magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  2. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  3. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  4. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  5. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  6. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  7. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  8. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  9. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  10. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  11. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
  12. Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.43 (7 szavazat)

játékvezető: 2.43 (7 szavazat)

hangulat: 3 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.09.02, 11:45 (szerk.: 2019.09.06, 13:18)
    Behuztuk a 3 pontot.
    B egy G.
    Botka, Civic, Szigony jo volt. A vedelem most nem lett probara teve, a vegere azert sokan kifaradtak. Zubkov sokat harcolt, sokat futott. Sigerrel nem tudom mi van, halvany lenyomata meg onmaganak is. Igna kemeny, kell ilyen vkp.
    Bole, haaat nem tudom, szerintem O game over nalunk, ebbbol nem lesz felallas, nem tudom meg mennyi esely kell neki vagy mennyit fog kapni. Ez ma mar szanalmasra sikeredett. A lenyeg, gyoztunk, most lehet kicsit szusszanni, edzeni, format feljebb tornazni.

    Ezt kellett játszanunk emberhiányban! Minden tisztelet a fiúknak mert okosan csinálták!

    Beszarok, emberhátrányban játszottunk kb végig, lehoztuk simán 3 ponttal, erre néhány félkegyelmű füttyög, meg ordibál, hogy miért nem játszunk látványosan előre.

    Az emberelőnyben is 35 méteren bekkelo csapat ellen tízen miért nem támadunk gyorsabban meg egyáltalán?

    Nagyon szép győzelem, gyakorlatilag emberhátrányban egy teljes mérkőzés, úgy, hogy egy percig nem volt kétséges az eredmény, sőt, ha jobban koncentrálunk, nagyobb is lehetett volna a különbség.
    Mindezt úgy, hogy hét közben nemzetközi kupameccset játszottunk. Erőt mutatott a csapat, gratulálok a fiúknak.

    Diók megmutatta miért szar az nb1.
    5. percben emberelőnybe kerülnek és ebből semmi sem látszik a pályán, továbbra is megy a nagy semmi.

    Gratula a csapatnak! Nem hittem volna, hogy lesz X-nél jobb a kiállítás után. Borzalmas csapat ez a briós, az első félidőben szerintem volt vagy 60-40 a labdabirtoklás emberhátrányban. Nem tudom miképpen veszi be a gyomra szurkereiknek...mondjuk le is szarom. Hajrá Fradika!

    70-30 volt ide az első félidőben smiley

    Gratulálok a csapatnak, le a kalappal. 90 percig emberhátrányban focizni, dominálni, gólt lőni és győzni nagy dolog akárki ellen! Számomra ez a mai nagyobb eredmény, mint a korábbi gólzáporosak.

    Összefoglalnám a meccset. Bognár a kurva anyádat! Bőlének mik a tervei ebben a sportágban? NBII-es produkciót tett le ma az asztalra. Ma is.

    Bognárral konkrétan mi a bajod? A piros teljesen egyértelmű, Zubkovot fent hagyta, a lesgólunkat megadta. Komolyan nem értem, mit kérsz számon rajta?

    Isaelét visszanéztem felvételről is,határesetnek mondható,szándékosság nem volt benne,lendületben volt,a mozgását már nem tudta koordinálni.

    Gratulálok Ihnatenkónak, uralta a középpályát.

    Nem hozsannáztam, csak ha már minden hibája után el lett küldve a picsába, nem árt feljegyezni azt sem, hogy ma nagyon jól játszott egy emberhátrányban lévő csapatban.

    Semmi nyomás nem nehezedett a középpályára hiába volttak többen a briósok. Ebből meccsből nem sok derült. Lesz ő még feketeseggű

    Aki drámázik a mai meccs miatt az ne rinyáljon ! Mindenki látta, hogy 86 percen keresztül emberhátrányban játszottunk ami nem egyszerű még egy ilyen gyenge Diósgyőr ellen sem ! A játékosok többsége csütörtökön játszott egy sokkal fontosabb és idegörlőbb meccset! Mégis mit vártak azok akik fütyürésztek ? Hogy 10 emberrel brillírozni és oktatni fogunk ?! Ejnye ! Tanuljátok már meg, hogy ha szurkolni nem tudtok akkor legalább ne ártsatok a csapatnak ! Jön egy kis pihi...a sérültek felépülnek az önbizalomhiánnyal küzdők erőt merítenek az elmúlt napok sikeréből ! Nyugodt, mosolygós hetet nektek is !
    Hajrá Magyarok!
    Hajrá Fradi !

    93. 5 perben volt a kiállítás, 8 perc volt a hosszabbítássmiley

    Annál nagyobb alázás, mint amikor az emberhátrányban lévő csapat a vége előtt cserél először?!?!?!?

    Például Bőlének nem szabadott volna kijönni a második félidőre.Vele még eggyel kevesebbek voltunk.És azt sem értem,miért nem cseréltünk hamarabb?Pont a csütörtöki meccs,és a mai,emberhátrányos játék is többet kivett belőlük...

    lehoztuk gyakorlatilag végig emberhátrányban a meccset úgy, hogy a diósnak 1 helyzete volt. nincs a világon olyan csapat ahol ez nem siker

    Nekem nem ezzel volt bajom,hogy okosan tartottuk a labdát,és járattuk folyamatosan.De sajnos Luki még egy ember hátrány volt ma.És ha lett volna középen egy mozgékonyabb támadó,akkor talán még simább lehetett volna.Én az eredménnyel elégedett vagyok,és a játékkal is.Csak nem teljesen...

    most olyan támadó kellett középre, főleg a kiállítás után, aki labdabiztos, nagy biztonsággal nyeri a párharcokat - és gólt is lőtt. 4-2-3-at játszottunk.

    A tv-ben elég rossz szögből lehetett látni, én úgy vettem ki, hogy a diós srác oldalról csúszott oda, Iseal meg szerencsétlenül a combja belső oldalára lépett.

    A mestert igazol minden, de akkor is. Lukácsot (is) kedvelem, de valahogy tegnap tök indiszponált volt. Vártam volna a cserét, oké később történt meg. Ráadásul volt egy pillanat, amikor nem Dvali (hülye riporter), hanem Igna mentett meg egy tiszta góltól. Amennyiben ez lett volna, azért akkor ennek a topiknak más lenne a hangulta. Egyébként a Rebrovval kapcsolatos vélemény soha nem érdekelt. Amikor idejött, tudtam, hogy ászt húztunk.

    Le a kalappal a csapat előtt. 80 percig csere nélkül emberhátrányban.
    Magáról a meccsről nincs mit irni, vallatásra talán alkalmas, de most csak a 3 pont számít, no és persze az, hogy ezzel együtt még a mérközést is megnyertük.

    szerintem az első félidő rendben volt , a diók nem is találkoztak a labdával, emberelőnyben játszva ....

    Csak kihozták a szagértők, hogy még les is vót

    Akárki akármit mond, Isaelen látszik, amikor bejön, hogy más szintet képvisel. Még csak a hizzáállására sem lehet szerintem panasz. ez egy szimpla rossz ütemben elkövetett becsúszás volt, ha nem Vági Márton fia az áldozat, és nem Bognár a bíró akkor valszeg nem is piros.

    Maradjunk annyiban, hogy egy meccsen sok ilyen odalépés történik. Ha minden igaz egy régi seb szakadt fel. Bezzeg amikor Vinicius fejbe rúgta Vargát az lap sem volt. Egy elkésett belépő volt, amiből volt pár ezen a meccsen is, a bíró ítéletét túlzónak tartom, max sárga.

    A meccset egyébként kínszenvedés volt nézni. Elég sok rossz megoldást láthattunk. A játékosoknál már csak a bíró volt rosszabb. A DVTK-nak legalább 6-8 sárgalapot elfelejtett megadni. A pirosról már fent leírtam a véleményem. Amit viszont tényleg nem értek az a DVTK visszaállása emberelőnyben. Sajnos a meccs negatív figurája Bőle volt és nemcsak a 11-es miatt, hanem a mutatott játéka miatt is. Nem tudom mikorra tudja összekapni magát, mert ez most kevés volt. Nálam a legjobb Zubkov volt. Kiemelkedőt nem nyújtott, de végig harcosan játszott. Isaelt azért is sajnálom, mert jó lenne meccs rutint szerezne, még az EL meccsek előtt. Ezt a meccset sürgősen el kell felejteni, a 3 pont megvan és most ez a lényeg.

    A súlyos sérülés, ami miatt a bíró kiállította Isaelt, annyira volt komoly, hogy a sérült játékos 20 perc múlva már a pálya mellől nézte a meccset. Én továbbra is úgy tartom, hogy elhamarkodott volt a bíró ítélete, pláne, ha későbbi ténykedését is nézzük. De az egész már csak történelem és fő, hogy nyertünk. Hajrá Fradi

    Èn èrtem a Diòsgyőr taktikàjàt... Hàtul kihùzni gòl nèlkül, a Fradi meg ùgyis rugatni fog minimum egy gòlt velünk, ahogy eddig minden meccsen. Jòl kielemeztèk a vèdelmünket, de szerencsère ma ez nem jött be!

    Mondjuk egy ilyen meccs után a lemondását kéne fontolgatni annak az edzőnek, akinek a csapata majdnem egész meccsen emberelőnyben játszik és kb a 85. percben volt az első helyzetük. Kb az volt a játékuk hogy a védők hátul passzolgattak aztán mikor megunták akkor valamelyikük előre vágta a labdát. Mikor meg valamelyikük véletlenül letámadta a játékosainkat akkor a többiek nem segítettek neki, így felesleges rohangált egyedül. Erre a produkcióra bármelyik nb2-es csapat képes lett volna.

    A tábor molinóját nem tudom szó szerint idézni vmi ilyesmi volt: diósgyőri bojkott? gyere vasárnaponként a fradisecuba

    Hogy 0:0-nál védekeztek, azt még elfogadom ... de 1:0-nál mi a faxra vártak? Én még ma este lapátra tenném ezt a Fernandot!
    Ennyire beszari csapatot még életemben nem láttam. Nem szívesen lennék diós drukker!

    kép
    A magyar szinten rekordhosszúságú, 60:45 tiszta játékidejű meccset annak ellenére uraltuk az első perctől az utolsóig, hogy 93 percet Isael szerencsétlen esete után emberhátrányban töltöttünk. Bár a kiállítás – sajnos – teljesen egyértelmű volt, érdekes, hogy Bognár játékvezető két és félszer annyiszor állította meg szabálytalanság miatt a vendégeket, mi több lapot kaptunk: hat szabálytalanságból kettő esetén nem kaptunk lapot, a vendégek pedig minden ötödik szabálytalanságukért kaptak csak hivatalos figyelmeztetést… A meccsen az InStat adatai alapján 89%-kal passzoltunk, majd kétharmadban birtokoltuk a labdát (az első félidőben bőven 70% felett). Kétszer annyit lőttünk kapura, négyszer annyi szögletünk volt, több párharcot nyertünk.

    A legdöbbenetesebb azonban nem ez. 93 perc emberhátrányban több, mint négyszer annyi támadásunk volt. Nekünk 41+4, a DVTK-nak mindössze 8+2 (az első 75+5 percben mindössze 3+2!) támadása volt. Ez a legkevesebb, mióta a Wyscout méri a Ferencvárost – holtversenyben a rossz emlékű Vasas elleni 2018 tavaszi 1-1-gyel (ott ez az adat 10+0 volt).

    Visszatérve az InStat adataira, az InStat-indexet tekintve Eldar Civic végzett az élen, megérdemelten (311), őt Dvali (299), Ignyatenko (278), Dibusz (271) és a vendég hálóőr, Braniszlav Danilovity követte a TOP5-ben.

    A csapat a szokott 4-2-3-1-ben kezdett, aztán a kiállítás után átálltunk egy 4-2-3-as felállásra, a középen kezdő Bőle ment ki a bal szélre, Zsubkov pedig átvette Isael pozícióját. A vendégek nem váltottak és végig egy nagyon defenzív 5-3-2-t játszottak, a meccs első felében teljesen beparkolták a buszt.

    Nagyon fontos volt a jó eredményben, hogy a két hátsó harmadban most adtuk el a legkevesebb labdát a szezonban (3+23) összesen és külön-külön is, míg az első két szektorban most szereztük a legtöbbet (38+21). Ami az xG-t illeti, ott 1.95-0.49 az arány, az első félidőben ez 1.63-0 , az első 75+5 percben 1.79-0.07 volt.

    A fölényünkre jellemző, hogy 3-szor annyi pontos passzunk volt a támadóharmadban, mint az ellenfelünknek (77/61, 79%-kal passzoltunk itt is, a másik oldalt ez 34/21), a 61 támadóharmadi passz a legtöbb a kövesdi 2-1 óta (76/66).

    A DVTK az utolsó 15 percig semmilyen nyomást nem helyezett ránk, akkor kezdtek letámadni. Az első félidőben döbbenetesen rossz, 60-as volt a PPDA értékük. Ez azt jelenti, hogy hatvanat engedtek passzolni átlagosan, mire megpróbálták labdát szerezni. A mi átlagunk 8.2 ebben a tekintetben az elmúlt egy évben, az ellenfeleinké 13.

    Dini 3 lövést kapott a kapujára, bravúrt nem kellett bemutatnia (0.54 xcG), 15 passzából 11 volt pontos (5 hosszúból 1). Nem kellett kijönnie, 13 passzoltak neki a társak.

    Botka 90 akciójának 70%-a volt sikeres, 80%-kal passzolt, 9 cseléből 5 volt jó, 24 párharcból 12-t nyert. 5-ször szabálytalankodtak ellene, 14-szer adta el a labdát, 7-szer szerezte vissza, 1 passzlopása volt.

    Blazic 132 akciójának 87%-a volt jó, 91%-kal passzolt, 9 párharcból 5-t nyert, 5 labdavesztés mellett 13-szor szerezte vissza, 3 passzlopással.

    Dvali 124 akciójának 92%-a sikeres, 94%-kal passzolt, 7 párharcból 4-et nyert, 5-ször adta el, 12-szer szerezte vissza a labdát, 2 passzlopás mellett.

    Civic 96 akciójának 82%-a sikeres volt, 2 lövése volt (0.12), két lövést (közte a gólt) készített elő (0.14 xA). 93%-kal passzolt, 4 cseléből 4, 4 beadásából 2 volt jó, 15 párharcból 12-t nyert. 7 labdavesztés mellett 8-at szerzett vissza (5-t az ellenfél térfelén), 5 passzt lopott le.

    Sigér 91 perc alatti 80 akciójának 84%-a volt sikeres, 2 lövése volt. 90%-kal passzolt, 7 párharcból 4-et nyert, 6-szor vesztette el (egyszer sem a saját játékfélben), 8-szor szerezte vissza a labdát (6-szor az ellenfél térfelén). 2 lövést készített elő (0.05 xA).

    Ignyatenko 105 akciójának 82%-a volt jó, egy lövése volt. 97%-kal passzolt, 21 párharcból 11-et nyert. 2 labdavesztés mellett 13-szor szerezte az vissza (5-ször az ellenfél térfelén). 2 lövést készített elő (0.01 xA).

    Isael 5 perc alatt 7 akcióban vett részt, 4 volt sikeres, a 4 passza. egyszer szabálytalankodott, egy párharcot elvesztett és egy beadása (szabadból pontatlan volt).

    Zsubkov 95 perc alatti 90 akciójának 63%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.3). 88%-kal passzolt, 10 cseléből 4 volt jó, 24 párharcból 11-et nyert. 10-szer vesztette el (1-szer saját térfelén), 8-szor szerezte vissza a labdát (6-szor a DVTK-én). 3 passzt lopott le.

    Szignyevics 57 akciójának 47%-a volt sikeres, 2 lövéséből egy gól lett (0.67). 70%-kal passzolt, 2 cseléből 2 volt jó, 24 párharcból 9-et nyert,

    Bőle 84 perc alatt 63 akcióban vett részt, 51%-kal. 1 lövése a tizenegyes volt (0.76). 71%-kal passzolt, 27 párharcból 8-at nyert. 1 lövést készített elő (0.16 xA).

    Varga 15 percet volt a pályán, 14 akciójának a fele volt sikeres. 1 lövése volt (0.09 xG), 4 pontos passza, 7 párharcból 1-et nyert,

    Haratin 8 percet volt a pályán 4 akciójából 2 volt sikeres, 3 passzából kettő, egy fejpárbajt vesztett még el.

    Frimpong 3 percet volt pályán, két párharcot vesztett el.

    https://ulloi129.hu/2019/09/01/elo-a-diosgyor-elleni-bajnokirol-13/
    https://ulloi129.hu/2019/09/03/igy-teljesitettunk-a-diosgyor-ellen-13/