos bizakodással töltötte el az egyiptomiakat.

  A mérkőzést kicsit megilletődötten, idegesen kezdte a válogatott, de gyorsan megnyugodtak és kialakult az a játék, amit a magyaroktól elvártak. Gyors, ötletes, szellemes, szervezett összjátékra épülő labdarúgás. A támadások végén még a lövések kissé akadoztak, de helyenként megközelítettük a legjobb formánkat is. A találkozó kimenetele egy percig sem volt kétséges.

  Az egyiptomi lapok a találkozó után egyöntetűen fogalmazták meg a magyar csapat megérdemelt győzelmét és szinte megköszönték, hogy csak három góllal győztük le válogatottjukat.


  forrás:
  mafoci