magyarfutball.hu

2012.04.11 Visszahívta Gulácsit a Liverpool az év meccsére

Gulácsi Pétert visszarendeli a Liverpool hull-i kölcsönjátékából, miután csak egy felnőttkorú kapusa maradt a Vörösöknek az Everton elleni FA-kupa elődöntőre. A Pool az év meccsére készül, hisz az utolsó esélyét egy igazán nagy trófeára épp a legnagyobb rivális ellen őrizheti meg, ám sem Reina, sem a kedden kiállított Doni nem lesz ott a derbin, a magyar U-válogatott kapus viszont így bevethető lehet.

A spanyol sztárkapus, Pepe Reina hárommeccses eltiltását tölti, a brazil Doni szintén eltiltást kap a Blackburn elleni piros lapja miatt, és mivel a Liverpool a versenykiírás értelmében csak sérülés esetén vehetne kölcsön kapust, így az Everton elleni FA-kupa-elődöntőn Brad Jones lesz az első számú portás, mögötte viszont csak a 18 éves Danny Ward és a 17 éves Tyrell Belford állt készenlétben.

Ezért aztán a Poolnak lépnie kellett, így a Hull City-ben kölcsönben játszó Gulácsi Pétert visszahívták a Vörösök, aki tehát tagja lesz a szombati derbire készülő keretnek - számol be a Hull honlapja, amely köszönetet mondott, és további sok sikert kívánt a hálóőrnek.

A nemrég még sérüléssel bajlódó Gulácsi 15 mérkőzésen védte a szezonban a másodosztályú gárda kapuját, és több találkozón is remek teljesítményt nyújtott.