magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 4 : 3 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
   
 3. avatar: Garullus
  2019.11.26, 21:39
  Mi a túrónak vették fel a meccset több kamerával is, ha a gólokat nem látni?
   
 4. avatar: heimo
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
   
 6. avatar: fgymat
  2009.01.11, 19:07 (szerk.: 2017.02.09, 15:58)
  Még tizenöt perc volt a kezdésig, mindenki izgatottan várta sikerül-e elégtételt venni a bécsi vereségért. Ekkor megszólalt a hangosbemondó: "A szövetségi kapitány arra kéri Lakat Károlyt, hogy a lelátóról fáradjon az öltözőbe." A csapatba eredetileg beállítani szándékozott Kovács Imre mandulagyulladással bajlódott, belázasodott és Sebes Gusztáv váratlanul nem a tartalékok közül, hanem a lelátóról pótolta.
  Csúszós nehéz talajon kezdődött meg a találkozó.

  Kemény, nagyiramú, nagyon szép játékot hozó mérkőzést láthatott a közönség. A csapatok nem bírtak egymással és úgy látszott 3-3-as döntetlennel ér véget az összecsapás. De válogatottunk rendkívüli akarással küzdött tovább. Az utolsó percben éppen a "behívott" Lakat fejelte az osztrák 16-osról az 5-ös és a 11-es pont közé a labdát. Az az egyik védőről lepattant, éppen Puskás elé. Ő pillanatnyi tétovázás nélkül, a kapunak háttal állva, estében félfordulattal félmagasan lőtt a jobbkapufa mellett a hálóba. A közönség tombolt, hatalmas ünneplés kezdődött.

  Az osztrák lapok balszerencsét emlegettek, de mi tudjuk be inkább annak, hogy ezen a találkozón tudta a válogatottunk: egy mérkőzés 90 percig tart.

  forrás:
  mafoci