magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC 0 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.26, 20:50
    Videoton Drukkerkocsma:
    Érdekes egy meccs volt.

    Berg kb felszorta a lilák elleni csapatot, hogy majd megoldják úgy is, Doll meg kb felszort egy csapatot, ami az ellen védekezik.

    Hazai pályán felállni egy csatárral, és egy szélsővel azért ritka zöldektől.
    A Dilaver Gera, Hajnal, Scholes négyes megszállt a pálya közepét, és simán domináltak a Pátkai, Varga kettőssel szemben, Lezártak minden passz csatornáűt, és kizárták Lazovicot, és Scepovicot is.
    Minden kipattanó, minden szabad labda az övék lett, mert brutális mennyiségűt futottak. Mi meg lazán lassan passzolgattunk, így nem csoda, hogy a 2-3. után már el is vesztettük a labdákat. Lazovic akkor is Scepovicot kereste passzokkal, ha nyolcan álltak rajta.
    Jobb oldalt Moutarit megkapta Stopira, kb így egálba is voltak. A bal oldalt meg ugye Djuricin húzodott ki Sternberg ellen, és mentek Negora.
    Az állandó letámadásokkal meg próbálták nyomás alá helyezni a védelmünket, ami párszor össze is jött az első félidőben.
    A zöldektől kb ennyire tellett, mert dominálni még ennek ellenére sem tudtak, és kerekedett egy nézhetetlen meccs az egészből. Látszott a nyomás a zöldeken. Scholes idgene test volt, nem akkro paszolt amikor kellett, és kb futkározott mint egy mérgezett egér, nem csoda, hogy összeakaszkodott Djuricinnal.

    Hadzic, Varga, Scepovic, és Lazovic is csak szenvedett, egyedül Suljicban mozgott valami.
    Náluk meg Gera volt nagyon szűrke.

    A második félidőre azonban elfárdtak a zöldek, és már közel sem tudtak úgy visszatmadni, mint az első félidőben, és akkor lett volna lehetőségünk felülkerekedni, és voltak jó periódusaink is. Kár hogy nem tudtunk nagyobb nyomást helyezni a Hüsing, Leabndro kettősre.

    Doll ekkor nyúlt bele először a meccsbe. Radó, és Lovrencsics személyébében két gyors embert hoztak be, a teljesen elkészült Hajnak, és a nem sokat mutató Muntari helyett.

    Ennek ellenére sem változott a meccs képe.

    Berg is lekapta a ma szürkén játszó Scepovicot, és Maricnak adott esélyt, de hozzá sem jutottak el a labdák. Hadzic a sérülése után kb már csak kóválygott a pályán. Géresi nagyon be akart jönni nagyon motivált volt, már a Maric cseénél is ő futott fel, és kullogott vissza melegíteni.
    Majd elöbb érkezett a padhoz is mint Böde, de Berg a végletekig kivárt vele, és csak a "madocsai Messi" után jóval késöbb húzta ezt meg. Doll ekkor már kockáztatott, a nézők már úgy is Bödéztek, érzhető volt rajta a feszültség, és ordított a vonal mellett megállás nélkül.
    Berg sem tűnt halvérűnek, mert szokatlanúl aktív volt, még a pályára is be be lépett. Egyszer még a negyedik játékvezető si rászólt.

    A 11-es szituációkból semmit nem láttunk, csak a fórumról értesültünk mindenről.

    Szabó elég érdekes felfogásban fújta a meccset. az előnyszabáyl fogalmát nem is merte, a visszafújt eseteknél nem adott sárgát.

    Vargának kijárt a sáűrgája, Hadzic meg barom volt, semleges ehlyen szabálytalankodott, max arra tudok gondolni, hogyx programozott dolog volt, mert így ő pihen majd a honvéd ellen.

    Előzet4es azt vártam, hogy ilyen támadó egységekkel, és sebezhető védelmekkel, mindkét sapat betalálhat, de érzhető volt, hogy mindkét csapat inkább védi a kapuját, és nem kockáztatat. Negot szökőévente láttuk a kapu elött Stopira tűnt fel ott inkább.

    A halhatatlanok nevetségesek voltak, nem sok erő volt bennük, még úgy is lehetett a visszajelzések alapján hallani, hogy csak kb a fele szektor szurkolt, és nem volt RBD sem.
    Odaát néha az oldallelátó dörrent meg, de látva a meccset nekik sem volt sok kedvük az egészhez. Volt pár debreceni is közöttünk, akik a honvéd meccs után beugrottak hozzánk a vendégbe.

    Több nézőt vártam egy ilyen rangadóra. Ha már ellenünk sem tudnak 10 fölé menni akkor ki ellen?

    Élni kellett volna ezzel az eséllyel, mert ez a Fradi verhető lett volna.

    A különbég maradt, a honvéd elöttünk, a vasas kezd megtorpanni. A jövő héten élre kell újra állni.

    A tegnap látott játék meg nagyon kevés lesz a nemzetközi kupára. Mondjuk az első körökben pont tudunk dominálni, és az ellenfél sem fog így megfojtani minket, mint a zöldek, de hátul nem lehetünk annyira bizonytalanok, mint tegnap.

    Maradt bennem hiányérzet a tegnapi meccs után.


    Nem léptünk előre az őszi Vidi-Fradi óta, ahogy akkor, most sem tudtunk semmiben egy közepes, semmi extrát nem mutató Fradi fölé nőni. Pedig most még összeszokottabbak is agyunk, de ha eleve úgy megyünk fel egy meccsen a pályára, hogy fő a biztonság, akkor nem is fogunk semmit elérni. Itthon, a magyar bajnokságban így játszani, ahol a legextrább lehetőségekkel rendelkezünk?

    Amúgy meg elég gyenge bizonyítvány volt ez a két magyar "topcsapattól". Ne is menjünk bele nemzetközi méricskélésbe. Az iram meg a keménykedés helyenként elérte a közepesnél magasabb szintet, csak éppen ezt az iramot technikailag már nem tudják lekövetni a játékosok (jó részük legalábbis), iszonyat sok eladott labda, rossz passz, szar átvétel, gyenge beadás volt. Taktikailag fegyelmezett volt mindenki, csak amikor át kellene menni támadásba a szervezett védekezésből, hát időnként sírt a labda mindkét oldalon. Normális lövést se láttunk, de még végig vitt akciót is alig. Mindez a magyar "csúcsrangadón". Ha jó indulattal közelítünk, mondhatjuk, kioltották egymást a felkészült csapatok, de hogy mág egyénileg se legyen senkitől valami extra... Stopira egyetlen lövésénél és Dibusz védésénél lehetett csak tapsolni.

    Jó, a Honvéd is überfos játékkal nyert a Debrecen ellen, és ők az elsők... De ha itt tényleg építkezés, meg folyamatos fejlődés van, nemzetközi előrelépést megcélzó koncepcióval - hát akkor még elég sokat kell várni az eredményére, a tegnapi alapján. Márpedig ez a cél, nem az, hogy rúgjunk ötöt a Gyirmótnak.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.26, 11:43
    Hátul javultunk, elöl nem. Gyurit itt sokan a mennybe emelnék, de szerintem nem jó. Nem kellene megvenni. Gerának ma nem volt jó napja, máskor a hátán viszi a csapatot. Elöl vmiért nem működünk. Gyurin kívül se Böde, se Radó. Gól nélkül nincs nyert meccs, ahogy ezt bölcsen Doll is megállapította. 2019-ig még van idő. Nem fogják elküldeni.A következő meccsek nagyon fontosak lesznek.


    Botka a mezőny legjobbja volt,utána szerintem Hüsing és Dilaverbe pislákolt valami aztán jó nagy nulla értem ezt a Videoton játékára is. A támadó szekció értékelhetetlen beleértve a bejövő cseréket is (Gerát még ennyi hibával nem láttam játszani). Hajnal pontrugásai fantasztikusak voltak,a szögletei ami térd magasságba jönnek azok felérnek egy övön aluli ütéssel.Hangulat szerintem a körülményekhez képest nem volt rossz meglepően sokan voltunk, igaz többen körülöttem agyvérzés közeli állapotban voltak. Pozitívum hogy kapott gól nélkül hozta le a védelmünk et a mérkőzést,igaz a videoton vagy nem tudott vagy nem is akart átjönni a térfélen. Kár érte mert foghatóak voltak .


    Ennyit szerintem még nem pofáztam meccsen, pedig nem vagyok az a csendes típus.
    Egészen sokkolóan hatot az ötlettelenség, a kreativitás és akarás teljes hiánya. Néha úgy ment a tili-toli hátul, mintha 5-0-ra mentünk volna. Viszont akkor néztem csak nagyot, amikor már harmadszorra nem tudtunk egy jó nagyot belekúrni a labdába. Erre aztán már végképp nincs magyarázat, a többiről pedig részben Doll tehet, így nem bánnám, ha távozna. Köszönünk minden szépet és jót, sok örömöt okozott, de itt az ideje, hogy menjen. Sok szerencsét neki! Amíg itt van, itt, de nyártól már inkább máshol.

    Jó, nem újdonság, de zavar, hogy a szurkolás megint nulla volt. Aki a kapu mögé megy, legalább próbáljon meg szurkolni.
    Attól meg, hogy emberek mellettem is ülnek (lehet, mosakodni kéne), teljesen elszoktam.

    A kézimeccs pedig csak ráerősített minden negatívumra. Ott szerethető, alázatos, klasszis játékosok játszottak parádés hangulatban, a Groupamában ezzel szemben egyik sem volt meg. Ráadásul szerdán is ugyanez lesz a szitu. Kész mazochista vagyok.


    Mi úgy ültünk hogy szembe volt Doll. Nem Ő küldi így fel a játékosokat. Szétvetette sokszor az ideg, hogy mit bénáznak a pályán a srácok.
    Az lehet a gond hogy túl sok edzésmenőnk van.


    Hüsing, Botka egész meccsen, Hajnal az első félidőben jól játszott. Dénesnek volt egy nagy védése.
    Djuricin (arrogánsfasz, most már hasznosság nélkül), Gera és Amadou is nagyon gyenge volt. A többiek átlagost hoztak.

    A játékunk katasztrófa volt, ívelgetés ész nélkül. Semmi kényszerítő, semmi tudatosan felépített támadás... A gatyásnál játszottunk így.
    A legnagyobb baj, hogy most van egy jó keretünk, sok jó játékossal. Ehhez képest a csapat nagyon nem áll össze... Thomas erőlteti a 4-2-3-1-et, pedig nem fekszik a játékosoknak. A kerethez kellene igazítani a taktikát, ha már fordítva nem sikerült. Ez már mind-mind edzői hiba, ahogy a borzalmas cserék is.
    Azok pedig, akik azzal vigasztalják magukat, hogy a Vidi is gyenge volt, azok csak magukat csapják be. Attól nekünk nem lesz jobb, hogy egy szarul játszó csapatot nem tudunk megverni, sőt...
    A bajnokságnak vége, a kupában meg meglátjuk meddig jutunk. Nálam Thomas el lenne küldve, pedig kedvelem, mint embert, de ez már kevés ide.


    Gyémánt alakzat tükör szélsőkkel. Ez az egy, amit Doll játszat. Tavaly a játékosok passzoltak ehhez. Most nem annyira. Ennyi.


    Hazaértünk. Hát érdekes meccs volt, elégé elképzelés nélkül játszottunk, de az agyon sztárolt videoton nem volt jobb nálunk. Botka, Steinberg, Hüsing jó volt, Dilaver is rengeteg labdát megfogott, és Hajnal sem játszott rosszul az első félidőben. Azt viszont nem nagyon értem, hog Bognárt miért nem játszatja, sajnos Radó és Böde is teljesen észrevehetetlen volt ma is. Nagyon úgy néz ki, hogy elment az arany.


    Azért hagyjuk már ezt a döntetlenre játszott a vidi dumát, nem hagytuk őket játszani, na.


    Akkor röviden értékelve az utóbbi meccseket: Ez az impotens támadójáték sajnos jelentős részben Doll sara.

    1. Gera: Sajnos öregszik, pótolni kell és pihentetni, ez egyre gyakrabban látszik. Vagy kell mellé egy bulldog, mint Kleini, aki sejt valamit a támadásépítésről.

    2. Kleini: A legeszetlenebb középpályásunk a legjobb kondival, erre szélső, ahelyett, hogy Gera mellett játszana.

    3. Dilaver: A védekezést megoldja, előre totál OFF.

    4. Djuricin: Eszetlen, hisztis, állandóan lesen van, mindent kihagy. / Böde: Ha kezdő, akkor mint a rúgófalról jönnek vissza a labdák, összjátékban nulla, helyzetbe sem kerül. Ez nem Dollék hibája, katasztrófa mindkettő.

    5. Bognár, Varga: Ilyen balfék támadójáték mellett 0 perc eddig (oké, Varga esetleg sérült).

    6. Moutari: Ballábasként jobboldalon úgy, hogy az edzőmeccseken végig balszélső volt. No comment.

    7. Hajnal: Max. 45 percig bírja, a pontrúgásai borzalmasak, de mindig ő kezd. Ma nem volt rossz, de azért neki már nem szabadna kezdenie. Gerával együtt a pályán sajnos sok.

    8. Lovre: Akar, még ha nem is megy annyira. Nincs szélsőnk, erre padozik.

    9. Radó: Múltkor látszott, hogy a csatár mögött a helye, erre megint csereszélső.

    10. És végül Doll: Ez azért már vicc. Akármilyen szar a támadójáték, nem cserél a 65. perc előtt. Meg se kísérel belenyúlni a meccsbe. Nagyon gáz, amit csinál.


    Na. "Röviden." smiley
    1. Be lehet fejezni a tévé fényezését. Semmiféle csodaszlávok nincsenek benne egy rakás középgyenge melós!
    2. Tiszta röhej hogy még egy vidi is játékölésre és bekkelésre, rugdosódásra építi a taktikáját ellenünk? Bakker tényleg csak egy Kispest mer ellenünk focizni? Szégyen ellenfelek.
    3. Hogy ehhez a silány játékvezetők asszisztálnak az a dupla csavar ebben.
    4. Kellenek csatárok és támadó középpályás. Nincs mese. Erre pénzt kell áldozni mert, és előre is bocsánat de Kisbogeszban sem láttam a nekünk szükséges nagy formátumot. (felkészülési meccsek) Djuri és Dani meg kevés. Együtt is és külön külön is.
    5. A védelem kezd összeállni. De nyáron kell magas jól fejelő KH. Kár, hogy az előre játék meg szétesett.
    6. Kleini kuka. Egyébként is megy vissza, de ha maradhatna se maradjon.
    7. 13 meccs van még hátra. Még akár bajnokok is lehetünk.
    8. A kupa meglehet. (nagyobb a realitása)
    És innentől nem értem a rinyagépeket a mindenszarozókat.
    Jobban játszottunk mint a Loki ellen. Ha marad a fejlődő szereplés (az UTE-t ütni kell!) akkor simán lehet 12-13 győzelmünk még. Az elég is lehet, de már ellenfelek keresztbeverése is kell.


    Az a baj, hogy Dilaver mellett Geranak elore sokkal tobbet kellene vallalnia, mert se nem vedekezik se nem tamad, csak ugy elvan kozepen. Tole kellene jonnie a varatlannak, ha meg ennyire beallnak vedekezni, akkor ket csatarra at kell allni mar korabban, mert egy kozepcsatart az ellenfel vedoi megesznek. Ez csak akkor mukodik, ha valaki bontja a falat, de sajna se Hajnal se Kleinheisler nem tudta megtenni. Behoztam volna Bogeszt Hajnal helyett. Persze ha kapufa helyett Husingrol bepattan, akkor most itt ajnaroznank oket, de a Sors sincs velunk, innentol eldolt. Debrecen es Vidi ellen is a Sors gatolt meg minket, mindket esetnel Husingnel. Ket golos lenne, mi meg 4 ponttal tobbel allnank bajnokeselyeskent. Igy marad az EL. Remelem nyaron jon Dzsudzsi neg Miku.


    Tegnap és a picipest ellen is kint voltam a kapu mögött . Pár dolgot szeretnék veletek megosztani , ha megengeditek .
    Először a csapatról . Kapusunk , hátvédsorunk megvan . Köszönhető a " bálás " németeknek ( Sternberg Koch ) akikre itt az lett mondva és annak Hüsingnek akit a világ végére lett elzavarva . Leo és Botka is jó . Ezt az NB1 re értem mivel nemzetközin még nem láttuk őket mire képesek . VK Dilaver is hoz egy kiemelkedő szintet . Vele ha lehet meg kell egyezni ,ha nem akkor Koch ott van de egy hátvédre szükség lesz így . Középpálya és támadó sor teljes cseréje nyáron . Úgy is sokuknak lejár a szerződése ( kölcsön ) stb....Busai , Bognár csere . Nem értem ha
    már csere volt akkor Bognár miért nem kap annyi lehetőséget mit Busa amíg nálunk volt . Lehet megoldódna az előre való játékunk egy része . Amíg nem játszik ez nem derül ki .
    Doll : Ha nem szerződésbontás , mert túl sokba kerülne akkor hozzanak mellé egy taktikai edzőt . Mert lehet az edzéseken kiválóan gyakorolják , de a mérkőzéseken nem látszik semmi se belőle . Elképzelés nélküli passzolgatás ." Halhatatlanok " , szóval elsőre ha már van mikrofon erősítő és az " előénekes " akkor tanulja már meg bekapcsolni a mikrofont . Mert semmit se lehetett 10-13
    sorral feljebb hallani . Döbbenet volt amikor meghallotta a Kubatov nem kell a szkenner , és a Lipcsei Petizést . Megállt a levegő , kézzel
    fogható volt a feszültség , és a most jaj mit csináljak . Teljesen
    kétségbe esett . Első félidő vége fele történt . Mire felocsúdott
    második félidő fele elment . Kapaszkodott mindenbe . Mi öregek
    elkezdtünk énekelni belekapcsolódott . Teljesen alkalmatlan összefogni atársaságot , és finoman fogalmazok . Hagyja abba a bohóckodást .


    ősszel támadóbb szelemben próbált meg Doll játszani és azonnal jöttek az egyéni hibák, mert fellazult a védekezésünk. most masszív a védelem, így viszont nincs megfelelő előre játék, mert mindenki a biztosra megy. hátra és oldalpassz tömkelege ill a középső harmadból alig mozdulunk ki. szörnyű nézni, hogy lehoztunk 180 percet úgy, hogy nem lőttünk szinte kapura, szinte semmi veszélyes támadásunk sincs. a játékosok nem mernek 1 az 1-ben vállalkozni, mert fő a biztonság. sajnos ugyan azt, az élvezhetetlen szart kapjuk mint tavaly, de örüljünk mert legalább stabil a védelem. a kispest elleni meccs egy kimondottan élvezetes meccs volt, mert partner volt hozzá az ellen is. akkor arra adjon magyarázatot dolli mester, hogy egy szezonban miért csak egy meccsen képes a csapat akarattal hajtani?


    Középpályán nulla előrejáték volt, mindenki fokozottan figyelt a védekezésre, ha valakit megvertek, volt egy plusz ember, ettől lett jobb a védekezésünk és rosszabb a támadójátékunk, ez nem előrelépés, csak súlypont áthelyzés, az hogy Doll meg csodálkozik, hogy nem működik a támadóójáték, az emberek hülyének nézése.


    Engem Hüsing továbbra sem győzött meg, többször nem mozgott ki a többiekkel és 3-4 méterre a lesvonalunk mögött ragadt, csinált egy teljesen felesleges szabadot 17-18 méterre ideális szögből.


    Nem egy rossz passz miatt vesztek össze, hanem azért mert Kleinheisler teljesen öncélú és ezt Gyuri, akiben ugyanúgy van egy nagy adag öncélúság, nehezen emésztette meg. Sima egyérintős passzok helyett Kleinheisler, leveszi, forog jobbra-balra, csinálja a teljesen felesleges cseleit, közben a csatár lesrefut és mire adja, addigra mutogathatnak a csatárra, hogy ez a hülye már megint lesen van, pedig amikor már adni kellett volna, még nem volt lesen. Nem értem Bognár mellőzését, egy percet sem kap, miközben Hajnal és Kleinheisler értékelhetetlen előrejátékot mutatott 180 percen keresztül.


    Doll edzőmeccsei meg a bajnoki köszönő viszonyban sincs egymással.Kétszer nem játszunk ugyan abban az összeállításba.Edzőmeccseken Csuka pl. állandó kezdő volt,mint ahogy Radó is.Most pedig ? Milyen összeszokás kell neki? Most a csatárokat szidja ,pedig Gyurkáék nem most jöttek. Kurvára kiakaszt ez a hátul passzolgatós tötyörgős játék ,pedig pont ő hiányolja a lendületet.Erre ki játszik ? Gera,Hajnal,Leo ,Dilaver.
    Gerát csípem meg egy ikon,de miért akarunk kibaszni vele? Megvárjuk míg a szurkolók kikezdik,mert lassan érik rendesen?
    Hogy a fenében lehet hogy egy biliárd simaságú pályán Böde meg Gyurka egy labdát nem tud levenni? Tudom hogy ügyetlenek de ennyire?


    Tegnap sokan azt írták, hogy átgázol rajtunk a Vidi.
    Összesen 1 kaput eltaláló lövésük volt egy lecsúszott beadás.
    Ami igaz, hogy a Vidi az X-ért jött, de ha támadtak volna biztos kapnak is párat. Azért volt olyan meccs amilyen, mert beáltak és mi sem akartunk gólt kapni. A mi játékunkban azért több volt. Gyurka, Hajnal nagyon maguk alatt játszottak, sajnos Gera se volt top formába. 3 ilyen játékos gyengébb formáját nem bírja el a csapat.
    Jelenleg ebből kell kihozni valamit.
    Ami látszik, hogy jobbak vagyunk, de még nem állt össze a csapat.


    hát ezt nem tudhatjuk mert a vidi nem akart támadni.Az első félidőben jobbak voltunk ,a szünetben váltottak feltolták a védekezést és le is támadtak mindjárt volt is helyzetük.Ha rúgtunk volna egy gólt akkor láthattuk volna a vidi mit tud így nem volt rákényszerítve.De szerintem sem jobb a mi keretünknél.

    http://ulloi129.hu/2017/02/25/elo-a-videoton-elleni-bajnokirol-6/