magyarfutball.hu

Hollandia Tuijp Jack (Volendam 1983.08.23 - )

Tuijp Jack 2014
2014-ben a Ferencváros játékosaként
alias
Töjp
Töjpapa
Jack Tuijp
Tuyp
Tulipános
nationality
Hollandia
age
38 years
poszt
csatár
related websites
0 nemzetközi kupa
0 hazai kupadöntő
7 elsőosztályú bajnoki

Tuijp Jack magyar bajnoki mérkőzései:

NB I 2013/2014

# date round match substitutions cards goals result
1 2013.07.27 1 Pécsi Mecsek FC-Matias - Ferencvárosi TC LEcserélve 1 x gól 1 : 2
2 2013.08.04 2 Ferencvárosi TC - Videoton FC 0 : 2
3 2013.08.10 3 Győri ETO FC - Ferencvárosi TC LEcserélve 1 : 2
4 2013.08.17 4 Ferencvárosi TC - MTK Budapest FC LEcserélve 2 : 0
5 2013.08.25 5 Debreceni Vasutas SC-TEVA - Ferencvárosi TC BEcserélve 4 : 1
6 2013.09.28 9 Puskás Akadémia FC - Ferencvárosi TC BEcserélve 3 : 1
7 2013.11.30 16 Ferencvárosi TC - Pécsi Mecsek FC-Matias BEcserélve 1 : 2
7 mérkőzés 1 x gól
 
 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2015.05.06, 18:14
  En Tuijp-pal kapcsolatban egyetertek Csankkal, aki azt mondta, hogy ha egy profi focistanak sulyfeleslege van a mai vilagban ugy, hogy nem volt elotte honapokig serult, az komolytalan. En mar a nagy beharangozast sem ertettem vele kapcsolatban. A holland bajnoksag nem annyira eros, Nemeth Krisztian tavaly rugdosta a golokat a holland elvonalban. Ma mar nincs holland sztarcsapat, mint regen az Ajax vagy kesobb mondjuk a Feyenord es az Eindhoven. Egy holland kozepcsapat kb. egy NB1-es elcsapattal van egy szinten.Tuijp meg mindig csak a masodik vonalban ontotta a golokat, erthetetlen volt a nagy varakozas vele kapcsolatban.


  Tuijp itteni szereplése nagy csalódás volt, de azt tegyük hozzá, hogy mindenkinél kevesebb lehetőséget kapott a bizonyításra. Konkrétan az első rossz meccse után közellenséggé vált, majd nem sokkal később még Moniz is jegelni kényszerült őt, mindezt mentálisan sem dolgozta fel jól. Azért ilyen mutatókat bárki nem hoz össze karrierje során, mint ő, szóval kb. Ndjodo-szinten emlegetni őt és korlátok nélkül gúnyolódni rajta igazságtalan.

  Persze ettől még nyilvánvaló, hogy nem tartunk rá igényt, sok sikert neki!


  Kihagyott helyzeteket, meg dagadt volt és még túl sokat is keresett
  azokhoz képest, akik kihagynak ugyanannyi helyzetet, a keresetükhöz mérten pedig, nem annyira dagadtak. E bűnök következtében, - a hír úgy járta- talán kereset csökkentést próbáltak elérni nála, amibe nem ment bele. Ennek következménye egy zsarolás lett, irány az UP-hoz. Esélyt sem adtak neki a bizonyításra, pedig lehet, hogy bizonyított volna.


  Nem futotta be nálunk azt a karriert, amit vártunk tőle, de abban is biztos vagyok, hogy több volt benne. Sok sikert neki odahaza!


  Ha jól emlékszem 2 évre jött +1 év opcióval. Szerintem nem éltünk az opcióval, így ment Isten hírével. Senki nem volt olyan véres bolond, hogy kivásárolja a zsíros szerződéséből.
  Ha igazak a hírek, akkor olyan 15-20.000 €-t keresett havonta.


  Rossz kiválasztás volt, nem votl megfelelő erőállapotban és egy olyan csapatból jött, ami teljesen mást játszott, mint mi, egy teljesen más stílusú ligában.
  Beajánlották más magyar csapatokhoz is, de nem kellett.......mi meg csináltunk rá egy olyan kampányt, mintha Lewandowskit igazoltuk volna le.


  Sztár lett. Mármint azt hitte magáról, és a fogadtatása is eszerint alakult.
  Jól meghízott, futni alig tudott, ráadásul mindent elrúgdosott a halál faszára.
  A videoton ellen égbelőtt labdája földkörüli pályán mozog azóta is.
  Bár Nikolics a Görögök ellen próbálta leszedni.


  pedig edzéseken nagyon jól mozgott, józsival együtt. Ha a videoton ellen belövi a ziccereket, tuti, hogy formába lendült volna. Nem adtunk neki elég időt, görcsössé vált...


  Ráadásul azon a meccsen a második kihagyott helyzete után jött a lelátóról a "Böde Dani, Böde Dani" rigmus, ezután görcsössé vált a játéka


  Ő nem akart menni. Elvolt olcsó levesen az alapfizujáért, ami annyi volt, hogy még Hollandiában ingyenesen sem fogadta el annyiért senki... Külön deszantos edzést csináltak neki, hogy elmeneküljön. Napi kettőt. Akkor adta fel.


  Moniz döntött akkortájt, mert nála elv volt, hogy a vezetés nem szóljon bele semmibe, csak az anyagiakat intézzék. Ez egyértelműen Moniz sara. Kubatovék sara meg az, hogy szabad kezet adtak neki.

  http://ulloi129.hu/2015/05/06/tuijp-volendam/#more-116439
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2015.04.27, 17:01
  a tulipános egy dagat idióta volt, aki futni sem volt hajlandó a pályán. Lauth 6 gólt vágott és gólpasszai is vannak. nem játszik annyira jól, mint vártam, de ne hasonlítgassuk már össze a holland csodacsatár egy góljával...

  http://ulloi129.hu/2015/04/27/ibanezzel-potolnank-ramirezt/