magyarfutball.hu

Magyarország - Svájc 6 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: heimo
   
 2. avatar: Longinus
  2015.11.27, 17:13
  képBudapest 1931 ápr.12. Magyarország- Svájc 6:2
  Mándi, Lyka, Dudás, Kalmár, Kléber, Lázár, Avar, Tánczos, Spitz, Ujvári,
  guggol: P.Szabó, Huber
  Forrás: Régi magyar labdarúgás Facebook
   
 3. avatar: fgymat
  2008.12.21, 08:36 (szerk.: 2010.03.20, 09:23)
  Ez a találkozó volt a 2. Európa-kupa sorozat második mérkőzése. Nagy reményekkel készülődött mindenki erre az összecsapásra. Most került be a válogatottba előszőr Lázár.

  Azonnal támadtunk és azonnal szabadrúgáshoz jutottunk. Avar hihetetlen erővel lőtte a labdát és az húsz méterről védhetetlenül csapódott a hálóba. Voltak akik még a mérkőzés után is azt próbálták megtudni, mi is történt, hiszen a játékszer útja követhetetlen volt. A végállomás azonban biztosan a vezetésünket jelentette. De a svájciak nem lepődtek meg nagyon, hiszen egy perc múlva már újra egyenlő volt az állás. Válogatottunk szürkén és kapkodva játszott ezután, aminek gyorsan meg is lett az eredménye. Újabb svájci gól! Játékunk továbbra is átgondolatlan, kapkodó, nyugtalan volt. Nem látszott semmilyen elképzelés, nem tudott lehiggadni a csapat. Szerencsére a félidő végén egyenlő állásnál mehettünk pihenni és reménykedhettünk, a folytatás jobb lesz!
  Nem úgy indult a második félidő, mintha bármi is változna. Továbbra is zavart, bizonytalankodó, határozatlan volt csapatunk. A játékrész közepéig tartott ez a kellemetlen helyzet és akkor Avar mintha megadta volna a jelet. De micsoda jelet! Egy beadás után fordulásból hatalmas bomba süvített a vendégek kapujába. Úgy hatott ez a találat, mint valami nyugtató (persze számunkra). Öt perc alatt ezzel együtt három gólt lőttünk! A találkozó végén a "dinamitlábú" mégegyszer megvillant és így magabiztos győzelem tudatában vonulhattunk le a pályáról.
  Voltak persze akiknek nem kellett vonulniuk. Őket vitték! A szurkolók vállán hagyta el a játékteret Avar és Táncos valamint a válogatottban először szereplő Lázár, aki tökéletes passzaival nagyban hozzájárult a sikerhez.

  Talán nem is illő megjegyezni ekkora győzelem után, de nem lehet elhallgatni, hogy az egész mérkőzés közel sem mutatott olyan kedvező képet mint a végeredmény.

  forrás:
  mafoci