magyarfutball.hu

2013.08.29, Lezárult Molnár Balázs pályafutása
Visszavonult az egykori válogatott középpályás, aki immár a zalaegerszegi U11-es csapat edzője.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.14, Molnár Balázs egy évvel hosszabbított Gyirmóton
A várakozásoknak megfelelően Molnár Balázs egy évvel hosszabbított a labdarúgó NB II Nyugati csoportjában szereplő Gyirmóttal.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.11.02, NB II: Válogatott játékossal erősített a Gyirmót
A Gyirmót hivatalos honlapjának beszámolója szerint a klubnál folytatja Molnár Balázs, aki korábban 14 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban is. Molnár Balázs másfél évre igazolt új együttesébe.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.06.16, Molnár Balázs hosszabbított a szombathelyiekkel
Molnár Balázs két évvel meghosszabbította szerződését a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatával – tudatta a klub hivatalos honlapja.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.07.11, Válogatott párost igazolt a Haladás
Ahogy azt korábban sejteni lehetett, Kenesei Krisztián és Molnár Balázs a Haladás együttesében folytatja pályafutását. Az olasz másodosztályú Avellinóból hazatérő válogatott csatár és a ZTE-től távozó középpályás egyaránt három évre írt alá a rendkívül jól erősítő szombathelyi együtteshez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.06.26, Átadólistára tette kulcsemberét a ZTE
Meglepő hírről számolt be a ZTE honlapja. A zalaegerszegiek megfelelő ajánlat esetén megválnának a csapat kulcsemberétől, Molnár Balázstól. A 31 éves válogatott játékos szinte ős-zalaegerszeginek számít.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.01.12, Kenesei Krisztián és Molnár Balázs Cardiffban
A Cardiff City vezetői kedden mutatták be a klub két új futballistáját, Steven Thompsont és Guylain N'Dumbu Nsungut. Az angol második vonalban szereplő walesi klub menedzsere, Dave Jones meg is jegyezte: örül a két támadó megszerzésének, mert a támadósorban elkelt az erősítés. "Az átigazolási időszak még tart, ezért nem meglepő, hogy szinte mindennap új játékosok bukkanak fel az edzésen. Aki jó teljesítményt nyújt, az számíthat rá, hogy szerződtetjük" – tette hozzá a szakember.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.06, Molnár Balázs: irány Törökország!
A ZTE két évvel ezelőtt bajnokságot nyert labdarúgó-csapatának oszlopos tagja, az ötszörös válogatott, Spanyolországban korábban másfél évig a légióséletbe is belekóstolt középpályás, Molnár Balázs három évre a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ankarasporhoz szerződött.

...tovább: teljes bejegyzés »