magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas FC 5 : 1 17:55

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 3 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.22, 12:42
    Köszönöm fiúk ezt az estét 5 gól, 3 kapufa. Így tovább smiley

    Sztem ez a temetőjárós hétvége nem a meccsnézésnek kedvez. Én is csak a végét láttam . Még sok ilyet! Az újpestnek végre jusson már 6 idén!!!

    Ehhez csak annyit hogy ez a csapat ilyen eredményekkel megérdemelne 15 ezer embert a lelátón.
    Veretlenségi csúcsot ostromolunk, 2 pontot veszettünk 14 meccsen.

    Csak az nem fér a fejembe, hogy mi a francnak kell az ellenfél tizenhatosáról 2-3 passzal hazaadást csinálni, sima vezetésnél.
    Miért nem lehet lövéssel befejezni az akciót?
    Értem én, hogy meg kell becsülni a labdát és azt is elfogadom, hogy vannak helyzetek,amikor hátrafelé kell passzolni, de nehogy már egy NB2-es szintű csapat ellen is ez menjen, több gólos előnynél!
    Ettől függetlenül persze jár a gratuláció a srácoknak! Jól nyomták és szépen kitömték a Kecskemétet!

    Azért kell, mert az azirányú támadásunk léket kapott, felesleges kockázatos passzt erőltetve ellentámadási lehetőséget adni az ellenfélnek. Ehelyett újrakezdjük a támadás építést, biztonságosan átforgatva a másik oldalra, esetleg visszafordulva, megtévesztve az ellenfelet, ugyanazon az oldalon építve mégis. És közben az ellenfélnél nincs labda és ha nincs labda, nem tud támadni. Minél kevesebbet van nála a labda, annál kevesebb lehetősége van. Mindig bemozog pár ember üresbe, lehet passzolni és nem kell olyan kockázatos keresztpasszokat adni, mint Juhász adott Guzmicshoz, amiből csak az ellenfél jöhet ki jól.
    Próbáld meg ilyen szemmel nézni a meccseket és akkor rájössz, hogy már érted a játékunkat!

    Doll nagyszerű pedagógiáját mutatja, hogy a támadó szekciót nem bontotta meg, hagyta, hogy örömfocit játszanak. Ha bármelyiküket lehozta volna, nagyon csalódottak lettek volna...

    Nagyszerű edzőnk van!!!

    Varga elso golja utan a kozos unneples Lamahval is sokatmondo volt. Egyseges a csapat!

    Sesztak, Varga, Remi

    Sesztak szepen focizik - elegansan
    Varga igazi harcos
    Rami jol tud helyzetbe kerulni

    Hagyjátok már Danit! Nem lőtt gólt? Nem. Lekötött konstans 2 (volt, hogy 3) védőt, a többiek ezalatt fickándoztak.

    Jó kis edző ez a Thomas Doll. Van stílusunk, szépen összerakta a csapatot. Még azt is megbocsátom neki, hogy Busát és Csukát cseréli be. Seszták egyre jobb. Varga Roli és Ramírez szenzációs volt ma. Daninak nem volt szerencséje, de egészében véve sokat hozzátett a támadásokhoz.

    Dibusz6 – Dilaver6, Nalepa6, Leandro7, Ramírez8 – Nagy Á.6, Gera6 – Varga8, Lamah5, Sesták7 – Böde7.

    Más is mondta, de megint nem tudok elmenni a magyar irrealitás mellett:
    Mi az hogy az első percben eldőlt? Kiállítottak két embert tőlük vagy mi? Kaptak egy gyors gólt és kész. Ennyi történt, ettől minden taktikai lehetősége kimerült, vagy mi? Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez minden, amit Magyarországon ki lehet passzírozni az ún. "szakmából". Mi most könnyen beszélünk, de állítom hogy addig nem lesz magyar futball, amíg nincs realitásérzékünk.
    Ez meg: "Le a kalappal a csapatom előtt" - aki ilyet mond 5 kapott gól után, az egyszerűen tök hülye.

    Azt mondta, hogy a 2. percben eldőlt, hogy nem tudják azt játszani, amit terveztek. Ugyanis ebben a szezonban még nem álltak fel 5-3-2-ben, ezzel meg akartak lepni minket és vélhetően bunkert terveztek, ami a gyors bekapott góllal be is borult egyből, bár a hadrendet csak a szünetben állította át.

    Amúgy a nyilatkozat valóban nem túl sokatmondó.

    hogy őszinték legyünk, ezt az új taktikát sikerült úgy begyakorolni, hogy már az első percben sem tudtak helyezkedni megfelelően, ha erre készültek egy hetet, akkor inkább mindenki adja le a szerelését
    az első szarvasas meccsen több esélyük volt, mert mertek letámadni

    Amugy nem volt rossz a hangulat ma a stadionban, de valoban telt hazat erdemelne ez a csapat.

    Ma az utolsóelõtti ellen, okt végén játszottunk, sokan a temetõkbe mentek vidékre. Okt végén kb ennyire lehet számítani, hacsak nem rangadót játszunk.

    Ez a komcsi vasas volt az idei leggyengébb ellenfelünk.
    Szerencsére.

    Tegnap is nagyon jó volt kilátogatni. Végre egy nagyobb különbségű győzelem, mely sokkal több is lehetett volna. A Vasas hálát adhat az égnek, hogy egy számjegyű a különbség. Mindenki hozzátett, jó volt látni a mieinket.
    A Vasas vergődése számomra némi elégtétel, de hogy ilyen csapatok nb1-esek, az végtelenül elkeserítő...

    A Hali elleni első 25 perc óta talán a mostani első 15 perc volt olyan ami nemzetközi szinten elfogadható. Sajnos annyira gyengék az ellenfelek, hogy ennyi is elég. Annyival gyorsabban gondolkodunk, futunk és passzolunk, hogy nem kérdés melyik a jobb csapat.
    Most sem voltunk a meccs nagy részében rákényszerítve a koncentrált játékra, ennek eredménye a kapott gól is.
    Ilyen hibákat nem szabad elkövetni.
    Szerencsére Ramírez kezdi megint jó formába lendülni, de ez igaz Sesztákra és Vargára is. Gera a hibája ellenére jól játszott és Nagy Ádám is lassan kihagyhatatlan. Aki szintén kiemelnék az Leo, nagyon jó formában játszik nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz.
    Remélem sok Fradi játékos lesz a Norvégok ellen és akkor ezzel a lendülettel ki is jutunk!!
    Irány a 29!!!

    Annyit károgtam Ramirez formahanyatlása miatt,hogy most meg jobb,mint tavasszal,öröm nézni,messze kiemelkedett a mezőnyből,ami most tényleg nagy szó,mert például Varga es Sesták is nagyon jó volt.
    Előbbi nagyon megérdemelte az újabb jó meccset,ő is újra tavaszi formában játszik,mint Rami...
    Sestak meg...pont ellentete,amit vártam...gyors,harcos,szimpatikus és jó...csak azért nem mondom,hogy lassan a kedvencem lesz,mert most tényleg tele vagyunk jó mentalitású,harcos és szimpatikus játékosokkal...
    Dilaver,Dibusz,Ramirez,Nalepa,Gerzson,Varga,Lamah,Böde,Sestak...gyakorlatilag az összes játékosunkat kedvelem most...na meg persze Dollt es a stábját,nehéz rosszat mondani bárkire,mégha például Böde most vissza is esett,de ő is dolgozik rendesen,igazi csapat vagyunk.
    Hosszú 3 hét lesz,nem is jön jól nekünk szerintem,bár így a sérültek is jó állalotba kerülhetnek...mondjuk ebbe a csapatba nehéz lesz bekerülni még egy Hajnalnak,Radónak,Pintérnek is...

    Most olvastam a nézőszámokat,és meglepődtem mert kint most többnek(8500ra tippeltem) éreztem .A hangulat is jó volt,pedig messze nem most voltunk a legtöbben kint.
    Már alig várom az MTK derbit.

    10 db. szabálytalanság (csak!) - ez már spanyol bajnokság szintje, gratulálok Dollnak és a csapatnak.
    A gömbölyűvel foglalkozzunk 90 percen keresztül, azzal szebb megnyerni a meccset, mint csontzenével és tolódásos taktikával!

    70% feletti labdabirtoklási aránnyal könnyű
    smiley

    A Vasasnál a 60.és a 80. perc között kiosztottak 4 sárgát, kaptak két gólt. Szerintem eddig tartott az energia, fizikailag és idegileg is. Hiába cseréltek, nem tettek hozzá sokat, csak az az egy gól, de az is malacos volt, hogy Gerzson ekkorát passzoljon nekik.
    Mi meg a 60. perc táján kezdtünk nyomni újra. Ez mutatja, hogy igen jó állapotban van a csapat.

    Két dolog, ami feltűnt elsőre:
    Dani ütközött, harcolt a legtöbbet, örülök, hogy a számok visszaadják, mert biztos néhányan kezdik leírni, holott most is 2 embert lekötött.
    A másik Lamah, egyetlen párharca sem volt, kétszer néztem meg a meccset, légüres térben focizott, sokkal többet várnék tőle, nálam ő volt a leggyengébb, persze így is az nb1 átlaga feletti játékos, de Radó helye az ő posztján érik most.

    Nagyon érdekesen sakkozik Doll. Látta, hogy elől vagy Böde vagy Seszták, a kettő nem él meg. Erre Sesit kihúzta szélre, ahonnan kapu elé ér, Lamaht meg középebbre amolyan "árnyék-Hajnal" posztra rakta. Szerintem egész jól nyomja.

    https://ulloi129.hu/2015/10/31/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-2/#more-123768
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.30, 21:14
    A mérkőzéseket élőben közvetítő M4 kérésére a szombati Ferencváros-Vasas bajnoki mérkőzés kezdési időpontja megváltozott. A televíziós csatorna kérésére az eredetileg kisorsolt 18 óra helyett 5 perccel korábban, tehát 17.55-kor kezdődik az FTC-Vasas bajnoki a Groupama Arénában! Kérjük szurkolóinkat, ezt figyelembe véve induljanak el a meccsre!

    https://www.facebook.com/fradi.hu/posts/1036562289733709
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.10.23, 12:11
    A 2015. október 31-én (szombat) 20.30 órára kisorsolt Ferencváros–Vasas NB I-es mérkőzés kezdési időpontját – a tévé a mérkőzést közvetítésre jelölte ki, de módosította a közvetítés időpontját – módosítja. A mérkőzés új kezdési időpontja: 2015. október 31. (szombat) 18.00 óra