magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 2 : 1 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  11. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
  12. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2019
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.86 (7 szavazat)

játékvezető: 3 (7 szavazat)

hangulat: 4.71 (7 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.05, 17:32 (szerk.: 2019.05.07, 12:58)
    Ez csodaszép volt ! Nando nálam a meccs legjobbja.

    Nandó elküldött egy-két makit szopóágra. Nagyon tanár volt. Ha az ellenfélnél lenne ilyen játékos, nagyon utálnám, így viszont visítva röhögtem a lilákokon.

    Az utóbbi idők talán legjobb Derbyje volt, pazar hangulat, jó iramú meccs, sok helyzet. Tokmac egyre közelebb Joe szintjéhez, Nando is nagyon jó volt, de senkivel nem volt nagy baj, bár a védelem érdekes volt. A sokat szidott Dénes ma is bizonyított és a szintén méltatlanul sokat ekézett Botka is remek teljesítményt hozott csereként. Lanza meg duplán halhatatlansmiley

    A meccs maga nem tetszett, minden más nagyon. Imádom az ilyen estéket!

    Nálam Haratin az új Cukic smiley. Bírom, ahogy "odaáll" a játékostársaièrt,mint ma is.

    Jött ott mindenki, Dani is sietett, nehogy kimaradjon. De igazad van, nekem is kellemes meglepetés volt a jelenet. Jó volt látni, hogy kiállnak egymásért.
    Dani szájáról tisztán olvasható, hogy k.. anyád. Kommentátor is megjegyezte, hogy van aki azt hiszi, hogy Bödével egy súlycsoportban van.

    a meccs talán nem volt sziporkázó, de a dózsa ellen nyerni mindig élmény és a hangulat is kárpótolt. A rendőröknek meg a kurva anyját, hogy a környékbeli utcák üresen álltak, mert nem lehetett parkolni, gyalogtúrát kellett tenni a stadionig két órával a meccs előtt.Semmi értelme nem volt a lezárásoknak a templom környékén,..

    Ezek a rendőrök nem normálisak, kiengedtek vagy 80-100 lilát gyalog a Könyves Kálmánra meccs után. 20 méteren és a szerencsén múlt, hogy nem lett nagyobb balhé. Igazi balfaszok!

    Csodálatooooos Ferencváros álééé! Remélem 2x ennyi piró lesz legközelebb, hogy a sok hisztérika még ennyi se lásson a meccsből! A gyerünk kattanj be dalunk meg sokkoló volt a lilákra, csodáltak minket .

    A kényszerszünetben tudták a lilák rendezni a sorokat. Mindíg nagyarányú győzelemre vágyunk ellenük ennek ellenére nem hagyjuk a csapatot lendületbe kerülni.

    A helyzetek alapján 6-3 is lehetett volna akár, akkor nem szólhatnának a lesgól miatt sem semmit. Mondjuk így is egy döntetlent hozhattak volna ki legfeljebb, ha nem adják meg Lanza gólját, de azt is csak a mi rossz helyzetkihasználásunk miatt. Dibusz nagyon jó volt, és Varga gólja is szépségdíjas.

    Botka nagyon jol szallt be, remelem tartja ezt a format. Egyebkent a vedoink kepessegeivel nincs gond szerintem, ossze kellene szokniuk. Mert valamiert egyelore nem tul acelos a vedelmunk...

    Tetszett, ahogy Roli elkergette a kocsog dozsasokat a tabor elol, a goljuk utan, es ahogy Haratin Nando vedelmere kelt. Nem akarok Dollozni, de pl mikor langyovics agyonrugta Dibuszt, senki nem ment oda...

    Kicsit tul van tolva ez a "fust tema". Egy kiveteles alkalom, egy kiveteles derbin. Sok volt a gorogtuz, talan eloszor miota ebben a stadionban jatszunk. Hozzateve, hogy ez az a hangulat amit majd videon mutogatnak a leigazolando jatekosokak... Erre itt egyesek olyan stilusban nyilvanulnak meg a Taborrol, hogy csak pislogok.
    Gratulalok a csapatnak es a Tabornak egyarant! Gyonyoru este volt!

    Jól játszott sajnos a dózsa de így is megérdemelten nyertünk, remélem Lovre jól van, Vargának meg nem okoz görcsöt a két 100%os ziccer kihagyása.

    Tulajdonképpen most is emberhátrányban játszottunk, mert Isael most sem tett semmit hozzá a játékhoz.
    Nem tudom Rebrov türelme mikor fogy már el, meddig erőlteti még.

    A védekezésünk a kp védekezéssel együtt nem a legjobb,de ebben benne van az is,hogy már megnyertük a bajnokságot.

    Igazi Derby volt, rommá verhettük volna a makikat, de lehetett volna szar is a palacsintában. Roli mennybe mehetett volna, Dibusz meg a legjobbkor mutatta meg, hogy nem kell Gróf!!! Köszönjük fiúk, bajnoki cím, lila verés, perfekt!! Hajrá Fradi!!

    Dvali jól fogta a nagy négert. Lanza eldöntötte a második hazai derbijét is, Varga agilis volt. Isaelen is látszik, hogy tudna futni, ha akarna, de nem akar, és ez nagyon zavaró. Főleg Tokmac mellett szembetűnő a kényelmessége, aki valami iszonyatos sebességen közlekedik.

    Végre egy derbi ahol nem csak feszültség volt, de más nem, hanem most volt iram és helyzetek is.

    Igaz mind a két oldal gyengus középpályás és hátsó védekezésének köszönhetően.
    Jó lenne egyszer őket alaposan kiütni és visszaadni azt a kellemetlen meccset.

    szakmailag ennél nem sok gyengébb derbi volt mostanában.

    Igen, ez nálunk nagyon megy az bn1ben, mikor tökéletesen megölik a focit, akkor az szakmailag a csúcs. smiley))

    Most pont a szervezetlenség miatt voltak helyzetek, így azért látványosabb a nézőnek, elvileg értük van ez a játék.

    Ez a Paujevics, Zsótérvl jobbszárny egész ügyes dolgokat csinált.

    Heister oldalán. Nem véletlen. Paujevics mindig megjátszható volt.

    Dibusz le se vegye ezt az úszósapkát, jobb benne mint Ter Stegen.

    Na ez tökös volt, Bödével küzdeni hülye ez a néger, a két négernwk Böde hogy összecsapta a fejét smiley Bud csinált ilyent

    Nagy gratuláció a csapatnak, hogy függetleníteni tudták magukat a Petrjak ügytől. Nekünk szurkolónknak is ezt kell tenni, bár nem lennék ellenére egy vizsgálatnak. Amennyibben a szabály szerint megtehették, akkor tényleg el kellene engedni az ügyet. Alakul a csapat és Ivant még az álmában is fütyüljük ki.

    Les volt a 2.gólunk! És? Meggyőződésem, ha nem adja meg ez a faszt akkor is nyerünk! Amúgy tavaly végig csaltak! Hajrá drága szerelmem FERENCVÁROS!

    Hát igen. Most csak két sárga lapot nem adott meg a füttymester a liláknak,

    Mellette volt egy vagy két eset, amire ezrek tizit reklamáltak, én nem láttam jól azokat.

    Az a szar kiírás a liláktól hogy több pirótok van mint fogatok... én nem értem ezeket, megártott nekik a füst ? smiley

    Nem több pirótok, hanem több csillagotok..... smiley

    Még annyit a meccshez, hogy ismét látható volt, hogy 20 ezer ember már sok a kiszolgáló létesítményeknek. 2 dolog nem lettem volna a szünetben. Szomjas ember vagy nő, akinek pisilni kell kurvára.. Mindkét helyen reménytelen sor állt.

    A második, ugyebár lesgólunk előtt Nando akár pirosat is kaphatott vóna, szóval csókoltatom a játékvezető sporttársat

    És a tömegkelenet előtt a lila megrúgta a már földön fekvő Nandót a partjelzőtől egy méterre. Se lap, se szabad!

    Némi kritika. Amilyen jól szállt be ma Botka, olyan könnyelműen szórt el pár passzt az ellenfélnek ismét Heister. Sokáig reméltem oda tökéletes megoldásnak, de belátom, hogy oda is kell valaki. Petya távozása meg szükségessé tesz egy új balszellőt,mert Roli nagyon idegenül mozog ott számomra és nem is maradt így se jobb helyette. Nincs igazi balszélsőnk. Szóval a csapat bal fele most jóval gyengébb, mint a másik.. Na meg azok a ziccerek, vagy négy. Jajjj.. Ha nem a dózsa az ellenfél, akkor most biztos mérgesebb lennék miattuk.

    Roli kifejezetten jó volt.Heister valóban bizonytalan volt,de a második félidőben már ő is jobb teljesítményt nyújtott.Én a tévén keresztül így éreztem...

    Tetszett, hogy a gól után és a lefújás után is Dani és Lanza mennyire örültek egymásnak. Kb. egymás nyakába ugráltak. Nem úgy tűnt, hogy bármelyikük is bomlasztana... ahogy egyesek tudni vélték itt az elmúlt napokban

    Nem tudom minek kéne történnie hogy 2500 ember otthon maradjon egy ilyen hangulatú Derbyn, az időjárás ekkora befolyásoló tényező? Elég rosszul esett az a sok sok lyuk a leláton ott élőbe...

    Meg mikor újraindult a játék és a mocskoslilák is rákezdtek a fáklyákkal, fergeteges volt smiley

    A dózsások a második félidőben elkezdték verni egymást.
    A secu szedte szét őket.
    De minek!

    Isaellel kapcsolatban ma egy kicsit megnyugodtam, nagyon jo volt. Most lattam eloszor eloben, rengeteget fut nagyon sok parharcot nyer, egy gol hianyzik neki, aztan igzan eredmenyes is lesz a jateka ebben biztos vagyok.

    1. A helyszínen jó meccs volt
    2. Dibusz volt a meccs embere
    3. Faszomat a sok piróba (legyen mán elég gólonként egy zöld fáklya)
    4. A Tokmac-Leo csere olyan dollos volt
    5. Ivan, erről örökre lemaradtál

    Bravó srácok!!! Ez szép munka volt!!! Fantasztikus volt a koreó,és a piró is ütős volt!!! Igaz,hogy a tévében semmit nem lehetett látni tőle,de sebaj! Ennyi belefér... smiley)

    nyugi sajnos a B-ből is ,volt olyan időszak mikor Ádám kérte hogy elég a piróból

    Nem voltam még olyan meccsen, ahol 11 perc volt a hosszabbítás smiley

    40 embert letartóztattak a meccs előtt, tömegbunyó volt tud erről valaki valamit?

    "Az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés biztosításában részt vevő rendőri egységek 2019. május 4-én 17 óra 10 perckor észlelték, hogy a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében a meccsre tartó szurkolók közül többen összeverekedtek. A Készenléti Rendőrség egységei a verekedéssel összefüggésben 40 szurkolót vontak intézkedés alá, őket a kerületi járőrök segítségével elfogták és előállították. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást csoportos garázdaság bűntett miatt."

    Remek show volt, focival, zöld köddel, kis bunyóval. És persze győzelemmel. Ki kell emelni Dénest, aki most bátor volt (meg is sérült) és ziccereket fogott.

    Amúgy egész jó hangulat kerekedett a d4-ben. Mókás volt, ahogy békés nagypapák és családapák anyázták a lilákat, ment a mutogatás, a "gyere át", megállás nélkül, azok meg vissza.

    Dani-Litauszki párharc. Zseniális volt. Két férfiember végig ölelgette egymást, ment az elefántpuszi is. Korrekt volt.

    Dani a sűrűből kivágta magát, a maki rávetette magát, de Dani se maradt adósa. Nagy bruszt volt, na. smiley

    Amugy szegyen, hogy bajnokcsapat, aztan a szar zsoldosok leszarjak a szurkolokat.

    A Varga maradt meg kint nagyon sokaig, ki is maszott a taborba. A Bode is korbeszaladt meg, de a tobbiek...

    Gorri kiszaladt a C-B sarkához odaadni valakinek a mezét.

    Ellent kell mondanom a közhangulatnak, Isael szerintem (most első ízben) kifejezetten jól játszott.

    Nálam a meccs két hőse Nando és Lanza, de ezúttal Dibusz előtt is kalapot emelek.

    A lilák odatették magukat, nagyot harcoltak.

    A lesgólunkról meg annyi: van egy lefektetett, elfogadott szabály a les megítéléséről. Ezzel szemben a játékvezető úgy dönt, ahogy akar, esetleg figyelmen kívül hagyja a szabálykönyvet.

    Sajnos, elég sűrűn mérkőzéseket döntenek el ezzel.

    A mi esetünkben a kapura rúgáskor tétlen les volt, majd a kapusról kipattanót Lanza berúgta, úgy, hogy a gólvonalbíró, az asszisztens és a játékvezető mindhárman ellenféltől odapattant labdának ítélték meg, tehát a spori megadta a gólt.

    Ismerve a játékvezetői csapat Fradiszeretetét (DD), másra nem is tudok gondolni...

    A tétlen les baromira nem ez, ne irj már ilyen butasagot tok ciki.

    Les volt, nem volt les, leszarom! Lanzától elvettek két (?) lesnek ítélt, szabályos gólt a közelmúltban, most a javára tévedtek. Van ilyen.

    Egy komment máshonnan: Lanzafame gólja nem volt les. Belógott Zsótér arca! smiley)))

    kép
    A füst miatti 103 perces mérkőzés tiszta játékideje 54:27, a párharcok nagy részét megnyertük a támadásokat fel nem adó Dózsa ellen. 56%-ban birtokoltuk a labdát, miközben a vendégek 2.5-szer többször szabálytalankodtak, mint a mieink. A két csapat 16-16-szor probálta eltalálni a kaput, a mieinknek ez egyszer többször sikerült.

    Az InStat-indexet tekintve az első öt helyen fradista végzett, az első két helyen a két gólszerző, Lanzafame (296) és Varga Roland (291), őket a remekül védő Dibusz és a kezén megsérült Dvali (277-277) követi, a TOP5-öt Tokmac zárja.

    A két csapat ugyanúgy 4-1-4-1-es felállásban játszott a meccs nagy részében és mindkettő letámadott már a támadó és középső harmadban. Szergej Rebrov a meccs után kiemelte, hogy ezzel a hozzáállásával a lilák az NBI-ben iránymutatóak, ellenben a sok kapuja elé tömörűlő csapattal. A lenti videón ezt a letámadást és a védő és a középpályás sor mozgását mutatja be az MTK videóelemzője, Beregi István – igaz leginkább a Dózsa szemszögéből. Annyit még hozzátennénk, hogy ugyan kiemeli, hogy a meccs elején az intenzív letámadás miatt sok hosszú labdával kellett operálnunk, ezt a számok nem igazolják, a hosszú labdák aránya csak 2-1 után, az utolsó fél órában (azaz pontosabban 41 percben, a hosszabbítás miatt) nőtt meg látványosan, amikor veszélyes kontrákat vezettünk a széleken.

    A lilák papíron sokkal több támadást vezettek (31+5 kontra a mi 17+9 kontránkkal szemben, itt a 9 kontra egészen kiemelkedő érték), de ezekből jóval kevesebb gólveszély alakult ki. A mi xG-nk 1.96, a liláké 0.92, ez nagyban hasonlít is a meccs eredményéhez. Érdekesség, hogy az első félidőben ők alakítottak ki több lehetőséget (0.26 vs 0.61 xG), míg a másodikban ezen a téren is nagy fölényben voltunk (1.69 vs 0.31). Ami a lövések veszélyességét mutató xcG értéket illeti, ott Dibusz 1.56 ponttal “nézett szembe”, a gól mellett Solomon meccs végi közeli lövése és Rácz első félidei próbálkozása állította a legnehezebb feladat elé. Pajovitynál ez az érték 2.13, a legnagyobb feladat elé Lanza és Varga állította góljaiknál (0.85, 0.39), Varga ziccerénél a védés “nehézségi foka” 0.29 volt.

    Érdemes kiemelni, hogy jóval többet cseleztünk az NBI-ben szokásosnál, összesen 45 kísérletből 34 volt sikeres (ez 76%), a lilák ilyen értéke sem rossz (22/13, 59%). Isael (7/7), Varga és Tokmac (6/6-6/6) minden csele jó volt.

    A mieink az ellenfél térfelén több labdát szereztek (27 ill. 20) és egy fokkal intenzívebben is támadtak le (8.3 ill. 9.5), bár mindkettő remek érték az NBI-ben. A földön több, mint másfélszer annyi párbajt nyertünk és majd kétszer annyi támadó párbajt hoztunk le sikeresen, mint a lilák. A vendégek – erre Beregi István is felhívta a figyelmet -, rengetegszer adtak be, de borzalmas sikerfokkal (27/4, nálunk ez 5/2).

    https://ulloi129.hu/2019/05/04/elo-a-dozsa-elleni-bajnokirol-10/
    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=9a3e477a7624347f06e0b76d37b0a55e
    https://ulloi129.hu/2019/05/06/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-11/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2019.04.25, 13:16 (szerk.: 2019.04.25, 13:17)
    Az összes jegy elkelt a jövő szombati, Újpest elleni hazai derbire!

    Labdarúgócsapatunk a MOL Vidi 4-1-es legyőzésével nagyon közel került a harmincadik bajnoki címéhez. Szombaton a Honvéd ellen idegenben lépünk pályára, a jövő héten pedig az Újpestet fogadjuk hazai pályán.

    A jövő szombati mérkőzésre már most, több, mint másfél héttel a találkozó előtt elkelt az összes belépő, így már most eldőlt, hogy telt ház lesz a derbin!

    Ezzel idén már a második telt házas derbit rendezzük meg a Groupama Arénában, hiszen ősszel is (Fradi-Újpest 1-0, 2018. szeptember) minden jegy elkelt!

    2019.04.24
    https://www.fradi.hu/labdarugas/elso-csapat/hirek/minden-jegy-elkelt-a-derbire