magyarfutball.hu

2022.07.01 Bartha László visszatért Kozármislenybe!

Bartha Lászlót nem nagyon kell bemutatni a baranyai focirajongóknak. A támadó 2009-ben egy szezont már játszott Kozármislenyben, két éve pedig a PMFC-t erősítette. A kettő közötti időszakban mindvégig Pakson szerepelt az NB I-ben.
kép
Csaknem 300 élvonalbeli találkozó áll a háta mögött, amelyeken több mint félszázszor talált be az ellenfelek kapujába. A legeredményesebb szezonja 2015/16-ban volt, akkor 27 összecsapáson összesen 11 találatot jegyzett. A paksi évek alatt a 2010/11-es bajnokság volt a legsikeresebb, amelynek végén a csapattal ezüstérmet szerzett.

A sikeres paksi időszak után Pécsre igazolt, és a frissen feljutott csapattal az NB II. negyedik helyén végzett. A következő szezonban pedig eligazolt Kecskemétre, amellyel végül sikerült kiharcolniuk a feljutást az élvonalba.

A rutinos támadó profizmusával, öltözői jelenlétével, a váratlan kapu előtti megoldásaival, gólérzékenységével és játékszervező képességével nagy hasznára lehet újonc csapatunknak. Bartha Lászlónak sok sikert kívánunk Kozármislenyben!