magyarfutball.hu

PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 1 : 1 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  2. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  3. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  4. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  5. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  6. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  7. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  8. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  9. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  10. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  11. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
  12. PFC Ludogorets Razgrad - Ferencvárosi TC 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 1 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 6. forduló
helyszín : Razgrad, Ludogorets Arena
játékvezető : Jug Matej (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 5.000
  3. ludogorets.com: 7.000
  1. 24' Lukoki Jody 1 - 0
    sárga lap 27' Frimpong Abraham
    59' Terziev Georgi sárga lap
    sárga lap 66' Botka Endre
    1 - 1 90+5' Signevich Nikolai

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.13, 14:49
    Szergej Rebrov: Ez volt a legjobb meccsünk, rengeteg helyzetünk volt, meg tudtuk volna nyerni a meccset. A meg nem adott tizenegyes – ami 100%-ban az volt – picit visszavetett minket. Nagyon büszke vagyok a csapatra. Egy nagyon erős csoportban egy vereséget szenvedtünk, sok koefficienspontot szereztünk, amiben nagy elmaradásunk volt a szezon elején. Most meg kell nyerjük a bajnokságot, mert vissza akarunk térni a nemzetközi porondra. Most megtapasztalták a fiúk, hogy mit jelent ez a szint és ez önbizalmat kell adjon a folytatásra. A szurkolók nagyon büszkék lehetnek a fiúkra. Együtt vagyunk egy csapat, a játékosok, az edzők és a szurkolók. Többre is képesek lehetünk együtt, ehhez persze erősítenünk kell és pihennünk. Jól játszottunk az első félidőben, kialakítottuk a helyzeteket. A második félidőben fáradtabbak voltunk egy hosszú szezon végén. De így is szerezhettünk volna gólokat. Kompaktak maradtunk, ennek nagyon örülök.

    Alexi Zhelyazkov: Nehéz meccs volt egy nagyon erős ellenféllel szemben. Sok sikert kívánok a Ferencvárosnak a magyar bajnokságban. Megérdemelten megyünk tovább a tavaszra. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de magabiztosak voltunk.

    https://ulloi129.hu/2019/12/12/rebrov-egyutt-vagyunk-egy-csapat-a-jatekosok-az-edzok-es-a-szurkolok/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.12.13, 14:48 (szerk.: 2019.12.17, 16:52)
    Szerintem., jól van ez így! Figyeljünk a bajnoki címre! Az idióta kommentátor is azt magyarázza, hogy régóta nem sikerül a nagy áttörés a csapatainknak, továbbjutni a csoportból.. Egy faszt! Az áttörés az lenne, ha egymás után többször is, rendszeresen ott lehetnénk valamelyik csoportkörben. Na, az áttörés és lényegi előrelépés lenne! Sokkal többet érne, mint egy mákos továbbjutás!

    Mondjuk elfogadom hogy ez iksz, de az Espanolt itthon verni kellett volna, sőt a Moszkvát is. Így összességében azt lehet mondani, hogy abszolút helytálltunk, de egy kis plusz nagyon kellett volna még.
    Ja, és nemzetközi szinten 20 éve adós nekünk a joisten a szerencsével!

    Egy ilyen meccs,rengeteg apró nüanszon múlik.Szerintem erre Szergej ma nem érzett rá igazán.Az egyik ilyen a rossz csk választás volt.Ha már úgy alakult,hogy Lovre nincs.Ilyen helyzetben szerintem hiba kapust kinevezni.Ráadásul Blazic annyira adta volna magát.Nézzétek vissza a kezezés utáni jelenetet.3 játékosunk áll a bíró előtt feltett kézzel,a csk,meg 80-100m-re van az eseményektől.Ha Blazic a csk,és leüvölti a haját a honfitársának,akkor lehet,hogy a Boli esetet legalább továbbengedi,vagy befújja nekünk a kétes szitut.Lehet,hogy nem,de az esélyt sem adtuk meg magunknak erre.

    Ha megadják a tizit, és be is lőjük, ami egyáltalán nem biztos, akkor egy egész más meccs kezdődött volna. A bolgárok nekünk jönnek, és lehet, hogy ugyanúgy döntelen a vége.

    Érdekes nem vagyok szomorú, nyilván szerettem volna, ha győz a csapat és továbbjut, de mindent összevetve, ( honnan hová jutott a csapat), inkább büszkeséget érzek. Persze mondják, evés közben jön meg az étvágy és ez is igaz, mégis inkább büszkeséget érzek. Gratulálok az egész csapatnak! Hajrá Fradi!!!

    Botka a védekezésbe ugyanúgy belehibázik, mint Lovre, cserébe meg támadásban sokkal gyengébb. De ma Heisternek is voltak eladott labdái, csak abból nem lett gól.

    Ha azt mondják csak egy vereségünk lesz a csoportban, kiröhögöm. Szépen helyt álltunk, grat a fiúknak. Attól félek most lesz majd feszkó a csapaton belül, eddig három front helyett egy maradt, sokan nem fognak játszani tavasszal. Én elengedném Zubkovot, Ignathenkot, Szigonyt, Bőlét, Svarkát is, helyettük kellene két olyan gyors, kreatív brazil szélső mint ami a Ludónál is van.

    Ma nem volt szerencsénk. Volt viszont a CSZKA ellen idegenben. A többi meccs a látottak alapján reális eredményt hozott. Ma valóban nyerhettünk volna, de a zakó is benne volt a meccsben. Összességében 7 ponttal zártunk, ami szép eredmény. A csapat rengeteget fejlődött. Tovább kell erősíteni a keretet, gyakorolni a játékelemeket, főleg a támadásvezetést, mert a csoportban itthon pl. csak kettő pontot szereztünk, idegenben viszont az egész ősszel veretlenek maradtunk! Most vasárnap győzni kell Diósgyőrben, és akkor azt hiszem összességében bőven várakozáson felül teljesített a csapat. Le a kalappal a Fiúk és a Szakmai stáb előtt!!!

    Sajnálom a kiesést, egy nyerhető meccsen nem nyertünk, mert kihagytuk a helyzeteket, és a mezőnyben túl sok labdát eladtunk. Ha innen tovább akarunk lépni, akkor minden csapatrészbe legalább 1 erősítés kell, középpályára talán 2 is.

    Komoly minket sújtó tévedések voltak és egyáltalán nem ítélt felénk a spori mezőnyben se. Viszont nem a fasz spori nem rúgta be Isael és Frimpong helyzetét, nem a spori védte ki Boli ollózását és nem a szlovén hímkurva, hanem Botka adta el a labdát, amiből a gólt kaptuk.

    Szerintem ne legyünk telhetetlenek, 15 év után remekül játszottunk Európában. Büszkék lehetünk a csapatra és a szurkolókra is egyaránt! Én legalábbis biztosan az vagyok!

    Ez a meccs nagyon rendben volt. A játékosaink nem voltak olyan élesek, mint az első bolgár meccsen, hogy ahány lövés annyi gól, de mentek becsülettel és mindent megtettek, amit tudtak.
    Botkát nem kell bántani, Lovre jobb, de Endi se vallott ma szégyent. Boli játéka nagyon tetszett, erőtől duzzadó, agresszív, ollózás, légstop. Még remélem van annyi a csapatban, hogy a Diósgyőrt legyőzi, és akkor nyugodtan várhatjuk a tavaszt.

    Nagyon tartottam ettől a meccstől de a sràcok megmutattàk hogy a 0:3 nem volt realis. Nagyon jò felfogàsban jàtszottunk es megèrdemeltük volna a tovàbbjutàst! Sajnos ez màr megszokott dolog hogy a bìròk ellenünk fùjnak. A fejlődès megkèrdőjelezhetetlen! Ez egy super ősz volt ès a jővő èv mègjobb lesz! Hajrà Fradi!

    Minden apro pici energia morzsara szukseg lett volna, ezeken mulhat egy egy helyzet ertekelese. Ezert volt baromsag nem pihentetni a puskas ellen es ezt akkor is megmondtam.
    Mindezek ellenere gyomyoru meneteles volt fiuk, hajra Fradi!

    A mai meccsel csak nagyon röviden foglalkoznék, annyiban igazuk volt a bolgároknak, hogy a tapasztalatukkal jutottak tovább velünk szemben. A bírót meg sem említem, hisz mindenki látta. Annyit talán csak, hogy valami hivatalos személy annyit mondhatna, hogy az elmaradt tizenegyes miatt estünk ki (csak hogy esetleg a fejükbe maradjon).
    De jöjjön a Ferencváros:
    - a nemzetközi kupasorozatban 14 meccset játszottunk és idegenben egyszer sem kaptunk ki! Otthon is csak kétszer.
    - a 14 meccsünkből 5x nyertünk, 7 döntetlen mellett 2x kaptunk ki. A gólkülönbségünk 19-19. A megszerezhető pontok 52,4%-t szereztük meg.
    - Egyetlen csapat tudott felénk nőni egy meccsen a Dinamo Zagrab, akik a BL csoportkörében szintén utolsó meccsig versenyben voltak a továbbjutást illetően.
    Hányszor is szalasztottuk el a továbbjutást?
    - itt az utolsó meccs is simán alakulhatott volna nekünk kedvezően, hisz semmivel sem volt jobb a Ludogorec
    - Espanol elleni 96. perces gól
    - ha a Moszkva ellen elhisszük, hogy megint meg tudjuk őket verni ...
    A végén azért nem megyek szó nélkül Rebrov teljesítménye mellett. Hatalmas karakter és kiváló edző. A sikerekben hatalmas szerepe van, ez nem kétséges. Úgy gondolom abszurd lenne korábbi edzőnkhöz hasonlítani, ezért nem teszem. Előre várom ki lesz a marha aki esetleg nem rá szavaz az év edzője választáson. És természetesen hatalmas gratuláció a játékosainknak, akik úgy gondolom korlátaikat jócskán kitolva teljesítettek egész nyáron és ősszel.
    Nagyon köszönöm mindenki munkáját, aki valamilyen szinten hozzájárult ehhez a csodálatos őszhöz. Meggyőződésem, hogy a bajnokságot csak mi veszthetjük el!
    Csodálatos Ferencváros!!!

    A Boli ellen fújt támadó szabálytalanság is nevetséges volt

    Ott azért erősen befogta a védő karját Boli.A lassításon jól látszott.
    A kezezést viszont alaposan benézte!

    A védő is legalább annyira fogta őt. Egy szarházi volt ez a bíró.

    Azért most is megkérdezném a bírók védőszentjét,hogy ezt a 11-est,hogy lehetett elnézni?Mert azt látta,hogy a védőjük érintette valamijével a labdát,mert szögletet ítélt,akkor miért nem látta,hogy a fölemelt kezével?Gyakorlatilag,jelentkezett a tiziért.

    Így sajnos nem szabad hátra passzolni, mint ahogy ma a kapott gól előtt, nem az első gólt kapjuk hasonló szituáció után. A második félidőre kicsit elfáradtunk, sajnos kimaradt két nagy helyzet, a kapufa és Isael helyzete. Ezeket kellett volna berúgni és akkor a 11-esen senki nem rugózna. Amúgy szomorúan, de le a kalappal a srácok előtt, 14 meccsből kettő vesztes, ezt bárki aláírta volna előre. Vissza a szürke hazai csapatokhoz. Remélem sikeresen fogunk erősíteni már tavaszra. Hajrá Fiúk, Hajrá Fradi!

    3 erősebb ellenfél, 6 meccs, 7 pont, 1 vereség (sajnos a legkönnyebbnek tűnő meccsen). Öngyilkosság elhalasztva.

    Isael helyzeténél hogy fogta az egyész csapat a fejét, eszméletlen! Mindenki érezte, hogy az milyen fontos lett volna.

    Az összes Ludo játékos, aki a közelben volt riadtan és beletörődően nézett a sporira, ők is tudták hogy ez akkor tizi mint a ház. A bíró is jól látta, szóval kell az a VAR mindenhova, aztán az ilyet nem fogja tudni elcsalni.

    ráadásul, szerintem, volt még a második félidőben is egy lerántás a 16oson belül...

    A csütörtöki meccsen több lövésünk és több kaput eltaláló próbálkozásunk volt, mint a hazaiaknak, akik elsősorban távolról lődöztek (21 méter a mi 16.1 méterünkkel szemben), az xG-értékek is a mi fölényünket mutatják (1.33-0.91, az xcG értékek pedig 1.48-1.32 a javunkra). Nálunk volt többet a labda (54-46%) és hasonló pontossággal passzoltunk (81-83%) A hazaiak ugyanakkor többet támadtak (24+1 ill. 31+2 ). Nagy a fölényük a párharcokban (79-94), ezen a meccsen érdekes módon a védekező párharcokban rendkívül alul teljesítettünk.

    A csapatban ezen a téren csak Botka Endre mérlege volt pozitív (11/6), Frimpongé (6/3) és Sigéré (4/2) 50%-ra jött ki. Blazic 6 védekező párharcából egyet sem nyert meg, összes, 11 párharcából is csak egyet (Anicet ellen). Mi hatszor, ők ötször adták el a labdát, sajnos ezek közül az egyik – Endié – egy gólba “fájt”.

    Az ellenfél térfelén több labdát szereztünk (26-20), lényegesen erőteljesebben is támadtunk le (PPDA 7.9-17.3, Challenge Intensity 6.2-4.4).

    A meccsen a korábbiaktól annyi eltérés volt a felállásunkban, hogy Isael került a balszélre Cicinhoval szemben (a párharcból született kezezés minden normális esetben egy tizenegyest ért volna nekünk…), Tokmac és Boli volt középen, a két szélső előtt.

    Sokan felvetették, hogy Rebrov miért várt sokat a cserékkel. Ignyatenko, Skvarka és Szignyevics mutatóiból és a meccs utolsó hatodának statisztikáiból kiderül, hogy ebben az időszakban a fáradt hazaiak fölé nőttünk minden tekintetben. 79%-ban nálunk volt a labda, háromszor annyit támadtunk, sokkal több labdát szereztünk vissza és (ahogy a második félidőben végig) sokkal intenzívebben támadtunk le, ebben az időszakban a párharcokat is hoztuk, 21-16 arányban.

    A meccs kimagaslóan legnagyobb helyzete Isaelé volt a 68. percben (0.52 xG), nem meglepő módon, a második Marcelinho emelése a 90. percben (amit Miha vágott ki), a harmadik pedig Frimpong kapufája. Ami a kaput eltaláló lövések védési nehézségét illeti (xcG), Lukoki gólja 0.61 pontot ért, Szignyevicsé 0.54-et, Isael távoli lövése pedig 0.35-öt hozott Ilijevnek.

    https://ulloi129.hu/2019/12/12/elo-a-ludogorec-elleni-europa-liga-csoportmeccsrol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/12/15/igy-teljesitettunk-a-ludogorec-ellen-4/
     
  3. avatar: NNS
    2019.11.28, 11:07
    Ez lesz a Ferencváros háromszázadik nemzetközi kupamérkőzése: https://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/nemzetkozi_kupamerkozesek/csapatok