magyarfutball.hu

2016.05.21 Litauszki Róbert a lengyel KS Cracovia csapatához igazolt

Litauszki Róbert, együttesünk bekkje július 1-től Krakkóban, a KS Cracovia csapatában folytatja futballkarrierjét. Robi méltóképpen szeretne elköszönni a szurkolóktól, ezért az alábbiakban olvashatóak a búcsúgondolatai.

„Kedves Újpest-szurkolók!

Ma elbúcsúzom tőletek. Búcsúzom a csodálatos klubtól, ahol 13 évet töltöttem. Itt váltam játékossá, és itt váltam azzá, ami ma vagyok. Az Újpest mindig a szívemben lesz. Köszönöm, hogy az újpesti család része lehettem.

Búcsúzom a szurkolóktól, akiktől megtanultam, mit jelent újpestinek lenni. A vérem örökre lila marad! Köszönöm neketek azt a sok szép emléket, amit tőletek kaptam. Köszönöm azt a sok szép évet, amelyet együtt töltöttünk.

Köszönöm a klubnak, hogy új szerződést ajánlott. Fájó szívvel, de úgy döntöttem, új fronton próbálom ki magam. Reménykedem, hogy újabb kapuk nyílnak meg előttem, akár a válogatott irányában is.

Szomorúan búcsúzom, de eljött az életemnek egy újabb állomása, amikor tovább kell lépnem. Bárhol leszek is, mindig örömmel fogok visszagondolni az itt eltöltött évekre. Annyit mondanék még, hogy: "Hajrá Újpest!!"”

Klubunk sok sikert kíván kiváló labdarúgójának a továbbiakban!