magyarfutball.hu

MOL Fehérvár FC - Diósgyőri VTK 1 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.15, 15:02
    Nem mintha kizárólag ezen a main múlna, meg amúgy is valószínűbb, hogy vége se lesz a bajnokságnak, de azért most dőlne el végleg. Elég balfasz módon veszítünk pontokat, részben Funso, részben a ki nem húzott utolsó két perc miatt mondom.

    Ma Carrillo is benne volt vastagon.

    Hodzic nekem szerdán sem tetszett, de lőtt két gólt, wettől még öszjátékban hiányzott Kovács.

    Ma is betlizett a bosnyák.

    Funsho túlpörgött már elötte is rezgett a léc nála, erre meg kap egy olyan sárgát, amikor nem is ér az emberéhez. Jól megszivatott minket vele Berke, de az igazsághoz tartozik, hogy Pátkai taposása Ivanovskin simán piros is lehetett volna, így egy szavunk se lehet. Bár Iszlai kétszer sem kapta meg a második lapját, Petryak leránátásánál sem, pedig akkor végük lett volna.

    Az látszott, hogy tíz emberrel is jobb volt a kondink mint nekik, és mindent elmondott a meccsről, hogy a diók 11 emberrel védekeztek emberelőnyben, és volt pár veszélyes kontárjuk, meg pontrúgásuk.

    A kihagyott helyzetek után löttünk egy szerencsés gólt, de meg is érdemeltük volna, erre egy saját kapu elötti szabadrúgásnál KETTÕT cserél Carrillo, és az elött beálló Futács is csak mozizta a bemozduló Polgárt. Hangya meg lemaradt Tabakovicról.

    Már Feczkó bicskanyitogató beszólásai után is járt volna nekik a verés, de kb nullát mutattak a diók abból, amiról vetítettt nekünk a meccs elött.

    Ez már csak egy ilyen év. A Loki ellenit is szarrá nyerhettük volna, ott Hodzic egymaga lőhetett vagy hármat, és az is ment a levesbe.

    Most már jó lenne a kupát megvédeni, ha még lejátszuk egyáltalán.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177&token=c614f3033c6a9bcd817175f60c58bfb2
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.11, 20:45 (szerk.: 2020.03.14, 09:39)
    A Magyar Labdarúgó Szövetség a kormány mai rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes magyarországi labdarúgó-mérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el. A helyszínen nem, de a televízióban követhetőek lesznek a mérkőzések.

    A korlátozás azt jelenti, hogy a szűk körű rendezőgárda mellett kizárólag a játékosok és a stábtagok lehetnek jelen, az M4 Sport és az m4sport.hu ugyanakkor továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket. Az MLSZ szerdán délután levélben részletesen tájékoztatta a klubokat, hogy az egészség megőrzése érdekében milyen feltételekkel kell megrendezni a professzionális és amatőrmérkőzéseket.

    A szövetség emellett határozatlan ideig felfüggesztette grassroots-programjainak (OTP Bank Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényeit, tornáit és fesztiváljait.

    2020.03.11
    https://szovetseg.mlsz.hu/hir/zart-kapusak-a-magyarorszagi-merkozesek
    A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a kormány rendkívüli döntését követően az összes magyarországi labdarúgó mérkőzés zárt kapus megrendezését rendelte el. Ennek értelmében kizárólag az MLSZ előírásában megjelölt személyek léphetnek be a stadionokba, szurkolók nem vehetnek részt a mérkőzéseken!
    A döntés az NB I-es mérkőzések mellett, az NB II-es, az NB III-as, a női és az utánpótlás találkozókra is vonatkozik - tehát ezeken a összecsapásokon sem vehetnek részt nézők!
    A kormányhatározat értelmében visszavonásig lesz érvényben az új szabályozás.
    Mindez azt jelenti, hogy már a szombati, DVTK elleni bajnokin sem lehetnek jelen szurkolók. Kérünk Titeket, ne induljatok el a mérkőzésre, mert nem fogtok tudni belépni a stadionba! A MOL Fehérvár FC - DVTK mérkőzésen a VidiShop és a Múzeum sem lesz nyitva!
    Az M4 Sport és az m4sport.hu továbbra is műsorára tűzi a mérkőzéseket, így nem maradtok le az eseményekről.

    Felhívjuk az újságíró és fotós/videós kollégák figyelmét, hogy a zárt kapus találkozókra kizárólag a tv-közvetítésen dolgozó stábot, valamint a két pályára lépő csapat média munkatársait tudjuk beengedni! A DVTK elleni bajnokira nem lehet akkreditálni! A molfehervarfc.hu-n található fotók és interjúk az itt olvasható feltételek mellett továbbra is felhasználhatóak lesznek majd.

    https://www.molfehervarfc.hu/2020/03/12/szurkoloi-es-media-informaciok-a-zart-kapus-merkozesekkel-kapcsolatban.html