magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Zalaegerszegi TE FC 3 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.08.18, 13:53
    Nagyon jó meccs volt, a ZTE Kassaival kiegészülve próbált legalább egy ikszet megőrízni.

    Azt láttam, hogy Haris Kinyik személyében versenytársat fog kapni.

    Nem olyan rossz ez a ZTE, össze fognak állni és fognak ők még meglepetéseket okozni.

    Én inkább azt éreztem, hogy az elején nagyon bejöttek a cselek, és ennek hatására kicsit nagy lett a mellény. Kassai is érdekesen ítélt meg pár esetet, de végül is mindegy, nyertünk.

    Mindig a papírforma meccsek a legnehezebbek. A védelmünk elég gólképes sajnos. Azzal, hogy Trujics lejött, gondolom megsérült, nem nagyon voltunk veszélyesek elöl.

    Szerintem nagyon stílusosan és helyenként jól is játszottak, annyira nem jellemző, hogy a Nagyerdőn valaki rúgjon két gólt is nekünk, és csak rajtuk múlt hogy nem ennél is többet.

    Nagyon fontos győzelem volt, Nagy Sanyinak nagyon hálásak lehetünk, a tizit nagyon érezte hova jön és utána még megfogott egy ajtó-ablak ziccert is.

    Így 2/2 -vel nyugodtan mehetünk neki a Honvéd és Újpest elleni idegenbeli meccseknek.

    A meccs elején mi volt a probléma a zalaegerszegieknél? Hasonló mint anno Cikossal? Csak azért mert ott ugye nem kezdték el addig a meccset, amíg nem lettünk 11-en, most meg simán tízen kezdtek, és rúgtunk is egy gólt egyből.

    "A kezdő sípszó előtt máris változtatni kellett az összeállításunkon, Barczit ugyanis piercingje miatt nem engedte a pályára Kassai játékvezető, így Babati érkezett helyette."

    Egy piercinget nem lehet egyszerűen kivenni?
    Ha viszont elkezdődött a meccs, akkor ez már cserének számít vagy nem? Nekem furcsa volt, hogy tavaly tíz percet csúszott a meccs, most meg elkezdték tízen. Mondjuk nekünk jól jött.

    Nem láttam, csak az összefoglalót, ezért csak egy dolgot jegyeznék meg... Sokan leírták már, hogy Garbával nagyot nyertünk... Az első gólnál két védő állt előtte, nekikrohant, magával sodorta az egyiket el a másik mellett, a lécre fejelte izomból, és a kipattanóból lett a Trujics gól... Brutális fizikum és határozottság. Plusz Szécsi azért (is) maradt egyedül a góljánál, mert ketten fogták a felugró Garbát (meg persze jól jött Szécsi és a védői elaludtak).

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140&token=229c29045f6cdb23d5b369b8405ef792