magyarfutball.hu

Puskás Akadémia FC - Debreceni VSC 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 1.5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 2 (3)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 16:17
    Hajrá Loki drukkerkocsma:
    Közepsnél gyengébb meccsen egy szép góllal megérdemelten nyertünk.

    Hangulattalan rossz mérkőzés! Elég szomorú, hogy elvileg a mezőny első felébe várható két csapat mérkőzésén a bajnoki nyitányon ennyi sikerült ...Kapura lövés alig, szerintem így jobban bizsereghet a szíved, hogy nem láttad. Hiszen végül is 3 pont idegenben... Talán megérdemelten az ellenfélhez képest. Most tán ez a lényeg.

    Bandi szépen összerakta a csapatot. Sok jó teljesítmény volt, a legjobb talán Bódi, Szatmári, Haris, Kinyik. Calvente és Cikos is jó igazolásnak tűnik.

    Szerintem nem volt olyan rossz, főleg idénykezdetnek. Tavaly ennél sokkal rosszabb teljesítmények is voltaok, most láthattunk labdajáratást, indítást, cseleket. A szögletek nagy része most pl megfelelő volt.

    Nemcsak a győzelem dicsérendő, hanem az is, hogy gyakorlatilag végig uraltuk a meccset, nem a Puskás akarata érvényesült. Talán többet lehetne üresbe mozogni... Az új igazolásaink jók voltak, erősítést jelentenek. Calventében több foci van, mint némelyik csapatban összesen. Nem akarok egy meccs alapján elkiabálni semmit, de ez igen biztató volt.

    Ezt a meccset gólokkal kellett volna megnyerni, de sajnos Takácsnak 3 100%-os ziccer kell egy gólhoz, sajnos csak 2 volt neki, de ilyen stabil középpálya régen volt, talán Tőzsér helyett Calvente kezdhetne később. Haris-Kusnyír nagyon jól szűrtek, Csikóst nehezen lehetett átjátszani, stabil volt, a belső kettős meg egyenesen minden párharcot megnyertek hátul, ha elől is megtudnák nyerni a párharcokat akkor gólokkal is hozzá tudnának járulni. Barna is jól teljesített, persze előrefele nem egy Ferenczi, de Ferenczi meg hátul nem egy Barna, egy játékost kellene gyúni a kettőből. Nagynak talán egyszer kellett nyújtózni, viszont többször kellett, hogy időben kimozduljon a kapuból, jól együtt élt a játékkal.

    Akik lefelé lógtak ki az Tőzsér-Varga-Takács trió, Vargát még megérteném mert úgy vállalta, hogy nem 100%-os. Takácsnak jó széria kell, hogy beinduljon a góltermelés, Avdijaj legalább felugrott amikor a labda felé ment, de nem érzem, hogy ő lesz az aki megfelelően helyettesíti Tabakovicot, bár ki tudja, hátha belejön ő is.

    De ha itt lesz Könyves, egy egészséges Varga akkor ..... biztos a bentmaradás.

    Ami ma döntött az erőnlét, a stabil védekezés, a párharcok és az, hogy 4-5 helyzetből kihasználtunk egyet, a másik oldalon nem nagyon volt nagy helyzet sem.

    Szép volt fiúk, csak a folytatásban is minimum így!

    Hajrá Loki !!!

    Nekem Haris játéka tetszett a legjobban, de a többiek is odatették magukat. A lassú Tözsér mellett kell oda Haris meg Kusnyir. Cikos nem volt rossz bár nem igen volt tesztelve, mert a Puskásnak nem is volt helyzete. Stabilan játszottunk. Takács kritikán aluli sajnos, nem NB-1 szintű játékos, pedig itt aztán nincs magasan a léc. Avdijaj elég lassúnak tűnik, és sokat ő sem mutatott. Nincs a toppon az látható, így a norvég igazolásra nagyon nagy szükség lenne. Amúgy most le a kalappal a vezetőség előtt, mert igazolás tekintve ésszel igazoltunk. Haris és Damsádi 4 évre sztem nagyon ül. Van 2 kölcsön csatár ha nem jönnek be mehetnek nem kell fizetni őket. Calvente jó lesz, csak ne sérüljön meg. Cikos is jó lesz,

    Takács az első félórában lerendezhette volna meccset. Nekem az volt az érzésem, hogy max 50 percet bír, egyszerűen annyira hogy 30-40 perc után, mintha a pályán sem lenne. A védelem és a középpálya egész masszív volt - és innen hiányzik Könyves, Jovanovics. Cikost nem biztos hogy Bényei/Ferenczi kiszorítja, így az is előfordulhat, hogy van végre két szélsőhátvédünk és Ferenczi feljebb léphet - bővítve a variációs lehetőségeket.

    Tegnap a PAFC egy kiesőjelölt csapatnak tűnt. Pinyő persze visszajöhet, ha nagy lesz a baj. smiley

    Haris tényleg jó volt, kicsit Zsidai bemutatkozására emlékeztetett, ő is rögtön az első meccsén meggyőző teljesítményt nyújtott.

    Viszont olyan pengés játékost, mint Calvente, még nemigen láttam Loki-mezben. Talán Vinicius lehetett hasonló. smiley Kiderül majd hosszabb távon, hogy sikerül-e hasznosan is játszania, mert a hasonló futballistáknál gyakori, hogy nem a legjobb, inkább a legszebb megoldást próbálják választani... Ez egyébként néha Varga Kevinre is jellemző...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140