magyarfutball.hu

Magyarország - Finnország 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
92. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Seemann Max (Ausztria)
nézőszámok:
  1. nso.hu: 16.000
  2. huszadikszazad.hu: 20.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Longinus
    2023.12.26, 18:35
    képA magyar csapat sötét mezben. Állnak balról: BRAUN József, KERTÉSZ II Vilmos, BLUM Zoltán (csak a feje látszik), SIKLÓSSY Antal, KOMPÓTI Kléber Gábor, TAKÁCS II József, ZSÁK Károly, FOGL II Károly, HÍRES Ferenc, MÁNDI Gyula, WINKLER Róbert. Kép: mlsz.hu Facebook
     
  2. avatar: fgymat
    2009.05.16, 12:24 (szerk.: 2018.09.06, 13:44)
    Előszőr jártak a finnek Budapesten. Válogatottunkat nem hozta lázba a mérkőzés és a szurkolók sem harapdálták a szájuk szélét izgalmukban.

    Álmosan, unalmasan játszott együttesünk. Az északiak lelkesebbek voltak és még az első félidőben meg is szerezték a vezetést.
    A második félidőben azután összekapták magukat fiaink és gyorsan átvettük a vezetést. 2-1 volt a javunkra, amikor Zsáknak egészen érdekes kalandja akadt a labdával. A finn csapat 11-eshez jutott és Eklöf állt a labda mögé. Neki futott és éppen a lövés pillanatában kapusunk is a labdafelé futott. A labda a kapu mellé szállt. A bíró, a szabályoknak megfelelően, újra rúgatta a büntetőt. Most Linna próbálkozott, de neki sem volt több szerencséje. Éles lövését Zsák hárította. Végeredményben Braun "Csibi" irányítása mellett biztos győzelmet arattunk.

    forrás:
    mafoci