magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Zalaegerszegi TE FC 5 : 3 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (3 szavazat)

játékvezető: 2.33 (3 szavazat)

hangulat: 3.33 (3 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 31. forduló
játékvezető : Pintér Csaba
nézőszámok:
  1. ztefc.hu: -
  2. fradi.hu: 5.677
  3. nso.hu: 5.677

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.05, 15:11 (szerk.: 2022.05.05, 15:11)
    Vécsei gólját végül az MLSz adatbankban Bedi Bence öngóljának könyvelték el.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2022.05.05, 15:10 (szerk.: 2022.05.13, 19:27)
    Tök szórakoztató meccs volt ez a ZTE ellen, leszámítva a fantasztikus cseréket és azt hogy végig erőltettük ezt a 3 védős dolgot...az első félidő után vissza kellett volna 4 védőre állni és nem ilyen Besic meg Marin cserékkel beleszarni a meccsbe, hanem adni a fiataloknak egy kicsit több időt. Fasznak játszatni nyuggert két héttel azelőtt hogy visszavonul? Van, amikor belenyúl az edző faszán a cserékbe, de legtöbbször inkább érthetetlen hogy kit hoz be és miért.
    Az első félidő kb. a szezon egyik legjobb félideje volt, Loncar, Töki, Vécsei, Samy és Pászka is remekül játszottak, az utóbbi időben Loncar mintha magára talált volna, jó lenne ha ezt folytatná és akkor nem úgy beszélnénk róla mint egy kurva drága, de besült igazolásról. Pászka meg valami embertelent alkotott megint, öröm nézni, nem gondoltam volna hogy ekkora hasznunkra lesz már most.
    A második félidőért viszont járna a lebaszás, mert megint kis híján kiengedtük a már megnyert meccset, de aztán csak visszaállítottuk A 3 GÓLOS KÜLÖNBSÉGET smiley
    A tizik meg, egyedül Pászka esetében volt az, a másik kettő, itt is ott is semmi. Tökinél is lófasz nem volt, ott volt a keze a vállán azt akkor mi van? Nem lökte, nem rántotta le meznél fogva...na hát Samynek is nyúlt a meze, ő fogta az egér karját, sima tovább...a sárgákat jól osztotta a spori de az az első büntető az valami röhej volt.
    Szombaton támadás!

    Gratulálok a srácoknak a győzelemhez! Dibusz ma maga alatt teljesített, de a kupadöntőre rendben lesz fejben, ebben biztos vagyok. Botka sok hibával játszott, tőle sokkal több kell, pláne 3 védős felállásban. Pászka továbbra is hatalmasat megy, Hajnal kihúzhat egy teendőt a nyári listájáról. Megkockáztatom, hogy beadásokhoz Lóri lába az egyik legjobb a mennyeiben. Ma gyakorlatilag adott két gólpasszt és kiharcolt egy büntetőt. A Csercseszov érában egyértelműen Tokmac a legfontosabb láncszem a támadásfelépítéseinkhez. Ha marad, az komoly adottság a jövő szezonunkra nézve, pótolni viszont Dibusz és Laja mellett őt tudnánk legnehezebben.. Redzic tökösen szállt be. Pár perc játék alapján benne lehet, hogy már most több lehetőséget kapjon nálunk, vagy egy másik nb1es klubnál kölcsönben. Remélem sikerül megtalálni a jó utat a fejlődéséhez. Jó volt egyszerre ennyi magyar srácot látni a pályán Fradi mezben, csak így tovább!

    az első félidő csodáltos volt, a második értelmetlen káosz.
    marin mennyire jó futbalista lehetett 1-2-3 éve, egy olyat elnézegetnék azért nálunk.

    A gólja is rendben volt, de pár perccel előtte a kiugratása... Foci a legjavából.

    A 8 gól ellenére ritkán unatkoztam ennyire meccsen. Ez az idétlen bíró, a teljesen haszontalan (dilettáns, csaló) VAR szobával, majdnem visszahozta a meccsbe a Zalaegerszeget.
    Mondjuk tök mindegy lett volna...

    Jól szórakoztamm, szavam se lehet, de.. Tudom, hogy a győzelem színe, meg csak jó eredményeket értünk el benne, de elfelejthetnénk végre ezt a 3. számú mezt és visszatérhetnénk a zöld fehérhez.

    Amíg komolyan vettük, addig jó meccs volt.
    Pászka jól játszott 55 percig, utána kipukkadt, mint mindig. Kondiban és taktikailag rengeteget kell fejlődnie. Azért viszont elnézést kell kérnem tőle, mert egy másodpercig nem hittem, hogy képes lesz ilyen teljesítményre. Összességében már azt mondom, hogy hiba lenne nem megadni neki jövőre a lehetőséget ilyen meccsek után... Ha csak minden negyedik meccsen ad majd gólpasszt a következő bajnokságban, már az is szép teljesítmény lesz.
    Loncsi néha focira emlékeztető dolgokat mutatott, Tokmac megint lubickolt.
    A kupát nyerjük meg, erősítsünk jól, aztán hajrá a csoportkörért!

    Nekem a legnagyobb bajom Muméval, hogy lelassult és ezzel a magabiztossága sincs meg igazán. Régen pont a csínyes dolgokban nyert meg szinte minden párharcot, bátran meghúzta a cseleket is emiatt. Nem csak itthon, a PL-ben is.
    Kicsit a múlt megnyomja őt pozitív értelemben a mostani teljesítményeit elnézve.

    Pont leszarom, hogy kaptunk három gólt... (már csak, a kupameccs kivételével, edzőmeccseket játszunk, )de az, ahogy Mmaae-t lerántják, és ellenünk fújnak, teljes lelki nyugalommal büntetőt, úgy, hogy vissza se nézik....na az aggodalomra ad okot.

    Azt meg visszanézik, hogy a zetés kezez, de nem adnak büntetőt.

    Azért az igazság az, hogy 3:0 után 2 olyan esemény volt, ami röhej, Botkát és Sammyt is a csatár húzta el, a 11-es teljesen igazságtalan volt, s ez a két ajándék hozta vissza a meccsbe a Zetét. De tiltakozni kellene, hogy még a VAR-ral sem nézték meg, mert ez egy éles bajnokságban döbntő lehet...

    Azt kérdem azért, hogy Tonó, hogy oktatja le a szabit? Dénes mi a fasznak lép be a fal mögé? Botka fekszik, sorfal magas és felugrik, a szabi közel, nincs ideje csapódni a labdának, Dini meg belép, mint egy lelkes amatőr....

    Pont a másik több tucat meccs igazolja, hogy Tonó jól oktatja le a szabit. Ma többet is hibázott Dénes, nem az ő napja volt.

    Klasszikus idényvégi, tét nélküli meccs volt mindkét oldalon! Millió ilyet láttunk már más ligákban is. Felszabadultan focizgatott mindkét csapat, csak ez jöhetett ki belőle. Én nem bántam... Teljesen felesleges elemezni!

    Kint én úgy láttam, hogy a ZTE első gólja előtt, nekünk kellett volna szabadot rúgnunk. A 2. góljuk előtt Mmae-t magára rántotta az a gyökér. A 3. előtt meg Zubkovval szabálytalankodtak a félpályánál.
    Mondjuk vissza nem néztem, meg elfogult is vagyok.

    Csak azért mert a csapat messze van a stabil, kiegyensúlyozott teljesítménytől. Ahogy látszott ma is. Marin óriási játékos (volt), nincs is semmi bajom vele, de több játékpercet kapott az elmúlt fordulókban, mint pl Gavric akit meg lehet hogy be kellene építeni, vagy az önbizalmának jót tenne a több játékperc. De nem Gavric-on pörgök, mondhatnám Bassey-t vagy bárkit aki játék - és önbizalomhiánnyal küzd. Bajnoki cím megvan, akkor miért nem építkezünk? De persze ez csak az én véleményem.

    Ez már sportpolitika, kapcsolatépítés. Erre a góljára 10 évig emlékezni fog.

    Jó kis sörmeccs volt, csak a ZTE nem tudta. Végén már azt hitték, hogy milyen jók.

    Látszott, ahogy Marin kinézte a sarkot, de úgy mozdult, hogy ne legyen nyilvánvaló, hogy oda fogja rúgni, azután puff. Gól.

    Ez egy tükörsima meccs volt, kb 20%on pörögve is. BAJNOKCSAPAT!

    1-2 halványabb teljesítménytől eltekintve a kezdő nagyon jó volt.
    Nekem feltűnt, hogy sokkal gyorsabban járattuk a labdát a szokásosnál, és Blazic hiánya nem tűnt fel az előre-játékban, sőt, sokkal gyorsabb volt a csapatjáték, mintha Blazic lenne a fék...
    Ez volt Vécsei egyik legjobb meccse, - láthatóan "bejön" neki, hogy Pászkával egymásnak háttal is megértik egymást.
    Loncar végre megérkezett,
    Ja, és még mindig Civic lufiján röhögök, szerencse, hogy Auzqui ment a zetés sráccal, mert az gól lett volna ebből.

    Pászka az idei szezon összes meccsét nézve a legjobb játékkal ajándékozott meg minket. Nem hittem volna, hogy egy fiatal magyar játékos ilyen dolgokra képes!

    Akartunk Civic mögé egy váltótársat, aki folyamatosan nyomás alá helyezi őt, hogy jó teljesítménye legyen... Megkaptuk! Most már csak azt kell eldönteni, hogy Civic vagy Pászka

    Pászka Lóri - bár előre is jó híre volt - minden várakozásomat felülmúlja. Főleg előre játékban remek, szögletei rég nem látott veszélyt jelentenek. Talán abban kellene javulnia, hogy labdavesztés után gyorsabban zárjon vissza.
    A tegnapi meccs után értem, Hajnalék mit láttak Loncarban. Remélem, gyakrabban fogja megmutatni.

    A szerdai találkozón 60%-ban birtokoltuk a labdát, 87%-kal passzoltunk (17.5 passz/perc). 39+2 támadásból 13 lövésig jutottunk, ebből 8 talált kapuit (ZTE 24+1, 14/6), az xG-arány 1.74-1.83 volt, az xcG-arány 2.22-1.86.

    A párharcokat 89-117 arányban vitték a vendégek, a támadópárharcaink 39%-át nyertük meg, a védekezőpárharcainkat rendkívül alacsony arányban hoztuk – 45%, Botka 8/1, Esiti és Pászka 6/2; csak Zubkov (2/2), Marin (3/3), Mmaee (5/4) és Tokmac (3/2) mérlege volt pozitív. A fejpárbajok aránya 14-16 oda. 29 labdát szereztünk az ellenfél térfelén (Botka 6, Auzqui 5, Vécsei 5), a ZTE-nél 15 volt ez a szám. 3 labdaeladásunkból lett ZTE-lövés (9 ez a mutató a másik oldalon). A PPDA 12.53 volt, ez átlag (9.9) alatti mutató.

    Dibusz 6 lövést kapott (1.86), három gólt kapott ezekből, 14 passzából 12 volt pontos.

    Botka 85 akciójának 76%-át nyerte meg, 1 lövése volt (0.1). 90%-kal passzolt, 20 párharcból 8-at nyert meg, 7 labdát vesztett, 15-t szerzett, 4 passzt lopott.

    Mmaee 85 akciójának 88%-a volt sikeres, 96%-kal passzolt, 10 párharcból 8-at nyert meg. 5 labdát vesztett, 11-et szerzett, 7 passzt lopott.

    Civic 104 akciójának 88%-a volt sikeres, 94%-kal passzolt, 18 párharcból 12-t nyert meg. 2 labdát vesztett, 17-et szerzett, 4 passzt lopott.

    Auzqui 56 percet kapott, 49 akciójának 59%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.18). 69%-kal passzolt, 15 párharcból 7-et nyert meg. 9 labdát vesztett, 7-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Loncar is 56 percet kapott, 35 akciójának 63%-a volt sikeres. 1 lövése volt (0.12). 74%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert meg, 6 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Esiti 70 percet volt a pályán, 72 akciójának 72%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.05). 95%-kal passzolt, 21 párharcból 8-at nyert meg. 2 labdát vesztett, 3-at szerzett, 1 passzt lopott.

    Vécsei 75 akciójának 61%-a volt sikeres, 91%-kal passzolt, 22 párharcból 3-at nyert. 10 labdát vesztett, 6-ot szerzett, 2 passzt lopott.

    Pászka 86 akciójának 52%-a volt sikeres. 77%-kal passzolt, 31 párharcból 9-et nyertt meg. 13 labdát vesztett, 8-at szerzett, 4 passzt lopott. 4 lövést készített elő (0.3), 1 gólpasszt adott és 2 további gólban volt kulcsszerepe.

    Tokmac 82 percet volt a pályán, 65 akciójának 63%-a volt sikeres, 1 gólja volt három lövésből (0.85), 2 lövést készített elő (0.15), ebből egy gólpasszt lett. 85%-kal passzolt, 9 cseléből 5 volt sikeres, 21 párharcból 9-et nyert meg, 3 labdát szerzett és 3 passzt lopott.

    Boli is 82 percet kapott, 47 akciójának 28%-a volt sikeres. 1 lövésből (0.03) 1 gólja volt, 7 passzál 5 (71%) volt pontos, 32 párharcból 7-et nyert meg

    Marin 40 percet játszott, 41 akciójának 78%-a sikeres volt. 2 lövésből (0.29) 1 gólt szerzett, 85%-kal passzolt, 8 párharcból 7-et nyert meg. 3 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Zubkov is 40 percet játszott, 27 akciójának 70%-a sikeres volt, 2 lövése volt (0.12). 82%-kal passzolt, 6 párharcból 3-at nyert meg. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Besic 25 percet volt a pályán, 29 akciójának 83%-a sikeres volt. 87%-kal passzolt, 3 párharcból 1-et nyert. 4 labdát vesztett, 2-t szerzett, 1 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.1).

    Sigér 13 percet játszott, 11 akciójából 8 sikeres lett, 8 passzából 7. 3 párharcból 1-et nyert meg. 1 gólpasszt adott (0.14).

    Redzic is 13 percet kapott, 11 akciójából 5 volt sikeres, 5 passzából 3. 5 párharcból 2-t nyert.

    Pászka 7.40
    Tokmac 7.00
    Boli 6.93
    Botka 6.40
    Vécsei 6.40
    Marin 6.20
    Esiti 6.13
    Loncar 5.93
    S. Mmaee 5.93
    Dibusz 5.73
    Civic 5.67
    Besic 5.60
    Auzqui 5.53
    Zubkov 5.47

    https://ulloi129.hu/2022/05/04/elo-a-zte-elleni-bajnokirol-9/
    https://ulloi129.hu/2022/05/07/igy-teljesitettunk-a-zte-ellen-8/
    https://ulloi129.hu/2022/05/13/paszka-tokmac-boli/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2022.04.29, 18:21
    A ZTE ELLENI MÉRKŐZÉSEN TÖLTJÜK LE AZ MLSZ-BÜNTETÉST

    A szerdai mérkőzésen zárva lesz a B1, B2, B3, C1 szektor. Az FTC a D3 és D4 szektorokat nyitja meg a Tábornak.

    Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága helybenhagyta a Fegyelmi Bizottság első fokú határozatát, ennen értelmében a május 4-én, szerdán 18.30 órakor kezdődő FTC–ZTE bajnoki mérkőzésen a B1, B2, B3 és C1 szektorok zárva lesznek.

    Klubunk erre tekintettel úgy döntött, hogy kivételesen, erre az egyetlen bajnoki mérkőzésre a B típusú szurkolói kártyával rendelkezők a D3 és D4 szektorok megnyitott részeire is jegyet tudnak vásárolni, illetve a lezárt szektorokba érvényes bérletek a D3 és D4 szektorok külön meghatározott helyeire lesznek érvényesek. Így az MLSZ döntése ellenére a Tábor tagjai szurkolásukkal bíztathatják a már 33-szoros magyar bajnok csapatot. A Green Kids és a Green Monsters ezúttal egy helyről szurkolhat…

    A B1, B2, B3 és C1 szektorba érvényes bérletek tulajdonosai (függetlenül attól, hogy A vagy B típusú a kártyájuk) kizárólag a D3 és a D4 szektorban tudnak majd helyet foglalni! Mivel a bérleteik eredetileg nem helyre szólóak, ezért a D3 és D4 szektorban érkezési sorrendben és a szabadon maradt ülőhelyeken tudnak helyet foglalni.
    Akik már megvették korábban a jegyüket a Táborba erre az egy mérkőzésre, azoknak a jegyeire ugyanaz érvényes, mint a bérletesekére. Akik csak most vesznek jegyet a fennmaradó helyek valamelyikére a D3 és D4 szektorba, azoknak már helyre szól a jegyük.

    A D3 és D4 szektorba erre az egy mérkőzésre B típusú kártyával is lehetséges jegyet vásárolni (de csak ebbe a két szektorba), valamint kivételesen B kategóriás (alacsonyabb) jegyáron értékesítjük csak ide a belépőket!

    A D3 és D4 szektor az Albert Flórián út felől közelíthető meg, ahová a Groupama Aréna főépülete előtt elsétálva vagy pedig a Telekom székház megkerülésével juthatnak el a szurkolók.

    A mérkőzésre (FTC–ZTE, 2022. május 4., 18.30 órától) kétféleképpen válthatóak belépők: személyesen a Groupama Aréna jegypénztárainál (hétfő: zárva, kedd-péntek: 10.00-18.00, szombat: 9.00-13.00; meccsnapon a mérkőzés kezdetéig, vasárnap: zárva, kivéve meccsnapokon) vagy online a meccsjegy.fradi.hu-n!

    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/a-zte-elleni-merkozesen-toltjuk-le-az-mlsz-buntetest