magyarfutball.hu

Újpest FC - Budapest Honvéd FC 2 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 18:28
    Újpest Drukkerkocsma:
    Kb a potya miatt lesz emlékezetes a meccs. Biztos sokszor fogjuk még látni különböző összefoglalókban.

    Adom, mert borzalmas meccs volt eppen azzal a potyaval sikerult nyernunk. Semmi elorelepes, ugyanaz a nezhetetlen szar, de legalabb 2 m 6 pont, johetnek most az x-ek.

    Döbbenet, hogy alig nyerünk meccset, nézhetetlen a játékunk, állandó a zártkapu, mégis két behúzott meccsel a felsőházba kerültünk.

    Én azért mindenképpen megemlíteném Obinnát. Még gyerek gyakorlatilag, egy teljesen új világba került, ennek ellenére egyre jobb a teljesítménye, egy szűk fél év alatt. Az első félidőben úgy játszott (a másodikban kevesebbet támadtunk, de kis szerencsével lőhetett volna egy gólt), hogy nyugodtan lehet rá mondani, értékes játékos lesz, nem is sokára. Csak az a baj, hogy a buzibelga hamar eladja, lehet már a bajnokság végén.

    Az első félidőben szerintem határozottan jobbak voltunk, a másodikban meg nem voltunk rosszabbak. Ez a mai magyar foci sajnos. Ez a színvonal. Nem is lehet más, ha követelmény nélkül ömlik a pénz és mindenki (99,5% legalább), a teljesítményéhez képest nagyon túl van fizetve.

    Szerintem már nem csak lehet, hanem biztos, hogy átlag feletti a srác, a magyar átlagot meg sokszorosan veri. Lassan hatvan év és sok ezer meccs után az a tapasztalatom, hogy van hozzá szemem. Akit jónak tartok az első időben (a Kovács Zolit például soha nem felejtem el a Tábor utcai első edzőmeccsén), az olyan 90%-ban ezt igazolja is később.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 18:24
    Ez a mai meccs egy nagy adag semmi volt. A lilák az első félidőben szétfutottak minket, több gólt is szerezhettek volna. Az bajnoki címvédőnek megoldhatatlan feladat egy védők mögé befutó szélső semlegesítése? Kaptunk 2 potyagólt (nálam az első is az volt), ezzel el is dőlt a meccs. Lanza szerzett egy gólt, de ütésért szerintem ki lehetett volna állítani.

    Latifu a válogatott szünetben sem tanult meg beadni, rendesen visszafogja a csapatot. Amikor hozzá kerül a labda, akkor már oda támadás. Nagyon hiányzik Nagy Geri és King, Stoiacovici viszont jól szállt be.

    A vicc az, hogy ezzel a szar játékkal is meg lehetett volna az X...

    EVDM-ben nem látom az előrelépés lehetőségét.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018387
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.31, 19:18
    A FEB az Újpest – Videoton FC mérkőzéssel kapcsolatban az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és az ellenfél egyik játékosának szidalmazása), szurkolói részéről tárgy játéktérre dobásáért, szurkolóinak becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartásáért (az ellenfél két színes bőrű játékosa felé történt „huhogások”) 1.500.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá kötelezi a sportszervezetet a soron következő 2 hazai NB I-es bajnoki mérkőzésének nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megrendezésére.