magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Sūduva 4 : 2 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  2. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  3. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  4. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  5. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  6. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  7. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  8. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
  9. Ferencvárosi TC - FK Sūduva 2019
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (7 szavazat)

játékvezető: 3.29 (7 szavazat)

hangulat: 4.43 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 3 : 1 (1)
UEFA Európa Liga rájátszás 2. mérkőzés
játékvezető : Guida Marco (Olaszország)
nézőszámok:
  1. fksuduva.lt: -
  2. fradi.hu: -
  3. nso.hu: 18.567
  1. 4' Heister Marcel sárga lap
    0 - 1 11' Verbickas Ovidijus
    34' Sigér Dávid sárga lap
    sárga lap 35' Kardum Ivan
    36' Varga Roland (11-es) 1 - 1
    sárga lap 43' Kerla Samir
    45+1' Boli Franck 2 - 1
    2 - 2 64' Topčagić Mihret
    66' Nguen Tokmac 3 - 2
    sárga lap 90+5' Švrljuga Andro
    90+6' Signevich Nikolai (11-es) 4 - 2

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.02, 10:57
    Serhiy Rebrov: Nagyon fontos volt a szurkolóknak ez a mérkőzés, ez a hangulaton is érződött, nagyon köszönöm nekik. Ellenfelünk nagyon szervezetten játszott, így igazán nehéz találkozó volt a mai, aki csak az eredményt látja, az nem is hinné el, hogy mennyire. Izgalmas volt, talán a gólszerzőinket sem tudnám most felsorolni… A Süduva is megérdemelte, hogy idáig eljutott. Ma sok helyzetet kihagytunk, majd a csoportmérkőzéseken belőjük őket! Nem akarok ma senkit sem kiemelni, egymásért küzdő játékosokat láthattunk ma a pályán, akik a Ferencvárosért harcoltak, nem sztárokat, én ezt szeretem. A litvánok vezető gólja után nagyon idegesek voltunk, de a félidőre sikerült megfordítanunk az állást és megnyugodnunk. Azt el kell még mondanom, hogy mi nem a Barcelona vagyunk, nem tudunk mindig előre játszani, emiatt kell hátra is passzolnunk, hogy tudjuk tartani a labdát, tisztelem a szurkolókat, de ezt meg kell érteniük.

    Vladimir Cheburin: Nem úgy kezdődött a meccs, mint ahogy gondoltuk, nem volt akkora nyomás rajtunk. A mérkőzés nagyon dramatikusan alakult, megszereztük a vezetést, de végül nem örülhettünk. A szünet előtti gól nagyban befolyásolta a találkozót, de azért több helyzetünk volt a második félidőben is, igaz a Ferencvárosnak is. Jó esélyünk volt ma a továbbjutásra, ám a Ferencvárosnak sikerült ma ez, gratulálunk nekik. A nézők nagyon jó meccset láthattak. Koncentrációs hibákból kaptuk a gólokat, főleg a másodikat. Két tizenegyes egy meccsen elég sok.

    https://ulloi129.hu/2019/08/29/rebrov-ez-a-csapat-gyozelme-volt/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.02, 10:25 (szerk.: 2019.09.02, 11:00)
    Az első harminc perctől eltekintve, ez ma nagyon jó volt.
    Gratula a fiúknak!
    A védekezésről ma nem ejtek szót, örülök a csoportkörnek, Palival együtt. smiley

    Gratulálok a csapatnak, szép volt Fiúk.
    Nekem a Ludo elleni visszavágó jobban tetszett, de ebben elfogult vagyok
    Ez most csapatmunka volt és a Fiúk komolyan vették a kifeszített molinót: FELADNI SOHA!
    Üssük meg a diósokat is hétvégén! Hajrá Fradi!

    1, négyet rúgni ennek a csapatnak,kifejezett bravúr,de...amit hátul műveltünk,főleg a 2 szélsőhátvéd,az kritikán aluli volt.A vkp-k sem értek ma egy fabatkát sem...

    Van miben fejlődni.
    ...de ahogy Rebrov mondta, sajnos nem vagyunk Barcelona.
    Tényleg a középpálya főleg kritikus mostanság, oda kéne valaki.

    Ez egy kibaszott rémálom volt.Amikor Szigony kézbe vette a lasztit a tizi előtt már az infarktus kerülgetett.Attól fostam,hogy telibe lövi a keresztlécet,aztán elmennek a kontrából...

    Fantasztikus siker, amit meg kell becsülnünk! Mennyit álmodoztunk, reménykedtünk minden szezon előtt, hogy majd most letesszük a névjegyünket Európában, aztán jött a csalódás, a szégyenérzet, egymás közti viták, az ellenfelektől a csesztetés, a "mindenki takarodjon", az újra "marad csak a posvány nb1" érzés, de most végre sikerült! Meg kellett ehhez válni Thomastól, kellett Szergej profi mentalitása, szigora, kellett Hajnal Tomi munkája és még sok más, és megcsináltuk! Örüljünk, és merjünk továbbra is nagyokat álmodni! Hajrá Fradi!!!

    Hál' Istennek sikerült! Az első 30 perc hibáit nem tudom hova tenni,talán az idegeskedés a nagy tét okozta.Ez engem a Leekens féle válogatott tanácstalanságára emlékeztetett,az utolsó negyed óra izgalmai pedig az Anderlecht elleni itthoni mérkőzésre.A korábban sokat kritizált Ihnatenko most jól játszott. Szerintem ezzel a továbbjutással felszabadult az bizonyos lélektani gát.Erőt önbizalmat pedig mindenkor lehet meríteni a Ludo elleni kettős győzelemből.A csoportkőrben már ismét azt a játékot fogjuk látni.

    gratula a csapatnak úgy érzem mostantól lekerült a teher a játékosokról innentől fogva sztem egy másik arcát fogja mutatni a csapat!! Toki eszméletlen mit ment sztem 10 km felett futott a mérközésen, Zubkov ha nem is ment neki azért kihajtotta magát és a 94 . percben az a sprint és harcosság nem sokan csinálták volna meg !!!! a szive a helyén volt. pár agyvérzés és 3 szivróham kihordtam a mérközés alatt de megérte smiley

    Ez hősies volt , háromszor álltunk kiesésre , de fordítottunk , bravo

    Tudom, senkit nem érdekel, de a második góljuk azért Dibuszé volt, mégha kicsit megpattant is, nagyon a rövidre ment. Akkor akartam írni, de nem tudtam mert szétbaszott az ideg éppen.

    Kritizáltam Szigonyt, Izabelt, és Bolit meccs előtt. Nos, Szigonyt tartom, Dani jobb. Izabel ma mutatott számomra először vmi értékeset. Boli pedig kifejezetten tetszett, Ő kedvenc lehet. A védelem törődést igényel, és kéne egy Lipcsei szerű játékos is. Gratulálok a csapatnak. A hátrapasszolgatást nem kell mindig. Erőltetni.

    Azért azt is el kell ismerni, hogy a Süduva nagyon jól játszott.

    Nagyot küzdöttek és végig normálisak voltak.

    Szep volt fiuk, vegre csoportkor!
    Toki fantasztikus, a tamadasok a vegen elvezetesek voltak.
    Csak felejtsuk el a hatso passzokat, nem vagyunk a Barca, sokkal jobban all nekunk a gyors tamadas.

    A fórum nagy kedvencei, Ignác és Isa is - egy-két kezdeti hibát leszámítva - nagyon jól szálltak be.

    Sigér korán sárga lett... Nem mert odalépni senkinek! Hararin helyette is gürizett!

    És azért ez a mákos csapat megtréfált már jobb csapatokat is. Négyet nem sűrün kaptak... és lehetett volna több is.

    Én lélekben már kétszer szinte fel is adtam, azt hittem a csapat összeroppan. Nagyon fontos volt, hogy 2-2 után gyorsan jött a gól. Tokmac és Boli is zseniálisat játszott, remélem, utóbbiról most már azok is látják, mit tud, akik elküldték volna a Felcsút-meccs után.

    Pedig a 2. kapott gól végig benne volt a levegőben. De 3-2 után már a 6-2 lett volna realis.

    Haratin helyett Szpirovszki , Dvali helyett Frimpong. Tokmac, Boli, Isael, Zubkov jól játszottak a többeik inkább lelkesensmiley Kéne egy irányitó is mert ott nagyon nagy baj van.

    Nagyon szép győzelem volt, izgalmas meccsen, amit mi tettünk izgalmassá Védelmünk ma nagyon bizonytalan volt, Dvali szerintem az eddigi leggyengébb meccsét játszotta. Sigér talán a NB1-re elég, ma is elképesztő helyzkedési hibái voltak, gólt is róla kaptuk, először elpasszolt egy labdát, majd utána megint elfutott a labda elől, mint a Dinamo elleni meccsen, helyette nagyon kell Spiro. Hétvégén a fiamék játszottak a DAC-al, nagyon dicsérte mindenki Skvarvkát, benne biztos több van, felé kellene több bizalom. Nem tudom ki lehetne azonnali erősítés, talán egy jó box to box kp hiányzik. Mindenesetre nagyon szép volt, bontom az erre az alkalomra tartogatott pezsgőm smiley

    Gratulálok a csapatnak! Fantasztikusak voltak, Boli pedig világklasszis gólt lőtt. Az idegességgel kellene valamit kezdeni. Bár mondjuk Zubkov vagy Haratin is eddig csak Ukrán középcsapatokban játszottak, nem csoda, hogy remegett a láb.

    nehéz értékelni, nem is nagyon érdemes.Tokmac nagyon jó, lehet jobb mint Páncél volt, kéne vmi záradék a szerzodésébe, mondjuk 8 mill kivásárlási ár...Boli is kezd osszejátszani csapatjátékos lenni, Isael nagyon jól kezd kinézni , annak ellenére is , ami tortént vele.Roli is nagyon tetszett, meg úgy az egész csapat, Szignevich maradjon kinn minden edzés után, csak a kapurarúgást gyakorolni, elobb-utóbb belejon o is, tábor csodálatos volt. jó volt ezt látni, meg ahogy Knézy is kiszurkolta , mintha az oreg kozvetíttete volna.

    A csoportmeccsekre a védekezést nagyon rendbe kell tenni, illetve igazat adok az M4sporton nyilatkozó szakértő csávónak, a középpályára nagyon kellene még egy jó igazolás, mert mind védekezésben mind előre játékban ott nagyon lyukasak vagyunk.

    nem tudunk mindig előre játszani, emiatt kell hátra is passzolnunk, hogy tudjuk tartani a labdát, tisztelem a szurkolókat, de ezt meg kell érteniük.
    Ez igaz, de ahogy néztem Rebrov Mester, Önnek sem tetszett! smiley smiley

    Izgalmas volt! Ha csak mezei futtbalszerető nező lennék, egy nagyon változatos jó meccset szórakozhattam volna végig. Fradi drukker léven gyarapodtak az ősz hajszálaim, (ami az én esetemben már értelmezhetetlen állítás ,mert ez azt jelentené,hogy kinőtt még néhány a meglévők mellé) de ritkán látni ilyen élvezetes meccset magyar résztvevővel. Jó csapat a litván bajnok ezért értékes a győzelem. A második félidei Fradit vártam már régóta. GRATULA srácok!

    Én majdnem szívrohamot kaptam az egész meccsen, főleg 2-2 -nél.
    Rebrov viszont megcsinálta és csak ez számít. Bent vagyunk a csoportkörben, és a Fradinak most az az érdeke, hogy nemzetközileg ezen a szinten legyen.
    A csapat taktikája nekem nagyon nem jön be, de mivel végső soron eredményes, így most azt mondom legyen.
    Rebrov számtalan ponton olyanokat húz, hogy a hajam égnek áll (pl. az utolsó cserénél én tuti Zsubkovot vittem volna le Boli helyett), de végül neki lett igaza. Nagyon veszélyes dolog sokat hibázó védőkkel ennyit hátul játszani, de mégis bejött, szóval most a csúnyább futball mögé is be kell állnunk, mert ez kell.
    Szép volt, Mester, le a kalappal, ön történelmet írt a Ferencvárossal!

    Azért ki gonolta volna, amikor a szarosok tavaly decemberben feljöttek ránk 5 pontra? Ki gondolta, amikor Dani bevágta a durcit, a gerinctelen lelépett és Nando is dobbantott, vagy amikor a Felcsút kitömött minket? Most meg csoportkör! Egy állítólag pancserral a padon, aki telerakta a haverokkal (3 ukrán) a csapatot... Közben elüldözte a két legeslegjobb (is) játékosunkat... Jééé! És mégis csoportkör! Hol vagytok mindent (is) tudók??? Ezt a csoportkört csakis Rebrovnak köszönhetjük! (Mondanám hogy a tábornak is, de a tábor tavaly is itt volt...)

    Isael a lefújás után duzzogva sietett az öltözőbe. A stábból többen is próbálták megállítani, vagy legalábbis megtudni, hogy mi a baja. Nem sikerült nekik, elszántan és mogorván ment be. Nagyon sajnálom, mert remekül játszott, abszolút megváltozott a játék képe, miután beállt. Öröm nézni a mozgását, az önbizalmát.

    Voltak bíztató dolgai végre.
    De a játék képe nem azért változott meg, mert beállt, hanem mert belőttük a harmadik gólt és a Suduvának ki kellett tamadnia.

    Nem akkor van fütty, amikor a taktika részeként a középpályán átforgatjuk a labdát a másik oldalra. Akkor van fütty, amikor ezt a tizenhatoson, vagy akár a saját ötösünkön csináljuk, ráadásul úgy, hogy az ellenél játékosai már a mi játékosaink között állnak. Életveszély. Értem én a labdatartás fontosságát, de az első gól előtt többen is felszabadíthattak volna.

    Két litván volt az emberünkön, nem lehet ilyen helyzetbe hozni, hogy a kapu előtt így passzolunk neki. Ebből muszáj lesz visszavenni, mert nemcsak undorító egy játék, hanem életveszélyes is, főleg nekünk, akik nem tudjuk megtartani, kipasszolva kihozni a labdát a veszélyes zónából. Ezt sokszor, és gyorsan, látványosan művelte régebben a csapat. Nem beszélve arról, hogy még a bénákat is magunkra húzzuk ezzel a defenzív stílussal, ők is megérezték az elején.

    Nem értitek. Ez nem defenzív stílus, hanem hátulról előre vágjuk helyett előre építkezés, labdakihozatal. Meg gyakorolni kell, de szerintem ezzel semmi baj nincs, ha jól csináljuk, nem úgy,, mint tegnap az első gólnál. Ott végül előre kellett volna vágni a labdát.

    Szerintem meg azzal volt a gond, amiből a második gólt is kaptuk, hogy nem támadtuk meg a labdás játékost, szinte senki, simán elhozhatták a tizenhatosig pár passzal, és még lazán be is adhatták többször is. És igen, ilyenekből a csoportkörben kaphatunk ötöst, ha ezen nem változtatunk. Ignathenko beállásával szereztünk labdákat, ő volt aki megtámadta őket. Nem értettem, hogy a többiek miért nem..

    Az elsőnél Dvali és Heister szopatta egymást kicsit, aztán bevették Haratint is a csínbe adott labdák buliba, 20 méterre a saját kapunktól, mondjuk Hara inkább elfordult...smiley

    Ja, ott igen, Hara azt hitte, a középpályán van, ott szokta így maga elé engedni a labdát.

    most néztem vissza, körbe nézett előtte. egyszerűen nem vette észre, csak a bal oldalán lévő srácot, a másikat nem.

    Rebrov belépője: bajnoki arany 3 csillaggal fűszerezve, és egy EL-csoportkör. Mindezt egy év alatt. Én csak ezt üzenem a füttyögőknek.

    Isael a védekezésben életveszélyes volt.
    Elegánsan, fehér kesztyűben ezen a szinten nem lehet védekezni. Lovrencsics rendre egyedül maradt.

    Meghalt a mamája, őt gyászolta... Én is megkérdeztem, és nekem is csak mondták. Ilyen ez, amikor úgy formálsz véleményt, hogy nem tajékozódsz előtte...

    ez a meccs... atyaég, te jó Isten! Ennyi idegeskedést, körömrágást rég éltem meg, de nagyon nagyon nagyon boldog vagyok hogy összejött. Gratulálok a csapatnak, szép munka!

    Sikerült egy kis bírózást odabiggyesztenie azért a végére a csókának, azt leszámítva korrekt nyilatkozat.
    Bár nem tudom mit várt, mert az elsőnèl a kapus piroslapja sem lett volna túlzás dupla büntetés ide vagy oda. Az olasz viszont nem akart belenyúlni a meccsbe. A második büntető meg a 94.percben volt, nem befolyásolt már semmit.

    Nincs tizenegyes és piros lap már egyszerre, csak ha kirívó a szabálytalanság és nem a labdát célozza, hanem direkt a babát.

    Csoda volt ez a győzelem! Ilyen gyenge védelemmel, impotens támadójátékkal nyerni, csoda. Nem működik a tükörszélsős játék, botrány volt. De csak sikerült. Hajrá Fradi!

    Ez akkor lenne jó, ha nem erre épülne a támadójáték, és nem tudnák már az ellenfeleink, hogy mi következik. Variálni kellene az alapvonal felé tovább vágtát a befelé cselezéssel. Egyszerre kétfelé nem lehet mindig figyelni.

    Nem a taktika a baj, a játékosaink nem érzik még igazán. Azért jó, mert ha befelé mozognak a félterületekre, akkor megnyitják a helyet a szélső védők előtt. Varga sem igazán érzi, mert beadások előtt mindig vissza kell vennie a labdát, pedig egyébként nem lenne rossz neki a pozíció, ő onnan befelé húzva jól tudna lőni.

    Köszönöm, hogy élőben élhettem át ezt a fantasztikus meccset!
    Külön dicséretet érdemel a tábor, illetve a csapat, hogy hátrányból felállva, még ha kisebb hibákkal is, de végig robotolta az egész mérkőzést és bejutott a csoportkörbe. Ez a szív és az egymásért való küzdés diadala volt.

    Ignatenko az első megmozdulásánál nem ugrott fel a szögletnél fejelő játékoshoz..ha ott az gól, akkor vége van..ennyit a gyerekről..

    Én írtam is korábban, hogy a Sigér- Igna csere okos húzás lenne. Végre szóltak Rebrovnak..

    Baszki több ezren üvöltötték, miután Sigér eladott lasztjából fordultak, és gólt kaptunk. Csóri nem tudta akkor már, milyen rendezvényen van.

    Megértjük, hogy nem a barca vagyunk, de akkor a játékosok is értsék meg néha amikor az ötösön passzolgatnak. Amikor sikerül középpályán labdát szerezni akkor az első mozzanat az előre játék legyen, ne azonnal a biztonsági visszapassz. Bizony középpáján voltak problémáink, de szerencsére a döntő momentumokban egyéni megoldások át lendítették a csapatot a holtponton. Ez a támadó alakzat alkalmas lenne a labdaszerzésből vezetett gyors ellenakciókra. Sokkal nehezebb egy felált védelemmel szemben. Persze mi Fradi szurkolók a régi Fradi stílust várnánk el mindíg, ez köszönt vissza a hátra passzolgatásoknál a nézőtérről. De sikerült, mi lett volna ha tudásunk 100%-át adjuk. Unalmas, sima továbbjutás, így viszont izgalmas volt, még ha ki is hordtam 3 infarktus a meccs alatt.

    Azért a Zubkov gyerekben elveszett egy kisebb Simon Tibi, ami a szívet illeti.

    Pedig az utolsó 15 percben már teljesen kész volt, de valahogy csinálta és ment. Hatalmas szíve van.

    Az a sprint a végén, amikor lehagyta a két suduvait.. eszméletlen volt, tuti kinőtt már a harmadik tüdeje.

    Fantasztikus este!
    Minden tisztelet az ellenfélé, akik még Lipcsei Gabi kiállítása után sem roppantak össze!
    Köszönjük Mester!
    15 év... közte nb2... és mennyi küzdelem, de ezért jó fradistának lenni!
    Hajrá Fradi!

    Megnéztem még egyszer. Ez egy nagy győzelem egy hatalmasat játszó, védekezésben és a kapu előtt kiváló litván csapat ellen. Nagy szerencsével, egy ide-oda tévedő olasz bíróval. Most jön 6 meccs tanulás és bónusz. A védelem nagyon remegett. Dibusz egy nagy bravúr és a második gól hibája mellett nem tudta igazán megnyugtatni a hátvédeket.. A középpályán ezúttal Haratin csak egy hajszállal volt kevésbé rossz, mint Sigér. Tokmac ezen a meccsen fölülmúlta az utóbbi évek sztárjait. Boli és Isael még ennél is jobb lesz. Dibusz6 – Lovrencsics5, Blazic6, Dváli5, Heister6 – Sigér4, Haratin5 - Zubkov6, Tokmac9, Varga7 - Boli8 (Isael6, Signevich6, Ihnatenko6).

    Bennem tegnap az fogalmazódott meg, hogy Rebrov túl sokat vár el a védőinktől, ideértve az egy sorral előttük játszókat is. A hátsó labdajáratás minket hoz legjobban zavarba, elbizonytalanodnak a passzjátékban kevésbé erős embereink, ami aztán védekezésben is megingásokhoz vezet. De lehet, hogy nem én látom jól, mindenesetre beszedtünk összesen 13 gólt a selejtezők alatt, ezzel valamit kezdenünk kell. A bekkjeink meghívhatják egy bambira a támadósort smiley

    Az első 11-esnél szerintem a kapusukat le kellett volna küldeni. A második nem volt az, de egyet meg nem kaptunk meg kint, szóval ez így egál. Ami zavar, hogy megint be lett harangozva a telt ház, erre 18500 a 22-23 ezer helyett, ezt hogy? Gyönyörű este volt, szép volt fiúk! HAJRÁ FRADI!!

    Telt ház volt. Csak a B közèpben sokk többen vannak mint a megengedett. De az nem làtszik ès nem szabàlyos. De jó hogy tèged csak ez zavart.

    Nem volt teltház! A vendégből kb 1000en hiányoztak, a VIP foghíjas volt, meg a D is... A VIP foghíjassága vicces, mert a csoportkörnél meg taposni fogják egymást a divatok egy sztárcsapat ellen a jegyekért... Jó lenne, ha azok a szurkerek, akik bérletesek, vagy voltak bármelyik idegenbeli kupameccsen, vagy mind az 5 idei hazain, kapnánk egy e-mailt, hogy mikortól van jegyelővétel a csoportmeccsekre... Ki kellene szűrni a divatokat!!!

    Amikor kitámadtak, akkor kerültünk fölénybe. Én majdnem belehaltam az izgalomba, amikor elkezdtük a tiki-takát a 16-oson belül. Dícséret a csodálatos szurkolótábornak is, akik nem szálltak be a "kurva gyenge" kórusba. Gratuláció a litvánoknak, mert hősiesen harcoltak!

    A tábor nagyon komoly volt végig. A litvánok előtt meg le a kalappal. Azt hittem össze szarják magukat a hangulattól, de rohadtul nem. Jól összerakott csapat, azt játszák amit tudnak, de azt nagyon profin.

    Srácok, hogy rugta a gólt Boli? Nem lehet tisztán látni,.

    Esélyes hogy oxival, nem volt tisztán látható, de tudatos és szép mozdulat volt!

    Mintha mindenki vasgolyókkal lánccal a lábán jött volna ki a meccsre. Az elmúlt 1 év tán legszörnyűbb 15 perce után szép lassan, de hajunknál fogva rángattuk ki magunkat a szarból. Aztán még egyzser, bár az gyorsabban ment.
    Ez komoly munka volt, imádtam!
    Bravó fiúk!
    Csodálatos Ferencváros!

    Védelemben nem túl jó rotálni, Rebrov letette a voksát, de ez nem az első meccs volt, amikor Lasha kurvára bizonytalan.

    Jenő kommentátorként általában borzalmasan idegesítő tud lenni, itt viszont kifejezetten jól állt neki, hogy el is engedte ezt a szakma dolgot, és szurkolóként vett részt a meccsben. smiley

    igen, mondjuk a visszajátszás helyett közvetíthetné, hogy mi történik a pályán, amit a tv néző nem lát, például a piros lapos szitunál fogalma sem volt, hogy mi van, én csak azt hallottam, hogy felharsan a tábor, Knézy erre, mivan, mégse 11-es?? közben meg sárgát kapott csak a kapus, azért tűntettek a nézők, csak ezt ugye nem lehetett látni az ismétlés miatt.

    Nekem a d-ből fel sem tűnt, hogy amúgy gól lett.
    Így legalább Rolinak is lett gólja, ami a csapat szempontjából sokkal nagyobb nyereség. Főleg utólag.

    Boli támadójátékán kívül a labdaszerzései is nagyon hasznosak voltak, gyorsaságának köszönhetően, hátulról érkezve többször is egyszerűen elválasztotta az ellent a labdától, és már mentünk is előre.

    Jajj csak ezeket ne kezdjük el. A szakmányban labdákat szerző csatárok legendáit.
    Én bőven megelégszem annyival, hogy végre volt benne élet, benne volt a játékban, hajtott, helyzetbe került, gólt lőtt.

    Azt azért tegyük mellé, hogy nem hogy 0:1-nél, de 0:0-nál is cefet szarul játszottunk és szedett vetett csapat benyomását keltettük.
    A tizi átlendített minket a holtponton és nagyon csendben jegyzem meg, ismét egy szerencsés szituval.
    De utána nem volt már kérdés.

    Baszki Szigony, így lassítva visszanézve ezt a büntetőt is csak a gondviselés segítette be, annyira rosszul helyezted, de ma ez is elmegy meg a szokásos kihagyott ajtó-ablak helyzet is mert győzött és továbbjutott a csapat.

    Szigony szegény, nagyon nem megy neki itt nálunk, ez most szerencsével bement, de a ziccerénél is.. hátra dől, hátraesik.. fölérúgja,

    Ezért megint kár volt és lesz, de nem megy, na. Van ez a három spílerünk, akik mind cserék voltak ma, és ők együtt aztán igazán szépen kapták itt az évet az utóbbi hónapokban.
    Leírom akkor is az egyértelműt: nélkülük sokkal nehezebb lett volna az utolsó 20-25 perc. Isael nagyon éles volt, több gólpasszt is elérhetett volna néhány perc alatt, ha belövi valaki. Élmény volt nézni többször is a megoldásait. Azt nem láttam, hogy leszarta az ünneplést, a góljainknál helyette is örültem.. szar lenne, ha valami miatt kiutáltatná magát a csapatból. Ignatenkóval hirtelen egy halom párbajt nyertünk, nagyon lenyugtatta a középpályás játékot, okos húzásai voltak. Signevic pedig, oké, érződik, hogy görcsöl ziccerben, de vegyük már észre, micsoda haszna tud lenni többféle szituációban. Mindenhol feltűnt, rövid időn belül tisztázott hátul, középen jól osztott le, elöl harcolt nagyot.
    Vargát nem dicsértem az elején, enyhén szólva, de azt a tizit belőni, le a kalappal, nagy felelősség volt ott rajta. Boli, édesjóistenem, micsoda gólt lőtt.... mennyire fontos volt az, hihetetlen. Tokmac fenomenális lett, ahogy kezdtünk lecsitulni és beindult a játék. Valamelyik helyzetét még belőhette volna, hogy ne kelljen végig beledögleni az idegeskedésbe smiley
    A hátul passzolgatós játékba majdnem belebuktunk, nem igazán baj, hogy elkezdtünk váltani és Dibusz előrevagdosta inkább a labdákat.
    Gondoljatok vissza a jogtalan kizárásra, a három évnyi másodosztályra, az első pár évnyi kínkeserves bajnokságra a feljutás után, az előző évek nemzetközi pofonjairól nem is beszélve.
    Volt némi szerencsénk is, de nagyon, nagyon ránk fért már. Óriási öröm, hatalmas siker ez. Köszönöm, hogy megtörtént.

    Azért ez a Suduva szépen jött előre, amikor kellett nekik a gól, a mesterük szerintem az nb1-ben minimum a 3. lenne a DVTK-val (főleg, ha hozná a mázli koefficiensét)

    Amikor kellett, nagyobb tempoval jarattak a labdat mint mi addig az egesz parharcban. Szerencsere addigra mar magahoz tert a csapat igy a nyitottabb felallasukkal mar le tudtak oket nyomni.

    Eddig gyakorlatilag minden párharc minden meccsén voltak baromi nagy hibáink.
    Miből gondolod, hogy ennél sokkal jobban tudunk játszani?
    Amúhy ez nem volt egy gyenge ellenfél, ma világosan látszódott. A mennyeiben így max 2-3 csapat képes ellenünk játszani. És ők is felálltak idegenben vesztes állásból. Aki itt a meccs előtt Valletta szintről hadovált az kurvára el van tévelyedve.

    Azzal egyetértek, hogy ez a Suduva egy jó csapat, kurva jó edzővel, 80 perces fizikummal. Ezzel együtt a hibáinkat nem kikényszerítették, hanem bebénáztuk. Nem lenne jó, ha ez lenne a maximumunk, és fejlődni sem ártana.

    A Ferencváros utóbbi másfél évtizedének legfontosabb nemzetközi meccsén 30 percig kerestük magunkat, ebben az időszakban a csapat egyrészt a kapujára engedett 6 lövést (melyekből egy gól lett, összesen 0.35 xG), másrészt gyakorlatilag nem is veszélyeztetett (három lövés, 0.06 xG). Ekkor is minden mutatóban ellenfelünk fölé nőttünk, de az idegesség a támadójátékunkat teljesen leblokkolta, az egyetlen védekezőharmadban eladott labdából pedig egyből gólt kaptunk. A meccs másik 60 plusz 9 perce teljesen más képet mutatott, ezt az xG érték is elárulja: 3.3-0.71!

    A megszokott 4-2-3-1-es formációban játszottunk, de a két szélső picit közelebb helyezkedett a középvonalhoz, így Bolihoz (majd Szignyevicshez) is, ezzel ellensúlyozva a litván védők számbeli fölényét. A védekezésbeli problémáink ezúttal a bal oldalunkon alakultak ki, a Süduva 30 támadásából 18 a jobb oldalon zajlott és innen is voltak a legveszélyesebbek, 0.76 xG értékű helyzeteket alakítottak ki – az középső és bal oldali támadásoknál ez nincs 0.04. Támadásban is a balszél kiemelhető, mi is 18 támadást vezettünk azon az oldalon. A meccs hajrájában – a támadásbefejezésektől eltekintve – azt játszottuk, amit kellett. Részben átadtuk a kezdeményezést (bár ekkor is 51.8%-ban nálunk volt a labda), de a párharcok többségét a meccs végére beállt Ignyatenko vezérletével megnyertük, majd életveszélyes támadásokat indítottunk, miközben szinte semmi veszélyt nem jelentett ellenfelünk a kapunkra (1.34-0.04 xG). Érdemes megjegyezni, hogy a Rebrov-érában a DVTK elleni hetes után most veszélyeztettük leginkább az ellenfél kapuját (3.36 xG). Dibusz kapuját négy lövés veszélytette az egész meccsen (összesen 0.87 xcG-t kitevően), ezekből Topcagic gólja volt a legnagyobb (0.51) helyzet. Ivan Kardum kapujára 9 lövés ment, összesen 4.44 xcG értékben, ezekből a két legnagyobb Toki és Boli 73. és 76. perces lövése, 0.73 és 0.77 – természetesen a tizenegyeseket leszámítva.

    Érdemes kitérni a csapat egyik vezérének, Tokmacnak a statisztikáira, mert az ő adatai megmutatják, mennyire feladatfüggő az, hogy milyen értékekre érdemes figyelni. Akcióinak 43%-a volt sikeres, és messze a legtöbb, 24 labdavesztése neki volt – azért mert Rebrov láthatóan nagyon direkt játékra kérte. Érdekesség, hogy az első 30 percben csak kétszer adta el a labdát – ami azt mutatja, hogy ő sem volt elég aktív – az első félidő utolsó negyedórájában pedig tízszer. Az ő (és Skvarka) szerepe idén egész más, mint a két támadóközéppályásnak volt korábban: kevesebb a védőfeladat, így nem érdemes Gorriaranhoz hasonlítani őket – teljes más a funkciójuk a pályán. Tokmacnak csütörtökön két lövése (és egy gólja), két kulcspassza és 5 lövéselőkészítése volt – továbbá azért 5 passzt is lelopott, valamint ő vállalta a legtöbb, 31 párharcot (ebben őt Zsubkov, Boli, Heister, valamint Haratin és Varga követi).

    csak úgy tudok értékelni, hogy a 30. perctől indult nálam a meccs:

    Dibusz 7
    Lovre 7
    Dvali 5
    Blazic 7
    Heister 6
    Sigér 5
    Haratin 6
    Tokmac 8
    Varga 7
    Zubkov 7
    Boli 8
    Ihnatenko 6
    Isael 7
    Szignyevics 5

    nálam 2 ember felfelé, 3 lefelé lógott ki a rohadt jó teljesítményből, azaz 2-en rohadtul piszkosjók voltak, 3-an még a tudásukból 10-15%-ot hozzátehettek volna -de nem voltak szarok!.

    Dibusz - 6, Lovre - 7, Blazic - 6, Dvali - 5, Heister - 5,
    Haratin - 8, Sigér - 6,
    Zubkov - 6, Tocmac - 7, Varga 7,
    Boli - 6
    Isael - 7, Ignatenko - 6, Szigony - 5

    Nálam Haratin volt most a meccs embere.

    Az elmult 15 ev legfontosabb es leginkabb stresszes meccsen rugtunk 4 golt es ketszer felalltunk kiesesrol. Mit kell ezen gondolkodni?Mindenki 10-es minimum.

    és nem kis dolog szerintem, hogy mind a 4 selejtező elment telt ház közeli jegyeladással, brutál hangulattal

    Dibusz 9
    Lovre 8
    Dvali 8
    Blazic 7
    Heister 8
    Sigi 7
    Haratin 8
    Tokmac 9
    Varga 7
    Zubkov 8
    Boli 9
    Ihnatenko 8
    Isael 8
    Szignyevics 7

    Rebrov 10

    https://ulloi129.hu/2019/08/29/elo-az-fk-suduva-elleni-el-selejtezo-playoffrol-2/
    https://ulloi129.hu/2019/08/31/igy-teljesitettunk-az-fk-suduva-ellen-2/