magyarfutball.hu

2018.05.24, Bajzát Péter visszavonul!
Bajzát Péter befejezi pályafutását. Több mint hetven gólt lőtt a Szpariban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.06.28, Bajzát Péter visszatért Nyíregyházára!
Bajzát Péter korábban nagy kedvenc volt Nyíregyházán, most ismét ott bizonyíthat.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.01.19, Bajzát Pétert és Gengeliczki Gergőt is kölcsönadja a Szpari
Két játékosát is kölcsönadja a Nyíregyháza Spartacus. Bajzát Péter és Gengeliczki Gergő is Mezőkövesden játszik tavasszal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.01.30, Megvan Bajzát új klubja
A Nyíregyházi Spartacus hivatalos oldalán jelentette be Bajzát Péter leigazolását. A Pécsről érkező támadó fél plusz egy évre írt alá. A korábbi kétszeres gólkirály már játszott új klubjában, ahol egy szezonban 25 gólt szerzett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.01.29, Bajzát sem kell a Pécsnek - csapatnyi játékos távozik
A PMFC-Matias mai sajtótájékoztatóján az új igazolás, Simon Attila bemutatása mellett a távozók névsorának bejelentése is megtörtént. E szerint két csatár, Bajzát Péter és Solomon Okoronkwo is távozhat Bodnár László, Harsányi László, Demjén Gábor és Leon Panikvar mellett Pécsről, mellettük még heten váltanak, ők a szomszédos Kozármislenyhez kerülnek kölcsönbe.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.06.30, Bajzát megegyezett az NB I újoncával
Megtörtént a megegyezés Bajzát Péter és a Pécs között, így a Ness Hungary NB II legutóbbi gólkirálya csatlakozik négy, korábban már Baranyába átköltözött társához, és az élvonal újoncánál folytatja pályafutását. Demjén Gábor ugyanakkor nem lesz a piros-feketék játékosa.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.08.13, Bajzát három évig Szpari-mezben
A szpari.hu beszámolója szerint pénteken véglegesen pont került Bajzát Péter átigazolásának ügyére, a csatár ma hároméves szerződést kötött a nyíregyházi klubbal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.05.11, Bajzát nem kell a Diósgyőrnek
A dvtk.eu beszámolója szerint a mai nappal a Diósgyőr együttese felmentette a munkavégzés alól Bajzát Pétert és Vlado Jeknicset. A támadóra Tóth László sportigazgató tájékoztatása szerint sérülése, a légiósra pedig szerződésszegés miatt nem tartanak a szezon további részében igényt, hamarosan pedig újabb játékosok követhetik őket.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.15, Bajzátékat csak kölcsönbe viszi a Diósgyőr
A pepsifoci.hu információi szerint a korábbiakkal ellentétben a Diósgyőr együttese csak kölcsönbe szerzi meg a Győri ETO négy futballistáját, Bajzát Pétert, Bojan Brnovicsot, Zoran Supicsot és Zámbó Bencét. Kiss József menedzser honlapunknak elmondta, a játékosok csak a tavaszi szezonra kerülnek Miskolcra, így a korábban felmerült játékoscserére sem kerül sor a két klub között.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.04.26, Visszatér a Győr legveszélyesebb játékosa
A múlt héten elvesztette hosszú veretlenségi sorozat a Győr. Egervári Sándornak ennek ellenére van oka az örömre: a hétvégén "visszakapja" leggólveszélyesebb játékosát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.08.14, Bajzát Oberhausenbe szerződött
Biztosan nem lép pályára a Győr elleni bajnokin Bajzát Péter, a DVSC-Megaforce labdarúgócsapatának csatára, aki pénteken négy évre kötelezte el magát a Bundesliga II. osztályában játszó (jelenleg a 7. helyen álló) Oberhausen gárdájához.

...tovább: teljes bejegyzés »

2002.04.26, Bajzát augusztus 26-ig nem játszhat
Szigorú határozatot hozott a Magyar Labdarúgó Liga fegyelmi bizottsága Bajzát Péter ügyében: a debreceni játékost augusztus 26-ig eltiltotta.

...tovább: teljes bejegyzés »