magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Paksi FC 0 : 3 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 2.5 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 2 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2021/2022, 19. forduló
játékvezető : Andó-Szabó Sándor
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. paksifc.hu: -
  3. nso.hu: 6.805

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.02.07, 10:45 (szerk.: 2022.02.15, 13:07)
    ez ma nem a mi napunk volt, ha reggelig játszunk sem rúgunk gólt, és valóban, jobb ez most mint később, mondjukez már nem az a félelmetes FRADI tavasz, de hajrá nyomjuk tovább !

    Ez a csapat mentálisan és morálisan is teljesen szétesett. Tavaly tavasszal kezdődött. Lényegtelen, hogy Rebrov miért távozott, mert valszeg ment volna így is úgy is. Nyilván emlékszik mindenki mennyire szerették a játékosai(sajtótájékoztató, mikor bejutottak a bl-be). Szerintetek ezek a játékosok, hogy fognak játszani az edzőjük nélkül? Hát pont így... Nah most, ha egy ilyan társaságba érkeznek új játékosok, akkor szerintetek nekik mennyire nehéz beilleszkedni? Miért van az, hogy Zachi végig robotolja a pályát, de labdával alig találkozik? Persze így teljesen értelmetlennek tűnik, hogy fut. Meg ha 2-3 ember helyett is fut mert a másiknak luxus, nyilván dekoncántráltabb mikor véletlen labdát kap. Nem bántom Ryant, mert tényleg pengés játékos, de 1 centit nem lépne a labdáért... Lényeg a lényeg, hogy nincs csapat, csak játékosok vannak... Csúnyán fog hangzani, de meg kell tisztítani az öltözőt, az oda nem illő játéksooktól. Akik nem akarnak itt focizni el kell engedni őket és új csapatot építeni azokból akik itt is akarnak játszani.

    Az egyetlen momentum, amikor úgy éreztem, hogy olyan meccset nézek aminek köze van a Fradihoz, az Böde becserélése volt.

    Ma Bognárnak nagyobb szerencséje volt, mint bármikor a kaszinóban. Felépítettek egy stabil védekezéssel egy kontrajátékot, amikor szinte a semmiből találta Ádám a gólt. Tulajdonképpen ott már el is ment ott és akkor a meccs. A többi a hozadéka volt a meddő, körülményes, lassú és ötlettelen játékunknak. Egy apró reménysugár villant fel, amimor Zubkovot két kézzel ellökték a 16-oson belül, de valamiért ez nem volt szabálytalan, pedig volt vagy tíz lökés a mezőnyben, abból 10-et lefújt ez a szerencsétlen balerina.
    Sajnos azt érzem, bár még sok van hátra, de ez a bajnokság elúszott és nem csak magunk miatt, hanem az egész közeg miatt is. Valamiért "megunták" egyesek, hogy mi lettünk sorban a bajnokok és tesznek érte, hogy ne így legyen. Rengeteg embernek szerezve ezzel örömet.

    Ha elhisszük, hogy Ádám a semmiből találta azt a gólt, az baj.

    Bogesz taktikája részben szerencse, egyszer így, egyszer úgy. Kapnak is egy zsáknyi gólt. Ma bejött. Nekik kevesebb helyzetük volt, mint az előző hetekben, alig birtokolták a labdát, mégis hármat vágtak, ellenben a mi tucatnyi helyzetünkből egy se ment be, és most a bíró se ellenük fújt.

    Bogesz szerintem ajkkor tesz jót, ha nem szól bele a Paks játékába. Ezek olyan jó képességű és hozzáállású társaság, hogy ha van motiváció (lóvé és presztízs) akkor csak elrontani lehet őket.
    És mi ma hagytuk őket játszani. Sokkal szigorúbb, szorosabb őrizetet kell kulcsjátékosaikra tenni. Tömör védekezésből szabadon kontrázhattak, gurigázhattak.Feltűnő volt, hogy nálunk mennyi lagdakezelési hiba volt.

    Dini félidőben kijött a táborhoz, hogy beleadnak mindent a második félidőben, csak álljunk mögéjük. Vajon mi lett volna, ha nem adnak bele mindent?

    Azt sem értem a tábor miért vonul ki a 93. percben. Vagy jóval korábban kellett volna, vagy ott maradni fütyülni. Ez így pont nem ért semmit.

    És ilyet sem nagyon láttam még, hogy a csapat egyből levonul a meccs után

    HA egy ilyen meccs után egy nagyszájú keménykezű tökös edző mint amilyen a hírek szerint CSercseszov sem meri kimondani a frankót és végre beleáll ebbe a hitvány 1 éve semmirekellő játékba és leszarom mentalitásba akkor itt már nagyon nagy a baj uraim. arra azért kíváncsi vagyok van e felvéve valaki a marketing csapathoz aki a mérkőzés vége és a sajttáj között megírja ezeket a szaftos szövegeket amiket el kell mondani a mesternek. Mert ez számomra ezután a játék után enyhén szólva vérlázítónak hat amiket itt nagy nyugodtságban előadott a sajtónak.

    A vereség mindig fáj. Az igazi probléma - szerény véleményem szerint - hogy ennek a társaságnak képességei alapján simán kellene most vezetnie a mennyeit, és azt megnyernie. Ritka volt az elmúlt kb. egy évben, amikor 80-90%, vagy afölött teljesítettek, több volt a 60-70% - ami sokszor elegendő a győzelemhez a mennyeiben. Ma pedig láttunk egy 40-50%-os produkciót, ami a Paksnak ajándék volt. Vagy megvan az a stáb, amelyik ki tudja hozni belőlük újra átlagban a 80%-os teljesítményt, vagy nincs, de akkor sajna lehet, hogy ennek a bajnokságnak (is) lőttek..........

    Az is beleégett a retinámba, amikor a kezdés után, Samy és Kova három perc alatt 27-er passzolt egymásnak....

    Nem csak Stöger volt itt a probléma ez már látszik még ha a habitusa nem is passzolt ide.Csercsiről egyelőre kár velemènyt formàlni mert ilyen felkészüléssel ami nekünk volt nem volt egyszerű dolga.A szurkolói lélek meg ilyen megnyersz egy derbit(ugye mindegy milyen játékkal csak nyerj)most meg lenulláz egy Paks ,nyilvàn nagy a kontraszt de nincs más mint szurkolni a csapatnak és bizni a jobb folytatásban.

    Az a legnagyobb baj, hogy nem harap a csapat. Ha nem sikerül egy megoldás, megy a gúnyos mosoly, a vita a bíróval stb.Közben az ellenfél gyorsan elvégzi a szabadrúgást, labdavesztés után egyből szabálytalankodik, fút, hajt, akar, küzd.

    Nálunk ilyen már nincs. A 3X-os bajnokcsapat csapdájában vagyunk.

    Ez a Szabó nevű kis "suhanc" lehet soha többet nem fog ilyen jól játszani (egyébként kétlem mert elég tehetségesnek tűnik) de hogy ma ezen az 1 meccsen sokkal több focistára emlékeztető dolgot tett valamint tökösen 1v1ezett és erőszakos volt, mint nagyon sok játékosunk az elmúlt 1 évben összesen az biztos.

    A legnagyobb szopatást a kaszinós csinálta! Azzal, hogy visszaállt, és ötvédős rendszerben játszatott. Látta, hogy egész ősszel szenvedtünk a beállt védelmek ellen. Ő is meglépte.

    Ha röviden kéne értékelni, akkor valahol a szánalmas-elfogadhatatlan-szégyen tengelyen lehet elhelyezni a mai "produkciót"...
    Hajlok arra, hogy egyetértsek azokkal, hogy kicsit sok volt Csercseszov körül a médiafelhajtás és ez mintha a munka rovására ment volna...még nem tudom eldönteni, hogy benne nincs is valójában sokkal több vagy csak eddig nem jött ki...
    Persze lehet bosszankodni, hogy megint volt kapufa, meg nem adott gól, meg nem adott 11-es...de ezeket tudjuk, a szerencse nem mindig velünk van, a bíráskodás alapból ellenséges, ez évek óta jelen van....
    Lehet, hogy idő kell ahhoz is, hogy egy új edző taktikája, elképzelései látszódjanak (de mennyi is az az idő?)
    Az viszont botrányos, hogy a csapat már nem először fegyelmezetlen, amatőr hibákat vétenek folyamatosan elvileg rutinos, tapasztalt játékosok... középpályás védelmünk lényegében nincs, minden csapat átrohan rajtunk (sokszor faék egyszerűségű kontrákkal). Szélsővédők láthatatlanok, a középsők pedig egymást keresik az ellenfél helyett (a mai második gólnál először megették a megyei szintű szabadrúgásvariációt, aztán 4 vagy 5 védő között szlalomozott a gyerek, mielőtt berúgta volna). És bár ma i voltak védései is, mintha Dénes is elfáradt volna fejben, az első és a harmadik gól bár látványos volt, egyben nem kis kapushiba...
    Mindezt tetézi, hogy (miközben nagyon jól tudjuk, hogy utaznak ránk a bírók) minden meccsen megy a felesleges labdadobálás, reklamálás. Teljes koncentrációhiány.
    Nagyon gyorsan rendet kell tenni a fejekben, a képességek meglennének a nem túl magas színvonalú NB1 uralásához... Hogy ez edzői, sportvezető vagy egyéb feladat-e, jó kérdés...

    A 3. Gól. Jobb lábas játékos a jobb felsőbe rúgta.... Mint gondolt dibusz hova rugja? Csak oda tudta lőni, hogy gól legyen. Akkora helyet kínált neki dibusz, hogy nem is értem....

    Az elsőnél is nagyon kint volt. Értem én, hogy kb tízévente sül el így a paksi viking lába, de akkor is...

    Valószínűleg valami mást akar játszatni Csercseszov mint Stőger és ez úgy tűnik leginkább zavart okozott a fejekben. Azt is el kell ismerni, hogy a felkészülés sem volt éppen ideális, a kovid és az Afrika kupa is rendesen belekavart. Szerintem lesz ez ennél sokkal jobb is.

    Én inkább azt gondolom teljesen azt csinálja eddig mint anno Rebrov.Ő is extrán terhel az elején és aki nem bírja,az menni fog.Néhány játékosnak ez lesz a vége.

    3 sárga pofázás vagy labdaelrúgás. Ez még Stöger csapata?

    Annyi biztos, ami már nyáron is tudvalevő volt, Rebrov távoztával a szinte automatikus győzelmeknek, a sikerkorszaknak vége.
    Az ebbéli frusztrációt divat volt szerencsétlen Stögeren levezetni, pedig egyértelmű volt, hogy bárki jön, ezt megismételni nem tudja.
    Egy félig sikerült felkészülés után Csercseszovot sem írnám le, de egy biztos, kurva nehéz tavasz elé nézünk.

    Az én bajom az, hogy ugyanezt a hulladék Paksot simáztuk az elmúlt 3 évben. Ugyanezt. Ma meg közünk nem volt a meccshez..Mindenki látja, hogy valami gáz van, és nincs meg rá a megoldás...Ez gond. Persze, ettől még maradjon az ember Fradista, ez nem kérdés..

    A hátra passzolgatás diadala.A világhírű,sok milliós fizetésű stáb nézze meg a tegnapi felvételt,és tanulmányozza,hogy hogyan kell mosolyogva,magabiztosan játszani,mint a Paks tette.Mivel minden labdát hátra passzolunk,az ellenfélnek bőven van ideje visszasétálni,felállni a védekezéshez,mi meg csodálkozunk,hogy nem tudunk támadást kialakítani.Ha nem tudjuk ezt a szisztémát megváltoztatni,reménytelen a helyzet.

    A tegnapi meccsnek is van tanusága. Nem szabad fukarkodni azzal aki már bevált. Lásd Haratin, Heister. Most Tocmak, Blazic. Pont leszarom, hogy mennyivel akarnak többet keresni. Többet érnek, mint 2 új azon a poszton.

    A másik ezt a bajnokságot nem fogjuk gálázva szép focival megnyerni. Ezt csak küzdve, durván tudjuk behúzni úgy hogy az a mi játékosainknak is fájjon.

    Ha nem megy hogy bedaráljuk az ellent akkor vissza az alapokhoz és kezdjük elrontani az ő játékukat. Még egyszer nem akarom azt látni hogy nevedgél a grupiba az ellen.

    Ahogy mi kinézünk a pályán, az egyik fele kényszeredetten vigyorog, a másik fele értelmetlenül vitatkozik, szabálytalankodik, arra a "csürhe" jelző illik. Sajnálom.

    Nagy ritkán, főleg egy ilyen "felkészülés" után benne lehet egy meccsben a vereség. De. Ilyen vereség nem! Mert nem a 0:3 a gáz, hanem az, hogy ez simán lehetett volna 0:6 vagy rosszabb is. A kp egyszerűen nem jó, a védőink vagy lassúak vagy labda ügyetlenek, vagy mindkettő. Sosem szoktam bírálni a csapatot, de most sajnos meg kell tennem.

    Megálltam, hogy tegnap nem írtam semmit, pedig....
    Lehiggadva, három pontban foglalnám össze.
    1. A klubnál nincs senki, aki súgott volna, vagy videót mutat Csercsének a hasonló felállású meccseink szenvedéséről?
    2.Kevés a szürke melós a csapatban! Haratint nem becsültük meg, helyette kisérletezgetünk, drága pénzen....
    3.Játékvezetés. Mi a faszomnak van a Fradi média?! Reggeltől estig, minden Fradival kapcsolatos videóban a Zubi (aki takarodjon) 11-se, és a rögtön azt követő félpályás, ellenünk befújt szabálytalanságot kellene ismételgetni! Ilyen mocskos csalókat ritkán látni! És nem változott volna semmi, mert szarok voltunk, de az egyenlő elbíráláshoz JOGUNK van!

    nem volt különösebb gond az erővel, végig mentek a játékosok, csak kevés gondolkodást tettek bele. az nem erőnléti gond, amikor 6 védő közé beívelgetik, hogy hátha sikerül befejelnie a két csatár közül valamelyiknek, meg hogy egyedül próbálnak 3 embert lecselezni a szélen. olyan ez az erőnlét szöveg, mint amikor Monizzal minden forduló előtt beírták, hogy a következő nagyon beleszalad a késbe, aztán sosem jött el.

    Nem értek egyet sok olyan volt hogy sprintelt küzdött labdáért, megszerezte lepasszolta és ezzel be is fejezte . Jó példa Marin esete amikor kiakadt hogy a társa nem ment a visszaemelt labdáért mer tő már visszafele indult gondolva befejezete részéről a támadást.

    Mondhattok amit akartok Bognárra, de azon túl hogy tegnap lefociztak minket, még a nyilatkozata is korrekt és még a tiszteletet is megadja amit a fiúk tegnap egyáltalán nem érdemeltek meg.

    Szerintem parádés volt, hogy Bödét is betette a végén előre. Tudta, hogy meg fogjuk tapsolni. Lehet szidni a faszit, de egyrészt jó focit játszanak, másrészt a (magyar) fociközeget nagyon érti.

    Nekem tök mindegy, hogy valaki magáért hajt vagy a csapatért. Az egyiket válassza ki legalább. De olyan tötymörgő sztárocskákat nem szeretnék többet a pályán látni, mint a Stöger érában. Én tegnap úgy éreztem, hogy csapatként meglettünk volna és egyénileg hibáztunk bele azokba a kulcsszituációkba, ahol elvileg a jobb kvalitásoknak ki kellett volna jönni. Mindkét kapu előtt.

    A Paks, korábban pedig a ZTE és az MTK is szemetgyönyörködtetően passzolt ki minket egy-egy labdakihozatalnál, nálunk meg a nem szorongatott belső védők olyan labdákkal próbálták meg megjátszani a szélsőket, vagy akár Zubkovot, hogy méterekkel mögé ment a passz, vagy olyan erővel érkezett, hogy esélye nem volt levenni. Aztán integetnek, hogy bocs...

    Az is nagy baj, hogy a szélső védőink elől ragadnak a támadásoknál, így ha az ellenfél mögénk kerül a kontránál, akkor a belső védőinknek kell kizárni a szélre. Blazicot kényszerítjük ezzel futóversenyre, valamint a támadások befejezésénél egyszerűen darabra sem vagyunk meg középen.

    Mondjuk azokat sem értem, akik már beleállnak az edzőbe. Covid, Afrika kupa miatt szinte nulla felkészüléssel kellett a csapattal dolgoznia.
    Egy olyan csapattal, ami csapatszellemben igen csak megrogyott.
    Őket kéne felpörgetni és összerakni. Idő kell neki nem is kicsi, mire összeáll minden.

    Laidouni mellől borzasztóan hiányzik egy Haratin kaliberű stabil pont. A keretben ezt jelenleg csak a jó formában játszó Vécsei tudja talán teljesíteni, Loncsár a fasorban nincs. A többieket meg sem említem. Olyan, hogy a szélsőink elmennek a vonalig és onnan adnak be visszafelé, hogy az érkező csatárnak csak bólintani kelljen, olyan utoljára Doll-nál volt gyengébb kerettel. Ezt a fajta játékot Rebrov és Stöger is kerülte. Sajnos.

    Nekem tetszett, hogy bele mert nyúlni a meccsbe, érezte, hogy hol kell választani, hozott is oda embert. Berúgni a helyzetet ő sem tudja, ahogy Horváth Feri sem.

    A BL-csapatból, ha jól számolom, Haratint és Uzit eladtuk, Heister elment, Sigér megsérült, Lovrét és Isaelt mint kiöregedetteket elküldtük. A helyettük érkezettek közül egyelőre Ryanról lehet elmondani, hogy bevált és mondjuk, hogy Vécsei élt a megkapott lehetőséggel. Ez egyértelmű gyengülés, de nem olyan mértékű, hogy ne kellene továbbra is uralni az nb1-et. Össze kell szedni a védekezést (a fogalmatlan Cabraját leszámítva a tegnapi csapat hátvédsorából is bizonyította már mindenki korábban, hogy komoly nemzetközi meccseken is képes jó teljesítményre) és normális arányban be kell rúgni a helyzeteket. A bajnoksághoz ennyi elég lenne.

    Pedig milyen jól kezdtünk meg is lepődtem hogy letámadtunk a 16-ról se jöttek ki csak egyszer ...de ezt be is verték. De azt már nem értem hogy van még hátra egy teljes meccs erre szép lassan szétestünk...De valahol várható volt a sosem látott összeállítással és a sok cserével..nem is értem. Ha a takarítónő közelebb sertepertél a kispadhoz észre se veszi és már be is cserélték...pánikcseréknél már éreztem ez a hajó már elment. Továbbra is tartom hogy Stögernél nem őt kellett volna elzavarni hanem 5-6 játékost...Ez nem csak vereség volt hanem alázás is. Kiröhögtük a lúzer vidit és dózsát szombaton...most meg Bognár csinált bohócot az orosz kapitányból...

    Egy dologban biztos vagyok: ha csak 2 héttel elhalasztják ezt az egész szezonkezdetet, már előrébb vagyunk!

    Sajnos minden összejött: edzőváltás, szétesett öltöző (és ezt cc 1 évre teszem, Lovre "nem hosszabítunk" sztori nálam a kezdet), covid, Afrikakupa - erre rámehet ez a szezon, a csút és a várda egyben van, ráadásul a kutasoknál is elkezdődött valami, csak Szabicsban bízhatunk.....

    Szumma: ez még jó-pár meccs mire helyére kerül a csapat, egy dolgot nem értek: mindenki látja, hogy ha nem megy már senki, balbekk és Kharatin szintű VKP kell akkor is kell SOS - MIÉRT NEM készülnek már a csapattal az újak? Mire várunk???
    Másik: vérfrissítés kell, fiatal, a FRADIÉRT küzdő játékos, ha nem tudunk 2 ilyen játékost beépíteni, marad ez a lélektelen focizgatás és a konfetti liga... :(

    A legrosszabb az volt az egészben, hogy egy percre se tudtam komolyan venni a meccset. Végig volt egy olyan érzésem, hogy biztos rúgunk 1-et, 2-t, aztán a második félidőben meg csak telt az idő. Nem volt egy vezér a pályán, aki összekapja a csapatot, Laidouni megint reklamàlàsért kapott sárgát...

    A Fradi sajnos jelenleg nem csapat. Egy összevásárolt légiós hadosztály, hol jobb, hol meg teljesen szétesett játékkal. Nem tudom, mit lehet tenni, de az biztos, hogy támadásban nem vagyunk egyébként rosszak. Hogy a védelemmel mi lett, azt csak a jó ég tudja...

    Hát én pont az ellenkezőjét éreztem.
    Főleg amikor megkaptuk a második gólt. De már Ádám Martin feje ziccerénél is előtte.

    A szabadrúgás gól előtt konkrétan megmondtam simán be fogja varrni.
    Annyira rosszul álltunk a meccshez és annyira felhoztuk az ellenfelet, hogy egész egyszerűen nem lehet más a vége.

    Volt 10 perc, amikor a gólvonalról fejelték ki a labdát, meg Ryan kapufájánál, amikor visszajöhettünk volna a meccsbe, de a kihagyott helyzetek még mélyebb gödörbe lökték a csapatot.

    Ahogy nézem a kommenteket 3 bűnbak van: 1. Nagyképű zsoldosok. 2.Hajnal. 3. Csercseszov.

    Ha a zsoldosokat nézzük van benne igazság, mert sokat én is elzavarnék, igaz nem tudom, hogy az edző (Stöger) nem tudta kihozni belőlük a teljesítményt, vagy ennyit tudnak. Én akitől simán megválnék: Samy, Loncar, Cabraja, Besic, Kovacevic, Dvali, Mak, Zubkov. Érdekes, hogy Csercseszov mellett Töki sokkal bíztatóbb volt, mint Stögernél.
    Aki Hajnalt fikázza, ahhoz annyit fűznék: amikor még Rebrovnak volt lehetősége beleszólni az igazolásokba, akkor jobb játékosok jöttek, azóta viszont nem volt olyan "spíler" aki erősítést jelentett volna (talán Ryan a kivétel). Ez szerintem az elmúlt 1 év.
    Azokat nem értem, akik Csercsaszovt fikázzák. 1 hónapja tart edzést, az első két hétben kb 10 játkos volt covidos, aztán ő is. És azóta is vannak folyton covidosok. És egy kiegészítés. Én is edző vagyok. Van egy többszörös magyar bajnok tanítványom. Tavaly októberben volt covidos. Kivizsgálások után visszajött, de azóta nem lehet normálisan edzeni, mert sokszor szédül, a koncentrációja ugrál, stb. Pedig a legtöbbet edző sportolóim eggyike. Szóval amúgy is több idő kell egy edzőnek, de így a körülményeket ismerve ne bántsátok MÉG az oroszt.

    Nem nevezném egy játékosunkat sem zsoldosnak. Egész egyszerűen a motiválatlanságot vélem felfedezni. Stöger mit mondott, emlékszel? Nem találkozott ilyennel a pályafutása során hogy játékost motiválni kelljen. Ezt nem sikerült azóta sem megoldani. Akinek ez a mez, ez a közönség nem ad semmi pluszt annak nincs helye a csapatban. Szeri tem ennyi.

    Én is nagyon el vagyok kenődve és azt mondom, hogy ez most szégyen amilyen eredményt lehoztak a srácok, de megprobálom tisztábban nézni a dolgokat!
    A bíráskodás kicsit úgy tűnt enyhén részrehajló, de egyedüli döntő jelentőségű döntés talán csak Zubkov lökése volt, de ilyet a VAR előtt is már hány elmaradt a lesgól sajnos tényleg az volt! Most valahogy 0-2-nél éreztem azt hogy a srácok próbálnak javítani és mentek is tisztelettel, de valahogy a tegnapi napon úgy éreztem semmi nem fog összejönni. Rúgtak a fiúk 3egész kapufát a meccsen, 1gólvonalas szituáció is volt! A Paks meg le a kalappal ügyes volt jól használta ki a lehetőségeit a 3Dibusz védésen kivűl a Szabó gyerek egyszer szívatta a védőinket. Reális eredmény a játék alapján véleményem szerint egy 2-2 lett volna ami még mindig kevés, remélem a lényeges ok az a edző és csapat közötti ismeretlenség okozta. Habár én eddig sem láttam Csercseszovban a megmentőt! Azt nem értettem hogy a kispad mellől miért nem szedte a srácok fejét, ilyenkor Rebrov már megtekergette volna a tökeiket, hogy legalább lendületből benyomják a Paksot labdával együtt a kapujukba.
    Úgy harapunk mint egy fogatlan kutya, leginkább az tünt fel a játékunkban, hogy nem tudunk gólt lőni, Strögernél legalább az ment! Állítom, hogy Máté Csabával a 3meccsből hoztunk volna 7pontot! Ha nem hozzák a bajnoki címet lehet keresni az új edzőt, akkor már az sem érdekel, ha nem lesz csoportkör csak kapja össze valaki a csapatot!
    Ami leginkább feltűnt, hogy lehet motiválni a magyar játékosokat is csak több csapatból ki kell válogatni a legjobb mentalitású játékosokat kiegészítve 3-4 tehetséges idegenlégióssal lehet hogy azzal előrébb lennénk!

    Szerintem vállalható meccs volt. Paksnak minden bejött, nekünk meg semmi. No nem mintha annyi helyzetünk lett volna, de ha a kapufáról befelé pattant volna a labda meg a Zubi tizijét megadják, máshogy is alakulhatott volna…Tudom nincsen ha.
    De, lehet hogy én vagyok vak, de támadásokban alakulunk. Védelem lassú, gyengus, de majd az is kialakul szerintem. Remélhetöleg.
    Nem igazán értem a kivonulást, játékosok szidását, Hajnal szidását, vezetöség szidását…Mi vagyunk a FERENCVÁROS..támogatni kéne a csapatot, klubot.
    Lehet hogy csak én vagyok puha meg próbálom positívan látni a dolgokat. Jöhetnek a down-ok. De ezt a gyászhangulatot én nem értem. Nem jönnek a pontok ahogy kéne, de ki az aki 220%-on tud teljesíteni a munkahelyén az év minden napján??
    Na mindegy.
    Gratula a Paksnak. Sajnos gyönyörü gólokat löttek. Nekem a legszebb momentum a kis zömök gyors szabadja volt a második gól elött. Magyar pályán ilyet nem gyakran látni. Ahogy elesett már látta hogy a pajti üresen van mint a sörös pohàr…
    Akkor is: HAJRÁ ZÖLDEK!!! MINDÖRÖKKÉ FERENCVÁROS!

    Aki látta a meccset és fodballozott az életében az tudja hogy ilyen gólok amiket kaptunk benne vannak minden meccsbe. 1. és 3. gól szerencse. 2. meg az összes többi helyzetük volt ami gáz volt.
    A Fradizmus úgy mint a tisztelet nem korfüggő.
    Értem én hogy sokan mérgesek mert kikaptunk. Az ember alaptermészetéhez hozzátartozik hogy senki sem szeret veszíteni. De ezek a kommentek egy kicsit húzósak…
    Mindenesetre remélem 60+ éves korom után (ha megélem) remélem nem fogom elküldeni szeretett klubom játékosait, stábját+megmentőit az anyjukba ha hullámvölgybe kerül a Csapat…

    azért nekem fura ez a hazamenetel. mint 8 éve a rijeka ellen. anno itt keményen elhordtak mindennek, mert hazamentem a dinamo elleni 0-4 alkalmával a második után. a yb-meccsen is hazamentem pár perccel előbb, ott valaki ugatott az arcomba, hogy milyen fradista vagyok, mert hazamegyek. mást meg is ütöttek emiatt. most meg hazamegy a tábor.

    Zubkov esete pont előttünk történt, sajnos tökéletesen látszott, hogy a labda megtolása után csak azzal volt elfoglalva, hogy keresse a kontaktot és essen neki áldozatul. Eszébe sem jutott a labda után menni és beadni.

    Nézd vissza légyszi majd a felvételet. Két kézzel taszít Zubkovon, testi kontakt megvan, látszik az kézzel tőrténő erőbehatás is.
    Lehet, hogy ő is el akart esni, de ez akkor is tizenegyes volt! Az, hogy a VAR nem is vizsgálta, megmagyarázhatatlan...

    Ez részben így van, mert tényleg nem volt akkor falt, megpróbálhatott volna tovább menni.
    De ha nem 11-es, akkor minimum sárga műesésért...
    És ha nem is 11, akkor bírói hiba.... aminek ma Magyarországon nincs következménye...

    Statisztikai adatok az elmúlt hétvégi bajnoki találkozóról.

    A borzalmas vasárnapi találkozón háromszor is változtattunk a felálláson, az első félidőben 4-2-3-1-ben kezdtünk, a szünetben 3-5-2-re álltunk át, majd Besic becserélése után ez 3-4-1-2 lett. A két fiatal, Szánthó és Gavrity szárnyvédőként kapott lehetőséget. 68%-ban birtokoltuk a labdát, 86%-kal passzoltunk (a vendégek 69%-kal), a párharcokban óriási vendégfölény volt tapasztalatható azonban (114-143). 48 támadásból 14 lövésig jutottunk (4 találta el a kaput, 2 a kapufát), a Paksnál 17+1 támadás elég volt 12 lövésre (ebből 8 talált kaput). A 12 vendéglövésből 7 labdaeladás után jött, a mi 14 lövésünkből 8 volt ilyen. Az xG-arány nagyon hasonló még (1.13-1.14). A lövőformában lévő nagy különbséget az xcG-arány viszont jól mutatja: 0.51-1.77.

    A mieink 29, a vendégek 22 labdát szereztek az ellenfél térfelén, óriási volt a különbség a támadópárharcok sikerességében (35.8%, 109/39 ill. 47.4%, 78/37), ez természetesen fordított arányt jelent a védekezőpárharcokban. 50% felett a legalább 60 percet játszók közül Loncar (11/6), Botka (10/7), Kovacevic (10/5), S. Mmaee (5/3), Zubkov (3/2) és Bassey (1/1) volt. A fejpárbajokat 19-15-re vitték a vendégek. A legtöbb passzt Kovacevic (11), Loncar (10) és Samy Mmaee (7) lopta, S. Mmaee 4-szer, Kovacevic 3-szor tisztázott. Laidouni 7, S. Mmaee és Cabraja 6-6, Kovacevic és Loncar 5-5 labdát adott el a saját térfelén.

    A passztempónk átlag alatti volt (16.6), az első félidőben ez 17.2, a másodikban 16.6 passz/perc volt. A letámadás intenzitását mutató PPDA az első félidőben 4, a második félidőben 2.45, összesen 3.32 volt. A hosszú passzok aránya 9.2%, a vendégeknél 16.6%. A statisztikákat szemezgetve talán lehet azt mondani, hogy naivan bementünk a Paks utcájába.

    Dibusz 8 lövést kapott (1.77), 3 gólt kapott, mind a 18 passza pontos volt, háromszor jött ki.

    Botka 80 akciójának 79%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 89%-kal passzolt, 2 beadásból 1 volt pontos, 19 párharcból 9-et nyert meg. 10 labdát vesztett, 13-at szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő.

    S. Mmaee 80 akciójának 80%-a volt sikeres, 96%-kal passzolt, 10 párharcból 7-et nyert meg, 6 labdát vesztett, 12-t szerzett, 7 passzt lopott.

    Kovacevic 93 akciójának 75%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.13). 90%-kal passzolt (hosszú passz 9/7), 18 párharcból 10-et nyert. 7 labdát vesztett, 20-at szerzett, 11 passzt lopott.

    Cabraja 47 percet kapott, 62 akciójának 45%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 65%-kal passzolt, 17 párharcból 5-t nyert, egy félidő alatt 17 labdát vesztett, 4-et szerzett, 4 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.13).

    Laidouni 119 akciójának 61%-a volt sikeres, 89%-kal passzolt, 38 párharcból 15-t nyert meg, 15 labdát vesztett, 7-et szerzett, 6 passzt lopott. 2 lövést készített elő (0.04).

    Loncar 94 akciójának 62%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.01). 86%-kal passzolt, 26 párharcból 12-t nyert meg, 11 labdát vesztett, 8-at szerzett, 10 passzt lopott.

    Zubkov 65 percet kapott, 55 akciójának 51%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.48), 71%-kal passzolt (7/6 hosszú), 10 párharcból 3-at nyert meg. 2 lövést készített elő (0.14).

    Marin 77 percet kapott, 53 akciójának 62%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.06), 79%-kal passzolt, 9 párharcból 2-t nyert. 1 lövést készített elő (0.18)

    Mak 59 percet kapott, 59 akciójának 56%-a volt sikeres, 83%-.kal passzolt, 22 párharcból 8-at nyert meg.

    Bassey-nek 65 perc jutott, 57 akciójának 51%-a volt sikeres, 2 lövése volt (0.07), 82%-kal passzolt, 26 párharcból 10-et nyer meg, 6 cseléből 4 volt jó. 2 lövést készített elő (0.51).

    R. Mmaee 49 percet kapott, 40 akciójának fele volt sikeres, 3 lövése volt (0.31). 75%-kal passzolt, 4 cseléből 2 volt jóü, 16 párharcból 5-t nyert meg.

    Szánthónak 38 perc jutott, 29 akciójának 52%-a volt sikeres, 1 lövése volt. 73%-kal passzolt, 9 párharcból 4-et nyert meg.

    Boli 31 percet kapott, 10 akciójának 70%-a volt sikeres, mind a 6 passza pontos volt, emellett 3 párharcból 1-et nyert.

    Gavrity is 31 percet kapott, 27 akciójának 63%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.03). 14 passzából 12, 3 cseléből 2, 9 párharcából 5 volt sikeres.

    Besic 19 percet játszott, 24 akciójának 75%-a sikeres volt, mind a 14 passza pontos volt, 6 párharcból 3-at nyert meg, 1 labdát vesztett, 4-et szerzett, 1 passzt lopott.

    Dibusz 3.88
    Laidouni 3.54
    Botka 3.22
    R. Mmaee 3.03
    Gavric 2.92
    S. Mmaee 2.91
    Bassey 2.90
    Kovacevic 2.81
    Boli 2.70
    Szánthó 2.70
    Zubkov 2.70
    Marin 2.61
    Loncar 2.39
    Mak 2.34
    Cabraja 1.83

    https://ulloi129.hu/2022/02/06/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-21/
    https://ulloi129.hu/2022/02/09/igy-teljesitettunk-a-paks-ellen-19/
    https://ulloi129.hu/2022/02/14/dibusz-laidouni-botka-es-botka-gavric-vecsei/