magyarfutball.hu

Budafoki MTE - Esztergomi MIM Vasas SE 0 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.08, 07:48
    BUDAFOKI MTE -MIM VASAS 0-2 (0-1)
    Budapest, 400 néző. Vezette: Oláh.
    MIM Vasas: Schromeisz, Parragh, Fogarasi, Ormándi, György, Cserép, Hernádi, Tóth, Spáth, Iski, Antal (Szoboszlai). Edző: Mezei József.
    Az első félidőben a szél a hazaiakat támogatta. Az esztergomiak taktikusan sok adogatásos játékkal többet birtokolták a labdát. A 30. percben Tóth a balösszekötő helyéről faképnél hagyta a védőjét, 14 méteres lövését azonban a kapus védte. A 37. percben Cserép jobb oldalról keresztbe lőtte a labdát. György megiramodott, és a 16-os tájékáról a kimozduló kapus mellett a bal sarokba lőtt. 0-1.
    Fordulás után a budafokiak váratlanul helyzetbe hozták magukat. A 47. percben baloldali támadás után a középre lőtt labdát az esztergomi védők és Schromeisz is elvétette, a center az ötösről fölé fejelt. Az 50. percben újra meleg helyzet adódott az esztergomiak kapujánál. Parragh és szélsője a 16-oson belül összefutott. a labda legalább 15 méterre volt tőlük. Oláh szándékosnak minősítette az esetet. és 11-est ítélt. Schromeisz kivédte Beringer büntetőjét. Az 55. percben eldőlt a találkozó sorsa, Tóth tálalt mesterien Iski elé, a center 16 méterről a bal felső sarokba bombázott. 0-2.
    A hátralévő időben az esztergomiak voltak fölényben, győzelmük a látottak alapján egérdemelt.
    Jók: Schromeisz, Fogarasi, Ormándi, Tóth.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1987-09-29