magyarfutball.hu

Budapesti TC - Ferenczvárosi TC 1 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: seamandarin
    2022.01.16, 20:20 (szerk.: 2022.01.17, 15:56)
    BTC — FTC 1:0. (0:0).

    Az FTC ben Wiener helyén Mandl, Nemes helyén pedig Schönfeld játszott, mig a BTC Pócz, Kertész és Kőszegivel erősödött, a kiknek részvétele nagy lelkesedést öntött a csa­patba. A zöld-fehérek csatársora ismét goal képtelennek bizonyult, sokat, és agilisán támadott ugyan, pozitív eredményt azonban nem bírt elérni. Kitűnő volt Virág és Kiss, a többiek azonban nem mutatták az MTK ellen produkált formájukat. A mezőny legjobb embere Kanyaurek, a BTC középfedezete volt, kivüle a Kőszegi — Kelemen hátvédpár végzett kitűnő munkát, a csatársorban pedig Szántó II. magaslott ki.
    Az első félidőben az FTC nagy fölénynyel játszik, támadásai azonban csak egy kapufalövést eredményeznek. Half time után a széllel támogatott BTC is frontba jön, majd a finishben a zöld-fehérek teljesen visszaszorítják a piros-fehéreket. Az utolsóelőtti perczben még korner ellen véde­kezik a BTC, azt kivédve Szántó II. a fél pályán lerohan és a győztes goalt rugja. Sebők Ármin kitűnöen bíráskodott.

    Az Újság, 1918. május 10.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.01.10, 21:08
    A győztes BTC áldozó csütörtökön a következő felállításban mérkőzött az FTC-vel: Stier—Kelemen, Kőszegi—Takács, Kanyaurek, Kertész—-Bayer, Eisenhoffer, Pócz, Schwenk, Szántó II.


    Sporthirlap, 1918 május 20.