magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Törley - Esztergomi MIM Vasas SE 1 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.24, 04:32
    BUDAFOK—LABOR MIM VASAS 1-0 (1-0)
    Budafok: 550 néző. Vezette: Oláh.
    MIM Vasas: Schromeisz — Meszes, Bankó, Zöld, Martin, Mészáros, (Molnár), Cserép, Hernádi, Csa- pucha, Rosta, Herr. Edző: Kertes László.
    A listavezető otthonában a védelmet erősítette meg a MIM Vasas, így az első félidő a hazai támadásokkal telt el. A 20. percben jobb oldali beadásnál késlekedtek a védők, többen is elrúghatták volna a labdát, helyettük a beugró Kormányos lábáról lecsúszott a lövés, de így is a jobb sarokba gurult: 1-0. A 27. percben Schromeisz védett bravúrral egy közeli lövést.
    Szünet után változott a játék képe, a MIM Vasas támadott, és dolgozott ki helyzeteket. Az 56. percben Cserép átadásából Hernádi 8 méterről a kapusba lőtt. A 62. percben Molnár lövése túljutott a kapuson is, ám a középhátvéd a gólvonalról fejelte ki a labdát. A 65. percben Meszes szabadrúgása után a kapus a jobb felső sarokból ütötte ki a labdát, majd a 81. percben Csapucha a kapussal szemben állva mellé lőtt.
    A játékban egyenrangú volt az esztergomi csapat, de a gólhelyzetek kihasználatlanul maradtak, ezért vesztettek a jobb helyzetben lévő ellenfelükkel szemben.
    Jók: Schromeisz, Meszes, Cserép, Rosta.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989-03-29