magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Budapest Honvéd FC 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.05.05, 18:36 (szerk.: 2019.05.05, 19:12)
    - ki-ki ertekelje a vermerseklete szerint a mai meccset, rendkivul gyenge meccs volt, a leginkabb fajo, higy a meccs nagy reszeben nem elkepzelest, de kuzdelmet se lehetett latni a reszunkrol... kezdem azt hinni, a mult heti egy kisiklas volt az azt megelozo kb 20 meccs ota tarto szeriabol

    - egy biztos, ma mar 6 kulfoldivel kezdtunk (lehet a Kisvarda a kovetendo pelda Supkanak?) ha Mezghrani nem serult ennel szebb szam is lehetett volna, a fiatalok max kispadra voltak jok...

    - Kukoc golpassza ellenere vicc, Heffler lelkes, de gyenge... tenyleg nincsenek tehetseges fiatalok ezen az akademian, mit tanitanak ott?

    - nyaron elmegy Filip, esetleg Grof/Gazdag, vajon ki marad, aki klubikon tud lenni vagy megtestesit valamit aminek szurkolunk? Bamba vagy Tonci mezekert fognak sorban allni a szurkolok az uj szezonban?

    A nézőszámhoz képest szerintem az első félidő felétől nem volt rossz meccs, esett 4 gól, voltak helyzetek, Hatirától egy-két szép labdát is láttunk.

    A második félidőt végig domináltuk úgy, hogy egy, a kiesés elől menekülő PAFC volt az ellenfél, aminek a játékoskerete elvileg legalább olyan értékes, mint a miénk.

    Én azt nem értem, hogy Holenderben tényleg nincs ennyi, hogy azok után, hogy éveken át nulla teljesítménnyel is folyamatosan lehetőségeket kapott a Honvédban, annyi tisztelet nincsen benne, hogy már élő szerződéssel a zsebében ne akarjon valamit visszaadni a klubnak??

    Újpest ellen 20-ról bikázta rá a labdákat, Fradi ellen is volt, hogy nem passzolt és ma is folyamatosan a saját lehetőségeit kereste.

    Ilyet még Lanzafame sem engedett meg magának.

    Az az igazság, hogy én lassan rezignálttá válok a magyarok/nem magyarok kérdéskörben, mert azt látom, hogy a magyar srácok is első körben igazolnak át a legnagyobb riválisokhoz, ha ott több pénzt adnak nekik. Így meg kevés értelme van Honvéd-szurkolóként a fiatal tehetségeket lesni...

    szaros modern foci..

    Igazából, nem értettem az első félidőt. Mégis mire számítottunk? Az agyhalott szurkoló is sejtette, hogy a felc@út támadni fog 1000-el. Úgy kezdtünk mint aki még igazából fel se ébredt. Mi lehetett a taktikai elképzelés? Hogy lettek a játékosok felkészítve? A videó elemző mit elemezett? A felc@út hetek óta ilyen felfogásban játszik. Kb. Csak ennyi jutott hirtelen az eszembe.

    ..közben meg egyáltalán nem támadott, hanem betömörültek és kontrákra, illetőleg gyors felfejlődésre rendezkedtek be... smiley Teljesen mást játszottak, mint korábban.

    ..ennyit a hozzáértő megjegyzéseitekről a taktikát illetően..

    Ja, annyira betömörültek, hogy az 4. percben majdnem vezettek. Mi meg mintha ott se lettünk volna. Az első félidőben szinte pályán se voltunk. Az utolsó 15 percben is főleg ők támadtak. Egyébként kösz az észrevételed Latyi.

    Mezei szurkolóként van egy két meglátásom a tegnapi meccsel kapcsolatban.

    1) Elég elkeserítő, hogy a két legharcosabb játékosunk az egész csapatban a két 30+-os középhátvéd Lovric és Kamber. Hatalmas tisztelet nekik, a csapat legtöbb tagja elszégyelhetné magát, hogy nem hajt LEGALÁBB annyira, mint ők ketten.

    2) Heffler csak töltelék és pont. (Tudom, itt jönne Hefflerné nyafija, hogy én mit értem el, meg hogy a férje ilyen meg olyan fantasztikus futballista blablabla.)

    3) A középpályánk NULLA. A jó passzok kb 90%-a hátrafelé vagy oldalra megy. Gazdagra nagyon haragszom, mert korábban láttuk, milyen hasznosan és jól tud játszani, de ebben az évben egyszerűen sokszor hátráltatja a csapatot a lassú, körülményes játékával.

    4) Nincs értékelhető csatár a kispadon.

    5) Az is elkeserítő, ha nincs Kukoc, akkor csak 3 meccsenként jön be kb 1-2 értelmes beadás.

    6) Még mindig tartom magam ahhoz, hogy más edző kell, mert Supka kb egy taktikát tanít, és amikor hosszabb ideig itt van, akkor mindenki kiismeri és b..hatjuk a szezont.

    Röviden ennyi.

    Nem a taktika nem tetszett, hanem a játékosok teljesítménye. Az nem taktikai hiba, ha egyes játékosok nb2es teljesítményt nyújtanak egy nb1es meccsen és nem tudnak pontosan passzolni, beadni, vagy elrúgni egy labdát pl. a második kapott gól előtt, esetleg ziccereket hagynak ki.
    Második félidőben három ziccerünk volt, ez nem taktikai hibára mutat rá.

    Ebben teljesen igazad van. Meg is volt a szünetben a fejmosás és 2 játékos lehozatala, de egy felcsút ellen egy ilyen fontos meccsen egy félidőt kidobni az ablakon az több mint bűn. Edző, játékos, nemlétező pszichológus?? Valaki hibázott! Hazai pályát varázsoltak a szurkolok, nem egy oroszlánbarlangban kellett felépni. Sajnos az egész szezonban, egy-két meccs kivételével tendencia volt az elején a bealvás, az elképzelés nélküli játék és aztán jött a futás az eredmény után több kevesebb sikerrel. Ennyire egysikú és kiismerhető koreográfia jellemezte ezt a szezont, sehol egy változtatás, új impulzus, más hozzáállás a játékhoz.

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387&token=25aff3c7439770612bebaf37f17ea450
    http://csak.taccs.hu/2019/05/05/magunknak-tesszuk-nehezze-a-sorsunkat-osztalyozokonyv-felcsut/