magyarfutball.hu

Esztergomi MIM Vasas - Budafoki MTE 0 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 11:38 (szerk.: 2017.10.02, 11:42)
    Esztergomi MIM Vasas - Budafoki MTE 0 : 1 (0:0)
    Esztergom , 1200 néző, vezette: Horváth J.
    MIM Vasas: Radics — Meszes, Fogarasi, Zöld, Huszák, Cserép, Hernádi, Tóth (Szilágyi), Csapucha (Spáth), Ormándi, Pitini. Edző: Mezei József.
    Az első helyzetek az esztergomiak előtt adódtak. A 3. percben Ormándi a jobbösszekötő helyén átjátszotta a középhátvéd Stemanicsot, kivárt és az ötös sarkánál Illés szerelte. A 14. percben Hernádi pontos labdával indította a balszélen Pitinit, a csatár kapura húzott, lövését Lipták bravúrral hárította.
    Szünetben a nézők arról beszéltek, hogy itt az a csapat nyer, amelyiknek sikerül egy gólt rúgnia. Így is történt. A 47. percben a 16-osnál Meszes akasztotta Gyöngyösit. A csatár beadását az elalvó védők között Illés öt méterről befejelte. 0:1. Fokozódott a tempó, teljes lendülettel támadott a hazai csapat. Az 58. percben Pitini szöglete után Ormándi közelről a bal kapufára fejelt, a visszapattanó labdát a védők kivágták. A 66. percben Gyöngyösi utánrúgásért sárga lapot kapott. Három perccel később Ormándi a védők között a hálóba lőtt, a bíró tévesen lest ítélt.
    Megyeri Győző, a BMTE edzője: Óriási szerencsével nyertünk Esztergomban, gratulálok a csapatnak. Pechükre még Ormándit is tévesen állította le Bokor partjelző. Mezei József: Végig mi irányítottunk. Egy védelmi hiba és a tévesen meg nem ítélt gól miatt értékes pontokat veszítettünk. Radics, Meszes, Fogarasi és Cserép érdemel dicséretet.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1985-09-10